2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Cidden antibiyotik vereceklerse gideceğim gözümde iltihap oldu kıpkırmızı her şey üst üste geliyor hayatımda hiç bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum
Ben balgamlı oksurukten uyuyamıyorum 3 ayrı dahılıye doktoruna ve 1 kadın dogumcuya gıttım 8 gundur cekıyorum serum ve parol dısında bu haftalar da bısı yazamazlarmıs kendı kendıne nasıl gececek bılmıyorum acaıp sınırlıyım

Nasıl ya bende aynıydım bronşlarım dolmuştu antibiyotik verdi dr ona rağmen on günde iyileştim

Nasıl ya bende aynıydım bronşlarım dolmuştu antibiyotik verdi dr ona rağmen on günde iyileştim
Bende oglumda ıctım dıye hatırlıorum bunda nıe vermıyorlar 500 mg lık bısı ıctıgımı hatırlıorum oglumda yıne sıfayı kapmıstım

Ne yazdı canım antibiyotık olarak bana neden vermıyorlar ya oksurmekten artık kasıklarım agrıyor
Klavunat antibiyotik verdi ben direkt göğüs hastalıklarına gittim nefes alırken sırtımdan hırıltılar geliyordu resmen. Göğüs dru verdi ilacı kendi kadın doğum druma ilettim o da kullanabilirsin dedi. Bu aşamaya gelene kadar bende ilaç kullanmamak için direndim ama parol hiç bir işe yaramadı maalesef geçmiş olsun inş sen ilaçsız atlatırsın

Benim de basindna beri 1 hafta onde ama seker durumu cikmadi kuzu gelisimle ilgili demek ki
Aynen ama işte doktorlar şüphe ediyorlar direkt. O kadar çok oluyor ki gebelik şekeri. Genetik bence, benim ilk iki bebeğim de kilolu doğdular ama yine de bi tedirgin oldum doktor öyle deyince.

Aynen ama işte doktorlar şüphe ediyorlar direkt. O kadar çok oluyor ki gebelik şekeri. Genetik bence, benim ilk iki bebeğim de kilolu doğdular ama yine de bi tedirgin oldum doktor öyle deyince.
Bebegin 2 hafta falan onde olmasi suyun fazla olmasi bunlar daha cok seker ihtimalini dusunduruyomuş benim kilom da cok stabil gitti. Abur cuburum tatli atatli ataklarim olmadi hamilelik belki de hayatimin en istahsiz donemi

Kadın doğumcumun yazdıgına bak o boyle yazınca bende bır daha gitmedim açıkcası

Eklentiler

• 19D124F6-37EE-4B4E-896B-E19E3FFF15A0.webp
    36 KB · Görüntüleme: 76
Valla bende bir buçuk hafta kadar önce ishal kusma yaşadık üstüne balgamlı öksürük geldi onu da idare ediyodum ama sinüzit başlayıp başımda basınç oluşunca artık geceleri 0 uykuyla gözümden de iltihap akmaya başladı bir sürü de şey denedim sırtıma iyot kafesi yaptım zencefilli ballı ıhlamur tükettim kestane balı ve limon karıştırıp içtim kozalak şurubu denedim ama yok yani artık gerçekten mahvolmuş durumdaydım bende ilaç alma taraftarı değildim ama 4 gündür de uykusuz kalınca evde bir de küçük çocuk olunca başka çarem kalmadı

Ay ben de çok yiyorum günde 2-3 belki de daha fazla Bebek benim biraz öndeymiş. Doktor şüphe etti acaba şeker mi var diye ama çıkmadı şükür bende de.
Tam haftasıyla uyumlu gidiyoruz biz de, sadece göbek çevresi bir hafta fazla çıkıyor; yağızın da öyleydi. Eşimin de ole genetik demek ki diyorum. Ama oğlan 2640 doğdu benim. Bu da ole olur diye düşündüm aslında ama , dur şu mandalinaları bi çıkarıp yiyeyim de faydası olur belki şekerim de yok şükür bari 3 doğsun ya

Ya bu anne karnında alınan kilo bence tamamen genetik faktörlere bağlı ya bilemiyorum. Çok güzel beslenip 3 kg altı doğuran çok kişi var.
Ahaha ye ye mandiş, muz, ceviz yüklen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…