- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
rabbim yardımcınız olsun canım inşallah evine dönebilirsin sorunsuz.ama biliyorsun zaten bu haftadan sonra korkma artık bebeğin ve senin için hangisi sağlıklı ise doktorlar ona karar verecektir.allaha emanet olun canımKızlar şimdi dua sırası bende galiba. Dün tansiyon bi anda yükselince kontrol altına alındım. 24 saat magnezyum desteği 2 ciğer geliştirici yaptılar bana. Bi anda yükseldi rutin takibimde anladım. İdrarıma bakmak için 24 saat toplama yaptılar. Saat başı nst yapıldı oğluşum çok şükür iyi. Umarım evimize sağlıkla döneriz. Beni unutmayın dua edin
İlk doğumum benimki sızıntı şeklindeydi az az geldi 3 gibi başladı suyun gelmesi 7 gibi hastaneye gittim 4 cm açılma olmuştu 9.30 gibi sancıya dayanamadım 6 cm açılmıştı sezeryana alınması için doktorumla konuştum 9.45 dede sezeryan oldum korkma canım güzel dusun insalalh herşey güzel olacakAy biraz başladı hareketlenmeye. Yarım saate mi etki etti yediğim glukozlar. Dün arabada baya yaptım kahvaltı ankaraya giderken sonra da 1 dilim kek yedim, kan vermemle bu dana gibi yemem arasında geçen süre 1 1.5 saat falan ama şekerim 77 çıkmıştı, ona rağmen çok hareketliydi dün, açlıkla falan da alakası olamaz diye düşünmüştüm ama şuan yavaştan ısınma hareketlerine başladı sanki inşallah galiba amin
Benim d eilk doğum membran rüptürü, mutfaktan salona gelirken birden şar diye gelmişti tayt vardı üstümde am aona rağmen yerlere damlamıştı. Ama bazılarının sızıntı şeklinde oluyormuş ya o korkutuyor. Progestan dış beyaz kabuğu geliyor zaten hep pedde de wcde idrarla karışık halinde de görüyorum hamileliğin başından beri ama böyle bir su olmamıştı. Karnım da küçüldü gibi geliyor bir günde muhtemelen psikolojiktir tabi bu, Evham, vesvese, ince ele sık doku hepsi bende
Yaa. Düştü mü tansiyonun? Hala hastanede misin? Valla ekşınsız geçsin artık bir gün bu grup ya. Çok çok geçmiş olsun. Bu kadarla kalsın inşallahKızlar şimdi dua sırası bende galiba. Dün tansiyon bi anda yükselince kontrol altına alındım. 24 saat magnezyum desteği 2 ciğer geliştirici yaptılar bana. Bi anda yükseldi rutin takibimde anladım. İdrarıma bakmak için 24 saat toplama yaptılar. Saat başı nst yapıldı oğluşum çok şükür iyi. Umarım evimize sağlıkla döneriz. Beni unutmayın dua edin
Afiyet şifa olsun cnm, yazamadım öncekilere. Renkli ye katılıyorum, 2.olsa hiç istemezsin kimse gelsin, hoş sen şimdi de yardım için değil annenin de gönlü hoş olsun diye gel diyorsun sanırım. Sakin kalmaya çalış. Ben d e kırıyorum bazen sonra içime öküz oturuyorNeyse kendime küçük bir ara öğün hazırladım. Sonra bu fotoğrafı çekerken kaselerin annemin çeyizinden olduğunu farkettim. İçime hüzün çöktü annemi üzdüm diye of ya.
