2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Yaa masaAllah diyelim valla kuzum nazara gelme cok guzel deliksiz uymak

Ya ben oyle oldum 1 ayda 1 kilo almisim 950 gramini bebek almis senin de oyledir kesin bu hafta bi atak yapiyolar buyume atagi
Uyy 950 gr mı onu bebem alsa vallah uçarak gelirim doktordan
Yerim onu ay inşallah inşallah.
Göbek çevresi istediğim gibi büyümemiş demişti hoca alt sınırda değil ama yakın demişti. İnşallah bi 300 gr ı göbeğine gitmiştir amin allahım

30+4 bugün. İnşallah olmuştur 1,5 kilo canım yavrum

Aaaa kız ben çok mandalin yedim ondan mı kilo önde acaba bilmiyordum bak. Kızımda çok muz yedim doktor son haftalar kestirdi normal doğum olmaz 3 buçuk kiloyu geçmememiz lazım diye . Yerim senin kızını kızlara ayrı bi hayranlığım var .

Benim görümcem bebişe hastane çıkışı hediye almış. Çok beğendim vizon. Üzerinde de somon kurdelaları var o yüzden ben de somon rengine kaydım. Somon şalım var zaten tek renk. Altına da somon renk alsam herşey somon somon mu olur acaba. Dur bebemin takımını foto atayım bende. Yıkandı ütülenmedi. Kurdelaları iğneli bir ikisini kendi şalıma takarım. Şalımın gotosu da var. Lohusalığı da somon alsam sanki olur gibi. Benim hoşuma gitti. Aslında bende açık renk düşünüyordum ama tekrar tekrar para vermeye gerek yok diye düşündüm. Takımın herşeyi var 10-15parça battaniyesi de var. Kendimi bebeme uyduracağım artık

Eklentiler

• image.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    45 KB · Görüntüleme: 72
Valla ilk ya herkes babası çok şanslı diyor, ben de atlıyorum ben ben şanslı değilim miyim diye senin kızın ismi ne bizimkisi defne olacak inşaallah

Olur olur kuzum Allahin izniyle saglikli olsunlarda minnak olurlarsa da napalim

Crp 68 çıkınca mecbur verdi artık gözümden bile iltihap çıkıyordu kısa zamanda toparlayabilirim inşallah ama kreşe giden bir çocuğunuz varsa hastalıksız yaşamak çok zor

Bende tonla mandalina yedim hem şeker yüksek çıktı hem de bebeler birden kilo aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…