2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hahaha bende aynıydım buraya bir baktım panik oldum su an hedıyelıklerıne kadar hazırım bir tek bavula koymam kaldı her şeyi
Ben hediyelik bişey yapmadım bak onları unuttum. Ya ben hatıra olabilecek şeylerde çok zayıfım görev insanıyım temel gereksinimleri hallettim ama hediyeliktir foto organizasyonu işte lohusalığım bunlar hep boşta. Bide biberon bompa filan dezenfekte edilecek. Birde ablam bana avent marka süt sağma makinesi verdi ama sağlıklı olsun diye sağma aparatlarını attık. Onları almadım. Ya saymaya başlayınca çok şey var.

Kiz bende bunu hep kendime söylüyorum. Dahs erken evlenseydik kocamla daha uyumlu olurdum. Daha gençken hamilelik daha kolaydır deyip duruyorum baskasi dese zoruma gider ama
Ben de kendim öyle düşünüyorum bir kaç yakın arkadaşımla ve ablamla konuşuyorum ama onun dışında biri söylese ben de savunma moduna geçerim

Maşaallah subhanallah barekeallah rabbim bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin seracım seni ve kızını canı gönülden kucaklıyorum

Kızlar herkese merhaba, umarım tüm bebisler ve güzel anneleri sağlıkla yola devam ediyordur. Süt sağma makinaları konusunda tavsiye verebilecek var mı? Ben ablamda var diye rahat davranıyordum ancak o çok memnun olmadığını söyledi yeni arayışa geçtim bende.

Sen renk körüydün queen eşine gösterdin mi? Haberdar et beni, bizi.
Sağdaki evde karbonatlı su hazırladım onunla ne renk beklediğimizi görelim diye, soldaki de benimki. Üst kenarlar morumsuydu eşime gösterdim zaten direkt. Ama ıslaklık devam etmedi. Yine de acile geldim. Amnisure için ısrar ettim yapıldı şükürler olsun negatif. Her ihtimale karşın nstye de bağladılar ama sancı yok ay bugün de doğurmadım şükür. Bu pazar 30+0ım, abisinin doğumu 29+6da su gelmesi 30+0da doğum şeklinde oldu onun rekorunu egale etsin

Eklentiler

• IMG_20221130_175213.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 65
Ay 29+6yı hatırlıyorum dedim şimdi doğuracak he allah gecinden versin. Bi kahve içtin burnundan geldi bizimde getirdin allah seni otur yerinde be

Ay 29+6yı hatırlıyorum dedim şimdi doğuracak he allah gecinden versin. Bi kahve içtin burnundan geldi bizimde getirdin allah seni otur yerinde be

Valla panik atak olduk
Q Queen_bee17 sana cafe-kahve-gezme yasak
Queen gül ün suçu ne adlı çalışmamıza hep birlikte eşlik ettik. Bugünü de doğurmadan atlattık. Bir başka panik atak nöbetinde görüşmek üzere hoşkalın canlarımm nasılsa o fiyatlara daha da içemem kahve o yüzden hadi bahanem olsun tamam bida içmicwm diyim

Geçmiş olsun canım benim Rabbim zamanında nasip etsin. Şunun şurasında ne kaldı ki

Ayy allah korusun canim guzel dusun insallah

Canim maslalah size ne guzel haberler aliyoruz moral cok onemli esinle sıkı sıkiya baglanin guzel guzel hayaller kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…