- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ay ne çabuk hazır oldunuz kızzzzBen yaptıracağım canım bir iki haftaya kapı süsü çikolata magneti halledersem tamamımhayırlısıyla
Ya bunlar da çok güzelmiş çok beğendimBenim aklımda bu tarz bir şey var. Hastaneyi sallamıyorum çok ama evde oda kapısında yıllarca kalıyor hoş gözüküyor bence. Aslında kendim de yapabilirim çiçeklerinden ve pleksi harf alsam ama bakalım
Ya sen çok zevklisin, yataktan da belliydikızım olsaydı bundan yaptıracaktım
oğlum için de kanaviçe yaptıracağım ama gönlüme göre bir model bulamadım
Ya bu da çok zarif bayıldımmmmBende bundan sipariş verdim oğlumda makrome yaptırmıştım ağırlık zamanla kasnağı kırdı farklı olsun istedim
İpek mi olacak ismi çok güzelmiş bu daBende bundan sipariş verdim oğlumda makrome yaptırmıştım ağırlık zamanla kasnağı kırdı farklı olsun istedim
teşekkür ederim canimm çok didiklediğim için bir yere varamıyorum geneldeYa sen çok zevklisin, yataktan da belliydi
Buna ne fiyat verdiler MeloşcummBende bundan sipariş verdim oğlumda makrome yaptırmıştım ağırlık zamanla kasnağı kırdı farklı olsun istedim
ay böyle şeylere ben de bayılırımYalnız hiç aklımda lohusa tacı yoktu, kırmızı fiyonklu taç yapacaktım bunu görünce dibim düştüünasıl batakçı bir sektör yahuu onu görünce o, öbürünü görünce diğeri kaptırıp gidiyorsun
Valla her şeyi tamamlanınca çok merak ediyorum son hallerini paylaş bizimleteşekkür ederim canimm çok didiklediğim için bir yere varamıyorum genelde
paylaşırım tabiki dee sen yokken bi de çikolatalar paylaşmıştım kızlar çok beğenmişti onu da bulayım sen de görValla her şeyi tamamlanınca çok merak ediyorum son hallerini paylaş bizimle
Çok güzeller sağlıkla giysin inşallahHastane çıkışı şunu aldım, çok hoşuma gitti balinalı filanİki kızdan sonra mavi şeyler almak tuhaf oldu
Hastane için annem kalın battaniye ördü. Bir tarafına pazen geçirdik. Babaannesi de minik bir yün yelek ördü. Onları da hemşireye veririm. Malum kış üşür filan
Çıkarken giydirmek için de astronot tulum aldım. 2-4 ay bedeni H&m. Kontrollere gidrkeen de giydiririm diye düşündüm. Kızlarda owlinin dış kundağını almıştım. Bunda astronot alayım dedim, daha soğuk bir aya denk geliyor. Polar beremizi de unutmayalım hastaneden çıkarken takmak için tabi
Ay at güzel şeyler çıkıyor bu gruptanpaylaşırım tabiki dee sen yokken bi de çikolatalar paylaşmıştım kızlar çok beğenmişti onu da bulayım sen de gör
Güle güle kullansın kısmeti açıkmış o zamanÇok güzeller sağlıkla giysin inşallahben carters ın peluş tulumunu aldım hem hastane çıkışı hem de kontroller için giyer dedim, battaniye babaanne ördü ama farklı şehirlerde olduğumuzdan daha elime geçmedi. Abisinin mavi battaniyesine sararım diyordum ama dünkü süpriz babyshowerda çok güzel bitane hediye geldi, yumoş yumoş sıcacık bayıldım. İhtiyaca binaen çok makbule geçti valla. Ona da sardık mı tamamdır dedim
Yok canım ya daha alma battaniyeli. Zaten hastane için 4 ya da 5 takım koydun mu yeter kıyafet olarak. Battaniye 1 penye 1 kalın yeterli olur bence. Bir de hastanede şapka ve eldivenler yere düşüyor sürekliOh konulara bak. Ben balık yiyeyim çocuğuma can kan olsun diye
Neyse konu battaniyeden açılmış bi soru soram hemen. Bi tane battaniyeli hastane çıkışım var büyük. İki tanede battaniyesiz var. Hastane ilk kendi takımını giydirip veriyor bebeği bu arada. Sorum şu: battaniye olmayan hastane çıkışına battaniye alayım mı? Gerçi uygun bulamam biraz takım hastalığım var. Bi 10lu hastane çıkışı daha mı alayım?
Bu arada bi tane astronot tulum da ben aldım hem hastaneden çıkarken giyer hem hastane kontrollerine giderken diye annem de bi tane polar battaniye almış. Bunun dışında bi tane de nohut battaniyem var. Ne kadar battaniye dedim oyh
Güncelleme: bi tane de arkadaşım 10lu battaniyeli hastane çıkışı verdi ama annem dedi ki onu hastaneye götüremeyiz bebe sıfır giyecek evine gelecek
Hayır başka hastane çıkışı alma. Ben 1 müslin 2 penye 1 tane de o yeni gelen kalın peluş battaniyeyi götürcem. Gayet yeterli seninkiler de. Nohut olan zaten her şeye takım diye düşün, birinin kendi battaniyesi varmış astronot var tamam. Baya hastane çıkışı olmuş senin, sonra insan üzülüyor hızlı büyüyor giyemiyorlarOh konulara bak. Ben balık yiyeyim çocuğuma can kan olsun diye
Neyse konu battaniyeden açılmış bi soru soram hemen. Bi tane battaniyeli hastane çıkışım var büyük. İki tanede battaniyesiz var. Hastane ilk kendi takımını giydirip veriyor bebeği bu arada. Sorum şu: battaniye olmayan hastane çıkışına battaniye alayım mı? Gerçi uygun bulamam biraz takım hastalığım var. Bi 10lu hastane çıkışı daha mı alayım?
Bu arada bi tane astronot tulum da ben aldım hem hastaneden çıkarken giyer hem hastane kontrollerine giderken diye annem de bi tane polar battaniye almış. Bunun dışında bi tane de nohut battaniyem var. Ne kadar battaniye dedim oyh
Güncelleme: bi tane de arkadaşım 10lu battaniyeli hastane çıkışı verdi ama annem dedi ki onu hastaneye götüremeyiz bebe sıfır giyecek evine gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?