- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Rabbim tez vakitte saglikli ve hayirli bir sekilde evladiniza kavustursun sizi aminMerhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Hiçbir zaman buldumcuk bi hamile olmadım. Öyle abartılı dönemim olmadı, tansiyon sebebi ile 22. Haftadan beri her yediğime içtiğimde adımıma dikkat ettim.. bebeğimi sadece z8 hafta daha taşıyabildim içimde. Onunla aynı bedende son fotoğrafım hastane odasında oldu. Doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakıma yolladım. Ne hamileliğimi anladım ne doğurduğumu. İsyan etmek istemiyorum ama imtihanım çok ağır geldi… şimdi tek istediğim zamanın bir an evvel geçip evladımın kokusunun tüm bedenime sindiği günlere kavuşmak. Nolur küçük kızım için dua edin,karnımda değil kalbimde büyüyor artık…
30. Hafta artık çok erken değil ki canım benim. Eminim en kısa zamanda kavuşacaksınızMerhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Hiçbir zaman buldumcuk bi hamile olmadım. Öyle abartılı dönemim olmadı, tansiyon sebebi ile 22. Haftadan beri her yediğime içtiğimde adımıma dikkat ettim.. bebeğimi sadece z8 hafta daha taşıyabildim içimde. Onunla aynı bedende son fotoğrafım hastane odasında oldu. Doğar doğmaz yenidoğan yoğun bakıma yolladım. Ne hamileliğimi anladım ne doğurduğumu. İsyan etmek istemiyorum ama imtihanım çok ağır geldi… şimdi tek istediğim zamanın bir an evvel geçip evladımın kokusunun tüm bedenime sindiği günlere kavuşmak. Nolur küçük kızım için dua edin,karnımda değil kalbimde büyüyor artık…
Merhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Ya çok özeniyorum nasıl anlıyorsunuz elini ayağını bana her yeri aynı gibiAy neredeyse 10 dk dır hıçkırıyor benim kızçe, perişan oldu çocuum. Ama bu güzel bi şeymiş. Diyafram ve ciğer geliştiğinin göstergesiymiş. Sinirleniyor mu napıyo hıçkırdıkça bağırsaklarıma doğru vuruyor elleriyle vajinaya doğru yumrukluyor. Hala da geçmedi ben nefesimi tutsam yada ben limon suyu içsem diye deli düşünceler kafamdayada en olmadı korkutiyim
İnşallah inşaallah aminnnn. göreceğiz biiznillah rabbim bu kadarını nasip etti gerisini de eder inşaallahBiz pusetle dönücez. Astronot tulumu giydiririz üstüne de battaniyeyi atarız puset örtüsünü de kapattık mı sonra yallah arabayaallahım görebilecek miyiz o günleri
Eşim bile anlıyor valla bizim kız deli demekki anası kılıklıYa çok özeniyorum nasıl anlıyorsunuz elini ayağını bana her yeri aynı gibi
Bu süpermiş ben bilmiyordum. Operasyon gibiyse gerek yok diye düşünüyordum.Evet direkt saniyelik olaymış; dikişi kesip alıyormuş doktor ve hiç canın yanmıyor dedi iki arkadaş da. 37 de aldırdılar. 40 larda zar sor merdiven ine çıka doğurdu mesela biri.
Rabbim bir an önce kavuştursun sizi inşallahMerhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Ben hazırladım ne olur ne olmaz erken doğar bişey olur diye ama çoğu kişi 34 te hazırlıyor herkesin kendi tercihiKızlar doğum çantasını hazırlayan var mı.
Erken mi ne zaman başlayalım.
Bilgisi tecrübesi olanlar bi el atsınlar
Maşallah gule güle giydirmek nasip olsun ne güzel telaşlar dimi rabbim isteyen herkese nasip etsinYa ben yerleştirmeye başladım dolabı dolap içi organizerlerim gelmedi ama dayanamadım gidip gelip bakıyorum
Yok değil şükür. Çatala yatmanla kalkman birmiş gibi düşün.Bu süpermiş ben bilmiyordum. Operasyon gibiyse gerek yok diye düşünüyordum.
Canım ben hazırlamadım. 30dan sonra hazırlayacağım dedim kendi kendime. Hatta 30. Hafta bitince bile olabilirKızlar doğum çantasını hazırlayan var mı.
Erken mi ne zaman başlayalım.
Bilgisi tecrübesi olanlar bi el atsınlar
O zaman ben bu normal doğum işini ciddi ciddi bir doktorumla görüşeyim. Şimdi değilde sonraki randevuda sorayım.Yok değil şükür. Çatala yatmanla kalkman birmiş gibi düşün.
Çok ciciymis gule güle giysin inşallahBen çok hevesle aldım hemşire annem eşim ve ben giydirecez mecbur
Bu astronot sayılmaz zaten, peluş tulum. Bi arkadaşım dedi alerjisi olursa ya? Dedim olabilir yine de giydircem çok hevesle aldım
Rabbim şifa versin çabucak iyileşsin insalalhMerhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Ay inş öyledir ya, spekulumla olacaktır o kesin inş en büyük zorluğu o olsunYok değil şükür. Çatala yatmanla kalkman birmiş gibi düşün.
O hala senin içinde olduğunu sanıyordur kuzum öyle düşün konuş, endise etme, zaman kuşun kanadında uçup gidecek inşallah size güzel günler getirecekMerhaba şubat anneleri, izniniz olursa içimi dökmek, duanıza talip olmak istiyorum.
Rabbim bu süreci kolaylıkla atlatmanızı nasib eylesin inşallah sağlıcakla toparlasn yavrunuz. Sizedr geçmiş olsunOldu canım. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Kokusunu alıp parmaklarına dokunduğumdan beri toparlayamıyorum kendimi.Çok minik ve yoğun bakımda, sıkı gözetim altında. O içeride ben dışarıda savaş veriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?