2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
İlk hastanenin verdiği hariç 3 takım koyucam biri battaniyeli. Diğerleri battaniyesiz. Polar battaniyesi ile astronotunu da koyucam annesi yesin onu. Ankara soğuk olur. Eve gelirken üşümesin yavrum.
Ay evet Ankara soğuk olur kalın giydirmek lazım her zaman için değil de yeni doğduğunda su gibi oluyorlar hem daha sıcaklık değişimine de pek dayanıklı olmazlar evde rahatlatırız. Eve gelinceye kadar sarmak lazım olur

Al benden de o kadar şuan bi panik oldum yetersiz mi acaba kıyafetlerim diye. 30. Haftama hayırlıca ulaştığım gün çantamı hazırlayacağım. O zaman buraya foto atacağım. Çantamın içine koyduklarımı. Birlikte check ederiz. Şuan sanki hiçbirşeyi yok gibi. anasının yok zaten de bebişin herşeyi var sanıyordum. Bakalım eksikleri görürüz yakında.

Hayır bide evim küçük. Ve tek bir tane fazla ürüne bile tahammülüm yok. Eşya sıkar beni. Ulan bakıyorum abla öyle bir gardrop yapmış ki portakaldaki vitamin bebeğe. 20 tane ayakkabısı var veledin.
Ayakkabı için çok erken değil mi ya ufff. Ekonomist ben hiç insta annelerine bakmıyorum. El kadar bebe poposunun üstüne oturamıyor ayakkabı ne

Maşaallah deyim önce sonra yorum yapayım ben yarısı kadar olsa mutlu olacağım maşaallah etlinize inşaallah ben de 3 kg bulurum yaaa ne güzel bıdık bıdık olur ya ben kendi çocuğumu kucağıma alamam diye korkuyorum minicik

Bizde bir o kadarını gözden çıkardık canım. Ben şubattan sonra doğurursam sigorta ödeyecek. Kuruş para vermeden çıkarım diye düşünüyorum. TSS. Şubattan önce doğurursam cepten. Taksit maksit bişi yapacağız bilemiyorum hayırlısı

Ben anlara MedicalPark doğuracağım hayırlısıyla. Biz gittiğimizde doğum paketi 10bin tlydi işte doğum 1 gece yatış ve hamilelik boyunca takip filan. Çok uygun gelmişti fiyat. Hatta cinsiyet partisi filan yapıyorlardı ben almadım tss var diye. Şimdi paketler 16bin olmuş. Doğum 10bin filandır en fazla diye düşünüyorum.

Aslında beyaz bile olur demi Dur bakalım içime sinen bişey bulamazsam beyaz da bakabilirim. Teşekkür ederiz teyzesi öpüyoruz kızımla nanaklarından ya bir kaç sene evvel erkek bebekler için hiçbirşey yoktu yine şimdi çeşit çoğaldı eskiye nazaran

Dikişler içinde ayrı bir operasyon gibi mi oluyor. Nasıl oluyor biliyor musunuz. Yoksa alttan muayene gibi açıp dikişleri pıt pıt kesip bekliyor muyuz?

Arabayla gidecekseniz sorun oluyor sarmak bebişleri kızlar çünkü oto koltuğunun kemeri takılmıyor bu sefer sarınca

D dimyattakipirinc canım nasılsın, doğum oldu mu? Bebeğin nasıl, yaz lütfen buraya
Oldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi. Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.

Gözün aydın canım Nasıl durumu bebeğin, ismini ne koydunuz

Lütfen güçlü olmaya çalış, o senden güç alsın annesi. Artık yeni bir sıfatın var annesin sen inşallah bugünleri sorunsuz atlatıp ilerde bize tecrübelerini anlatıp sen bize destek olacaksın gözünüz aydın olsun

Gözünüz aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah annesine de güç kuvvet versin çabucak toparlayıp kavuşurtursun

Arabayla gidecekseniz sorun oluyor sarmak bebişleri kızlar çünkü oto koltuğunun kemeri takılmıyor bu sefer sarınca
Aaa ben onu hiç düşünmedim tabi önce saracağız bir güzel paket edeceğiz sonra oto koltuğuna koyacağız alt kısmı olmadı kundak zaten pek yapmayın diyorlar ya çatallı yaparım akşam prova yapacağım nasıl olacak bir denemek lazım

Canım gözün Aydın olsun. evladının ömrü uzun bahtı açık olsun hayırlı evlat olsun. Rabbim sana güç kuvvet versin. Herşey güzel olacak amin.

Biz pusetle dönücez. Astronot tulumu giydiririz üstüne de battaniyeyi atarız puset örtüsünü de kapattık mı sonra yallah arabaya allahım görebilecek miyiz o günleri

Gozun aydin kuzum. Rabbim tez vakitte kavustursun yavrunla seni saglikla hayirla insaAllah

Allah uzun ömürler versin kaç haftalık doğdu

Dikişler içinde ayrı bir operasyon gibi mi oluyor. Nasıl oluyor biliyor musunuz. Yoksa alttan muayene gibi açıp dikişleri pıt pıt kesip bekliyor muyuz?
Evet direkt saniyelik olaymış; dikişi kesip alıyormuş doktor ve hiç canın yanmıyor dedi iki arkadaş da. 37 de aldırdılar. 40 larda zar sor merdiven ine çıka doğurdu mesela biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…