2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Oyy maşallah diyelim o zaman. Benim kızların her şey yerlerde. Analarına çekmiş de olabilirler düzensizlikte

Ya merk ediyorum herkesin erkenden geliyo benimkiler beklediğim gibi büyümedi bile benim memintoların süt üreteceğine inanamıyorum nedense
Benimki de büyümesi gelen giden de yok
Ya sadeleşebilmek büyük Bi sanat bence, çok sade onlar. Biz çok yük ediyoruz her şeyi kendimize. 1 yıldır salondaki yemek masası sandalyelere taktığım mesela 2 3 yıldır kullanılmadı, satalım istiyorum mutfak masasında yiyoruz biz. Balkonda da açıldığında 8 kişilik olan bi bahçe mobilyası var. Daha kalabalık misafir de gelmesin yani diyorum ama etrafın baskıları sonucu icraate geçemedim.
Nerde okudum hatırlamıyorum meme ucunda çatlak oluşmasın diye uç kısmı tıkanmasın diye arada temizleyin diyordu Ama çok nazik yapıyorum
Uçta ara ara kabuğumsu bişiler oluyor ben de temizliyorum onları.
Ya ben yerleştirmeye başladım dolabı dolap içi organizerlerim gelmedi ama dayanamadım gidip gelip bakıyorum
Patikli kendi adın gibi yapıyorsun bakıyorum bebeni de ne gadan da çok patik ayakkabı güzellik var çok güzel daha şimdiden
Oyy maşallah diyelim o zaman. Benim kızların her şey yerlerde. Analarına çekmiş de olabilirler düzensizlikte
Benim oğlan anasını da geçmiş net. Babasıyla beraber girişiyoruz toplamaya 2 kişi 1 saate çıkamıyoruz. Bi dünya söyleniyoruz hatta tehdit bile ediyoruz ama cıksss

Bende son utuleri bitirdim simdi oda yapmayacagim icin dolabimda bosalttigim kisma yerlestirdik kiyafetlerini haftaici de dogum cantasini hazirliycam insaAllah cok sukur bu gunumuze
Ayy o zamanlar geldi mi artik biz nereden geldik bu günlere ya. Rabbime.sukurler olsun

Gozun aydin kuzum. Allah hayırlı uzun ömürlü saglikli bir evlat etsin sizlere. Artik annesin ve güçlü olmak zorundasın. Bebeginde eminim.cok güçlüdür. Insallah bir an once kavusursunuz birbirinize.

Duygusal bol ağlamalı bir dönemden sonra simdi baya ofkeleniyorum..cok sinirleniyorum. Lohusalik depresyonun provasıymis oyle yaziyor

Duygusal bol ağlamalı bir dönemden sonra simdi baya ofkeleniyorum..cok sinirleniyorum. Lohusalik depresyonun provasıymis oyle yaziyor
Ahhh bende sinir küpüyüm regl olmadan önce hep böyleydim zaten tatlım . İşimide çok severek yapıyorum ama sıkıntılı müşteri gelince deliye dönüyorum bir an önce geçsin bu süreç

İlk evlendiğimde yemek odası takımım vardı oğlum oldu ona oda yapayım diye tüm takımı masa sandalye vitrin konsol ablama gönderdim hiç kullanmadan pişman değilim ama verdiğime iyiki vermişim mutfaktaki masa küçük ama açılır masa işimi görüyor

Evet dediğin gibi çok yük ediyoruz, gerçi bizim aile kalabalık. Haftada ya da iki haftada bir minimum 13 kişilik misafirim oluyor Yine de daha sade olunamaz mi diyorum. Olunabilir yani. Dediğin gibi etrafın da baskısı vs var. Bir de çevremiz geniş, insanların evlerine gidiyoruz dayalı döşeli olunca insan biraz tuhaf hissediyor

Tehdit işini büyük kızıma yapıyordum ben de şimdi atacağım yerdeki şeyleri diye. Başta işe yaradı da sonra hiç yaramadı valla. Atamıyorum çünkü Boş tehdit.
Kizlar hastane cantasina 1 tane 10 lu 2 tane 5 li takim yeter mi?
Yeter canım bence 10lu zaten 2 takım gibi. Ben de 10lu,1 tane beşli, bir tane de normal kendim takım yapıp koyacağım. 4 takım olur toplamda.

Bazi 10 lularda bir takim +yelek oluyor. Bazılarında takim + tulum oluyor.
YouTube ablalarınin bazilar 2, bazıları 3 set yapmis.
Başlıcam youtube ablalarına ya , bu yaşımdan sonra youtube a sokacaklar beni. 3 bavul giden var hastaneye sanki gabar dağına çıkıyor kahretmesin

Başlıcam youtube ablalarına ya , bu yaşımdan sonra youtube a sokacaklar beni. 3 bavul giden var hastaneye sanki gabar dağına çıkıyor kahretmesin
Tamamen özenti. Ben hayatimi minimum ihtiyaçlar dahilinde yaşıyorum. Hayli ile birikintim oluyor bu da gelecek için iyi bişi.

Bende bunu soracaktım bikaç gündür. Hey Allah delleniyorum bildiğin. Ateşle yaklaşmayın yazacam alnıma.
Dün bi yere oturduk, neyse yağız oyunsaşonına girdi; babası çıkardı ayakkabılarını. Biz de en Yakın masadan izliyoruz; Arap bi aile var, kızlarında ayakkabı fln yok daha küçük olunca konuşamıyor fln, neyse anası girdi ayakkabıyla içeriye. İngilizce burda ayakkabı kullanılmıyor dedim. Yanında arkadaşı çevirdi, girmedi. Ama kadın anlatmasına rağmen girdi ya. Ayı diye bağırasım geldi yüksek sesle. Yahu sen müslümansın bak ne güzel bilinçlisin, basın da kapalı. Arkadaşının eli yağlı, sürekli havada elleriyle geziyor ; gidip bi yıkamadı. Çocuk ayağında ayakkabı yok, wcye girdi, o sırada video çekiyorlar. İğrendim valla ama en çok da sinirlendim.
Bi de geçen gün doktor kontrolündeyiz, temizlikçi kadın geldi sildi her yeri. Islak da kaldı mı. Benim oğlan yürürken geriye doğru düştü ; kafasından ses geldi sert düştüğünden. Elim ayağım boşaldı. Buldum kadını koridorda ; yahu herkes hamile burda; içerisi hınca hınç dolu ama domestosla sildin hadi bunu geçtim; ıslak bıraktın burayı oğlum düştü dedim. Hamileler denge sorunu yaşar, tansiyonu iner çıkar, nstye gireni var çıkanı var, bası döneni var, nasıl bi düşüncesizlik bu ya dedim. Sonra geldi kuruladı paspasla oraları. Madem kurulayabiliyordun da, niye başından yapmadın demi. Kendime hakim olamadım. Konu çocuğum da değil; Allah korusun biri ciddi düşer bi şey olabilir yani. Normalde daha sakin kalabilirdim ama bu hafta çok net sinirliym

Ya kız dolabı işte çokta zevklisin patikli, ben gelişigüzel yerleştirdim ayrı oda yapmadım yaza yapacağım kısmetse oğlana ayrı oda
Teşekkür ederiz annişler üç tane kız yeğenim var onlardan kalan ganimetler birazı bende oda yapmam diyordum ama beşik almışken dolap dolap almışken halı perde gidiverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…