- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 33
- 37
Ay evet Ankara soğuk olur kalın giydirmek lazım her zaman için değil de yeni doğduğunda su gibi oluyorlar hem daha sıcaklık değişimine de pek dayanıklı olmazlar evde rahatlatırız. Eve gelinceye kadar sarmak lazım olurİlk hastanenin verdiği hariç 3 takım koyucam biri battaniyeli. Diğerleri battaniyesiz. Polar battaniyesi ile astronotunu da koyucam annesi yesin onu. Ankara soğuk olur. Eve gelirken üşümesin yavrum.
Al benden de o kadar şuan bi panik oldum yetersiz mi acaba kıyafetlerim diye. 30. Haftama hayırlıca ulaştığım gün çantamı hazırlayacağım. O zaman buraya foto atacağım. Çantamın içine koyduklarımı. Birlikte check ederiz. Şuan sanki hiçbirşeyi yok gibi.Ya bu instamomlar askılıkları dolduruyor kıyafet bide şarkı koyuyorlar üstüne sıra sıra tulumlar felan kendimi eksik hissediyorum. Benim toplasan 10 tane tulumum yoktur yani bebe için. Onlar da boy boy zaten 1-3, 3-6 vs. İhtiyaç dahilinde alırız diyorum. Bide herkes alma diyor ama keşfetteki ablalar da rahat vermiyor yani
Ayakkabı için çok erken değil mi ya ufff. Ekonomist ben hiç insta annelerine bakmıyorum. El kadar bebe poposunun üstüne oturamıyor ayakkabı neHayır bide evim küçük. Ve tek bir tane fazla ürüne bile tahammülüm yok. Eşya sıkar beni. Ulan bakıyorum abla öyle bir gardrop yapmış ki portakaldaki vitamin bebeğe. 20 tane ayakkabısı var veledin.
Maşaallah deyim önce sonra yorum yapayım ben yarısı kadar olsa mutlu olacağımBen de öyle düşünüyorum, kizima hamileyken her öğünüm saatliydi, meyvesinden kuruyemisine süt kefir kaşar baya sağlıklı beslendim kizim 39 haftada 3600 dogdu, eltim dogurdu 4800hep abur cuburla yemeyle cok alakali degil gobime geliyor
Bizde bir o kadarını gözden çıkardık canım. Ben şubattan sonra doğurursam sigorta ödeyecek. Kuruş para vermeden çıkarım diye düşünüyorum. TSS. Şubattan önce doğurursam cepten. Taksit maksit bişi yapacağız bilemiyorum hayırlısıKızlar hastane fiyatlarını öğrendiniz mi şuan gittiğim hastane normal doğuma 8 bin diyor sezaryene 8500 ve ocaktan sonra zam gelecek dedi büyük ihtimalle normal doğum 10bin olurmuş ve bu fiyatların içinde ekstra iğne ücretlendirmeleri de olacakmış ve en kötüsü özel olmasına rağmen eşim doğuma giremiyor en çok istediğim şeydi
Ben anlara MedicalPark doğuracağım hayırlısıyla. Biz gittiğimizde doğum paketi 10bin tlydi işte doğum 1 gece yatış ve hamilelik boyunca takip filan. Çok uygun gelmişti fiyat. Hatta cinsiyet partisi filan yapıyorlardıKocaeli Konak hastanesi bizde şimdi verelim şuanki ücretten yararlanalım dedik ama olmuyor dediler doğumdan sonra alıyoruz ücreti dediler çok fazla geldi bana çünkü aynı hastaneye ekim ayında sordum normal doğum 6bin sezaryen 7500 demişti 2 ay sonra zam geliyor ocakta da yeni yıla girdin diye zam yapıyolar habire zam
Aslında beyaz bile olur demiBebek kiz olunca renkli renkli uydurmak kolay oluyor canim. Somonla kavun ici renkleri hafif pembelerde guzel oluyor. Beyaz bile olur aslında. Hayatimdaki en kararsiz dönemdeyim. Hicbirseye karar veremiyorum
Sagljkla giysin bebisin. Takimi cok.guzel.