Canım Allah yardımcın olsun. İnş kontrol altına alınır tansiyonun. Haftalarca hatta aylarca takip altında gidebiliyor bu tansiyon işi. İdrarda protein çıktı mı? Umarım sağlıcakla dönersin evine.Kızlar şimdi dua sırası bende galiba. Dün tansiyon bi anda yükselince kontrol altına alındım. 24 saat magnezyum desteği 2 ciğer geliştirici yaptılar bana. Bi anda yükseldi rutin takibimde anladım. İdrarıma bakmak için 24 saat toplama yaptılar. Saat başı nst yapıldı oğluşum çok şükür iyi. Umarım evimize sağlıkla döneriz. Beni unutmayın dua edin
Benim de gün içi beyaz da bugün sabahtan daha yoğun su içme tempom başlamadı ondan sarıyı hala. Gece de 4te uyandığımda cin gibiydim 5.30da anca uyudum geri. Öksürük le falan gelse hissederdim gibi ama.. Kırtasiyeleri ara sor buldum turnusol eşim akşam gelirken alacak. Her ped yada kağıt havlu arasına koyu am artık delirdimSuyu çok içtiğim zaman benjm beyaz oluyor şu icmezsem sarı oluyor kuzum ama bazen oksurken filan insan kacirabiliyor acaba gece oksurdun filan mı zorlama ilede kacirilabikir bak dünde doktora gitmiştim bugun bir sikinti yok dimi ahh ah şu vücudumuzu dinlesemek ne güzel olur ama malesef yapamıyoruz
Kuşak farkı pek olmasa da başka sorunlar çıkıyor mabelcim. Elti gelin çekişmesi gibi oluyor. Ev karşılaştırma olsun, eş karşılaştırma olsun vs vs. Olgun olmalı anne yaAnnem 50 yasina gircek kardes gibiyiz goruntu olarak valla bazen cok mutlu oluyorum aramizda cok kusak farki yok diye
Bununla geçmiş gitmiş olsun inşallahKızlar teşekkür ediyorum. Öncelikle içim rahat. Normalde tansiyon durumum hiç yoktu bi anda çıkabiliyormuş düzenli ölçümü üzü ihmal etmeyin. Her şey Rabbim den o ne derse öyle olacak çok şükür her halimize. 24 saattir telefon yasaktı yoğun bakımda ancak telefonu elime aldım. Bu arada siz siz olan hiç bir şeyi merak tmeyin mesela 2 gün önce eşime sonda nasıl takılır acaba dedim dünden beri sonra takılıydım az önce çıkarttılar. Hayatımda ambulans bilmezdim ambulansla sevk oldum. Bir gün de insan neler yaşıyor valla görmüş oldum hem de her şey stabilken
Ben tamsiyon kontrolü yapmıyorum ya. Sen bişey hissettin mi tansiyon çıktığını felan öyle mi baktın yoksa öylesine ölçeyim dedin de yüksek mi çıktı ?Kızlar teşekkür ediyorum. Öncelikle içim rahat. Normalde tansiyon durumum hiç yoktu bi anda çıkabiliyormuş düzenli ölçümü üzü ihmal etmeyin. Her şey Rabbim den o ne derse öyle olacak çok şükür her halimize. 24 saattir telefon yasaktı yoğun bakımda ancak telefonu elime aldım. Bu arada siz siz olan hiç bir şeyi merak tmeyin mesela 2 gün önce eşime sonda nasıl takılır acaba dedim dünden beri sonra takılıydım az önce çıkarttılar. Hayatımda ambulans bilmezdim ambulansla sevk oldum. Bir gün de insan neler yaşıyor valla görmüş oldum hem de her şey stabilken
Canımcım evham yapmacık bi şey durum yok. Akıntın o an fazla gelmiştir, sonra daha az gelir ve biter. Yanma bende de oluyor arada daha önceden beri, takmıyorum bile emin ol. Çünkü testler temiz.Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan var mı.. Şeffaf kıvamsız ama miktar olarak baya fazla benim. Bu sabah önce kağıt havlu koydum geceki progestan geri gelir kalıntıları, günlük pedi sonra takayım diye. Sırılsıklam hamur gibi olmuş kağıt. Bu kadarı normal mi ya, var mı yaşayan? Dün akşamki hıçkırıklardan beri hareketleri de az zaten. Her güne yeni bir gerginlik bezdim. Dr a gitmeye utanıyorum artık. Şimdi tatlı bişiler yiyip yan yatıcam umarım hareketlenir. Hiç hareket etmiyor değil aslında ama çok az ediyoridrar kültürü sonucumda çıkmış üreme yok, zaten lökositte yoktu. Yanma neden kaç gündür onu da anlamadım beni doğuma kadar uyutsalar ya anksiyetelerim baş edemeyecek hale geliyor artık. Suyum mu geldi, bebeğe mi bişi oldu çocuğun da psikolojisini harap ettim doğum öncesi travmalarla dolu olacak bukadar kaybetme korkusuna
Bende ya muayeneden muayeneye ölçülüyor hiç kendim ölçmüyorum kiBen tamsiyon kontrolü yapmıyorum ya. Sen bişey hissettin mi tansiyon çıktığını felan öyle mi baktın yoksa öylesine ölçeyim dedin de yüksek mi çıktı ?
Benimde kayınvalidem ve kayinpederim yok eşim 8 yaşındayken annesini kaybetmiş babasida sonra evlenmiş oda 10 sene önce vefat etmiş eşimi ve kardeşini babaanne büyütmüş aynı kaderi yaşamışlar eşlerimiz rabbim bozmasin ev aile yuva kavramını çok önem veriyor kıymetini biliyor eğer eşin çok yaridmci oluyorsa ki demiştin yıllık izine ayrılacak diye annene doğumda biraz gelsin gitsin ama inan sonra kendin öyle güzel rayına oturuyorsun sen bebeğe bebek sana alışacak sonra dilini anliyorsun ona göre hareket ediyorsun bir bakmisinin kocamın büyümüş saglicaklaBenim kayınvalidem yok. Eşimi teyzesi büyütmüş, o da çok dominant bi karakter. Aslında öyle olmak zorunda onu da anlıyorum 6 çocuk büyütmüş. 3 kendi 3 kardeşininki. Ama çok becerikli kadındır. Eminim gelse var ya bana bebeğe ve eve krallar gibi bakar.
