- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ee bunlara da sinir olunur yaniBende bunu soracaktım bikaç gündür. Hey Allah delleniyorum bildiğin. Ateşle yaklaşmayın yazacam alnıma.
Dün bi yere oturduk, neyse yağız oyunsaşonına girdi; babası çıkardı ayakkabılarını. Biz de en Yakın masadan izliyoruz; Arap bi aile var, kızlarında ayakkabı fln yok daha küçük olunca konuşamıyor fln, neyse anası girdi ayakkabıyla içeriye. İngilizce burda ayakkabı kullanılmıyor dedim. Yanında arkadaşı çevirdi, girmedi. Ama kadın anlatmasına rağmen girdi ya. Ayı diye bağırasım geldi yüksek sesle. Yahu sen müslümansın bak ne güzel bilinçlisin, basın da kapalı. Arkadaşının eli yağlı, sürekli havada elleriyle geziyor ; gidip bi yıkamadı. Çocuk ayağında ayakkabı yok, wcye girdi, o sırada video çekiyorlar. İğrendim valla ama en çok da sinirlendim.
Bi de geçen gün doktor kontrolündeyiz, temizlikçi kadın geldi sildi her yeri. Islak da kaldı mı. Benim oğlan yürürken geriye doğru düştü ; kafasından ses geldi sert düştüğünden. Elim ayağım boşaldı. Buldum kadını koridorda ; yahu herkes hamile burda; içerisi hınca hınç dolu ama domestosla sildin hadi bunu geçtim; ıslak bıraktın burayı oğlum düştü dedim. Hamileler denge sorunu yaşar, tansiyonu iner çıkar, nstye gireni var çıkanı var, bası döneni var, nasıl bi düşüncesizlik bu ya dedim. Sonra geldi kuruladı paspasla oraları. Madem kurulayabiliyordun da, niye başından yapmadın demi. Kendime hakim olamadım. Konu çocuğum da değil; Allah korusun biri ciddi düşer bi şey olabilir yani. Normalde daha sakin kalabilirdim ama bu hafta çok net sinirliym
Bende bugün birilerini payladım iş yerinde hepimiz gergin olduğunuza göre sanırım normalKızlar aynı regl dönemindeki gb gerginim sizde de böyle durum var mı bugun işim de çok zorladı hem sıkıntılı müşteriler geldi çok daraldım Ocak başı izne ayrılmam gerekiyor bebek için mecbur uzatacağım
Bence takım olarak yeterli. Extra çıtçıtlı body ve sadece altta koyarsın 2 kat giydirme amaçlı. Tamamdır.Kizlar hastane cantasina 1 tane 10 lu 2 tane 5 li takim yeter mi?
Ne güzel yapmışsın valla. Ben kalabalık misafir de sevmiyorum herkesin lafı birbirine karışıyor bi hengame ortada. Azar azar gelsinler istiyorum, gelene yerim yok demek için de güzel bahane olacak gönderirsem masayıİlk evlendiğimde yemek odası takımım vardı oğlum oldu ona oda yapayım diye tüm takımı masa sandalye vitrin konsol ablama gönderdim hiç kullanmadan pişman değilim ama verdiğime iyiki vermişim mutfaktaki masa küçük ama açılır masa işimi görüyor
Bende de sinir değil duygusallık var, gözyaşım hep kirpiklerimin ucundaBende bugün birilerini payladım iş yerinde hepimiz gergin olduğunuza göre sanırım normal
Yok kuzu 1 penye battaniye 1 nohut 1 de ordugum triko battaniyeyi goturcem. 2 de muslin koydum lazim plur diye hepsine ayri ayri battaniye koymadimMabel hepsi battaniyeli mi? Ben taktım battaniyeye ya
29+ olduğunda 30. Haftaya girmiş oluyorsun ya o yüzdenBu gebelik takvimi doğru mu ya ben uygulamada 29 hafta gözüküyorum burada 30 diyor
Çok iyi yapmışsınBende bugün birilerini payladım iş yerinde hepimiz gergin olduğunuza göre sanırım normal
Doğru tatlımBu gebelik takvimi doğru mu ya ben uygulamada 29 hafta gözüküyorum burada 30 diyor
