2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Rahimde sinir olmadığı için sanmam öyle çekilme hissi fln olacağını canım ya. Tek zorluğu spekulumdur aynen

Ben bu siyah turbu yaptım sabah da bi kaç kaşık yedim ama şimdi google’dan baktım kimisi hamilelikte kullanmayın yazmıs tedirgin oldum.
Çok mutsuzum gerçekten 2 saat uyuyamıyorum boğmaca gibi bir öksürük sinirimden ağlama krizlerine girip duruyorum. Pazar günü başka hastaneye gittim onlar da serum bağladı serum hiç işe yaramıyor gerçekten imdat yaaa

Ya turp ve bal var içinde neden hamilelikte kullanılmasın? Salatada turp yiyom ben, kahvaltıda bal yiyom. Beraber yiyince mi sorun?
Hem kar zarar durumu var burda. O kadar boğmaca gibi öksüreceğine yedin geçti. 2 kaşıktan bişey olmaz.

Hah bir de ona sarayım iyi ki dedin

Gözün aydın canım benim. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah, gününü tamamlar çıkar kuzum hiç merak etme.

Bitki çayı en başından beri yasak dedi doktor bana okuyorum herkes içiyor maydonoz içinde çoğu kişi düşüğe neden olur dedi salatalarda yiyoruz bişey olmuyor ki abartanlar için fazla tüketmeyin diyolar bence ufak şeylere çok takılma öksürmek daha kötü Allah şifa versin

Bana oluyo kuzum benim alt takim komple pert

Kızlar günaydın bir şey soracağım. Geçen gün fırında elimi yaktım baya kötü oldu eşime netten bak dedim gebelikte kullanılabilecek yanık kremi hangisi Silverdin diye bir krem var annemlerde varmıs gelirken getirsin dedi tamam dedim. 3 gündür sürüyorum ama aklıma takıldı tekrar nete bakma ihtiyacı duydum hamilelerin son dönemlerinde kullanılmaması gerekiyor yazıyor bir şey olur mu sizce bıraktım hemen kullanmayı ama 3 gün kullandım.

yanık durumlarında direk una basmak cok iyi geliyor. arada oluyora buzdolabına bi kap içinde un koyun serin serin oluyo. sonra soguk su buz. ilaçsız olarak en ,y,

benim de hep uzandıgımda oluyo akşam sol kalça ustune uzanıyor tv izlerken. bi sure sonra başlıuo

Bisey olacagini sanmiyorum

Sorma ya , ne tarafa dönsem ezilmiş gibi hurdaya cıkacam yanında
Ya bende sabaha kadar dönüyorum götüm çürümüş gibi ağrıyor arada bir de dönerken eşime tutunuyorum sarsıyorum yalandan mışıl mışıl uyumasın ben işkence çekerken

Ya bende sabaha kadar dönüyorum götüm çürümüş gibi ağrıyor arada bir de dönerken eşime tutunuyorum sarsıyorum yalandan mışıl mışıl uyumasın ben işkence çekerken
Ahahhaahhahah bende azcik benim tarafima gectiyse offff ben zaten dardayim ne daraltiyon beni deyip tepiyorum adami

Of var ya bu gerginlik seviyesi beni öldürecek. Normalde de çok sakin bi insan değilim ama şuan var ya öff yani. Annemi aradım açmış müge anlı’yı son ses. Bişey diyorum hı hah duymadım, başka bişey diyorum ne dedin duymadım aklı orda belli.
Ayhhh anne dedim müsait değilsen söyle sonra konuşalım. Tv’nin sesi açık ondan diyor. E ya kıs ya odayı değişti ya de bana sonra konuşalım yani dimi? Sonra başladı sen bana böyle yaparsan doğumuna gelmicem , gelirsem hemen dönücem. Ay gelme dedim ya. La havleee. Ya zaten çok anlaşabilen bi anne-kız değiliz. Lohusa zamanımda ipleri hepten kopartırız diye korkuyorum. 72 yaşında karadeniz kadını. Hep alttan alan anneme annelik yapan şefkat gösteren benim. Ama lohusa zamanı benim idare edilmem gerekmez mi? Napcaz ya biz?

Annem 50 yasina gircek kardes gibiyiz goruntu olarak valla bazen cok mutlu oluyorum aramizda cok kusak farki yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…