- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Merhaba canım Manuel pompalar çok iyi elektrikliye göre. Ben lansinoh alacağım. Avent de güzel. Medela olması lazım yanlış yazmadıysam en iyilerindenKızlar herkese merhaba, umarım tüm bebisler ve güzel anneleri sağlıkla yola devam ediyordur. Süt sağma makinaları konusunda tavsiye verebilecek var mı? Ben ablamda var diye rahat davranıyordum ancak o çok memnun olmadığını söyledi yeni arayışa geçtim bende.
Geçmiş olsun canım aman korktum buraya kadar okurken çok şükür bugün de doğurmadınQueen gül ün suçu ne adlı çalışmamıza hep birlikte eşlik ettik. Bugünü de doğurmadan atlattık. Bir başka panik atak nöbetinde görüşmek üzere hoşkalın canlarımmnasılsa o fiyatlara daha da içemem kahve o yüzden hadi bahanem olsun tamam bida içmicwm diyim
Cok sukur canim sen macera arama otur evinde guzelce kahveni ic tamammi aklimiz cikri allah korusun sen rekor uzerine rekor kiracaksin inaniyoriz sanaSağdaki evde karbonatlı su hazırladım onunla ne renk beklediğimizi görelim diye, soldaki de benimki. Üst kenarlar morumsuydu eşime gösterdim zaten direkt. Ama ıslaklık devam etmedi. Yine de acile geldim. Amnisure için ısrar ettim yapıldı şükürler olsun negatif. Her ihtimale karşın nstye de bağladılar ama sancı yokay bugün de doğurmadım şükür. Bu pazar 30+0ım, abisinin doğumu 29+6da su gelmesi 30+0da doğum şeklinde oldu onun rekorunu egale etsin
Guzel canim ben simdi kullaniyorum kizima bir bolmesini bebisimede bir bolmesini ayiracam baya duzenli olacak diyer yere ortak seyler koyacagim her yere tasi buyuk kolaylik ama bazen indirime giriyor 29 tl+kargo bedavaNasıl geldi peki işe yarar bişi mi
Çok çok teşekkür ederim. Elektrikliye hiç bakmayim o zamanMerhaba canım Manuel pompalar çok iyi elektrikliye göre. Ben lansinoh alacağım. Avent de güzel. Medela olması lazım yanlış yazmadıysam en iyilerinden
Benmimde ayni belim sirfim agriyor karnimda belli arada kasilma seklinde kramp giriyor insalalh normaldiriyi akşamlar ....
Bişey sormak istiyorum ben 29 haftalığım şimdi arada kuyruk sokumum ağrıyor karnım sertleşşyır gibi oluyor bu ikinci gebeliğim normal mi
Canımsıngünün hep güzel geçsin inşallah
o beni özlemese de ben onu coook özlüyorumhaklısın canım çok şükür bu günkü günlerimize
aminnn canım hepimiz bebislerimizle sağlıklı güzel günler görelim inşallah
Krem kullanmaya kullanıyorsan coconut olu yada zeytinyağ da kullanabilirsin ama kremin de olumsuz etkisi olmaz diye düşünüyorumkasılmaların nasıl geçti mi bu haftalar da?
sorma yemeğin hazır olması ev işlerinin yapılması falan prensesler gibi hissettiriyor sağolsun bu süreçten sonra esim ve bana ilac gibi geldimeme ağrısı enteresan biseymis, eğer ağrıyor falan deyip elini sürmezsen gidişat kötü ama ben acısada göğüslerimi hamur gibi yogurup sürekli sağdım ve aynı gün hem sıcak havlu hemde soğuk lahana uyguladım. Şükür sol iki gün sonra tamamen geçti solda da ufak bezeler var ama onlarda geçer dedi Dr. Bu arada sol göğsümden süt sağa göre baştan beri az geliyor. Anneme hangisi old söylemeden soldan hep az gelir dedi arkadaşlarda da aynı şey olmuş vücudumuzun sistemi böyle dediler. Sende de olursa stres yapma normali böyleymiş.
Rabbim bu günlerinizi en rahat ve sağlıklı şekilde geçirmenizi nasip etsinson düzlüktesiniz birde bakmışsın 40 hafta bitmiş bebeğin kucağında
Bizde bebegi görme durumunu dün eşimle konuştuk, sadece suan ki durumuna kiyamiyoruz (kuvez, kablolar falan) ama onun dışında iyi ki doğmuş yok böyle bir aşk diyorsun. Eşim bile kızım deyince ayakları yerden kesiliyor, maniler uydurup soyluyor kızınakısaca tahmin ettiğinden daha da güzeli. İki gün önce kanguru dedikleri ciplak göğüse almaya da başladım ayyy mis insan göğsünden ayırmak istemiyor. Darisi en güzel zamanda sizlerin de bebislerinizle olsun
Kızlar alacak olan varsa 47 TL ye düştü benim gecem gündüzüm alışveriş oldu kendi durduramaz haldeyim ama marketlere göre mağazalara göre çok uygun fiyatlı alıyorum ne yapayım .
