- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.097
- 108
- 40
Of offf hiç sorma o işi. Ben cybex i hala çok beğeniyorum ama eşim tekerleri ufak buldu, rahat gezemeyiz engebeli yerlerde dedi. Siz İstanbul da iseniz cybex hala çok iyi bencehani cybex alıcaktık ben ikna oldum o zaman
valla cybex eezy+ 2 aldım ben. ben minyon biriyim kendi arabam da var. eşim olmadan cocugu atıp en kotu markete giderim ofisime giderim. oyuzden cybex sectim hafif katlaması cok kolaydı bide. inglesina da da cok kolaydı katlama olayı ama azcık daha agırdı ve fiyatı yuksekti tam kabin değildi bide. hem hafif hem katlaması kolay. hem az yer kaplayan anakucagıylada pusetle de guzel duran bitek cybex kaldı aldım bende. tek korkum cocuk cok acıkta mı kalıyor acabaydı. ama 1 yaşında herkes kabine geciyor. e zaten baya bi süre de anakucagı kullanılcak oyuzden kısa süre için başka arabaya gecmedim onu sectim. kendimi düşündüm yaniOf offf hiç sorma o işi. Ben cybex i hala çok beğeniyorum ama eşim tekerleri ufak buldu, rahat gezemeyiz engebeli yerlerde dedi. Siz İstanbul da iseniz cybex hala çok iyi bence
Çok iyi yapmışsınvalla cybex eezy+ 2 aldım ben. ben minyon biriyim kendi arabam da var. eşim olmadan cocugu atıp en kotu markete giderim ofisime giderim. oyuzden cybex sectim hafif katlaması cok kolaydı bide. inglesina da da cok kolaydı katlama olayı ama azcık daha agırdı ve fiyatı yuksekti tam kabin değildi bide. hem hafif hem katlaması kolay. hem az yer kaplayan anakucagıylada pusetle de guzel duran bitek cybex kaldı aldım bende. tek korkum cocuk cok acıkta mı kalıyor acabaydı. ama 1 yaşında herkes kabine geciyor. e zaten baya bi süre de anakucagı kullanılcak oyuzden kısa süre için başka arabaya gecmedim onu sectim. kendimi düşündüm yani
Canım nasılsın ? Geçti mi ağrın ? Denedin mi turnusollü pedi ? Temizdir inşHahahahaynısını bende dedim gerçekten eşime bunun yanında hamile değilmişim sanki ilkinde..
Artık gelen bir şey yok ama alıp deneyeceğim bugün..
Oğlumun bir de pazar günü 2 yaş doğum günü var mental olarak da yorgun hissettiğim için hiçbir şey yapmadım sonra niye kutlamadım diye vicdan yapmam umarım
Yani aslında bunu farketmen iyi olmuş bebek doğmadan. Çünkü odanın nem seviyesi çok önemli. Herkes için önemli ama özellikle bebekler işin. Çünkü bebekler ilk zmnlar sadece burun deliklerinden nefes alır, ve inan doğunca ilk dua ettiğim şey, Allahım lütfen bütün delikleri hemen büyüsün olduKızlar baş ağrımın sebebini buldum. Sürekli yanan kalorifer. Merkezi sistem ve hiç kapatmıyorlar. Ev 2+1 bi peteği kapatırsam bile su akıyor. Napacam ben ya? Peteğe su koymak işe yarar mı?
Uyku ve baş ağrısı yapıyor bana sıcak. 12de yatmıştım şimdi uyandım. Malak gibi uyumuşum ya hale bak.
Soğuk buhar makinesi diye geçen mi acaba? Trendyolda buldum bi tane ama. Bide nem ölçer alırım. Sabah beri balkon kapısı açık, yazık günah ya enerjiyi dışarı veriyoruz.Yani aslında bunu farketmen iyi olmuş bebek doğmadan. Çünkü odanın nem seviyesi çok önemli. Herkes için önemli ama özellikle bebekler işin. Çünkü bebekler ilk zmnlar sadece burun deliklerinden nefes alır, ve inan doğunca ilk dua ettiğim şey, Allahım lütfen bütün delikleri hemen büyüsün olduçünkü yağız beslendikten sonra bazen ağzından minik kussa da, ilk üç dört ay burnundan da çıktı o besin fazlalığı. Ve içim çok kötü olurdu bu durum yaşandığında. Neyse kapatalım en iyisi bunu
Sen bi buhar makinesi al, bende loobex var mesela. Sesi de yok memnundum. Hasta olunca içine okaliptüs yağı damlattım bazen iki üç damla. Nefes açsın diye. Lojmanlar sıcak oluyor haddinden fazla hemde. Odanın nem seviyesi yüzde 40-50 olmalı.
