- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Amin amin inşallah kimse buruk dönmesin valla en önemli şey oAynen bende kilitli poşete sonrada minik hurç yapmıştım oğlumda, onda giydirmek nasip olmadı direkt yoğunbakıma gidince. Bezleri altaçması kremler pamuklar hepsini paketlerim, benim veve ekipmanları bir paket, kendi kozmetiklerim paket.. Hem düzenli oluyor hem de paket açılmadıysa kırklamak zorunda kalmıyoruz dediğin gibi.. Ayy kimse küvöze göndermesin yavruşunu, alsın hemen koynuna mis kokusuylaamin çok aminnn
Ahaha ya zaten o ayakkabıları çocuğa giydirebilen cindir, açık ve netHayır bide evim küçük. Ve tek bir tane fazla ürüne bile tahammülüm yok. Eşya sıkar beni. Ulan bakıyorum abla öyle bir gardrop yapmış ki portakaldaki vitamin bebeğe. 20 tane ayakkabısı var veledin.
İçinde kalacağına extrende kalsınEvet ya ben de şimdi sizden kapı süsü gördüm alasım geldiÖyle oluyor demek ki. Bazen diyorum Aslıcım çok harcama, sonra da diyorum balım al ya içinde kalmasın
Niloya gibi mi oluyor acaba diyoruz biraz ondan tereddütNil ipek arada ulama var kulağa çok melodik geliyor bence çok hoşadıyla mutlu olsun
Hiç instamom takip etmiyorum sanırım bunu farkettim siz yazarken, 1 2 hesap diyiverin bakem ben de bakayım. Oğlumda 2 tane almıştım bebekken ama ayak parmaklarını büküyordu dokununca hiç giydiremedim çok gereksiz bence ayakkabı yere basmadan.Ahaha ya zaten o ayakkabıları çocuğa giydirebilen cindir, açık ve net
Ekstrem ağlıyorİçinde kalacağına extrende kalsın
Niloya gibi mi oluyor acaba diyoruz biraz ondan tereddüt
Hiç instamom takip etmiyorum sanırım bunu farkettim siz yazarken, 1 2 hesap diyiverin bakem ben de bakayım. Oğlumda 2 tane almıştım bebekken ama ayak parmaklarını büküyordu dokununca hiç giydiremedim çok gereksiz bence ayakkabı yere basmadan.
Düştüm Allah sen kurtarBen de takip etmiyom da youtubede hastane çantası felan arayınca instada keşfete düştü. İzledikçe daha da düştü. Daha da düştü tam bir bataklık allah kahretsin
Ya hamilelikte daha yatkın oluyor bazıları sanırım enfeksiyona. Geçmiş olsun canım. Hedef 36 inşallah daha azını kabul etmiyoruz lütfenBen yine idrar yolu enfex oldum sanki. Allahım neden bennnhayatım boyunca hiç olmayıp hamilelikte 2.yi mi olacağım. Çocuk yeter antibiyotik komasına girdim diyecek yarın Ankaraya gideceğiz yine kontrole orada tahlil vereyim olmazsa. Ay bugünden sonrası için hiçbir hamilelik tecrübem yok, 30+0ım bugün oğlum bugün doğmuştu, şükür geçtik burayı. Sıradaki hedef 34 sonra taktik maktik yok bambambam
Valla canim kesinlikle büyük rahatlik ve kolaylik tavsiye ediyorum şiddetle. Ama ona alisinca katlamak zor geliyor bu defaİyi oldu öğrendiğim. Kurutma makinem yok şu an. Ama taşınınca düşünüyorum almayı.
Çamaşırı cok attiysan kirisir ,tenis topu bir de rossmanin kurutma mendilini kullanıyorum ben baya faydasi oluyor kirisikligaYa bende kuruttum ama kırış kırış oldu çoğu şey mecbur ütüledim
Sana ettiğimiz dualarla sen 40ı da görürsün bacımBen yine idrar yolu enfex oldum sanki. Allahım neden bennnhayatım boyunca hiç olmayıp hamilelikte 2.yi mi olacağım. Çocuk yeter antibiyotik komasına girdim diyecek yarın Ankaraya gideceğiz yine kontrole orada tahlil vereyim olmazsa. Ay bugünden sonrası için hiçbir hamilelik tecrübem yok, 30+0ım bugün oğlum bugün doğmuştu, şükür geçtik burayı. Sıradaki hedef 34 sonra taktik maktik yok bambambam
Ay queen valla öyle böyle geldik buralara, hele sen şükür bugünlerimizeBen yine idrar yolu enfex oldum sanki. Allahım neden bennnhayatım boyunca hiç olmayıp hamilelikte 2.yi mi olacağım. Çocuk yeter antibiyotik komasına girdim diyecek yarın Ankaraya gideceğiz yine kontrole orada tahlil vereyim olmazsa. Ay bugünden sonrası için hiçbir hamilelik tecrübem yok, 30+0ım bugün oğlum bugün doğmuştu, şükür geçtik burayı. Sıradaki hedef 34 sonra taktik maktik yok bambambam
Sana ettiğimiz dualarla sen 40ı da görürsün bacım
Ayy hadi inşallahSana ettiğimiz dualarla sen 40ı da görürsün bacım
Ben de öyle düşünüyorum, kizima hamileyken her öğünüm saatliydi, meyvesinden kuruyemisine süt kefir kaşar baya sağlıklı beslendim kizim 39 haftada 3600 dogdu, eltim dogurdu 4800Ya bu anne karnında alınan kilo bence tamamen genetik faktörlere bağlı ya bilemiyorum. Çok güzel beslenip 3 kg altı doğuran çok kişi var.
