- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Bende de yine var galiba ya. Bugün kaşık ağrım fazla.Ben yine idrar yolu enfex oldum sanki. Allahım neden bennnhayatım boyunca hiç olmayıp hamilelikte 2.yi mi olacağım. Çocuk yeter antibiyotik komasına girdim diyecek yarın Ankaraya gideceğiz yine kontrole orada tahlil vereyim olmazsa. Ay bugünden sonrası için hiçbir hamilelik tecrübem yok, 30+0ım bugün oğlum bugün doğmuştu, şükür geçtik burayı. Sıradaki hedef 34 sonra taktik maktik yok bambambam
Valla canim kesinlikle büyük rahatlik ve kolaylik tavsiye ediyorum şiddetle. Ama ona alisinca katlamak zor geliyor bu defa
Çamaşırı cok attiysan kirisir ,tenis topu bir de rossmanin kurutma mendilini kullanıyorum ben baya faydasi oluyor kirisikliga
Canım ben 2 tane 10 lu takım aldım Diğer türlü ayrı battaniye alsam rengi uygun zaten aynı para İlk günlerde takımın battaniyesine sararım diye düşünüyorumOh konulara bak. Ben balık yiyeyim çocuğuma can kan olsun diye
Neyse konu battaniyeden açılmış bi soru soram hemen. Bi tane battaniyeli hastane çıkışım var büyük. İki tanede battaniyesiz var. Hastane ilk kendi takımını giydirip veriyor bebeği bu arada. Sorum şu: battaniye olmayan hastane çıkışına battaniye alayım mı? Gerçi uygun bulamam biraz takım hastalığım var. Bi 10lu hastane çıkışı daha mı alayım?
Bu arada bi tane astronot tulum da ben aldım hem hastaneden çıkarken giyer hem hastane kontrollerine giderken diye annem de bi tane polar battaniye almış. Bunun dışında bi tane de nohut battaniyem var. Ne kadar battaniye dedim oyh
Güncelleme: bi tane de arkadaşım 10lu battaniyeli hastane çıkışı verdi ama annem dedi ki onu hastaneye götüremeyiz bebe sıfır giyecek evine gelecek
Beren isminde de çok güzel durmuş kızıma Beren mi koysam bilemedimBen bu sayfanın süslerini çok beğendim ama yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızımgerek var mı bilemiyorum öncelikli başka almam gerekenler var
Ohhhh mis o işleride aradan çıkarmak lazım .Ben yaptıracağım canım bir iki haftaya kapı süsü çikolata magneti halledersem tamamımhayırlısıyla
Çok cici uğraşmak lazım yapılır aslında.Benim aklımda bu tarz bir şey var. Hastaneyi sallamıyorum çok ama evde oda kapısında yıllarca kalıyor hoş gözüküyor bence. Aslında kendim de yapabilirim çiçeklerinden ve pleksi harf alsam ama bakalım
Nerden verdin cnm siparişi orayada bakayım.Bende bundan sipariş verdim oğlumda makrome yaptırmıştım ağırlık zamanla kasnağı kırdı farklı olsun istedim
Evet tatlım bende beğendim bakalım odasına hoş durur .Çok güzelmiş bunlar canım, bence odasına da kullanılır. Çok şık geldi bana.
