İlk hastanenin verdiği hariç 3 takım koyucam biri battaniyeli. Diğerleri battaniyesiz. Polar battaniyesi ile astronotunu da koyucam annesi yesin onu. Ankara soğuk olur. Eve gelirken üşümesin yavrum.Yok canım ya daha alma battaniyeli. Zaten hastane için 4 ya da 5 takım koydun mu yeter kıyafet olarak. Battaniye 1 penye 1 kalın yeterli olur bence. Bir de hastanede şapka ve eldivenler yere düşüyor sürekliOnu da hesap edin yedek koyun yanınıza.
Aa müslinim de var. Onu niye götürcen queen? Bende götüremHayır başka hastane çıkışı alma. Ben 1 müslin 2 penye 1 tane de o yeni gelen kalın peluş battaniyeyi götürcem. Gayet yeterli seninkiler de. Nohut olan zaten her şeye takım diye düşün, birinin kendi battaniyesi varmış astronot var tamam. Baya hastane çıkışı olmuş senin, sonra insan üzülüyor hızlı büyüyor giyemiyorlar
Canım kıyafet işi bitince bitmiş sayıyorumAy ne çabuk hazır oldunuz kızzzz
Seni de zorla itekliyorduk hazırlıklara başla diye hepimizi geçtin fark attınCanım kıyafet işi bitince bitmiş sayıyorumçantalar hazır olsunda, zaten herşey elimizin altında zorda kalmayız inşaAllah ama kalıncada herşey bulunuyor artık
Yeter canım bence ya. Ben de 4 takım kıyafet koyarım. Kakası, çişi, kusmuğu belli olmuyor malum. Biz de Erzurumdayız aynen soğuk olur o mevsimİlk hastanenin verdiği hariç 3 takım koyucam biri battaniyeli. Diğerleri battaniyesiz. Polar battaniyesi ile astronotunu da koyucam annesi yesin onu. Ankara soğuk olur. Eve gelirken üşümesin yavrum.
Annem yastık kılıfı diyordu ama müslini alırım yanıma , mantıklıYeter canım bence ya. Ben de 4 takım kıyafet koyarım. Kakası, çişi, kusmuğu belli olmuyor malum. Biz de Erzurumdayız aynen soğuk olur o mevsimHa bir de bebeği koyacakları yatağa sermek için müslin ya da minik bir nevresim olabilir. Ben müslin sermiştim.
Evet ya aynen çok da yüklenmeye gerek yok dediğin gibi. Ben de ilk 3 aylık alışverişi yaparım yeter, gerisi de zamanla inşallah.Canım kıyafet işi bitince bitmiş sayıyorumçantalar hazır olsunda, zaten herşey elimizin altında zorda kalmayız inşaAllah ama kalıncada herşey bulunuyor artık
Sorma sorma isimli tulum seti bile yaptırdımSeni de zorla itekliyorduk hazırlıklara başla diye hepimizi geçtin fark attın
Hmm demek yere düşüyor o kısmı hiç tecrübe edemediğimden. Eldiven önemli değil çok giydirmeyi planlamıyorum ama yedek şapka lazım demekkiYok canım ya daha alma battaniyeli. Zaten hastane için 4 ya da 5 takım koydun mu yeter kıyafet olarak. Battaniye 1 penye 1 kalın yeterli olur bence. Bir de hastanede şapka ve eldivenler yere düşüyor sürekliOnu da hesap edin yedek koyun yanınıza.
Evet canımİpek mi olacak ismi çok güzelmiş bu da
Yaaa çok güzelmişHastane çıkışı şunu aldım, çok hoşuma gitti balinalı filanİki kızdan sonra mavi şeyler almak tuhaf oldu
Hastane için annem kalın battaniye ördü. Bir tarafına pazen geçirdik. Babaannesi de minik bir yün yelek ördü. Onları da hemşireye veririm. Malum kış üşür filan
Çıkarken giydirmek için de astronot tulum aldım. 2-4 ay bedeni H&m. Kontrollere gidrkeen de giydiririm diye düşündüm. Kızlarda owlinin dış kundağını almıştım. Bunda astronot alayım dedim, daha soğuk bir aya denk geliyor. Polar beremizi de unutmayalım hastaneden çıkarken takmak için tabi
Adaş olacak bizimkiler deseneEvet canım
Ben de eldiven çok giydirmedim hastaneden sonra ama ilk doğduklarında 40 derece içeriden geliyorlar ya şok olmasın yavrularHmm demek yere düşüyor o kısmı hiç tecrübe edemediğimden. Eldiven önemli değil çok giydirmeyi planlamıyorum ama yedek şapka lazım demekkihiç 10lu takım almadım. 2 tane 5 li koyacağım, 2 tane tulum şapka takım, 3-4 çorap, 4-5 çıtçıtlı body ve ayaklı pijama/tayt gibi şeyler, battaniyeler, ağız mendilleri tamam. T the economist canım müslin her şeye lazım oluyor. Altına serebiliriz, üstüne yüzüne doğru(tabi havadan) örtebiliriz, pusetin üstüne örtülür.. Örtülür de örtülür
Ya bu instamomlar askılıkları dolduruyor kıyafet bide şarkı koyuyorlar üstüne sıra sıra tulumlar felan kendimi eksik hissediyorum. Benim toplasan 10 tane tulumum yoktur yani bebe için. Onlar da boy boy zaten 1-3, 3-6 vs. İhtiyaç dahilinde alırız diyorum. Bide herkes alma diyor ama keşfetteki ablalar da rahat vermiyor yaniEvet ya aynen çok da yüklenmeye gerek yok dediğin gibi. Ben de ilk 3 aylık alışverişi yaparım yeter, gerisi de zamanla inşallah.
