2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ee bunlara da sinir olunur yani

Bende bugün birilerini payladım iş yerinde hepimiz gergin olduğunuza göre sanırım normal

Kizlar hastane cantasina 1 tane 10 lu 2 tane 5 li takim yeter mi?
Bence takım olarak yeterli. Extra çıtçıtlı body ve sadece altta koyarsın 2 kat giydirme amaçlı. Tamamdır.
Ne güzel yapmışsın valla. Ben kalabalık misafir de sevmiyorum herkesin lafı birbirine karışıyor bi hengame ortada. Azar azar gelsinler istiyorum, gelene yerim yok demek için de güzel bahane olacak gönderirsem masayı annem kalp krizi geçiriyor ben böyle konuşunca 30-35 m2 salonun var napcan bomboş. Diyorum çocuğum oynar biz yayıla yayıla otururuz. Öyle vitrin gümüşlük falan zaten hiç almadım. TV ünitesinin alt dolapları fazla yemek takımımı koymaya yetiyor. Valla bazaları falan da atarım var. Saklayacak yer olunca içine konulacak şey de çıkıyor kuru kalabalık hep

Bende bugün birilerini payladım iş yerinde hepimiz gergin olduğunuza göre sanırım normal
Bende de sinir değil duygusallık var, gözyaşım hep kirpiklerimin ucunda regl öncesi de sinir olmazdı bende ozaman da hep duygusal olurdum. Bir takım dönemsel hallerdeyiz demekki..

Ankara kontrolümde asistana denk geldim bugün hep uzman yada doç görüyordu ölçümler çok sallamasyon oldu. Nst de başlarda sancı yoktu sonra sancı başladı ama kağıt bitmiş boşa bekledim 40dk 100e vurmuştu 2 kere ama onlar çıkmadı.. İdrar yolunda enfex olduğunu düşünmüştüm ama bakteri ve lökosit negatif yazıyor, kültür de 3 gün sonra çıkacak, ozaman ben neden yanıyorum anlamadım bu işi de..

Bu gebelik takvimi doğru mu ya ben uygulamada 29 hafta gözüküyorum burada 30 diyor

Yaaa ilk msjlarımıza baktım nerelerden nerelere gelmişiz çok duygusal allahım bebitoları konuştuğumuz günleride nasip etsin inşallah

Yaaa ilk msjlarımıza baktım nerelerden nerelere gelmişiz çok duygusal allahım bebitoları konuştuğumuz günleride nasip etsin inşallah
Ay ağladım ya o dönemler benim için çok zordu, kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı telaşım vardı dış gebelikten dolayı.
Allahım 6 ay önce yazmışım onu ya 2 haziranda. Sen hepimize sağlıklı doğumlarımızı sağlıklı bebelerimizi de göster. Hiçbirimizi korkutma

Kizlarrrr selam ay çok heyecanlı buraya yazmak. 25 mayista transferim oldu, 3 saat sonra da kan vermeye gidicem. Eğer sonuc pozitif olursa bende geliyorum aranıza bekleyin beni anacimmm
Ben de S serabeyaz ı anmak isterim. Seracım ya şu mesajını gör de için sıcacık olsun
Nasılsın? Melissa nasıl?

Biz pusetle dönücez. Astronot tulumu giydiririz üstüne de battaniyeyi atarız puset örtüsünü de kapattık mı sonra yallah arabaya allahım görebilecek miyiz o günleri
Astronat tulumu hastaneden çıkarken giydirmek zor olur sanki iyice battaniyele sararsak birşey olmaz diye düşünüyorum

Astronat tulumu hastaneden çıkarken giydirmek zor olur sanki iyice battaniyele sararsak birşey olmaz diye düşünüyorum
Ben çok hevesle aldım hemşire annem eşim ve ben giydirecez mecbur
Bu astronot sayılmaz zaten, peluş tulum. Bi arkadaşım dedi alerjisi olursa ya? Dedim olabilir yine de giydircem çok hevesle aldım

Eklentiler

• 32AAE569-F6C7-4D90-9F82-A9DE9F87E603.webp
    247,2 KB · Görüntüleme: 69
Benim yaklaşık bir saattir gözümde parlama damar atar gibi bişey var görmemi bulaniklaştırıyor geçti sandım bir kere daha oldu tansiyonum normal neden olabilir acaba

Başlıcam youtube ablalarına ya , bu yaşımdan sonra youtube a sokacaklar beni. 3 bavul giden var hastaneye sanki gabar dağına çıkıyor kahretmesin

Ay hic sorma 2 koca valiz. Puset vs göçer gibi gidiyorlar.
Bende kocamdan çekiniyorum.bu konu da o cok sadeci. O kadar hazırlık yaptigimi görse bu ne hayirdir der
Bende etrafımda çok eşya tutan biriyim. Sadelesmeye calisiyorum 2 yildir. Vermekten usandimhala bitmediler. Bir kucuk el çantasına sığan herseyini çok yönlü ürünlerle sağlayanlara hayranım

Ya benimki de kabus gibiydi. Hareketleri hissedene kadar her dakika kalbi durdumu acaba panik atağı yaşadım. Hatta ilk kaybim 12 haftalikken olmustu o hafta tansiyonum çıktı ilac kullanmaya başladım. Su anda dikkat de ediyorum ama hareketleri net hissediyorum diye daha rahat olduğumdan aktif tansiyonum yukseltmiyor cok sukur.

G gunesli gunler Bende honeyjubu diye bir ablayi surekli izliyorum. Üç beş yıl önce kimyasaldan uzaklaşıp deterjanin vs hep doğalini elde vs yapıyordum. Sonra cok üşengeç olduğum icin bıraktım. Cok hos içerikleri var kadinin. Hatta güney kore ye taşınalım diyorum bazen esime sakayik güllerini çok severim ve orada cok var

Merhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Hiçbir zaman buldumcuk bi hamile olmadım. Öyle abartılı dönemim olmadı, tansiyon sebebi ile 22. Haftadan beri her yediğime içtiğimde adımıma dikkat ettim.. bebeğimi sadece z8 hafta daha taşıyabildim içimde. Onunla aynı bedende son fotoğrafım hastane odasında oldu. Doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakıma yolladım. Ne hamileliğimi anladım ne doğurduğumu. İsyan etmek istemiyorum ama imtihanım çok ağır geldi… şimdi tek istediğim zamanın bir an evvel geçip evladımın kokusunun tüm bedenime sindiği günlere kavuşmak. Nolur küçük kızım için dua edin, karnımda değil kalbimde büyüyor artık…

Geçmiş olsun anladığım kadarıyla 30. Haftada oldu doğumunuz burada Q Queen_bee17 ninde 30da olmuş ilk doğumu ve şimdi oğlu 8 yaşında. Allah bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin kendinizi yıpratmayın en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah yavrunuza

Sağlıkla büyüsün uzun ömürlü olsun inş. Kırmızıpatiklinin de dediği gibi ben de 30+0da doğum yaptım, eve ilk gelince çok üzülmüştüm onu orada bıraktığımıza ama süte odaklandım günde 2 kere gittim geldim yanına.. 21 gün su gibi aktı, kaldıki seninki kız bebek inan çok daha fazla güçlü oluyorlar erkeklere kıyasla. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz ciğer geliştirici vurulmuş muydu? Vurulduysa muhtemelen solunum sıkıntısı da yoktur, emme yutma refleksi gelişince gelir yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…