aman yarabbim şoktayım senin arkandan ne ağıtlar yaktık burdaKızlar bebiklerin eşyaları, kıyafetleri, sizlerin pijamalarınız çok güzel
Herkese ayrı ayrı yazamadım
Mide bulantılarım oluyor, bebek düz duruyor mideme baskı yapıyormuş. Reflü, hazımsızlık, bulantı yok yok
Z zerefsann canım rabbim hem annene hem de babana acil şifalar versin inşallahsana da boolll sabırlar
bu benim de favorilerimde varBende lcw den aldığım beyaz takımı iade ettim çünkü daha güzel bi takım buldum. Hemde arkadaşlarım bana boynerden hediye çeki almış onu kullanıcam. Hastanede beyaz takımla çektirmezsem foto bile evde çektiriirm diye düşünüyorum. Anı kalsın bi fotoğraf yeter profesyonel çekim yaptıramam enerjim yok öyle şeylere. Biz karı koca düğün fotoğraflarını 3 sene sonra seçip almış insanlarıztakım nasıl?
Xl alıcam inşllah memelerime girerönceden göt göbek derdim artık meme diyorum arkadaşlar böyle bir büyüme yok yani yoooohhhh
Ah canım benim yaaman yarabbim şoktayım senin arkandan ne ağıtlar yaktık burdaben bi ara başka bi güneşli günler gördüm sen sandım biraz stalkladım degilmis dedim ben yokken sen gelmişsin çok sevindim
çok teşekkür ederim canım benim, amin inşallah, hepimize bugünlerimizi huzurlu mutlu geçirmek nasip olsun
Fotoğraf için kullanacağım insallahLohusa takımın mı canım çok şirin güle güle giy inşaallah kapalı hanımlar bana da örnek atar mısınız? Nasıl bişey alayım çok kararsızım böyle dantelli bişeyde alabilirim çizgili pijama da öyle üç noktalarda gidip geliyorum hem çok rahat olsun hem şık var mı öylesi
Teşekkür ederimmmmNe kadar yakışmış takımınbayıldım güle güle kullan
Hahah Kahve içmedim ama akşamda arkadaşlar geldi süpriz babyshower yaptılar balonlar, süslü mesajı pastalar hediyeler falan baya şok oldum. 14 yetişkin 5 6 çocukla biara baya bi boğuldum ama geçti neyse kiKahve içmedin inşllah queen, yarın da tam hafta dönümün bu akşam duaları sıklaştırmayalım sana
O neydi gıss biz bilmiyor unuttukEtkilendim ıyyykız hiç anormal bişey yazmamışsın ki. Normal doğumdan sonrasında cinsel hayatım etkilenir diye de düşünüp tereddüt ediyorum açıkçası. Riskli gebelik olduğu için cinsellik yasak. Adam gün sayıyor. Ben bir de hazır hissetmiyorum dersem çift kabusu yaşayabiliriz.
Ben de büyüyen veve istiyorum benim neden yok, sebebi neydi kiiBende lcw den aldığım beyaz takımı iade ettim çünkü daha güzel bi takım buldum. Hemde arkadaşlarım bana boynerden hediye çeki almış onu kullanıcam. Hastanede beyaz takımla çektirmezsem foto bile evde çektiriirm diye düşünüyorum. Anı kalsın bi fotoğraf yeter profesyonel çekim yaptıramam enerjim yok öyle şeylere. Biz karı koca düğün fotoğraflarını 3 sene sonra seçip almış insanlarıztakım nasıl?
Xl alıcam inşllah memelerime girerönceden göt göbek derdim artık meme diyorum arkadaşlar böyle bir büyüme yok yani yoooohhhh
Kızımın doğumunda eşim kizimi almış kucağına koklamis sonra ablama vermiş siz yukari çıkın demiş beni beklemiş benle yukarı gelmiş ablam söyledi çok duygulandım şimdi doğum anında kızımı nasıl bırakıp gideceğim diye düşünüyorumHayırlısı ile o güne gelirsek ben de çok istiyorum, bir de ben çıkarken orada kim olacak eşim çocuk peşine gidip beni unutacak mi merak içindeyim
Hemde nasıl az biraz ayakda fazla durayım mahvoluyorum biraz uzanıyorum geçiyor fazla uzun ayakda kalmaya gelmiyor dikkat et canimKızlar benim sırtım çok ağrıyor sizde de var mı?
