2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ya merk ediyorum herkesin erkenden geliyo benimkiler beklediğim gibi büyümedi bile benim memintoların süt üreteceğine inanamıyorum nedense
küçücük meme ile 2 yaşına kadar emziren biliyorum.meme ile alakası yok içeriden geliyor süt erken gelmesi de iyi değil ki benimde başladı akmaya ara ara damlıyor sağlık ocağına sordum bugün normal ama sakın elleme uçlarınıyada göğsünü uyarma bebek erken doğar dedi.yine de doktora sor sen dedi

benim ev sade canım o kadar oyuncağa rağmen.Ama bir oda kızımın yeni alınanları ile doldu yerde poşetler bez kolileri falan nereye yerleşir onlar bilmiyorum

Ya ben yerleştirmeye başladım dolabı dolap içi organizerlerim gelmedi ama dayanamadım gidip gelip bakıyorum
Kız annelerinin buraya foto atması yassah güzel kardeşim , ya atmayın ya da ağzımızın suyunu silin gelin
Bizim tulumlar ayı ve penguen hep malum

Kız annelerinin buraya foto atması yassah güzel kardeşim , ya atmayın ya da ağzımızın suyunu silin gelin
Bizim tulumlar ayı ve penguen hep malum
pembelere hasret kalmışım ben renklere doyamıyorum ne alırsam pembe olsun istiyorum.doğsun küpe takıcam kızıma ne kadarlık olunca takılıyor acaba

benim ev sade canım o kadar oyuncağa rağmen.Ama bir oda kızımın yeni alınanları ile doldu yerde poşetler bez kolileri falan nereye yerleşir onlar bilmiyorum
Ben gelen paketleri depoya koydum henüz açmadım
Ay nasıl özeniyorum sade ve düzenli evlere yaaaa

Ben gelen paketleri depoya koydum henüz açmadım
Ay nasıl özeniyorum sade ve düzenli evlere yaaaa
çocuk sayısı arttıkça bakalım bizimki nasıl olacak canım.oğlum çok tertipli oynadı hep hiç dökerek oynamadı aldı bitane oyuncak oturdu oynadı onu bıraktı başka aldı.her çocuk bir değil görücez

Yok canım bir şeycik olmaz sütün gelmiş Bir daha yapma lütfen
Yaaa gülmeyin utanıyom oynamıcam bi daha hahajajaj
Ya merk ediyorum herkesin erkenden geliyo benimkiler beklediğim gibi büyümedi bile benim memintoların süt üreteceğine inanamıyorum nedense
Valla benim memiktolar tombikto olmuşlardı son haftalarda söndüler balon gibi niyeyse. Ben de inanmıyodum ama geliyormuş örnek al oynama hahajaja

Ya ben yerleştirmeye başladım dolabı dolap içi organizerlerim gelmedi ama dayanamadım gidip gelip bakıyorum
Bende son utuleri bitirdim simdi oda yapmayacagim icin dolabimda bosalttigim kisma yerlestirdik kiyafetlerini haftaici de dogum cantasini hazirliycam insaAllah cok sukur bu gunumuze

Bende son utuleri bitirdim simdi oda yapmayacagim icin dolabimda bosalttigim kisma yerlestirdik kiyafetlerini haftaici de dogum cantasini hazirliycam insaAllah cok sukur bu gunumuze
Hastane çantası içeriğini paylaşır mısınız fikir olsun eksik bi şeyimiz varsa görelim bende hazır etmek istiyorum kafam rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…