2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Amin amin inşallah kimse buruk dönmesin valla en önemli şey o Diğer şeyler hep halloluyor valla. İlk kızımda koyduğum şeyler yetmemişti mesela, evden getirmişti eşim ne olacak sanki

Hayır bide evim küçük. Ve tek bir tane fazla ürüne bile tahammülüm yok. Eşya sıkar beni. Ulan bakıyorum abla öyle bir gardrop yapmış ki portakaldaki vitamin bebeğe. 20 tane ayakkabısı var veledin.
Ahaha ya zaten o ayakkabıları çocuğa giydirebilen cindir, açık ve net

Evet ya ben de şimdi sizden kapı süsü gördüm alasım geldi Öyle oluyor demek ki. Bazen diyorum Aslıcım çok harcama, sonra da diyorum balım al ya içinde kalmasın
İçinde kalacağına extrende kalsın
Nil ipek arada ulama var kulağa çok melodik geliyor bence çok hoş adıyla mutlu olsun
Niloya gibi mi oluyor acaba diyoruz biraz ondan tereddüt
Ahaha ya zaten o ayakkabıları çocuğa giydirebilen cindir, açık ve net
Hiç instamom takip etmiyorum sanırım bunu farkettim siz yazarken, 1 2 hesap diyiverin bakem ben de bakayım. Oğlumda 2 tane almıştım bebekken ama ayak parmaklarını büküyordu dokununca hiç giydiremedim çok gereksiz bence ayakkabı yere basmadan.

Ekstrem ağlıyor

Ya İpek Nil daha zor geliyor kulağa. Nil İpek'in tınısı daha hoş gibi. Her şekilde güzel ama

Valla ben instagram hesabımı sildim, kızlar deyiversin

Ben yine idrar yolu enfex oldum sanki. Allahım neden bennn hayatım boyunca hiç olmayıp hamilelikte 2.yi mi olacağım. Çocuk yeter antibiyotik komasına girdim diyecek yarın Ankaraya gideceğiz yine kontrole orada tahlil vereyim olmazsa. Ay bugünden sonrası için hiçbir hamilelik tecrübem yok, 30+0ım bugün oğlum bugün doğmuştu, şükür geçtik burayı. Sıradaki hedef 34 sonra taktik maktik yok bambambam

Ya hamilelikte daha yatkın oluyor bazıları sanırım enfeksiyona. Geçmiş olsun canım. Hedef 36 inşallah daha azını kabul etmiyoruz lütfen

İyi oldu öğrendiğim. Kurutma makinem yok şu an. Ama taşınınca düşünüyorum almayı.
Valla canim kesinlikle büyük rahatlik ve kolaylik tavsiye ediyorum şiddetle. Ama ona alisinca katlamak zor geliyor bu defa
Ya bende kuruttum ama kırış kırış oldu çoğu şey mecbur ütüledim
Çamaşırı cok attiysan kirisir ,tenis topu bir de rossmanin kurutma mendilini kullanıyorum ben baya faydasi oluyor kirisikliga

Sana ettiğimiz dualarla sen 40ı da görürsün bacım

Ay queen valla öyle böyle geldik buralara, hele sen şükür bugünlerimize

Ya bu anne karnında alınan kilo bence tamamen genetik faktörlere bağlı ya bilemiyorum. Çok güzel beslenip 3 kg altı doğuran çok kişi var.
Ahaha ye ye mandiş, muz, ceviz yüklen
Ben de öyle düşünüyorum, kizima hamileyken her öğünüm saatliydi, meyvesinden kuruyemisine süt kefir kaşar baya sağlıklı beslendim kizim 39 haftada 3600 dogdu, eltim dogurdu 4800 hep abur cuburla yemeyle cok alakali degil gobime geliyor

Oha o da direkt 3 aylık doğurmuş o böyle eltiden sana sığınırım rabbim

İnşallah normalde libidosu düşük birisindir de o yüzden böyle hissetmişsindir, bunların normal doğumla ilgisi yoktur çok amin haksjaja libidosuz ben, ben değilimdir şaka bi yana ben öyle yoğun duygular hissetmiyorum, bebeğimi görünce çok heyecanlanıyorum deli gibi sevesim geliyor ama anne gibi değilim. Bende mi sorun var diyordum ama çevremde kime sorsam doğduktan hemen sonra bile anne gibi hissetmiyordum diyor. Sonuç olarak cinsellik konusu baya korkutuyor beni ama vajina toplarlayacak bir süre sonra diye avutuyorum kendimi, öncelik her şeyden önce bebeğimin sağlıklı olması tabiki
Ben şöyle düşünüyorum; o kadar şiddetli bir ağrı yaşayacağım ki, kim orama burama dokunuyor umrumda bile olmayacak, odak noktam çektiğim sancı ve bebeğim olacak. Öyle dümdüz alttan muayeneye girince sadece onu düşündüğü için geriliyor insan. Geçen gün burda okumuştum o sancıyı çekipte beni sezeryana alın diye ağlamayan yok diye, başarabileceğimi düşünüyorum bakalım. Her şey yolunda gitsin de sağlıklı olan neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…