Adıyla yaşasın İpek kuzucuk. Çok naif bir isimEvet canım
Evet ya ben de şimdi sizden kapı süsü gördüm alasım geldiYaaa çok güzelmişbayıldım yani herseyi aldığım halde, şu an bunu da mı alsam moduna soktun beni ya hep tulum aldım ben. Hiç alt üst ya da hastane çıkısı almadım çünkü
Nil ipek arada ulama var kulağa çok melodik geliyor bence çok hoşAdaş olacak bizimkiler desenebizimkinin başına yada sonuna Nil eklenecek bide ama hala karar veremedik ona
İnstamom tuzağına ben de çok düştüm, saçma sapan gereksiz şeyler aldığım çok oldu ya. Bir de bizim bebekler tam bahar geçiş dönemine gelecek. Yazık ziyan olabilir alınan şeyler büyüme hızını da bilemiyoruz ya.Ya bu instamomlar askılıkları dolduruyor kıyafet bide şarkı koyuyorlar üstüne sıra sıra tulumlar felan kendimi eksik hissediyorum. Benim toplasan 10 tane tulumum yoktur yani bebe için. Onlar da boy boy zaten 1-3, 3-6 vs. İhtiyaç dahilinde alırız diyorum. Bide herkes alma diyor ama keşfetteki ablalar da rahat vermiyor yani
Aynen bende kilitli poşete sonrada minik hurç yapmıştım oğlumda, onda giydirmek nasip olmadı direkt yoğunbakıma gidince. Bezleri altaçması kremler pamuklar hepsini paketlerim, benim veve ekipmanları bir paket, kendi kozmetiklerim paket.. Hem düzenli oluyor hem de paket açılmadıysa kırklamak zorunda kalmıyoruz dediğin gibi.. Ayy kimse küvöze göndermesin yavruşunu, alsın hemen koynuna mis kokusuylaBen de eldiven çok giydirmedim hastaneden sonra ama ilk doğduklarında 40 derece içeriden geliyorlar ya şok olmasın yavrular
Sen bence 3 takım yap en azından. Lazım olabiliyor hastanede. 10lu takımı ben iki takıma ayırırım şeklinde düşündüm.
Bir de mesela ben buzdolabı poşetleri var kilitli. Takım takım onlara koyuyorum her şeyi ile. İşte zıbını altı üstü çorabı şapkası tam bir takım olacak şekilde. Öyle 4 poşet yaparım. Açılmayanları evde yıkama derdi olmuyor öyle. Her şeyi öyle minik minik poşetlşyorum. Ellenmeyenler temiz kalıyor iyi oluyor
Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin de inşallah hazırladıklarımızı giydirelim. İkinci kızımı direkt küvöze almışlardı. Buruk dönmüştüm eve çok. Herkes yavrusu kucağında dönsün inşallahEve gelip hiç kullanılmamış eşyaları bavuldan boşaltmak çok zordu.
Hayır bide evim küçük. Ve tek bir tane fazla ürüne bile tahammülüm yok. Eşya sıkar beni. Ulan bakıyorum abla öyle bir gardrop yapmış ki portakaldaki vitamin bebeğe. 20 tane ayakkabısı var veledin.İnstamom tuzağına ben de çok düştüm, saçma sapan gereksiz şeyler aldığım çok oldu ya. Bir de bizim bebekler tam bahar geçiş dönemine gelecek. Yazık ziyan olabilir alınan şeyler büyüme hızını da bilemiyoruz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?