Acil bir durum olabilir benceBenim yaklaşık bir saattir gözümde parlama damar atar gibi bişey var görmemi bulaniklaştırıyor geçti sandım bir kere daha oldu tansiyonum normal neden olabilir acaba
Geçti canım bi daha olursa direk acile gideceğimAcil bir durum olabilir bence
Benimde yoğun akıntım var ama kıvamlı birazda sarımsı. Ama sen baktırmıştın geçen acilde sıvı değildi yanma var diyosun acaba mantar olabilir mi? Mantarda du gibi akıntı yapıyor diye biliyorumKızlar aranızda su gibi akıntısı olan var mı.. Şeffaf kıvamsız ama miktar olarak baya fazla benim. Bu sabah önce kağıt havlu koydum geceki progestan geri gelir kalıntıları, günlük pedi sonra takayım diye. Sırılsıklam hamur gibi olmuş kağıt. Bu kadarı normal mi ya, var mı yaşayan? Dün akşamki hıçkırıklardan beri hareketleri de az zaten. Her güne yeni bir gerginlik bezdim. Dr a gitmeye utanıyorum artık. Şimdi tatlı bişiler yiyip yan yatıcam umarım hareketlenir. Hiç hareket etmiyor değil aslında ama çok az ediyoridrar kültürü sonucumda çıkmış üreme yok, zaten lökositte yoktu. Yanma neden kaç gündür onu da anlamadım beni doğuma kadar uyutsalar ya anksiyetelerim baş edemeyecek hale geliyor artık. Suyum mu geldi, bebeğe mi bişi oldu çocuğun da psikolojisini harap ettim doğum öncesi travmalarla dolu olacak bukadar kaybetme korkusuna
Akıntım var canım ama oğlumda olduğu kadar değil o zamanlar çok gelirdi çamaşıra işemişim gibi sürekli değiştiriyordum. Hiç aklıma suyumu başka birşeyi mi diye de gelmedi valla doğuma kadarKızlar aranızda su gibi akıntısı olan var mı.. Şeffaf kıvamsız ama miktar olarak baya fazla benim. Bu sabah önce kağıt havlu koydum geceki progestan geri gelir kalıntıları, günlük pedi sonra takayım diye. Sırılsıklam hamur gibi olmuş kağıt. Bu kadarı normal mi ya, var mı yaşayan? Dün akşamki hıçkırıklardan beri hareketleri de az zaten. Her güne yeni bir gerginlik bezdim. Dr a gitmeye utanıyorum artık. Şimdi tatlı bişiler yiyip yan yatıcam umarım hareketlenir. Hiç hareket etmiyor değil aslında ama çok az ediyoridrar kültürü sonucumda çıkmış üreme yok, zaten lökositte yoktu. Yanma neden kaç gündür onu da anlamadım beni doğuma kadar uyutsalar ya anksiyetelerim baş edemeyecek hale geliyor artık. Suyum mu geldi, bebeğe mi bişi oldu çocuğun da psikolojisini harap ettim doğum öncesi travmalarla dolu olacak bukadar kaybetme korkusuna
Benim annemde her şeyime karışır yinede doğumda onu istiyorum yanımda nazım ona geçer çünkü. Kayınvalidem de gelicek muhtemelen onunla gayet iyi anlaşıyoruz her şeye karışmaz mantıklı biridir ama görümcemin gelmesini hiç istemiyorum ve şu an gelme planları yapıyorOf var ya bu gerginlik seviyesi beni öldürecek. Normalde de çok sakin bi insan değilim ama şuan var ya öff yani. Annemi aradım açmış müge anlı’yı son ses. Bişey diyorum hı hah duymadım, başka bişey diyorum ne dedin duymadım aklı orda belli.
Ayhhh anne dedim müsait değilsen söyle sonra konuşalım. Tv’nin sesi açık ondan diyor. E ya kıs ya odayı değişti ya de bana sonra konuşalım yani dimi? Sonra başladı sen bana böyle yaparsan doğumuna gelmicem , gelirsem hemen dönücem. Ay gelme dedim ya. La havleee. Ya zaten çok anlaşabilen bi anne-kız değiliz. Lohusa zamanımda ipleri hepten kopartırız diye korkuyorum. 72 yaşında karadeniz kadını. Hep alttan alan anneme annelik yapan şefkat gösteren benim. Ama lohusa zamanı benim idare edilmem gerekmez mi? Napcaz ya biz?
