2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
aman yarabbim şoktayım senin arkandan ne ağıtlar yaktık burda ben bi ara başka bi güneşli günler gördüm sen sandım biraz stalkladım degilmis dedim ben yokken sen gelmişsin çok sevindim
çok teşekkür ederim canım benim, amin inşallah, hepimize bugünlerimizi huzurlu mutlu geçirmek nasip olsun

bu benim de favorilerimde var
harika bir takım

Ah canım benim ya Hafif kafayı kırmıştım, tedavimi oldum geldim diyelim

Amin amin canım inşallah senin için her şey yolunda gider, sağ salim bebeğini kucağına al. Büyükleri ile büyüsün

Fotoğraf için kullanacağım insallah

Kahve içmedin inşllah queen, yarın da tam hafta dönümün bu akşam duaları sıklaştırmayalım sana
Hahah Kahve içmedim ama akşamda arkadaşlar geldi süpriz babyshower yaptılar balonlar, süslü mesajı pastalar hediyeler falan baya şok oldum. 14 yetişkin 5 6 çocukla biara baya bi boğuldum ama geçti neyse ki
O neydi gıss biz bilmiyor unuttuk ben normal doğum çok istiyorum sezeryan ın üstüne 8 sene geçtiği için çok da ilki sezeryan sayılmıyor dedi Dr um ama zaten öncesinde de çok ayılıp bayılmıyordum bu cinsellik şeysilerine, dikiş sonrası hepten koparsam bu hikayede yanan kocaayı olur
Ben de büyüyen veve istiyorum benim neden yok, sebebi neydi kii ay bu takım şahane bişi yalnız etek boyu baya kısa ama yazın tatilde içindekini giy elbise niyetine ilkbaharda yaza dışını giy kimono niyetine bayıldımmm

Hayırlısı ile o güne gelirsek ben de çok istiyorum, bir de ben çıkarken orada kim olacak eşim çocuk peşine gidip beni unutacak mi merak içindeyim
Kızımın doğumunda eşim kizimi almış kucağına koklamis sonra ablama vermiş siz yukari çıkın demiş beni beklemiş benle yukarı gelmiş ablam söyledi çok duygulandım şimdi doğum anında kızımı nasıl bırakıp gideceğim diye düşünüyorum rabbim kimseyi annesinden babasindan ayırmasın

Dr a git ilaçsız atlatmak zor hamilelikten mi bu garip salgından mı bende atlatamadım antibiyotikle on günde iyileştim geçmiş olsun
Cidden antibiyotik vereceklerse gideceğim gözümde iltihap oldu kıpkırmızı her şey üst üste geliyor hayatımda hiç bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum

Cidden antibiyotik vereceklerse gideceğim gözümde iltihap oldu kıpkırmızı her şey üst üste geliyor hayatımda hiç bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum
Eşimin geçen hafta geçirdiği şeyi geçiriyorsun sanki.. Gözü kıpkırmızıydı ve iltihap akıyordu. Ateşi yüksek hepp üşüyor, biraz boğaz ağrısı vücut ağrısı.. Baya zor toparladı. Dr başta antibiyotik vermemişti kan sonuçları çıkana kadar, viral gibi demişti ama crp 90 çıkınca sekonder enfeksiyon var eşlik eden diyip verdi antibiyotik. Anca antibiyotikten sonra topladı. Hamilelere de verilebilen çok antibiyotik var, crp yüksekse sana da verirler. Gözüne de antibiyotikli damla vereceklerdir. Çok geçmiş olsun

Bunlarda benim hazırlıklar rabbim saglicakla giydirmeye nasip etsin insalalh

Eklentiler

• received_698812458202642.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 74
  • received_2076922972503827.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 79
  • received_1276086026575975.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 72
Bende çok şükür ateş olmadı ama öksürmekten canım çıkıyor gecelerdir uyuyamıyorum peşine de bu sinüzitle göz iltihabı başladı bir anda başımın zonklamasından öksüremiyorumda rahatça zaten bebek içerde rahatsız edilip duruyor benim öksürüğüme ona da ayrı üzülüyorum vallahi

ben dra sormadım ama o titreşimli hareket halide geçti sanırım bebeğin o haftaki büyüklüğüyle alakalı hareketlerini net hissedemiyorduk ondan diye düşünüyorum. Şu an gayet temiz tekmeleri var güm diye vuruyor sizinde öyle olur muhtemelen telaş yapmayın hayırlı olsun

Yorumum için teşekkür ederim:) aslında 20. Haftada hareketlerini hissetmeye başladım ama bu titreşimli hali ilk defa hissettim, damarla alakalı bir durummu acaba diyede düşündüm.
Titreme hissi sizde hangi haftalarda olmuştu?

Sanırım benimde 23. Haftaya denk gelçyor yorum yaptığım tarih

İlk doğumum ve Bilmediğimden soruyorum bebek nereye gidiyor ki eş de peşinden gidiyor? Ebe bana doğar doğmaz çıplak anne tenine verip temas sağlıyoruz göbek bağını o arada kesiyoruz dedi. Temizliği vs de o anda doğumhanede yapmıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…