2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Açılma yok ama nts sancı oldugunu gösterdi nitekim iki üç gündür çok ağrım vardi
Canım sancıyı geçireceklerdir inşallah hem anbiyotik tedavisi başlarlar hemen iv olarak hızlı etki eder, hem tokoliz. Endişelenip germe kendini daha fazla şükür açılma yok enfexiyonu crp yüksekliğinden mi dediler idrarda yada vajinada var mı bişi. Kültür aldılar sabile 3 günden önce çıkmaz ama geniş spektrumlu antibiyotik başlamışlardır

Bu urunden alan varmi kizlar hastane cantasi hazirlamak icin aslina cok guzel olur ayri ayri koyarsak daha rahat olur normlde ben kloraplastin cirtli posetine koyup uzerini yazmistim ben dogumhanedeyken cok rahat olmustu disardakilere sizinde aklinizda bulunsun kucuk kucuk notlar yazin mesela doguhaneye verilecek diye onuda bir set yaptim bir zibini takimi eldiveni corabi vs seklinde boyle 4 adet takim yaptim uzerlerime yazdim cok iyi oldu bezini ayri agiz mendilini ayri posetledim kendimin ihtiyaclari ayri poset cantaya bakan hemen bulabiliyor

Eklentiler

• Screenshot_20221130-235110_Hepsiburada.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
Vajinadan sürüntu ile enfeksiyon var dediler ama kan ve idrar da verdim daha sonucunu söylemediler, serum ve fitilbasladim, su an doğum.katindayim sonra servise alacaklarmis sanırım gece buradayım

Vajinadan sürüntu ile enfeksiyon var dediler ama kan ve idrar da verdim daha sonucunu söylemediler, serum ve fitilbasladim, su an doğum.katindayim sonra servise alacaklarmis sanırım gece buradayım
Çok geçmiş olsun stres yapmayın lütfen inşallah yarın güzel haberlerini alırız Arkadaşların dedigi gibi mutlaka sancıyı durdururlar açılma yok ya bunada şükür bebeginlede konuş bol bol inanki duyuyorlar bizi umarım vaktinde sağlıkla bebeginizi alırsınız kucagınıza

İki gündür yaşadığım ağrı sanciymis yatırdılar beni tedbir amaçlı dua edin kızlar
Canim cok gecmis olsun sen yazinca aslinda aklima geldi de tedirgin etmek istemedim doktorum sanci adet sancisi gibi başlar dedi 2 gun once acilma kisalma yoksa insaAllah onune gecilir yuregini ferah tut kizlar aralik topiginden bi arkadasim dogum yapti bebeginde enfeksiyon cikti zaten 32 den sonrasi biraz sikintili gecti gelisimi için sizden dua istiyorum gorenler dua ederse cok memnun olurum yogun bakimda su an Ali kuzum annesinin de cok agrilari var sutu gelmemiş Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin

Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah canım sütünü dert etmesin emziremez galiba şuan ama sürekli sağmaya çalışsın bebek emer gibi. Ilık suyla yıkasın göğüslerini sıcak kompres yapın açılsın kanallar. Benimde 4.gün gelmişti sütüm. Bebişi de çıkar inşallah bir an önce yoğun bakımdan

İki gündür yaşadığım ağrı sanciymis yatırdılar beni tedbir amaçlı dua edin kızlar
Rabbim senin ve bebişinin yar ve yardımcısı olsun canım. Sancı burada birçok arkadaşta oldu ama geçti panik yapma hem hastaneye yatırmışlar sen şimdi hepimizden daha iyi bakılırsın sancılarda geçer merak etme

Rabbim yardımcısı olsun canım. Saliza dimi adı dün okumuştum. İnşallah sağlıkla yavrusunu alır kucağına. Ağrıları hafifleyecek bi kaç güne inşallah. İlk zamanlar zor. Yavrusu yanına gelince kuş gibi olacak.

Çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi ? Sancılar düzenli mi peki ? Yoksa arada bir iki yükselip iniyor mu sadece ? Düzenli ve yüksek olmadıkça pek sorun değil. Öyle olsa da ilacı var, anında kesiyor sancıyı.
Enfeksıyon var demişsin. Antibiyotik verilir merak etme. Açılma yoksa hiiiiiç ama hiiiiç sorun olmaz. Yaşayan biri olarak söylüyorum.
Ancak açılma+vajinal enfeksiyon varsa müdahale edilmiyor.
Bu arada sende o enfeksiyona sebep olan bakterinin adı neymiş, hasta dosyanda yazıyordur, ona bakabilirsin. En azından ne gibi tedavi uygulanacağını fln öğrenebilirsin, için rahat eder.
Dualarımız seninle.

Kızlar eksik listesi atmıştınız ona nerden ulaşabilirim. Aldım her şeyi ama şu fenomenler ne paylaşsa o bende eksik çıkıyor. Demek hala eksik var
Ya o kadar takılma. Onlar zaten eksiklik hissedelim diye paylaşıyorlar. Bir iki günde kargo geliyor zaten eksik hissettikçe alırsın.
Benim sorum ise; bebeğin beşiğini yerleştiniz öi kızlar nevresim felan? Diyorum herşeyi hazır edeyim doğumdan sonra sererim toz olmasın? Hı? Zaten reflü yatağı felan aldım onda takılır bi süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…