Cidden antibiyotik vereceklerse gideceğim gözümde iltihap oldu kıpkırmızı her şey üst üste geliyor hayatımda hiç bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorumDr a git ilaçsız atlatmak zor hamilelikten mi bu garip salgından mı bende atlatamadım antibiyotikle on günde iyileştimgeçmiş olsun
Eşimin geçen hafta geçirdiği şeyi geçiriyorsun sanki.. Gözü kıpkırmızıydı ve iltihap akıyordu. Ateşi yüksek hepp üşüyor, biraz boğaz ağrısı vücut ağrısı.. Baya zor toparladı. Dr başta antibiyotik vermemişti kan sonuçları çıkana kadar, viral gibi demişti ama crp 90 çıkınca sekonder enfeksiyon var eşlik eden diyip verdi antibiyotik. Anca antibiyotikten sonra topladı. Hamilelere de verilebilen çok antibiyotik var, crp yüksekse sana da verirler. Gözüne de antibiyotikli damla vereceklerdir. Çok geçmiş olsunCidden antibiyotik vereceklerse gideceğim gözümde iltihap oldu kıpkırmızı her şey üst üste geliyor hayatımda hiç bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum
Bende çok şükür ateş olmadı ama öksürmekten canım çıkıyor gecelerdir uyuyamıyorum peşine de bu sinüzitle göz iltihabı başladı bir anda başımın zonklamasından öksüremiyorumda rahatça zaten bebek içerde rahatsız edilip duruyor benim öksürüğüme ona da ayrı üzülüyorum vallahiEşimin geçen hafta geçirdiği şeyi geçiriyorsun sanki.. Gözü kıpkırmızıydı ve iltihap akıyordu. Ateşi yüksek hepp üşüyor, biraz boğaz ağrısı vücut ağrısı.. Baya zor toparladı. Dr başta antibiyotik vermemişti kan sonuçları çıkana kadar, viral gibi demişti ama crp 90 çıkınca sekonder enfeksiyon var eşlik eden diyip verdi antibiyotik. Anca antibiyotikten sonra topladı. Hamilelere de verilebilen çok antibiyotik var, crp yüksekse sana da verirler. Gözüne de antibiyotikli damla vereceklerdir. Çok geçmiş olsun
Kolay gelsin ütü kısmı en zoruymuşBunlarda benim hazırlıklar rabbim saglicakla giydirmeye nasip etsin insalalh
ben dra sormadım ama o titreşimli hareket halide geçti sanırım bebeğin o haftaki büyüklüğüyle alakalı hareketlerini net hissedemiyorduk ondan diye düşünüyorum. Şu an gayet temiz tekmeleri var güm diye vuruyor sizinde öyle olur muhtemelen telaş yapmayın hayırlı olsunMerhaba, bende de aynı durum var ve korktum açıkçası, arama yaparken sizin mesajınıza rastladım, neden oluyormuş bu titreşim neymiş sebebi öğrenebildiniz mi? Mesajınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim.
Yorumum için teşekkür ederim:) aslında 20. Haftada hareketlerini hissetmeye başladım ama bu titreşimli hali ilk defa hissettim, damarla alakalı bir durummu acaba diyede düşündüm.ben dra sormadım ama o titreşimli hareket halide geçti sanırım bebeğin o haftaki büyüklüğüyle alakalı hareketlerini net hissedemiyorduk ondan diye düşünüyorum. Şu an gayet temiz tekmeleri var güm diye vuruyor sizinde öyle olur muhtemelen telaş yapmayın hayırlı olsun
Ben oturarak yapiyorum sandalyeyle oturarak yapmasma heralde bel fitigim agzima tukururduKolay gelsin ütü kısmı en zoruymuş
Sanırım benimde 23. Haftaya denk gelçyor yorum yaptığım tarihYorumum için teşekkür ederim:) aslında 20. Haftada hareketlerini hissetmeye başladım ama bu titreşimli hali ilk defa hissettim, damarla alakalı bir durummu acaba diyede düşündüm.
Titreme hissi sizde hangi haftalarda olmuştu?
Bende oturarak yaprım sırtıma üç yastık koyarakBen oturarak yapiyorum sandalyeyle oturarak yapmasma heralde bel fitigim agzima tukururdu
İlk doğumum ve Bilmediğimden soruyorum bebek nereye gidiyor ki eş de peşinden gidiyor? Ebe bana doğar doğmaz çıplak anne tenine verip temas sağlıyoruz göbek bağını o arada kesiyoruz dedi. Temizliği vs de o anda doğumhanede yapmıyorlar mı?Benim hiç hevesim yok doğum fotosu falan. Sağlıkla vaktinde gelsin yeterki modundan çıkamadım hala onları düşünemiyorum..
Ben eşime demiştim çocuğun peşinden hemen git sakın gözünü ayırma karışır falan diyezaten çıkartan personel de baba bizime gelsin demiş. Ağlarsa anam ağlar modunda gözü yaşlı ana yavrusunu bekliyordu ameliyathane kapısında
Bu doğumda da eşimi kızın peşine yollarım gözünü ayırmasın üstünden
Aynen öyle ben iki üç günde yaptım daha utulemediklerim var düşünKolay gelsin ütü kısmı en zoruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?