Ahaha ye ye mandiş, muz, ceviz yüklen
23 tüm yaa 23 neree bugünler nereee.. O gece serklajı ı açıp abort yaptıracaklardı nasıl sancı dan gebermiştimaynen ya queen korkkutmuştu bizi baya
Oha o da direkt 3 aylık doğurmuş oBen de öyle düşünüyorum, kizima hamileyken her öğünüm saatliydi, meyvesinden kuruyemisine süt kefir kaşar baya sağlıklı beslendim kizim 39 haftada 3600 dogdu, eltim dogurdu 4800hep abur cuburla yemeyle cok alakali degil gobime geliyor
Bilezikler çok inceBak bak keşfetime düşen 40 uçurmaya bak. Ablacım bu da show ama ya
İnşallah normalde libidosu düşük birisindir de o yüzden böyle hissetmişsindir, bunların normal doğumla ilgisi yoktur çok amin haksjaja libidosuz ben, ben değilimdirAllasen hepimiz Türküz yahu.boy ortalamamız belli 155-165 arası işte. Alınan kilo da az çok aynı zaten ; afaki bi durum yoksa. Çatır çatır doğurursun merak etme kendi kendini korkutma. Bir arkadaşım 150 cm fln yani nerdeyse, çok da kolay doğurmuş, 2 saatte fln yani.
Yürütmeyecek sancı, ciddi bi durum işte ayrım o. Arada olacak artık tbaiki. Ama sen randevunda bunu özellikle belirt, bi nst ile bakılsın. Bunu dediğinde doktor otomatik gir bakalım der zaten.
Cinsel ilişki konusu da söyle, aşkında özelden mi yazsam emin olamadım, ama sonuçta bu benimle alakalı bi durum; herkes aynı hissedecek diye bi şey yok. Ben çok yoğun hissediyorum anneliği, doğurmadan bile böyleydim. Ve normal doğumdan sonra, o bebeğin çıktığı an mesela, unutulmaz bi his olarak kaldı bende bi süre. İlişki isteğim bile olmadı belki sırf bu yüzden. Bi de, oraya yapılan işlemler, bazı şeyleri eksik hissetmeme sebep de oldu açıkçası, normale donmem zaman aldı. Bu yüzden ikinci direkt sezeryan olsun diye ısrarcı oldum. Bende kesi yoktu bile.
Sezeyandan sonra, lohusalık bitince fanfiniye normal devam ettim
Valla tüm hissettiğimi yazdım; etkilendim ıyyyy mıyyy demeyin lütfensizin böyle olcak diye bi şey yok
Ben şöyle düşünüyorum; o kadar şiddetli bir ağrı yaşayacağım ki, kim orama burama dokunuyor umrumda bile olmayacak, odak noktam çektiğim sancı ve bebeğim olacak. Öyle dümdüz alttan muayeneye girince sadece onu düşündüğü için geriliyor insan. Geçen gün burda okumuştum o sancıyı çekipte beni sezeryana alın diye ağlamayan yok diye, başarabileceğimi düşünüyorum bakalım. Her şey yolunda gitsin de sağlıklı olan neyse o olsun.Normal dogumu bilemem ben alttan muayene olurken bile titreyen biriyim, bir bucuk gün sanci çekince annem bu sanci degil bekle demisti, acilma da 1 cm olunca dayanamadim korktum sezeryan istedim ama sezeryanın da tabi kendine göre zorlukları var ama bence korkulacak kadar degil, ben hemen ayaklanmistim üçüncü gün kontrole arabayi kendim kullanarak gitmistim. Gözünde büyütme bence hiçbir doğum seklini
200 liranın üstündeki 6 lira : ben ne alaka hakajaajjaBak bak keşfetime düşen 40 uçurmaya bak. Ablacım bu da show ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?