2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Yaramaz çocuklar gibisin ya kolostrum o; çok güzel bi süt, ilk süt aynı zamanda. En faydalı olanı o olduğu için, tekrar sıkma, süt gelirse, rahim kasılmaya başlar çünkü; süt geldi bebek de gelsin gibisinden mantığıyla. Acıması bi şey değil de; sıkı sütyen giy, gece de çıkarma ki devamı gelmesin.

Faydalı sütü boşa mı akıttım şimdi, bi daha dokunmam zaten valla ucuna bant çekecektim korkudan

Kız bende sıkıyom arada süt gelcek mi diye daha elleşmeyeyim madem

Yok canım bir şeycik olmaz sütün gelmiş Bir daha yapma lütfen

Ya ben bu aralar sessiz vloglara taktım. Hamimommy diye bir kanal var. Ne kadar düzenli, sade evleri var bu uzakdoğulu kardeşlerimizin. Çok özeniyorum Üçüncü bebek gelmeden önce evde öyle bir düzen kurabilsem keşke. Şu an bizde kaos hakim Bir evren genişliyor bir de bizim evin dağınıklığı.

Ya merk ediyorum herkesin erkenden geliyo benimkiler beklediğim gibi büyümedi bile benim memintoların süt üreteceğine inanamıyorum nedense
Süt gelmeyen meme çok nadirdir, anatomik ya da hormonal bir bozukluk olması lazım. Bak çok çok erken doğuran arkadaşların bile sütleri bir şekilde geliyor. Süt işini cidden hiç merak etmeyin. Sadece emzirmek için ısrarcı olun, hemen pes etmeyin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…