Canım geçmiş olsun limon düşürüyor diye biliyorum .Kızlar bir şey sormak istiyorum. Tansiyon yükselince nasıl düşürüyosunuz. İlk defa 14 9 çıktı anlamadım
Canım bende dikişliyim dün kontrolüm vardı bebeğin kafası ilk zamandan beri aşağıda ,doktorum nasıl istersin doğumu dedi bende normal isterim dedim tamam olur dedi ama şuan tabi afaki bi durum olmadıkça süreci bekliycez 37.haftada dikişleri aldırıp bekliycez ama halen içimde kararsızlık var acaba direk 38.haftada direk sezaryen mi olsam dikiş aldırmakla uğraşmasam mı bilemedim ama normal de çok istiyorumYaz kaçıncı haftadasın? Gebelik haftası uygulaması neden kalktı anlamadım. Ya bende normal doğumla sezeryan arasında gidip geliyorum benim doktorum dikişli olduğum için direk sezeryan dedi ama benim aklım hep bi normal doğumda kaldı. Hem çok korkuyorum hem de iç dünyamda istiyorum. Ben 28. Haftamı bitiriyorum 2-3 güne. 29. Haftaya geçeceğim inşaallah. Haftaya perşembe kontrolüm var. Bu kontrol değilde diğer kontrolümde belki doktorum bana da doğum için bişeyler söyler dikiş var diye direk sezeryan diyor
Hangi şehirde hangi hastane özel olmazsa banada 10 bin dediler sabitleyelim verelim ücreti dedik kabul etmediler için fotoğraf falan varmış bi gecelik hastanede yatış varmış doğum işitme testi dedilerKızlar hastane fiyatlarını öğrendiniz mi şuan gittiğim hastane normal doğuma 8 bin diyor sezaryene 8500 ve ocaktan sonra zam gelecek dedi büyük ihtimalle normal doğum 10bin olurmuş ve bu fiyatların içinde ekstra iğne ücretlendirmeleri de olacakmış ve en kötüsü özel olmasına rağmen eşim doğuma giremiyor en çok istediğim şeydi
Kocaeli Konak hastanesi bizde şimdi verelim şuanki ücretten yararlanalım dedik ama olmuyor dediler doğumdan sonra alıyoruz ücreti dediler çok fazla geldi bana çünkü aynı hastaneye ekim ayında sordum normal doğum 6bin sezaryen 7500 demişti 2 ay sonra zam geliyor ocakta da yeni yıla girdin diye zam yapıyolar habire zamHangi şehirde hangi hastane özel olmazsa banada 10 bin dediler sabitleyelim verelim ücreti dedik kabul etmediler için fotoğraf falan varmış bi gecelik hastanede yatış varmış doğum işitme testi dediler
Bizimde 8500 TL idi 10 bin dedi arkadaşım var iki tane başka başka hastanelerde onlar sabitledi verip banada çok geldi ama sabitleyen arkadaşımın biri 14 bin ödemiş bende 12bine kadar çıkar diye düşünüyorum.Kocaeli Konak hastanesi bizde şimdi verelim şuanki ücretten yararlanalım dedik ama olmuyor dediler doğumdan sonra alıyoruz ücreti dediler çok fazla geldi bana çünkü aynı hastaneye ekim ayında sordum normal doğum 6bin sezaryen 7500 demişti 2 ay sonra zam geliyor ocakta da yeni yıla girdin diye zam yapıyolar habire zam
Arkadaşım kızının ismini Gül beren koymustu. Hep hosuma gider.Beren isminde de çok güzel durmuş kızıma Beren mi koysam bilemedimhala ismi yok
Benim görümcem bebişe hastane çıkışı hediye almış. Çok beğendim vizon. Üzerinde de somon kurdelaları var o yüzden ben de somon rengine kaydım. Somon şalım var zaten tek renk. Altına da somon renk alsam herşey somon somon mu olur acaba. Dur bebemin takımını foto atayım bende. Yıkandı ütülenmedi. Kurdelaları iğneli bir ikisini kendi şalıma takarım. Şalımın gotosu da var. Lohusalığı da somon alsam sanki olur gibi. Benim hoşuma gitti. Aslında bende açık renk düşünüyordum ama tekrar tekrar para vermeye gerek yok diye düşündüm. Takımın herşeyi var 10-15parça battaniyesi de var. Kendimi bebeme uyduracağım artık
Oh konulara bak. Ben balık yiyeyim çocuğuma can kan olsun diye
Neyse konu battaniyeden açılmış bi soru soram hemen. Bi tane battaniyeli hastane çıkışım var büyük. İki tanede battaniyesiz var. Hastane ilk kendi takımını giydirip veriyor bebeği bu arada. Sorum şu: battaniye olmayan hastane çıkışına battaniye alayım mı? Gerçi uygun bulamam biraz takım hastalığım var. Bi 10lu hastane çıkışı daha mı alayım?
