- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 53
- 37
Görmemişin bi oğlu olmuş ….Maşallah ne güzel baya halletmissin benim hala eksikler var okuyunca şok oldum
Ben hediyelik bişey yapmadım bak onları unuttum. Ya ben hatıra olabilecek şeylerde çok zayıfım görev insanıyım temel gereksinimleri hallettim ama hediyeliktir foto organizasyonu işte lohusalığım bunlar hep boşta. Bide biberon bompa filan dezenfekte edilecek. Birde ablam bana avent marka süt sağma makinesi verdi ama sağlıklı olsun diye sağma aparatlarını attık. Onları almadım. Ya saymaya başlayınca çok şey var.Hahaha bende aynıydım buraya bir baktım panik oldum su an hedıyelıklerıne kadar hazırım bir tek bavula koymam kaldı her şeyi
Anladım fıstık. Teşekkür ederimMemurların ki direkt yatıyor evet bizim konuştuğumuz özel sektör beybi.
Bizi habersiz bırakma queenAyy turnusol hafif morarmış kızlar ya. Son kalan turnusolla tekrar turnusollu ped yaptım. Onda da mor çıkarsa ankaraya yollanırız heralde. Lütfen olmasın öyle bir şey ya hiç hazır hissetmiyorum kendimi, ama hiç kötü bir şey de hissetmiyorum poff
Nasıl geldi peki işe yarar bişi miKiz ben gecen 29 a aldim bunu
Ben de kendim öyle düşünüyorum bir kaç yakın arkadaşımla ve ablamla konuşuyorum ama onun dışında biri söylese ben de savunma moduna geçerimKiz bende bunu hep kendime söylüyorum. Dahs erken evlenseydik kocamla daha uyumlu olurdum. Daha gençken hamilelik daha kolaydır deyip duruyorumbaskasi dese zoruma gider ama
Maşaallah subhanallah barekeallah rabbim bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanımsıngünün hep güzel geçsin inşallah
o beni özlemese de ben onu coook özlüyorumhaklısın canım çok şükür bu günkü günlerimize
aminnn canım hepimiz bebislerimizle sağlıklı güzel günler görelim inşallah
Krem kullanmaya kullanıyorsan coconut olu yada zeytinyağ da kullanabilirsin ama kremin de olumsuz etkisi olmaz diye düşünüyorumkasılmaların nasıl geçti mi bu haftalar da?
sorma yemeğin hazır olması ev işlerinin yapılması falan prensesler gibi hissettiriyor sağolsun bu süreçten sonra esim ve bana ilac gibi geldimeme ağrısı enteresan biseymis, eğer ağrıyor falan deyip elini sürmezsen gidişat kötü ama ben acısada göğüslerimi hamur gibi yogurup sürekli sağdım ve aynı gün hem sıcak havlu hemde soğuk lahana uyguladım. Şükür sol iki gün sonra tamamen geçti solda da ufak bezeler var ama onlarda geçer dedi Dr. Bu arada sol göğsümden süt sağa göre baştan beri az geliyor. Anneme hangisi old söylemeden soldan hep az gelir dedi arkadaşlarda da aynı şey olmuş vücudumuzun sistemi böyle dediler. Sende de olursa stres yapma normali böyleymiş.
Rabbim bu günlerinizi en rahat ve sağlıklı şekilde geçirmenizi nasip etsinson düzlüktesiniz birde bakmışsın 40 hafta bitmiş bebeğin kucağında
Bizde bebegi görme durumunu dün eşimle konuştuk, sadece suan ki durumuna kiyamiyoruz (kuvez, kablolar falan) ama onun dışında iyi ki doğmuş yok böyle bir aşk diyorsun. Eşim bile kızım deyince ayakları yerden kesiliyor, maniler uydurup soyluyor kızınakısaca tahmin ettiğinden daha da güzeli. İki gün önce kanguru dedikleri ciplak göğüse almaya da başladım ayyy mis insan göğsünden ayırmak istemiyor. Darisi en güzel zamanda sizlerin de bebislerinizle olsun
Sağdaki evde karbonatlı su hazırladım onunla ne renk beklediğimizi görelim diye, soldaki de benimki. Üst kenarlar morumsuydu eşime gösterdim zaten direkt. Ama ıslaklık devam etmedi. Yine de acile geldim. Amnisure için ısrar ettim yapıldı şükürler olsun negatif. Her ihtimale karşın nstye de bağladılar ama sancı yokSen renk körüydün queen eşine gösterdin mi? Haberdar et beni, bizi.
