- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Ya kız dolabı işte çokta zevklisin patikli, ben gelişigüzel yerleştirdimYa ben yerleştirmeye başladım dolabı dolap içi organizerlerim gelmedi ama dayanamadım gidip gelip bakıyorum
Oyy maşallah diyelim o zaman. Benim kızların her şey yerlerde. Analarına çekmiş de olabilirler düzensizlikteçocuk sayısı arttıkça bakalım bizimki nasıl olacak canım.oğlum çok tertipli oynadı hep hiç dökerek oynamadı aldı bitane oyuncak oturdu oynadı onu bıraktı başka aldı.her çocuk bir değil görücez
Benimki de büyümesi gelen giden de yokYa merk ediyorum herkesin erkenden geliyo benimkiler beklediğim gibi büyümedi bile benim memintoların süt üreteceğine inanamıyorum nedense
Ya sadeleşebilmek büyük Bi sanat bence, çok sade onlar. Biz çok yük ediyoruz her şeyi kendimize. 1 yıldır salondaki yemek masası sandalyelere taktığım mesela 2 3 yıldır kullanılmadı, satalım istiyorum mutfak masasında yiyoruz biz. Balkonda da açıldığında 8 kişilik olan bi bahçe mobilyası var. Daha kalabalık misafir de gelmesin yani diyorum ama etrafın baskıları sonucu icraate geçemedim.Ya ben bu aralar sessiz vloglara taktım. Hamimommy diye bir kanal var. Ne kadar düzenli, sade evleri var bu uzakdoğulu kardeşlerimizin. Çok özeniyorumÜçüncü bebek gelmeden önce evde öyle bir düzen kurabilsem keşke. Şu an bizde kaos hakim Bir evren genişliyor bir de bizim evin dağınıklığı.
Uçta ara ara kabuğumsu bişiler oluyor ben de temizliyorum onları.Nerde okudum hatırlamıyorum meme ucunda çatlak oluşmasın diye uç kısmı tıkanmasın diye arada temizleyin diyordu Ama çok nazik yapıyorum
Patikli kendi adın gibi yapıyorsun bakıyorum bebeni de ne gadan da çok patik ayakkabı güzellik varYa ben yerleştirmeye başladım dolabı dolap içi organizerlerim gelmedi ama dayanamadım gidip gelip bakıyorum
Benim oğlan anasını da geçmiş net. Babasıyla beraber girişiyoruz toplamaya 2 kişi 1 saate çıkamıyoruz. Bi dünya söyleniyoruz hatta tehdit bile ediyoruz ama cıksssOyy maşallah diyelim o zaman. Benim kızların her şey yerlerde. Analarına çekmiş de olabilirler düzensizlikte
Ya cok monoton. Gri beyaz maviKız annelerinin buraya foto atması yassah güzel kardeşim , ya atmayın ya da ağzımızın suyunu silin gelin
Bizim tulumlar ayı ve penguen hep malum
Ayy o zamanlar geldi mi artikBende son utuleri bitirdim simdi oda yapmayacagim icin dolabimda bosalttigim kisma yerlestirdik kiyafetlerini haftaici de dogum cantasini hazirliycam insaAllah cok sukur bu gunumuze
Oldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
Bazi 10 lularda bir takim +yelek oluyor. Bazılarında takim + tulum oluyor.Kizlar hastane cantasina 1 tane 10 lu 2 tane 5 li takim yeter mi?
Duygusal bol ağlamalı bir dönemden sonra simdi baya ofkeleniyorum..cok sinirleniyorum. Lohusalik depresyonun provasıymis oyle yaziyorKızlar aynı regl dönemindeki gb gerginim sizde de böyle durum var mı bugun işim de çok zorladı hem sıkıntılı müşteriler geldi çok daraldık Ocak başı izne ayrılmam gerekiyor bebek için mecbur uzatacağım
Ahhh bende sinir küpüyüm regl olmadan önce hep böyleydim zaten tatlım . İşimide çok severek yapıyorum ama sıkıntılı müşteri gelince deliye dönüyorum bir an önce geçsin bu süreçDuygusal bol ağlamalı bir dönemden sonra simdi baya ofkeleniyorum..cok sinirleniyorum. Lohusalik depresyonun provasıymis oyle yaziyor
Bana yeter gb geldi tatlım zaten 1 gece yatarız.Kizlar hastane cantasina 1 tane 10 lu 2 tane 5 li takim yeter mi?
