2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hastalara geçmiş olsun arkadaslar. Meyke sasirdim antibiyotik verilebiliyoe penisilin grubunda olanlardan. Cok kötüysen enfeksiyon da riskli olur. Bende yeni yeni kendime geliyorum gribe sinüzit eklenince mahvoldum ama bogazimda enfeksiyon olmayinca doktor bana da vermedi antibiyotik. Parol ile idare ettim. Toz c vitamini aldim. Tuzlu su gargarasi ile burnumu acik tuttum, boğazıma da gargara yaptım. Sabahlari zencefil hakiki bal , aksamlari ihlamur ictim. Bugün 5.gün ve yeni gecti ağrılarım. Bir de boynuma zeytinyağı karabiber ile macun yapip onu sürdüm, tulbentle kapattık.
Evde yatarken nerden kaptığımı(evde de hasta yok) hic anlamasam da atlattim şükür. Darisi basiniza.

İyot kafesinin üstüne yıkanmamış yün örttün mü, o işin alameti farikası o mu acaba diyorum da geçen ben de denesem oğluma dedim ama yün yok diye hiç yapmadım. İnş şifa olur canım ilaçlar baya hırpalanmışsın tam da bu durumlar için var zaten ilaçlar.
Kaçıncı haftada doğum yaptın sen cnm yağızda? Benim kızçenin de tüm ölçüleri hep ileri bi tek göbek çevresi geri boy hep çok uzun çıkıyor o da olmasa kilo hesabında da geri kalacak baya.

Bende tonla mandalina yedim hem şeker yüksek çıktı hem de bebeler birden kilo aldı
Canım ben de şeker normal çıktı ama önce çıkmadan biraz şüphelendi zaten bebekler birden kilo alımları artıyor
Bende mandalinayi gunluk yiyorum ya etkisi olabilir belki hatta bu 1 haftadir portakal aseriyorum devamli agzimda tadi her gun 1 portakal 2 mandalina fiks
Bende bende ama her sabah midem acıyor zaman zaman kusuyorum yine . Nar ve ayvada çok tüketiyorum ben bu ara portakal bayılıyorum senin gb

Canım zaten kadın doğumcu sana grip için vs ilaç yazmaz. Sen acile ya da ilgili bölüme gidip muayene olacaksın.
Gittim kuzum hamile olduğumu görünce serum bağlayıp parol yazıp yolladı 3 ayrı doktor da.. 1 tanesi farklı olarak gargara yazdı

Oh aen atlatmışsın ne güzel bana oğlumdan geçti oğluma da abimin kızından bulaştı
Zaten acaip bir salgın var özel hastaneler bile kuyruk içinde inşallah bende atlatırım gider

M meyyke Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bol bol dinlen en önemlisi .
Teşekkür ederim benim oğlumda hasta 2 yaşında 4 gündür ne gündüz ne gece doğru düzgün uyuyamıyorum tam benim öksürüğüm bitiyor onunki başlıyor maalesef umarım geçip gitsin bir an önce

Çok geçmiş olsun 2 şer kaşık bal sirke limon suyu da iyi geliyor Ilık ballı süt gece uykumda gelen ataklara iyi geliyor Bal karabiber de öyle Ama öksürük ne illet bir şeyse ne yapsak pat diye kesmiyor vakti zamanı gelince azalarak kesiliyor

Kızlar öksüren arkadaşlar için yazıyorum zeytinyağı pekmezle karıştırıp bi yemek kaşığı için yada siyah turbu oyup altını ince delin içine bal koyun bi kaba akmasını sağlayın akan suyu için iyi geliyor inşallah tez zamanda iyileşirsiniz

Kızlar hastane kapısına isim yaptıracakmısınız bizim isimde daha belli değil bunları beğendim siz yaptırdıysanız paylaşın yada site öneriniz varmı ben trendyoldan baktım bunlar hoşuma gitti .

Eklentiler

• 2342E2B2-1F7D-41B6-B138-FCB8286A518D.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 02C19650-25FA-4BB0-ADB6-901A16990CA1.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 5E44ADBE-AE50-4815-AF25-9936F06DA02E.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 9A409651-941D-40A4-812E-35335CA255BE.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar hastane kapısına isim yaptıracakmısınız bizim isimde daha belli değil bunları beğendim siz yaptırdıysanız paylaşın yada site öneriniz varmı ben trendyoldan baktım bunlar hoşuma gitti .
Ben bu sayfanın süslerini çok beğendim ama yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım gerek var mı bilemiyorum öncelikli başka almam gerekenler var

Eklentiler

• 29B88F63-3D18-4F4D-8193-C45406EB9B3E.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 70
Ben bu sayfanın süslerini çok beğendim ama yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım gerek var mı bilemiyorum öncelikli başka almam gerekenler var
Çok beğendim evet alınması gereken daha çok şey var ben de çok pahalı olmayan uygun birşey yaptırayım diyorum hastane kapısına hoş oluyor .
Kızlar hazır süslerden konu açılmışken Ada ismine uyumlu ikinci bir isim arıyorum Eşimin bulduklarını ben benimkileri o beğenmiyor Aklınıza gelen varsa fikir verir misiniz ?
Ablamın kızı Eylül Ada

Ben yaptıracağım canım bir iki haftaya kapı süsü çikolata magneti halledersem tamamım hayırlısıyla

38+4 te doğurdum canım. Hep bir hafta ileri çıkardı karın çevresi işte dediğim gibi. Ama bi yazıokudum; diyor ki, hareketsiz annelerin bebekleri zayıf olur. Ne alaka bilmiyorum ama , bakacağım artık bu sefer pek yatamadım valla.
Ağrılarım sa arttı zaten. Her gün iki magnezyum içiyorum artık. İnş bu da bekler 38 i

Benim aklımda bu tarz bir şey var. Hastaneyi sallamıyorum çok ama evde oda kapısında yıllarca kalıyor hoş gözüküyor bence. Aslında kendim de yapabilirim çiçeklerinden ve pleksi harf alsam ama bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20221204_190924_com.instagram.android.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20221204_190815_com.instagram.android.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20221204_190801_com.instagram.android.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 65
Benim aklımda bu tarz bir şey var. Hastaneyi sallamıyorum çok ama evde oda kapısında yıllarca kalıyor hoş gözüküyor bence. Aslında kendim de yapabilirim çiçeklerinden ve pleksi harf alsam ama bakalım
Bende bundan sipariş verdim oğlumda makrome yaptırmıştım ağırlık zamanla kasnağı kırdı farklı olsun istedim

Eklentiler

• F193725E-855A-44A3-8908-C711E18CB166.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 69
Çok güzelmiş bunlar canım, bence odasına da kullanılır. Çok şık geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…