2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Merhaba canım Manuel pompalar çok iyi elektrikliye göre. Ben lansinoh alacağım. Avent de güzel. Medela olması lazım yanlış yazmadıysam en iyilerinden

Geçmiş olsun canım aman korktum buraya kadar okurken çok şükür bugün de doğurmadın

Cok sukur canim sen macera arama otur evinde guzelce kahveni ic tamammi aklimiz cikri allah korusun sen rekor uzerine rekor kiracaksin inaniyoriz sana

Nasıl geldi peki işe yarar bişi mi
Guzel canim ben simdi kullaniyorum kizima bir bolmesini bebisimede bir bolmesini ayiracam baya duzenli olacak diyer yere ortak seyler koyacagim her yere tasi buyuk kolaylik ama bazen indirime giriyor 29 tl+kargo bedava

iyi akşamlar ....
Bişey sormak istiyorum ben 29 haftalığım şimdi arada kuyruk sokumum ağrıyor karnım sertleşşyır gibi oluyor bu ikinci gebeliğim normal mi

iyi akşamlar ....
Bişey sormak istiyorum ben 29 haftalığım şimdi arada kuyruk sokumum ağrıyor karnım sertleşşyır gibi oluyor bu ikinci gebeliğim normal mi
Benmimde ayni belim sirfim agriyor karnimda belli arada kasilma seklinde kramp giriyor insalalh normaldir

Ay cok mutlu oldum. Masallah barekAllah
Rabbim sevincinizi mutluluğunuzu kat kat arttirsin. Minik kızınızı saglikla evinize getirin insallah.
Bende eşyaları bir araya geldikçe heyecanlanmaya basladim.
kargodan urunleri geldikçe eşimle ikimizin gozleri doluyor.
Hep temkinli durduk ya artik salip bağlanma aşamasındayız saniirim.
Rabbim.umut edip bekleyen herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin insallah

Kızlar alacak olan varsa 47 TL ye düştü benim gecem gündüzüm alışveriş oldu kendi durduramaz haldeyim ama marketlere göre mağazalara göre çok uygun fiyatlı alıyorum ne yapayım .

Bunu biz bir tur 29 TL aldık hepsiburadaya bak orada indirimliydi bence

Her şey opet reklamından sonra oldu hahaha

Kiz son 10 dakikadır opet reklami da cikmadi birsey mi oldu ki opete

Turnusollu ped satılıyor mu eczanede

Kiz ben gecen 29 a aldim bunu
Aaaa çok iyi fiyat kuzum
Ben lansinoh çiftli elektrikli kullanmıştım gayet memnundum
Canım valla okuyunca çok heyecanlandım 30u doldurdun ama bence daha bekleyecek o minik Allah’ın izniyle
iyi akşamlar ....
Evet normal baskı artıyor kuyruk sokumu ağrısı ilerleyen zamanda daha artar sertleşme zaman zaman hepimizde oluyor

İki gündür yaşadığım ağrı sanciymis yatırdılar beni tedbir amaçlı dua edin kızlar
Nst de sancı çıktı doğru mu anladım canım. Açılma yada serviks de kısalma var mı? Boş Serumla bile kesilebilir sancı cnm, en olmadı tokoliz başlarlar. Yaz lütfen durumu buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…