Ay 29+6yı hatırlıyorum dedim şimdi doğuracak he allah gecinden versin. Bi kahve içtin burnundan geldi bizimde getirdin allah seni otur yerinde beSağdaki evde karbonatlı su hazırladım onunla ne renk beklediğimizi görelim diye, soldaki de benimki. Üst kenarlar morumsuydu eşime gösterdim zaten direkt. Ama ıslaklık devam etmedi. Yine de acile geldim. Amnisure için ısrar ettim yapıldı şükürler olsun negatif. Her ihtimale karşın nstye de bağladılar ama sancı yokay bugün de doğurmadım şükür. Bu pazar 30+0ım, abisinin doğumu 29+6da su gelmesi 30+0da doğum şeklinde oldu onun rekorunu egale etsin
Bence iş gorur kuzu henuz bekliyo oyle ama kalabaligi almasi benim icin onemliydi. Aradigim her sey bir arada bulunsunNasıl geldi peki işe yarar bişi mi
Nedenki acabaEvet hamilelik imzası kalkmış
Valla panik atak oldukAy 29+6yı hatırlıyorum dedim şimdi doğuracak he allah gecinden versin. Bi kahve içtin burnundan geldi bizimde getirdin allah seni otur yerinde be
Ay 29+6yı hatırlıyorum dedim şimdi doğuracak he allah gecinden versin. Bi kahve içtin burnundan geldi bizimde getirdin allah seni otur yerinde be
Queen gül ün suçu ne adlı çalışmamıza hep birlikte eşlik ettik. Bugünü de doğurmadan atlattık. Bir başka panik atak nöbetinde görüşmek üzere hoşkalın canlarımm
Her şey opet reklamından sonra oldu hahahaNedenki acaba
Geçmiş olsun canım benim Rabbim zamanında nasip etsin. Şunun şurasında ne kaldı kiQueen gül ün suçu ne adlı çalışmamıza hep birlikte eşlik ettik. Bugünü de doğurmadan atlattık. Bir başka panik atak nöbetinde görüşmek üzere hoşkalın canlarımmnasılsa o fiyatlara daha da içemem kahve o yüzden hadi bahanem olsun tamam bida içmicwm diyim
Ayy allah korusun canim guzel dusun insallahAyy turnusol hafif morarmış kızlar ya. Son kalan turnusolla tekrar turnusollu ped yaptım. Onda da mor çıkarsa ankaraya yollanırız heralde. Lütfen olmasın öyle bir şey ya hiç hazır hissetmiyorum kendimi, ama hiç kötü bir şey de hissetmiyorum poff
Canim maslalah size ne guzel haberler aliyoruz moral cok onemli esinle sıkı sıkiya baglanin guzel guzel hayaller kurunCanımsıngünün hep güzel geçsin inşallah
o beni özlemese de ben onu coook özlüyorumhaklısın canım çok şükür bu günkü günlerimize
aminnn canım hepimiz bebislerimizle sağlıklı güzel günler görelim inşallah
Krem kullanmaya kullanıyorsan coconut olu yada zeytinyağ da kullanabilirsin ama kremin de olumsuz etkisi olmaz diye düşünüyorumkasılmaların nasıl geçti mi bu haftalar da?
sorma yemeğin hazır olması ev işlerinin yapılması falan prensesler gibi hissettiriyor sağolsun bu süreçten sonra esim ve bana ilac gibi geldimeme ağrısı enteresan biseymis, eğer ağrıyor falan deyip elini sürmezsen gidişat kötü ama ben acısada göğüslerimi hamur gibi yogurup sürekli sağdım ve aynı gün hem sıcak havlu hemde soğuk lahana uyguladım. Şükür sol iki gün sonra tamamen geçti solda da ufak bezeler var ama onlarda geçer dedi Dr. Bu arada sol göğsümden süt sağa göre baştan beri az geliyor. Anneme hangisi old söylemeden soldan hep az gelir dedi arkadaşlarda da aynı şey olmuş vücudumuzun sistemi böyle dediler. Sende de olursa stres yapma normali böyleymiş.
Rabbim bu günlerinizi en rahat ve sağlıklı şekilde geçirmenizi nasip etsinson düzlüktesiniz birde bakmışsın 40 hafta bitmiş bebeğin kucağında
Bizde bebegi görme durumunu dün eşimle konuştuk, sadece suan ki durumuna kiyamiyoruz (kuvez, kablolar falan) ama onun dışında iyi ki doğmuş yok böyle bir aşk diyorsun. Eşim bile kızım deyince ayakları yerden kesiliyor, maniler uydurup soyluyor kızınakısaca tahmin ettiğinden daha da güzeli. İki gün önce kanguru dedikleri ciplak göğüse almaya da başladım ayyy mis insan göğsünden ayırmak istemiyor. Darisi en güzel zamanda sizlerin de bebislerinizle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?