Annenle ayni fikirdeyim
Sifir giyecek en güzelini giyecek. O yuzden hicbirsey bulamıyorum
Pusetin icine battaniyeye sararim pusette örtülü olur diye bir dusunce vardi. Astronot mu alsam. Ay ne kadar ayrinti var.
Simdi hastaneye 1 pelus battaniye. 2 penye battaniye. 1 muslin battaniye tamam
Ben bebegin yatırılacagi yere alt açma örtüsü sermeyi düşünüyorum.
Bin tane hastane cantasi videosu izledim hala.kafam karışık ya
Dikişler içinde ayrı bir operasyon gibi mi oluyor. Nasıl oluyor biliyor musunuz. Yoksa alttan muayene gibi açıp dikişleri pıt pıt kesip bekliyor muyuz?Canım bende dikişliyim dün kontrolüm vardı bebeğin kafası ilk zamandan beri aşağıda ,doktorum nasıl istersin doğumu dedi bende normal isterim dedim tamam olur dedi ama şuan tabi afaki bi durum olmadıkça süreci bekliycez 37.haftada dikişleri aldırıp bekliycez ama halen içimde kararsızlık var acaba direk 38.haftada direk sezaryen mi olsam dikiş aldırmakla uğraşmasam mı bilemedim ama normal de çok istiyorum32.haftafa nst için gidicem tekrar detaylı konuşucam
Arabayla gidecekseniz sorun oluyor sarmak bebişleri kızlar çünkü oto koltuğunun kemeri takılmıyor bu sefer sarıncaQueen ben de astronot alsam mı ki annemin ördüğü kalın battaniye var annem önce inceye sararız sonra da kalına sararız dedi almadım ama şimdi burayı görünce kararsız kaldımaslında 1 aylık Zara’nın montu da var anneme onu da götürelim mi dedim ne yapacaksın gerek yok sarar götürürüz dedi. Kollarını giydirmem de kundak gibi giydirir sonra battaniyeye sararım demiştim
Oldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.
Gözün aydın canımOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Lütfen güçlü olmaya çalış, o senden güç alsın annesi. Artık yeni bir sıfatın var annesin senOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Gözünüz aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah annesine de güç kuvvet versin çabucak toparlayıp kavuşurtursunOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Aaa ben onu hiç düşünmedim tabi önce saracağız bir güzel paket edeceğizArabayla gidecekseniz sorun oluyor sarmak bebişleri kızlar çünkü oto koltuğunun kemeri takılmıyor bu sefer sarınca
Canım gözün Aydın olsun. evladının ömrü uzun bahtı açık olsun hayırlı evlat olsun. Rabbim sana güç kuvvet versin. Herşey güzel olacak amin.Oldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Biz pusetle dönücez. Astronot tulumu giydiririz üstüne de battaniyeyi atarız puset örtüsünü de kapattık mı sonra yallah arabayaAaa ben onu hiç düşünmedim tabi önce saracağız bir güzel paket edeceğizsonra oto koltuğuna koyacağız alt kısmı olmadı kundak zaten pek yapmayın diyorlar ya çatallı yaparım akşam prova yapacağım nasıl olacak bir denemek lazım
Gozun aydin kuzum. Rabbim tez vakitte kavustursun yavrunla seni saglikla hayirla insaAllahOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Allah uzun ömürler versin kaç haftalık doğduOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Evet direkt saniyelik olaymış; dikişi kesip alıyormuş doktor ve hiç canın yanmıyor dedi iki arkadaş da. 37 de aldırdılar. 40 larda zar sor merdiven ine çıka doğurdu mesela biri.Dikişler içinde ayrı bir operasyon gibi mi oluyor. Nasıl oluyor biliyor musunuz. Yoksa alttan muayene gibi açıp dikişleri pıt pıt kesip bekliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?