CanımsınMelisaçok güzel günlere az kaldı maşaAllah prensese senin güzel haberlerini gördükçe günüm aydınlanıyor canım
o beni özlemese de ben onu coook özlüyorumgünaydın canım.çok şükür bugünlere.daha iyi günleriniz olsun inşallahaz kaldı Melissa kuzum da seni çok özlemiştir eminim.
aminnn canım hepimiz bebislerimizle sağlıklı güzel günler görelim inşallahGünaydın S serabeyaz sizden haber almak ne güzel Melissa kuzunla daha ne günler goreceksin annesi
Benimde göbeğim cok kasiniyor artik ben 21.haftada yaşadığım sancidan sonra korkup bir sey sürmüyorum bio oilde bitkisel icerikli ya rahmimi kasar mi diye birakmistim kullanmayı. Kullanayim bende yeniden.
sorma yemeğin hazır olması ev işlerinin yapılması falan prensesler gibi hissettiriyor sağolsun bu süreçten sonra esim ve bana ilac gibi geldiGozun aydin canim annecigin sana iyi gelecektir. Meme ağrısına cok zor diyorlar. Rabbim şifa versin
Ya minik kızımızin hep güzel haberlerini alalim insallah. Cok mutlu oldum canim. Rabbim bir an once saglikla kucagina almayı nasip etsin.
Ya karnımız büyüyor çatlıyor ağırlaşıyor artik. Bel ağrısı cok oluyor bende ama Rabbimin lütfünun cefası da hos.
Anne olmak bebeğini gormek nasil bir his
Bunu merak ediyorum son zamanlarda.
Amin canım allah razı olsunCanımsıngünün hep güzel geçsin inşallah
o beni özlemese de ben onu coook özlüyorumhaklısın canım çok şükür bu günkü günlerimize
aminnn canım hepimiz bebislerimizle sağlıklı güzel günler görelim inşallah
Krem kullanmaya kullanıyorsan coconut olu yada zeytinyağ da kullanabilirsin ama kremin de olumsuz etkisi olmaz diye düşünüyorumkasılmaların nasıl geçti mi bu haftalar da?
sorma yemeğin hazır olması ev işlerinin yapılması falan prensesler gibi hissettiriyor sağolsun bu süreçten sonra esim ve bana ilac gibi geldimeme ağrısı enteresan biseymis, eğer ağrıyor falan deyip elini sürmezsen gidişat kötü ama ben acısada göğüslerimi hamur gibi yogurup sürekli sağdım ve aynı gün hem sıcak havlu hemde soğuk lahana uyguladım. Şükür sol iki gün sonra tamamen geçti solda da ufak bezeler var ama onlarda geçer dedi Dr. Bu arada sol göğsümden süt sağa göre baştan beri az geliyor. Anneme hangisi old söylemeden soldan hep az gelir dedi arkadaşlarda da aynı şey olmuş vücudumuzun sistemi böyle dediler. Sende de olursa stres yapma normali böyleymiş.
Rabbim bu günlerinizi en rahat ve sağlıklı şekilde geçirmenizi nasip etsinson düzlüktesiniz birde bakmışsın 40 hafta bitmiş bebeğin kucağında
Bizde bebegi görme durumunu dün eşimle konuştuk, sadece suan ki durumuna kiyamiyoruz (kuvez, kablolar falan) ama onun dışında iyi ki doğmuş yok böyle bir aşk diyorsun. Eşim bile kızım deyince ayakları yerden kesiliyor, maniler uydurup soyluyor kızınakısaca tahmin ettiğinden daha da güzeli. İki gün önce kanguru dedikleri ciplak göğüse almaya da başladım ayyy mis insan göğsünden ayırmak istemiyor. Darisi en güzel zamanda sizlerin de bebislerinizle olsun
Allah’ın izniyle 34 ü de atlatacaksın sağlıcakla gelsinler doğumdan sonra gider kilolarCanım serviks çok kısa ya zaten benim, bebekte ağırlaştığı için dr bası yapsın istemiyor. Yoksa okadar istiyorum ki yürüyeyim bel ağrıma falan da iyi gelirdi Ama bilmiyorum 32den sonra mı tamam artık hareketlenebilirsin der görürsek eğer 34ten sonra mıı
Allah korusun kzuum bende uyuyamayınca öyle oluyorum birde sağada dönsem solada dönsem yine bebeğe geliyor o pozisyon çok korkuyorum bazen yüz üstü buluyorum kendimi panikliyorumAy kizlar nasil bi carpintiyla uyandim ya. Yatali 1 saat anca olmus bibuyandim ki kalbim agzimdan cikacak bebege bisey oldu hissiyle uyandim Allah esirgesin nazara geldik galiba
Yaa çok sevindim serabeyazCanımsıngünün hep güzel geçsin inşallah
o beni özlemese de ben onu coook özlüyorumhaklısın canım çok şükür bu günkü günlerimize
aminnn canım hepimiz bebislerimizle sağlıklı güzel günler görelim inşallah
Krem kullanmaya kullanıyorsan coconut olu yada zeytinyağ da kullanabilirsin ama kremin de olumsuz etkisi olmaz diye düşünüyorumkasılmaların nasıl geçti mi bu haftalar da?