Her şey opet reklamından sonra oldu hahaha
Turnusollu ped satılıyor mu eczanedeCanım su gelişinden şüphelendiğin sulu bi akıntı varsa turnusolla kendin de deneyebilrisin evde. Bebeğin hareketleri iyiyse düzenli bir sancın yoksa sakin kalmaya çalış. Doktorların suyun yeterli demesine ikna olmuyorum ben turnusollu ped yada amnisure yapmadan. Benim foş diye yerleri ıslatacak şekilde geldiği halde suyum ilkimde hastane de suyun fena gözükmüyor ama demişlerdi ve turnusolla ped verip öyle emin olmuşlardı amniyon sıvısı olduğuna. Ama o şekilde fiziki bir darbeyle çok da kolay zarar göreceğini düşünmüyorum, inşallah yani
Bence de adliyedeysen hiç durma zatenBen sanırım 32 de ayrılacağım yani adliyede çalışıyorum yoğun ve çok stresli çok zorlamak istemiyorum sanırım hem bebeği hem kendimi
Müzik şeysi de var mi hangi modelPark yatak düşünenlere yoyko marka çok güzel çıktı öneririm Anne yanı oluyor ve cibinlik var
Aaaa çok iyi fiyat kuzumKiz ben gecen 29 a aldim bunu
Ben lansinoh çiftli elektrikli kullanmıştım gayet memnundumKızlar herkese merhaba, umarım tüm bebisler ve güzel anneleri sağlıkla yola devam ediyordur. Süt sağma makinaları konusunda tavsiye verebilecek var mı? Ben ablamda var diye rahat davranıyordum ancak o çok memnun olmadığını söyledi yeni arayışa geçtim bende.
Canım valla okuyunca çok heyecanlandım 30u doldurdun ama bence daha bekleyecek o minik Allah’ın izniyleSağdaki evde karbonatlı su hazırladım onunla ne renk beklediğimizi görelim diye, soldaki de benimki. Üst kenarlar morumsuydu eşime gösterdim zaten direkt. Ama ıslaklık devam etmedi. Yine de acile geldim. Amnisure için ısrar ettim yapıldı şükürler olsun negatif. Her ihtimale karşın nstye de bağladılar ama sancı yokay bugün de doğurmadım şükür. Bu pazar 30+0ım, abisinin doğumu 29+6da su gelmesi 30+0da doğum şeklinde oldu onun rekorunu egale etsin
Evet normal baskı artıyor kuyruk sokumu ağrısı ilerleyen zamanda daha artar sertleşme zaman zaman hepimizde oluyoriyi akşamlar ....
Bişey sormak istiyorum ben 29 haftalığım şimdi arada kuyruk sokumum ağrıyor karnım sertleşşyır gibi oluyor bu ikinci gebeliğim normal mi
Bilmiyorum cnm olabilir. Kırtasiyeden falan turnusol alabilirsin nette de var. Gazlı bez arasına koyuyorum ben o kağıtları, hastaneler de o şekilde hazırlıyorTurnusollu ped satılıyor mu eczanede
Nst de sancı çıktı doğru mu anladım canım. Açılma yada serviks de kısalma var mı? Boş Serumla bile kesilebilir sancı cnm, en olmadı tokoliz başlarlar. Yaz lütfen durumu buraya daİki gündür yaşadığım ağrı sanciymis yatırdılar beni tedbir amaçlı dua edin kızlar
Açılma yok ama nts sancı oldugunu gösterdi nitekim iki üç gündür çok ağrım vardiNst de sancı çıktı doğru mu anladım canım. Açılma yada serviks de kısalma var mı? Boş Serumla bile kesilebilir sancı cnm, en olmadı tokoliz başlarlar. Yaz lütfen durumu buraya da
Cok gecmis olsun canimm insalalh sancilarin durur dualarimiz seninle sende bizi habersiz birakma suan kac haftadasin takvim cikmiyorda kusura bakmaİki gündür yaşadığım ağrı sanciymis yatırdılar beni tedbir amaçlı dua edin kızlar
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Park Yatak Oyun Parkı Gri 70x110 cm Fiyatı - Trendyol bu model ve renk Ama hb den aldık black friday indiriminde Dönencesi yokMüzik şeysi de var mi hangi model
İnşallah sancın geçer canımİki gündür yaşadığım ağrı sanciymis yatırdılar beni tedbir amaçlı dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?