- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Mucize gibi bi şey işteOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Yaşayana kadar çok inanılası durumlar değil yaaaBiz pusetle dönücez. Astronot tulumu giydiririz üstüne de battaniyeyi atarız puset örtüsünü de kapattık mı sonra yallah arabayaallahım görebilecek miyiz o günleri
O pimpirik reis ısıtır yaYaşayana kadar çok inanılası durumlar değil yaaaher gün bambaşka bi bayram aslında. Her gün yeni bi şey öğreniyorsun. Bi de hayal de kursan, ilk zmnlara kadar oluyor. Mesela anne al diye, kendi minik parmaklarıyla sana mandalina soyup verince, Allahım bu kadarını hayal etmemiştim bile, çok şükür sana diyorsun
Eşine söyle, siz arabaya binmeden ısıtsın arabayı.genel olarak hastane gidiş dönüşlerinde fln yani hatırlat
Çok şükür canım gözün aydın sağ salim dünyaya gelmiş en önemlisi bu.Oldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Çok sevindim böyle eşinin olmasına. Maşallah sizeO pimpirik reis ısıtır yabu sene izin kullanmadı hiç bebek doğunca yanında olurum diye. Hatta geçen dedi 37. Haftadan sonra bende izin alırım işyeri lojmana biraz uzak 45 dk felan. Acil bişey olursa gelene kadar doğururum diye korkuyor
Geldikten sonra bide hastaneye gitme süreci var malum.
İnşallah bu savaşı birlikte kazanacaksınız evladınızla Hamilelikte çok endişeli süreçlerden geçtiniz sizi çok iyi anlıyorum Şu an kötü hissetmeniz çok doğal Zaman herşeyin ilacı En kısa sürede toparlamanızı diliyorumOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Ahaha bende gündüz kuşağını izleyince kocam eve gelince canım kocaaağmm moduna giriyorumÇok sevindim böyle eşinin olmasına. Maşallah size
Benim eşim de öyle çok şükür, bi de ikinci bebek onları da daha tecrübeli yapıyor, ikincide göreceksin eşin de daha hassas ve düşünceli olacak inşAslında olması hereken bu, ama ne hikayeler var malum. Gündüz kuşağını izliyorum da ben evde olunca mecbur
Benim eşim de senelik izin kullanmadı bebeğe saklıyor 5 günde babalık izni var diyorum ohhh lohusa sensin sanki.Doya doya koklamam lazım vakit geçirmem lazım diyor. İnşallah oğlum etkilenmez eşim dikkat edecektir onun yanında çok ilgi alaka göstermemeye oğlumla da ilgilenmeye ama tedirginim işte. Babasını yeni kaybetti ya henüz içini dökmedi neler düşünüyor bilmiyorumO pimpirik reis ısıtır yabu sene izin kullanmadı hiç bebek doğunca yanında olurum diye. Hatta geçen dedi 37. Haftadan sonra bende izin alırım işyeri lojmana biraz uzak 45 dk felan. Acil bişey olursa gelene kadar doğururum diye korkuyor
Geldikten sonra bide hastaneye gitme süreci var malum.
öncelikle gözünüz aydınOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Ya hayat herkese adil değil, mafettin beni var ya bunları söyleyerek. Ben ne düşünüyorum mesela sen daha farklı şeyler düşünüyorsun. Ne tuhaf şey anne olmak.Benim eşim de senelik izin kullanmadı bebeğe saklıyor 5 günde babalık izni var diyorum ohhh lohusa sensin sanki.Doya doya koklamam lazım vakit geçirmem lazım diyor. İnşallah oğlum etkilenmez eşim dikkat edecektir onun yanında çok ilgi alaka göstermemeye oğlumla da ilgilenmeye ama tedirginim işte. Babasını yeni kaybetti ya henüz içini dökmedi neler düşünüyor bilmiyorum
Canım çok da gerek yok. Ben hastane kontrollerinde falan da kolaylık olsun diye aldım. Annene katılıyorum penye battaniye üstüne peluş battaniye tamamdır. Yüzünü gözünü de örtersinizQueen ben de astronot alsam mı ki annemin ördüğü kalın battaniye var annem önce inceye sararız sonra da kalına sararız dedi almadım ama şimdi burayı görünce kararsız kaldımaslında 1 aylık Zara’nın montu da var anneme onu da götürelim mi dedim ne yapacaksın gerek yok sarar götürürüz dedi. Kollarını giydirmem de kundak gibi giydirir sonra battaniyeye sararım demiştim
Canım çok şükür sağlıkla gelmiş ya ayrılığın sonu güzel olsun yeter kiOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
eşim elinden geleni yapıyor oğlumda çok sever abisini.Ama ilk defa baba olacak ya babam kızım yavrum diye sever koklar oğlum üzülür mü aklım onda.Bi akşam dedim hadi bu gece Kuzeyle yatalım üçümüz bir yattık kocaman çocuk ama mutlu oluyor bizi öpmeden yatmaz abisi geç gelse arar nerde kaldın diye.ilk zamanları inşallah güzel atlatırız.doğumda eşim diyor ben kalırım yanında oğlumda kalmak istiyor hastane ortamı uygun değil ama kalsın bencede eve hepimiz bir dönelim allahın izniyle inşallah.Ya hayat herkese adil değil, mafettin beni var ya bunları söyleyerek. Ben ne düşünüyorum mesela sen daha farklı şeyler düşünüyorsun. Ne tuhaf şey anne olmak.