İlk evlendiğimde yemek odası takımım vardı oğlum oldu ona oda yapayım diye tüm takımı masa sandalye vitrin konsol ablama gönderdim hiç kullanmadan pişman değilim ama verdiğime iyiki vermişim mutfaktaki masa küçük ama açılır masa işimi görüyorBenimki de büyümesi gelen giden de yok
Ya sadeleşebilmek büyük Bi sanat bence, çok sade onlar. Biz çok yük ediyoruz her şeyi kendimize. 1 yıldır salondaki yemek masası sandalyelere taktığım mesela 2 3 yıldır kullanılmadı, satalım istiyorum mutfak masasında yiyoruz biz. Balkonda da açıldığında 8 kişilik olan bi bahçe mobilyası var. Daha kalabalık misafir de gelmesin yani diyorum ama etrafın baskıları sonucu icraate geçemedim.
Uçta ara ara kabuğumsu bişiler oluyor ben de temizliyorum onları.
Patikli kendi adın gibi yapıyorsun bakıyorum bebeni de ne gadan da çok patik ayakkabı güzellik varçok güzel daha şimdiden
Benim oğlan anasını da geçmiş net. Babasıyla beraber girişiyoruz toplamaya 2 kişi 1 saate çıkamıyoruz. Bi dünya söyleniyoruz hatta tehdit bile ediyoruz ama cıksss
Evet dediğin gibi çok yük ediyoruz, gerçi bizim aile kalabalık. Haftada ya da iki haftada bir minimum 13 kişilik misafirim oluyorBenimki de büyümesi gelen giden de yok
Ya sadeleşebilmek büyük Bi sanat bence, çok sade onlar. Biz çok yük ediyoruz her şeyi kendimize. 1 yıldır salondaki yemek masası sandalyelere taktığım mesela 2 3 yıldır kullanılmadı, satalım istiyorum mutfak masasında yiyoruz biz. Balkonda da açıldığında 8 kişilik olan bi bahçe mobilyası var. Daha kalabalık misafir de gelmesin yani diyorum ama etrafın baskıları sonucu icraate geçemedim.
Uçta ara ara kabuğumsu bişiler oluyor ben de temizliyorum onları.
Patikli kendi adın gibi yapıyorsun bakıyorum bebeni de ne gadan da çok patik ayakkabı güzellik varçok güzel daha şimdiden
Benim oğlan anasını da geçmiş net. Babasıyla beraber girişiyoruz toplamaya 2 kişi 1 saate çıkamıyoruz. Bi dünya söyleniyoruz hatta tehdit bile ediyoruz ama cıksss
Yeter canım bence 10lu zaten 2 takım gibi. Ben de 10lu,1 tane beşli, bir tane de normal kendim takım yapıp koyacağım. 4 takım olur toplamda.Kizlar hastane cantasina 1 tane 10 lu 2 tane 5 li takim yeter mi?
Sorma allahtan pastel renkler moda oldu da araya kahve turuncu yeşil felan karıştırdıkYa cok monoton. Gri beyaz mavibide çeşitli şekillerde ayicik
Mabel hepsi battaniyeli mi? Ben taktım battaniyeye yaKizlar hastane cantasina 1 tane 10 lu 2 tane 5 li takim yeter mi?
Başlıcam youtube ablalarına ya , bu yaşımdan sonra youtube a sokacaklar beni. 3 bavul giden var hastaneye sanki gabar dağına çıkıyor kahretmesinBazi 10 lularda bir takim +yelek oluyor. Bazılarında takim + tulum oluyor.
YouTube ablalarınin bazilar 2, bazıları 3 set yapmis.
Tamamen özenti. Ben hayatimi minimum ihtiyaçlar dahilinde yaşıyorum. Hayli ile birikintim oluyor bu da gelecek için iyi bişi.Başlıcam youtube ablalarına ya , bu yaşımdan sonra youtube a sokacaklar beni. 3 bavul giden var hastaneye sanki gabar dağına çıkıyor kahretmesin
Bende bunu soracaktım bikaç gündür. Hey Allah delleniyorum bildiğin. Ateşle yaklaşmayın yazacam alnıma.Duygusal bol ağlamalı bir dönemden sonra simdi baya ofkeleniyorum..cok sinirleniyorum. Lohusalik depresyonun provasıymis oyle yaziyor
Teşekkür ederiz annişler üç tane kız yeğenim var onlardan kalan ganimetler birazıYa kız dolabı işte çokta zevklisin patikli, ben gelişigüzel yerleştirdimayrı oda yapmadım yaza yapacağım kısmetse oğlana ayrı oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?