sorma yemeğin hazır olması ev işlerinin yapılması falan prensesler gibi hissettiriyor sağolsun bu süreçten sonra esim ve bana ilac gibi geldimeme ağrısı enteresan biseymis, eğer ağrıyor falan deyip elini sürmezsen gidişat kötü ama ben acısada göğüslerimi hamur gibi yogurup sürekli sağdım ve aynı gün hem sıcak havlu hemde soğuk lahana uyguladım. Şükür sol iki gün sonra tamamen geçti solda da ufak bezeler var ama onlarda geçer dedi Dr. Bu arada sol göğsümden süt sağa göre baştan beri az geliyor. Anneme hangisi old söylemeden soldan hep az gelir dedi arkadaşlarda da aynı şey olmuş vücudumuzun sistemi böyle dediler. Sende de olursa stres yapma normali böyleymiş.
Rabbim bu günlerinizi en rahat ve sağlıklı şekilde geçirmenizi nasip etsinson düzlüktesiniz birde bakmışsın 40 hafta bitmiş bebeğin kucağında
Bizde bebegi görme durumunu dün eşimle konuştuk, sadece suan ki durumuna kiyamiyoruz (kuvez, kablolar falan) ama onun dışında iyi ki doğmuş yok böyle bir aşk diyorsun. Eşim bile kızım deyince ayakları yerden kesiliyor, maniler uydurup soyluyor kızınakısaca tahmin ettiğinden daha da güzeli. İki gün önce kanguru dedikleri ciplak göğüse almaya da başladım ayyy mis insan göğsünden ayırmak istemiyor. Darisi en güzel zamanda sizlerin de bebislerinizle olsun
Valla senin adına çok sevindim. Bana da iyi geldi sankiAy e bebek ve lcw değişecekler vardı insan içine çıkma hevesiyle hadi dedim eşime 1 saate hallederiz, bide oturduk hatta kahve de içtik çok özlemişimmmneyse eve geldim günlük pedi çıkarken değiştirmiştim o da çamaşırım da sırılsıklam. Sabahtan da dedik maşallah diyelim ama 2 gündür kasılma yok şükür. Bi tırstım hemen turnusolla sarıldım ama şükür renk değişimi olmadı. Bitmek üzere turnusol elimdeki, eğer bu olmasa her ıslak tedirginlikte acile atabilirim kendimi. Ama bukadar akıntı su gibi renksiz falan çok ilginç idrar değil kesinlikle. Böyle şüphesi yada riski olanlar dün de konuştuk ama lütfen turnusol bulundurun evde. En kötü ileride çocuklarla aktivite yaparız
Evet hatta hediye etmişlerdi nem ölçerini de. Belki sana da öle olur. Bi araştır belki iyisi çıkmıştır fln, ben alalı iki yılı geçtiSoğuk buhar makinesi diye geçen mi acaba? Trendyolda buldum bi tane ama. Bide nem ölçer alırım. Sabah beri balkon kapısı açık, yazık günah ya enerjiyi dışarı veriyoruz.
Kiz ben gecen 29 a aldim bunuKızlar alacak olan varsa 47 TL ye düştü benim gecem gündüzüm alışveriş oldu kendi durduramaz haldeyim ama marketlere göre mağazalara göre çok uygun fiyatlı alıyorum ne yapayım .
Sen yat uzan hemen canım. İnş bi sonraki temiz çıkar.Ayy turnusol hafif morarmış kızlar ya. Son kalan turnusolla tekrar turnusollu ped yaptım. Onda da mor çıkarsa ankaraya yollanırız heralde. Lütfen olmasın öyle bir şey ya hiç hazır hissetmiyorum kendimi, ama hiç kötü bir şey de hissetmiyorum poff
Sen renk körüydün queen eşine gösterdin mi? Haberdar et beni, bizi.Ayy turnusol hafif morarmış kızlar ya. Son kalan turnusolla tekrar turnusollu ped yaptım. Onda da mor çıkarsa ankaraya yollanırız heralde. Lütfen olmasın öyle bir şey ya hiç hazır hissetmiyorum kendimi, ama hiç kötü bir şey de hissetmiyorum poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?