Mantar olsa koku kaşıntı olmaz mı bilmiyorum ki. Renkli akıntı..Benimde yoğun akıntım var ama kıvamlı birazda sarımsı. Ama sen baktırmıştın geçen acilde sıvı değildi yanma var diyosun acaba mantar olabilir mi? Mantarda du gibi akıntı yapıyor diye biliyorum
Dün kontrolümvardı ankqraya gittik suyu falan yolundaydı ama böyle bir ıslaklık olmamıştı hiç, en derin tek cepte 52mm ölçtü bu da gayet iyi bir değerdi. Çok da hareketliydi zaten geceden beri bi haller oldu çocuğa. Bak şimdi hatrladım gece wcye kalktığımda da çok ıslaklık vardı ped değiştirmiştimAkıntım var canım ama oğlumda olduğu kadar değil o zamanlar çok gelirdi çamaşıra işemişim gibi sürekli değiştiriyordum. Hiç aklıma suyumu başka birşeyi mi diye de gelmedi valla doğuma kadaryine de takipte ol kuzum kontrolün ne zaman doktora sorsan akıntım çok ama idrar yollarında sıkıntım yok diye en azından o normal der de rahatlarsın. 31.haftaya girdin inşallah 36 ları görmekte nasip olur
Benim de akintim oluyor ama bazen beyaz bazen sarimsi. Bazen de idrar kaciriyorum yeni yeni net emin oldum idrar olduguna sinir bozucu devamli camasir degistir abdest al yoruldumKızlar aranızda su gibi akıntısı olan var mı.. Şeffaf kıvamsız ama miktar olarak baya fazla benim. Bu sabah önce kağıt havlu koydum geceki progestan geri gelir kalıntıları, günlük pedi sonra takayım diye. Sırılsıklam hamur gibi olmuş kağıt. Bu kadarı normal mi ya, var mı yaşayan? Dün akşamki hıçkırıklardan beri hareketleri de az zaten. Her güne yeni bir gerginlik bezdim. Dr a gitmeye utanıyorum artık. Şimdi tatlı bişiler yiyip yan yatıcam umarım hareketlenir. Hiç hareket etmiyor değil aslında ama çok az ediyoridrar kültürü sonucumda çıkmış üreme yok, zaten lökositte yoktu. Yanma neden kaç gündür onu da anlamadım beni doğuma kadar uyutsalar ya anksiyetelerim baş edemeyecek hale geliyor artık. Suyum mu geldi, bebeğe mi bişi oldu çocuğun da psikolojisini harap ettim doğum öncesi travmalarla dolu olacak bukadar kaybetme korkusuna
İdrar kaçırma bende de var galiba ya. Donlarımı yıkaya yıkaya eskidiler vallahi bide yeniydiler. Olsun napalım.Benim de akintim oluyor ama bazen beyaz bazen sarimsi. Bazen de idrar kaciriyorum yeni yeni net emin oldum idrar olduguna sinir bozucu devamli camasir degistir abdest al yoruldum
Ya bende geçen hapşırırken kaçırdım acıkBenim de akintim oluyor ama bazen beyaz bazen sarimsi. Bazen de idrar kaciriyorum yeni yeni net emin oldum idrar olduguna sinir bozucu devamli camasir degistir abdest al yoruldum
Benim de akintim oluyor ama bazen beyaz bazen sarimsi. Bazen de idrar kaciriyorum yeni yeni net emin oldum idrar olduguna sinir bozucu devamli camasir degistir abdest al yoruldum
Kaçarken hissetmiyor musunuz idrar olduğunu, benimde mi öyle acaba? Ama şuanda wcden çıktım idrar daha sarı öyle olsa kağıt havluda Sarımsı olurduİdrar kaçırma bende de var galiba ya. Donlarımı yıkaya yıkaya eskidiler vallahi bide yeniydiler. Olsun napalım.
Valla carsiya indikce don aliyorum gecen 4 dona 180 lira para verdim uzuldumİdrar kaçırma bende de var galiba ya. Donlarımı yıkaya yıkaya eskidiler vallahi bide yeniydiler. Olsun napalım.
