2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Rabbim tez vakitte saglikli ve hayirli bir sekilde evladiniza kavustursun sizi amin

30. Hafta artık çok erken değil ki canım benim. Eminim en kısa zamanda kavuşacaksınız allah sana da kızına da güç kuvvet versin, hemencecik toparlanıp eve çıkın. Yılbaşına beraber gireceksiniz annesi bak gör

Gozun aydin olsun annesi bak bebegini dogurmussun. Bundan sonrası da cok guzel olacak inşallah
Tansiyonla ilgili cok sohbet etmiştik seninle. Tansiyon nedeniyle mi erken doğum oldu.

Ay neredeyse 10 dk dır hıçkırıyor benim kızçe, perişan oldu çocuum. Ama bu güzel bi şeymiş. Diyafram ve ciğer geliştiğinin göstergesiymiş. Sinirleniyor mu napıyo hıçkırdıkça bağırsaklarıma doğru vuruyor elleriyle vajinaya doğru yumrukluyor. Hala da geçmedi ben nefesimi tutsam yada ben limon suyu içsem diye deli düşünceler kafamdayada en olmadı korkutiyim

Ya çok özeniyorum nasıl anlıyorsunuz elini ayağını bana her yeri aynı gibi

Biz pusetle dönücez. Astronot tulumu giydiririz üstüne de battaniyeyi atarız puset örtüsünü de kapattık mı sonra yallah arabaya allahım görebilecek miyiz o günleri
İnşallah inşaallah aminnnn. göreceğiz biiznillah rabbim bu kadarını nasip etti gerisini de eder inşaallah

Evet direkt saniyelik olaymış; dikişi kesip alıyormuş doktor ve hiç canın yanmıyor dedi iki arkadaş da. 37 de aldırdılar. 40 larda zar sor merdiven ine çıka doğurdu mesela biri.
Bu süpermiş ben bilmiyordum. Operasyon gibiyse gerek yok diye düşünüyordum.

Kızlar doğum çantasını hazırlayan var mı.
Erken mi ne zaman başlayalım.
Bilgisi tecrübesi olanlar bi el atsınlar

Rabbim bir an önce kavuştursun sizi inşallah Annesi çok şanslısın sağ salim dünyaya getirebildiğine. Bundan sonra önce allaha sonra doktorlara güven. Sana da çok iş düşüyor beslenmene ve moralini yüksek tutmaya çalış tüm gerginliğin sütle bebeğine geçer çünkü. Sana çok ihtiyacı var elinden geldiği kadar yanında ol güzel beslenmesini sağla inşallah bir an önce toparlanır.

Ben çok hevesle aldım hemşire annem eşim ve ben giydirecez mecbur
Bu astronot sayılmaz zaten, peluş tulum. Bi arkadaşım dedi alerjisi olursa ya? Dedim olabilir yine de giydircem çok hevesle aldım
Çok ciciymis gule güle giysin inşallah evet astronlat biraz daha kalın ve kaba oluyor giydir kız içinde kalacagina üstünde kalsın
Rabbim şifa versin çabucak iyileşsin insalalh dualarımızdasin ama şunu unutma herşey bir imtihandır çok çok dua et isyan etme rabbim mutlaka bir yerde mükâfatını verecek Allah yardımcın olsun Rabbime emanet olsun kuzunda

Yok değil şükür. Çatala yatmanla kalkman birmiş gibi düşün.
Ay inş öyledir ya, spekulumla olacaktır o kesin inş en büyük zorluğu o olsun sanki iplerin çekilme hissi falan olur mu ki.. Benim elime geliyor progestan koyarken ipin ucu. Çıkarması kolay olsun diye özellikle aşağıda bırakıyoruz dediler ama bilemiyorum

O hala senin içinde olduğunu sanıyordur kuzum öyle düşün konuş, endise etme, zaman kuşun kanadında uçup gidecek inşallah size güzel günler getirecek

Rabbim bu süreci kolaylıkla atlatmanızı nasib eylesin inşallah sağlıcakla toparlasn yavrunuz. Sizedr geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…