Bu arada bi tane astronot tulum da ben aldım hem hastaneden çıkarken giyer hem hastane kontrollerine giderken diye annem de bi tane polar battaniye almış. Bunun dışında bi tane de nohut battaniyem var. Ne kadar battaniye dedim oyh
Güncelleme: bi tane de arkadaşım 10lu battaniyeli hastane çıkışı verdi ama annem dedi ki onu hastaneye götüremeyiz bebe sıfır giyecek evine gelecek
Limonlu su bir de sarımsak düşürüyor benimKızlar bir şey sormak istiyorum. Tansiyon yükselince nasıl düşürüyosunuz. İlk defa 14 9 çıktı anlamadım
Bi tane sporcu fenomen var sporcu anne miydi neydi canım. O hamileliği dönemini anlatmıştı. Sporcuların bebekleri biraz iri oluyormuş spor yapmak kan dolaşımını artırdığı için bebekte rahim kanlandıkça daha sağlıklı geliştiği için filan diye anlatıyordu. Ben riskli gebelik geçireceğimi bilmiyordum o zamanlar hamile kalırsam spora yazılırım filan diyordum. Hoş benim hamile kaldığım dönemde haftada 3 kez yüzmeye gittiğim bir döneme denk geldi. Hareket bebeğin gelişimine katkı sağlıyor bence de. Riskli değilse bol bol hareket gerek.38+4 te doğurdum canım. Hep bir hafta ileri çıkardı karın çevresi işte dediğim gibi. Ama bi yazıokudum; diyor ki, hareketsiz annelerin bebekleri zayıf olur. Ne alaka bilmiyorum ama , bakacağım artık bu sefer pek yatamadım valla.
Ağrılarım sa arttı zaten. Her gün iki magnezyum içiyorum artık. İnş bu da bekler 38 i
Instagramdan mimoza_design diye bir sayfaOhhhh mis o işleride aradan çıkarmak lazım .
Çok cici uğraşmak lazım yapılır aslında.
Nerden verdin cnm siparişi orayada bakayım.
Evet tatlım bende beğendim bakalım odasına hoş durur .
Sıcak yün değil de sıcak su torbası koydum ben yün olması gerektiğini bilmiyordum sıcak bişey koysam yeter diye düşünmüştümİyot kafesinin üstüne yıkanmamış yün örttün mü, o işin alameti farikası o mu acaba diyorum da geçen ben de denesem oğluma dedim ama yün yok diye hiç yapmadım. İnş şifa olur canım ilaçlar baya hırpalanmışsın tam da bu durumlar için var zaten ilaçlar.
Kaçıncı haftada doğum yaptın sen cnm yağızda? Benim kızçenin de tüm ölçüleri hep ileri bi tek göbek çevresi geriboy hep çok uzun çıkıyor o da olmasa kilo hesabında da geri kalacak baya.
Queen ben de astronot alsam mı ki annemin ördüğü kalın battaniye var annem önce inceye sararız sonra da kalına sararız dedi almadım ama şimdi burayı görünce kararsız kaldımHayır başka hastane çıkışı alma. Ben 1 müslin 2 penye 1 tane de o yeni gelen kalın peluş battaniyeyi götürcem. Gayet yeterli seninkiler de. Nohut olan zaten her şeye takım diye düşün, birinin kendi battaniyesi varmış astronot var tamam. Baya hastane çıkışı olmuş senin, sonra insan üzülüyor hızlı büyüyor giyemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?