2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende de yine var galiba ya. Bugün kaşık ağrım fazla.
Daha duracaksın sennnnn

Kurutma mendilini de duymamıştım. Ama chakranın kirpi kurutma toplarını duydum hatta favladım bile

Canım ben 2 tane 10 lu takım aldım Diğer türlü ayrı battaniye alsam rengi uygun zaten aynı para İlk günlerde takımın battaniyesine sararım diye düşünüyorum

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Tansiyon yükselince nasıl düşürüyosunuz. İlk defa 14 9 çıktı anlamadım

Ben bu sayfanın süslerini çok beğendim ama yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım gerek var mı bilemiyorum öncelikli başka almam gerekenler var
Beren isminde de çok güzel durmuş kızıma Beren mi koysam bilemedim hala ismi yok

Ben yaptıracağım canım bir iki haftaya kapı süsü çikolata magneti halledersem tamamım hayırlısıyla
Ohhhh mis o işleride aradan çıkarmak lazım .
Benim aklımda bu tarz bir şey var. Hastaneyi sallamıyorum çok ama evde oda kapısında yıllarca kalıyor hoş gözüküyor bence. Aslında kendim de yapabilirim çiçeklerinden ve pleksi harf alsam ama bakalım
Çok cici uğraşmak lazım yapılır aslında.
Bende bundan sipariş verdim oğlumda makrome yaptırmıştım ağırlık zamanla kasnağı kırdı farklı olsun istedim
Nerden verdin cnm siparişi orayada bakayım.
Çok güzelmiş bunlar canım, bence odasına da kullanılır. Çok şık geldi bana.
Evet tatlım bende beğendim bakalım odasına hoş durur .

Canım bende dikişliyim dün kontrolüm vardı bebeğin kafası ilk zamandan beri aşağıda ,doktorum nasıl istersin doğumu dedi bende normal isterim dedim tamam olur dedi ama şuan tabi afaki bi durum olmadıkça süreci bekliycez 37.haftada dikişleri aldırıp bekliycez ama halen içimde kararsızlık var acaba direk 38.haftada direk sezaryen mi olsam dikiş aldırmakla uğraşmasam mı bilemedim ama normal de çok istiyorum 32.haftafa nst için gidicem tekrar detaylı konuşucam

Kızlar hastane fiyatlarını öğrendiniz mi şuan gittiğim hastane normal doğuma 8 bin diyor sezaryene 8500 ve ocaktan sonra zam gelecek dedi büyük ihtimalle normal doğum 10bin olurmuş ve bu fiyatların içinde ekstra iğne ücretlendirmeleri de olacakmış ve en kötüsü özel olmasına rağmen eşim doğuma giremiyor en çok istediğim şeydi

Hangi şehirde hangi hastane özel olmazsa banada 10 bin dediler sabitleyelim verelim ücreti dedik kabul etmediler için fotoğraf falan varmış bi gecelik hastanede yatış varmış doğum işitme testi dediler

Hangi şehirde hangi hastane özel olmazsa banada 10 bin dediler sabitleyelim verelim ücreti dedik kabul etmediler için fotoğraf falan varmış bi gecelik hastanede yatış varmış doğum işitme testi dediler
Kocaeli Konak hastanesi bizde şimdi verelim şuanki ücretten yararlanalım dedik ama olmuyor dediler doğumdan sonra alıyoruz ücreti dediler çok fazla geldi bana çünkü aynı hastaneye ekim ayında sordum normal doğum 6bin sezaryen 7500 demişti 2 ay sonra zam geliyor ocakta da yeni yıla girdin diye zam yapıyolar habire zam

Bizimde 8500 TL idi 10 bin dedi arkadaşım var iki tane başka başka hastanelerde onlar sabitledi verip banada çok geldi ama sabitleyen arkadaşımın biri 14 bin ödemiş bende 12bine kadar çıkar diye düşünüyorum.

Bebek kiz olunca renkli renkli uydurmak kolay oluyor canim. Somonla kavun ici renkleri hafif pembelerde guzel oluyor. Beyaz bile olur aslında. Hayatimdaki en kararsiz dönemdeyim. Hicbirseye karar veremiyorum
Sagljkla giysin bebisin. Takimi cok.guzel.

Annenle ayni fikirdeyim
Sifir giyecek en güzelini giyecek. O yuzden hicbirsey bulamıyorum

Pusetin icine battaniyeye sararim pusette örtülü olur diye bir dusunce vardi. Astronot mu alsam. Ay ne kadar ayrinti var.

Simdi hastaneye 1 pelus battaniye. 2 penye battaniye. 1 muslin battaniye tamam
Ben bebegin yatırılacagi yere alt açma örtüsü sermeyi düşünüyorum.
Bin tane hastane cantasi videosu izledim hala.kafam karışık ya

Bi tane sporcu fenomen var sporcu anne miydi neydi canım. O hamileliği dönemini anlatmıştı. Sporcuların bebekleri biraz iri oluyormuş spor yapmak kan dolaşımını artırdığı için bebekte rahim kanlandıkça daha sağlıklı geliştiği için filan diye anlatıyordu. Ben riskli gebelik geçireceğimi bilmiyordum o zamanlar hamile kalırsam spora yazılırım filan diyordum. Hoş benim hamile kaldığım dönemde haftada 3 kez yüzmeye gittiğim bir döneme denk geldi. Hareket bebeğin gelişimine katkı sağlıyor bence de. Riskli değilse bol bol hareket gerek.

Ohhhh mis o işleride aradan çıkarmak lazım .

Çok cici uğraşmak lazım yapılır aslında.

Nerden verdin cnm siparişi orayada bakayım.

Evet tatlım bende beğendim bakalım odasına hoş durur .
Instagramdan mimoza_design diye bir sayfa

Sıcak yün değil de sıcak su torbası koydum ben yün olması gerektiğini bilmiyordum sıcak bişey koysam yeter diye düşünmüştüm

Queen ben de astronot alsam mı ki annemin ördüğü kalın battaniye var annem önce inceye sararız sonra da kalına sararız dedi almadım ama şimdi burayı görünce kararsız kaldım aslında 1 aylık Zara’nın montu da var anneme onu da götürelim mi dedim ne yapacaksın gerek yok sarar götürürüz dedi. Kollarını giydirmem de kundak gibi giydirir sonra battaniyeye sararım demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…