Kardeş kıskançlığı olsa da çocuklar herşeyi idrak edebiliyorlar. Benim eşim 13 yaşında anne ve babasını kaybetti sonra dedesi ev açmış bunlara. Dayı teyze kuzenler vs hep birarada yaşamışlar aile apartmanında. Eşim babamların öldüğünün farkındaydım ama ordaki sıcaklığı da çok iyi hissediyordum diyor mesela.
Aynı evin içinde eşinle yaşıyorsa eminim eşin ona abilik yapıyordur. Oğlun onun farkındadır. İdare edersiniz bişekilde siz
Nasıl bir ağrıydı gaz sancısı kramp vs gibi mi yoksa adet sancısı gibi miSelam kızlar, gece bi anda sağ tarafıma giren ağrı ile uyandım. Ve ağrıdan sağ tarafımdan sola doğru bile denemedim bi süre. Sonrasında tekrar olmadı. Böyle bişe yaşayan var mı? Yalancı sancı mıdır yoksa bebeğin pozisyonu mu öyle ağrı yaptı sizce?
İçerde bebek hareket ediyor da orayı sıkıştırıyor gibiydi. Ama denemedim bile bi süre inledim. Sonra oradaki baskı ve ağrı azalınca soluma dönebildim. Tekrarlamadı ama korkuttu.Nasıl bir ağrıydı gaz sancısı kramp vs gibi mi yoksa adet sancısı gibi mi
Sürekli bir tarafıma yatınca bebek oraya toplanıyor ağırlık yapıyor galiba ağrım oluyor ama devam eden ve sancı şeklinde birşey değil. Ağrının sürekliliği nasıl olduğu bebeğin Haraketleri herşey önemliSelam kızlar, gece bi anda sağ tarafıma giren ağrı ile uyandım. Ve ağrıdan sağ tarafımdan sola doğru bile denemedim bi süre. Sonrasında tekrar olmadı. Böyle bişe yaşayan var mı? Yalancı sancı mıdır yoksa bebeğin pozisyonu mu öyle ağrı yaptı sizce?
Sancı ya da kasılmaya benzemiyor sanki kabızlık ya da gaz sıkoşması varsa bazen ağrı yapabiliyor ya da bebek orada bi yere tekme atıyodur belkiİçerde bebek hareket ediyor da orayı sıkıştırıyor gibiydi. Ama denemedim bile bi süre inledim. Sonra oradaki baskı ve ağrı azalınca soluma dönebildim. Tekrarlamadı ama korkuttu.
Kasığa doğru mu canım? Bende çok oluyor yatakta dönerken kasıklarda. Rahmi tutan bağların ağrısı.İçerde bebek hareket ediyor da orayı sıkıştırıyor gibiydi. Ama denemedim bile bi süre inledim. Sonra oradaki baskı ve ağrı azalınca soluma dönebildim. Tekrarlamadı ama korkuttu.
Kasığıma doğru ağrısı oldu evet.Kasığa doğru mu canım? Bende çok oluyor yatakta dönerken kasıklarda. Rahmi tutan bağların ağrısı.
Gaz ya da kabızlık sıkıntım yokSancı ya da kasılmaya benzemiyor sanki kabızlık ya da gaz sıkoşması varsa bazen ağrı yapabiliyor ya da bebek orada bi yere tekme atıyodur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?