2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende oturarak yaprım sırtıma üç yastık koyarak yinede akşam tır çarpmış gibiydim peki bu saatte niye uyanıksın cınım
Sence bebeYim gece uyanmayinca artik yasanmiyorneyse ki kisa surede uyudum geri de sabah namazina kurulu saat gibiyim simdiki uyanmam da onun için

Cidden antibiyotik vereceklerse gideceğim gözümde iltihap oldu kıpkırmızı her şey üst üste geliyor hayatımda hiç bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum
Canım hamileyken de antibiyotik kullanılır hafif antibiyotikler var hamilelere verilen. Hatta şöyle diyeyim sezaryenden hemen sonra emzirirken bile antibiyotik veriyorlar. Ameliyat sonrası oluşacak enfeksiyonu önleme amaçlı.

Bizimki yoğunbakıma gidiyordu. Vakitli doğanlarda sağlık kontrolleri aşıları falan doğum hanede mi olur bilmiyorum ama. Topuk kanı vs oyüzden de götürebilirler inş vakitli doğan bebem olursa öğreniciiimm

Renkli ben senin bu ikinci çocuğun biliyordum. 3 mü? Hep yağızdan bahsettin sanki. Aklım bana oyun mu oynuyor yoksa yaw?
Yok haklısın canım. İlkini erken doğumla kaybettim ben. 4-5 saat anca yaşadı. İsmi Melis
Yani yüksek sesle bahsedebildiğim bir evladım değil toplum içinde, kimseyi üzüp , anlatmamak için. Ama sürekli aklımda.
Bu yüzden sadece yağızın adı geçiyor haklısın

Şu griyi bende alacam. Listemde. Rahat mı kumaşı. Bide siyah bi takım var lcw de onu alıcam. Bedeni nasıl grinin?
Bu takım çok rahat. Siyahı da çok güzel bir siyah yani tam. Kız kardeşime de aldım hatta ; çok tavsiye ederimde sık bi takım . Uzun süredir var bu takım. Ama benim ki çamaşır suyu oldu ve gitti

Ay inşaallah benim bebişte kilo almıştır. Bana mandalin bebeğe baya kilo yapıyor dediler sürekli mandalin yiyorum çokta severim zaten perşembe günü bıdık bıdık bir kız görürüm inşaallah ben yüzünü hep görüyorum babasına benziyor

Bende geceleri bile deliksiz uyuyorum çok şaşkınım gündüz de uykum geliyor bazen
Ben geceleri pek rahat değilim ama sabah uykusuna düştüm bu ara. En son üniv yıllarında bukadar geç uyanıyordum heralde. Akşamları 8 gibi de ağzım yırtılıyor esnemekten ama uyumuyorum. Demekki hepimizde var bi haller.. Rüyamda emzik vermeye çalışıyordum bebeğime almıyordu, sonra uzun uyudu sütüm azalmasın bari diyip süt sağım hazırlıklarına girişiyordum

Adamlar bir nevi onun için yaşıyor hoş bana da evlilik içerisinde sevdirdi ben ilk evlendiğim zamanlar nasıl yapıcam bu işi sürekli derken kendim isteyecek noktaya gelmiştim son zamanlarda beslenme şekilde etkili olabilir ama eşim kuruyemiş çok sever beni de alıştırdı. Hamilelikte bulantılar geçince vitaminleri de kullanamayınca fındık fıstığa sardım. Günde üç öğün tabak tabak fındık fıstık ceviz pekmez filan yiyordum akşamları bana birşey oluyordu valla hamile olmasak yansın geceler modundaydık sonradan çözdük kerameti eşim lohusalık bitince ben değil sen yiyeceksin bunları dedi

Aşkitam bitirdin beni ya allah bu iki evladına uzun sağlık dolu seneler versin inşallah. Ayacıklarına hiç taş değmesin, onlardan yana hep gülesin

Ya bu yalan haber mandalinadan olsa benim çocuğum beş kilo felan olmalıydı

Arkadaşlar bende bu sabah 10:30 da kalktım şuan açlıktan ölüyom yani çocuğum kıvranıyor içerde. Bide sabah tartıldım 1 kilo daha almışım. Karnım da büyüdü biraz. İnşallah o 1 kilonun en azından yarısı çocuğuma gitmiştir amin perşembe kontrolüm var yarın yumurta yemeye başlarım

Ya bu yalan haber mandalinadan olsa benim çocuğum beş kilo felan olmalıydı
Valla ne duyarsam yapıyorum bebem kilolansın diye yiyorum inşaallah 1 kg filan olmuştur aminnnnn etli butlu olsun iyi büyüsün tüm bebişler inşaallah. senin bebişte büyümüştür kız kaç haftalık sen 2 hafta öndeydin yanlış hatırlamıyorsam. 1.5 olmuştur belki

Bende geceleri bile deliksiz uyuyorum çok şaşkınım gündüz de uykum geliyor bazen
Yaa masaAllah diyelim valla kuzum nazara gelme cok guzel deliksiz uymak
Ya ben oyle oldum 1 ayda 1 kilo almisim 950 gramini bebek almis senin de oyledir kesin bu hafta bi atak yapiyolar buyume atagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…