Yaaa ilk msjlarımıza baktım nerelerden nerelere gelmişiz çok duygusalarkadaşlar merhaba nasipse bende şubat annesi olacağım. henüz doktora gitmedim, kese görmedim. pztesi beta verdim 60. yarın doktora gidip beta baktırcam bakalım :) sat 4 mayıs , adetten 2 gün önce öğrendim keşke biraz geç öğrenseydim içim içime sığmıyor bide üstüne üstlük kötü bir dış gebelik öyküm var
telefondaki uygulama 8 şubat gösteriyor. ay çenem düştü :)
Ay ağladım yaYaaa ilk msjlarımıza baktım nerelerden nerelere gelmişiz çok duygusalallahım bebitoları konuştuğumuz günleride nasip etsin inşallah
Astronat tulumu hastaneden çıkarken giydirmek zor olur sanki iyice battaniyele sararsak birşey olmaz diye düşünüyorumBiz pusetle dönücez. Astronot tulumu giydiririz üstüne de battaniyeyi atarız puset örtüsünü de kapattık mı sonra yallah arabayaallahım görebilecek miyiz o günleri
Ben çok hevesle aldım hemşire annem eşim ve ben giydirecez mecburAstronat tulumu hastaneden çıkarken giydirmek zor olur sanki iyice battaniyele sararsak birşey olmaz diye düşünüyorum
Başlıcam youtube ablalarına ya , bu yaşımdan sonra youtube a sokacaklar beni. 3 bavul giden var hastaneye sanki gabar dağına çıkıyor kahretmesin
Ay ağladım yao dönemler benim için çok zordu, kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı telaşım vardı dış gebelikten dolayı.
Allahım 6 ay önce yazmışım onu ya 2 haziranda. Sen hepimize sağlıklı doğumlarımızı sağlıklı bebelerimizi de göster. Hiçbirimizi korkutma
Geçmiş olsun anladığım kadarıyla 30. Haftada oldu doğumunuz burada Q Queen_bee17 ninde 30da olmuş ilk doğumu ve şimdi oğlu 8 yaşında. Allah bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin kendinizi yıpratmayın en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah yavrunuzaMerhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Hiçbir zaman buldumcuk bi hamile olmadım. Öyle abartılı dönemim olmadı, tansiyon sebebi ile 22. Haftadan beri her yediğime içtiğimde adımıma dikkat ettim.. bebeğimi sadece z8 hafta daha taşıyabildim içimde. Onunla aynı bedende son fotoğrafım hastane odasında oldu. Doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakıma yolladım. Ne hamileliğimi anladım ne doğurduğumu. İsyan etmek istemiyorum ama imtihanım çok ağır geldi… şimdi tek istediğim zamanın bir an evvel geçip evladımın kokusunun tüm bedenime sindiği günlere kavuşmak. Nolur küçük kızım için dua edin,karnımda değil kalbimde büyüyor artık…
Sağlıkla büyüsün uzun ömürlü olsun inş. Kırmızıpatiklinin de dediği gibi ben de 30+0da doğum yaptım, eve ilk gelince çok üzülmüştüm onu orada bıraktığımıza ama süte odaklandım günde 2 kere gittim geldim yanına.. 21 gün su gibi aktı, kaldıki seninki kız bebek inan çok daha fazla güçlü oluyorlar erkeklere kıyasla. İnşallah sağlıkla kavuşursunuzMerhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Hiçbir zaman buldumcuk bi hamile olmadım. Öyle abartılı dönemim olmadı, tansiyon sebebi ile 22. Haftadan beri her yediğime içtiğimde adımıma dikkat ettim.. bebeğimi sadece z8 hafta daha taşıyabildim içimde. Onunla aynı bedende son fotoğrafım hastane odasında oldu. Doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakıma yolladım. Ne hamileliğimi anladım ne doğurduğumu. İsyan etmek istemiyorum ama imtihanım çok ağır geldi… şimdi tek istediğim zamanın bir an evvel geçip evladımın kokusunun tüm bedenime sindiği günlere kavuşmak. Nolur küçük kızım için dua edin,karnımda değil kalbimde büyüyor artık…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?