Keske hapsirirken kacirsam yere comuyorum ya bisey almaya kalkarken kaciyorYa bende geçen hapşırırken kaçırdım acık
Kuzu soyle oluyo mesela tuvaletten cikiyorum mesane tam bosalmiyo sanirim mesela egilip dogrulurken kaciyo soyle anliyorum devamli kagit havlu koyuyorum kalinca kiyafetime gecmesin diye sadece on tarafta oluyo islaklik akintiyla beraber vajina giris kismis kuru oluyo benim 1 aydan fazladir var bu durum doktor kontrolunde suyum fakan normaldiKaçarken hissetmiyor musunuz idrar olduğunu, benimde mi öyle acaba? Ama şuanda wcden çıktım idrar daha sarı öyle olsa kağıt havluda Sarımsı olurdu
Benim kayınvalidem yok. Eşimi teyzesi büyütmüş, o da çok dominant bi karakter. Aslında öyle olmak zorunda onu da anlıyorum 6 çocuk büyütmüş. 3 kendi 3 kardeşininki. Ama çok becerikli kadındır. Eminim gelse var ya bana bebeğe ve eve krallar gibi bakar.Benim annemde her şeyime karışır yinede doğumda onu istiyorum yanımda nazım ona geçer çünkü. Kayınvalidem de gelicek muhtemelen onunla gayet iyi anlaşıyoruz her şeye karışmaz mantıklı biridir ama görümcemin gelmesini hiç istemiyorum ve şu an gelme planları yapıyorKendisi 40 yaşında ve evde hiç bir şeye elini sürmez üstelik her şeyi eleştirip çok yorum yapar 20. Haftalarımda gelip 15 gün kadar kaldılar. Yerden bi çöp kaldırmamıştır bende tüm yük kayınvalidemde olmasın diye ona yardım ettim hem işe gittim geldim hem bi nevi misafir ağırladım çok zor olmuştu. helede doğumdan önce gelirse diye ödüm kopuyor stresten ne olurum bilmiyorum. Eşim ben konuşucam gelmesin diye diyor ama bu seferde alınıp küser mi diye düşünüyorum gelirsede zaten bu hormonlarla tahammül edemem kalbini kırarım kesin. Gelmede diyemiyorum şimdiden dert ediyorum bunu
Bazen hissediyom bazen hissetmiyom. Önceleri de yazmıştım buraya su mu acaba diye ama koklayarak çiş olduğuna kanaat getirdim sonraKaçarken hissetmiyor musunuz idrar olduğunu, benimde mi öyle acaba? Ama şuanda wcden çıktım idrar daha sarı öyle olsa kağıt havluda Sarımsı olurdu
Kızzzz ama bugün çok heyecanlı konular vardııııOf var ya bu gerginlik seviyesi beni öldürecek. Normalde de çok sakin bi insan değilim ama şuan var ya öff yani. Annemi aradım açmış müge anlı’yı son ses. Bişey diyorum hı hah duymadım, başka bişey diyorum ne dedin duymadım aklı orda belli.
Ayhhh anne dedim müsait değilsen söyle sonra konuşalım. Tv’nin sesi açık ondan diyor. E ya kıs ya odayı değişti ya de bana sonra konuşalım yani dimi? Sonra başladı sen bana böyle yaparsan doğumuna gelmicem , gelirsem hemen dönücem. Ay gelme dedim ya. La havleee. Ya zaten çok anlaşabilen bi anne-kız değiliz. Lohusa zamanımda ipleri hepten kopartırız diye korkuyorum. 72 yaşında karadeniz kadını. Hep alttan alan anneme annelik yapan şefkat gösteren benim. Ama lohusa zamanı benim idare edilmem gerekmez mi? Napcaz ya biz?
Ozaman benzer gibi duruyor mavişim. Sen de kaçışı hissetmeyip ıslaklık görüyorsun, ben takip edeyim az daha ama su serpin yine de içime sağol canımKeske hapsirirken kacirsam yere comuyorum ya bisey almaya kalkarken kaciyor
Kuzu soyle oluyo mesela tuvaletten cikiyorum mesane tam bosalmiyo sanirim mesela egilip dogrulurken kaciyo soyle anliyorum devamli kagit havlu koyuyorum kalinca kiyafetime gecmesin diye sadece on tarafta oluyo islaklik akintiyla beraber vajina giris kismis kuru oluyo benim 1 aydan fazladir var bu durum doktor kontrolunde suyum fakan normaldi
Pekala cnm sağol, takipte kalayım. Çikolata kahve gömüyorum şimdi umarım hareketlenme zobu da daha da rahatlar içimBazen hissediyom bazen hissetmiyom. Önceleri de yazmıştım buraya su mu acaba diye ama koklayarak çiş olduğuna kanaat getirdim sonrahavlu kağıtta hiç sarı çıkmıyor çiş queen, zaten çok su içiyom.
Yeşile benzer akıntım da var bu arada.
Ya bebeğe eminim çok iyi bakar. Ama tahammül seviyem o zaman daha az olacak bişey diyecek ılımlı karşılıcam okey sonra bi daha diyecek ona da okey diyecem ama üçüncü dördüncü de patlarım o da küser gider diye korkuyorum. İnşallah o da birazcık bu kız lohusa o kadar bişey demeyeyim kafasında olur. Eşime diyorum anneme çıkışırsam uyar beni. Allahım güç kuvvet ver yarabbim o zamanıma.Kızzzz ama bugün çok heyecanlı konular vardııııAcayip sürüklüyordu yani
Ya şaka bir yana tabi yaşı da çokmuş artık bu zamandan sonra çok zor değişmesi. İnşallah lohusa zamanı sana daha çok anlayışlı olur, olmazsa da takmıyoruz. Ne diyoruz "tırnağımız var ki başımızı kaşıyoruz" . Çocuklar olduktan sonra insan destek bekliyor ama göremeyince de hiç takmamak lazım. İnsanın modu daha çok düşüyor çünkü. Kimseden medet ummamayı, daha güçlü olmayı öğreniyor insan anne olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?