Annem o kadar becerikli değil daha çok tarla kadını. Zaten erzurum kökenli damadının yanında da çok rahat olamaz. Tuvalete gitmeye bile çekiniyor eşimin yanında öyle diyim. Mesela abla ayarladım ev temizliği için doğumdan sonra haftada bir gelecek. Annem hem yaşlı hem de o kadar becerikli biri değil yani, çok anlaşamıyoruz ama yine de benim nazım da ona geçiyor. Ana işte.
Al arıyor şimdi demüge bitti ararsın
Rabbim yardimcin olsun canım dualarimiz seninleKızlar şimdi dua sırası bende galiba. Dün tansiyon bi anda yükselince kontrol altına alındım. 24 saat magnezyum desteği 2 ciğer geliştirici yaptılar bana. Bi anda yükseldi rutin takibimde anladım. İdrarıma bakmak için 24 saat toplama yaptılar. Saat başı nst yapıldı oğluşum çok şükür iyi. Umarım evimize sağlıkla döneriz. Beni unutmayın dua edin
Cok gecmis olsun kuzum gordugun gorecegin bu olsunKızlar şimdi dua sırası bende galiba. Dün tansiyon bi anda yükselince kontrol altına alındım. 24 saat magnezyum desteği 2 ciğer geliştirici yaptılar bana. Bi anda yükseldi rutin takibimde anladım. İdrarıma bakmak için 24 saat toplama yaptılar. Saat başı nst yapıldı oğluşum çok şükür iyi. Umarım evimize sağlıkla döneriz. Beni unutmayın dua edin
Cok sukur o konuda da cok rahatim kuzu valla arada tartisirdik evlenmeden once ayni evdeyken biraz temizlik takintisi vardi ama evlendim evleneli cok iyiyiz sen benim arkadasimsin der hep annem hani birimizin biseyi eksik olsa hemen yetisir tamamlariz hallederiz iyiki dogurmusum kiz seni der tek kizim ben 3 erkek var 1 abim 2 erkek kardesim en kucuk 22 yasinda onlardan yıldığı için ben hep cok kiymetliyimKuşak farkı pek olmasa da başka sorunlar çıkıyor mabelcim. Elti gelin çekişmesi gibi oluyor. Ev karşılaştırma olsun, eş karşılaştırma olsun vs vs. Olgun olmalı anne ya
Bizimkinin de üç oğlu var en sorunsuz da benim vallahi biraz agresifim o kadar ama ataerkil anam kıymetimi bilmiyorCok gecmis olsun kuzum gordugun gorecegin bu olsun
Cok sukur o konuda da cok rahatim kuzu valla arada tartisirdik evlenmeden once ayni evdeyken biraz temizlik takintisi vardi ama evlendim evleneli cok iyiyiz sen benim arkadasimsin der hep annem hani birimizin biseyi eksik olsa hemen yetisir tamamlariz hallederiz iyiki dogurmusum kiz seni der tek kizim ben 3 erkek var 1 abim 2 erkek kardesim en kucuk 22 yasinda onlardan yıldığı için ben hep cok kiymetliyim
Küçük bir alana sürülüyor sonuçta ordan vücuda emilim olmaz merak etmeyinKızlar günaydın bir şey soracağım. Geçen gün fırında elimi yaktım baya kötü oldu eşime netten bak dedim gebelikte kullanılabilecek yanık kremi hangisi Silverdin diye bir krem var annemlerde varmıs gelirken getirsin dedi tamam dedim. 3 gündür sürüyorum ama aklıma takıldı tekrar nete bakma ihtiyacı duydum hamilelerin son dönemlerinde kullanılmaması gerekiyor yazıyor bir şey olur mu sizce bıraktım hemen kullanmayı ama 3 gün kullandım.
1 haftadir dinlenince gecer diyorum ama.ciksss gecmiyorBana oluyo kuzum benim alt takim komple pert
Canim bu bende oluyor. Hatta arada altıma kaçırdım zannediyorum. Ozellikle uyandıktan yarim.saat sonra felan ve ise giderkenKızlar aranızda su gibi akıntısı olan var mı.. Şeffaf kıvamsız ama miktar olarak baya fazla benim. Bu sabah önce kağıt havlu koydum geceki progestan geri gelir kalıntıları, günlük pedi sonra takayım diye. Sırılsıklam hamur gibi olmuş kağıt. Bu kadarı normal mi ya, var mı yaşayan? Dün akşamki hıçkırıklardan beri hareketleri de az zaten. Her güne yeni bir gerginlik bezdim. Dr a gitmeye utanıyorum artık. Şimdi tatlı bişiler yiyip yan yatıcam umarım hareketlenir. Hiç hareket etmiyor değil aslında ama çok az ediyoridrar kültürü sonucumda çıkmış üreme yok, zaten lökositte yoktu. Yanma neden kaç gündür onu da anlamadım beni doğuma kadar uyutsalar ya anksiyetelerim baş edemeyecek hale geliyor artık. Suyum mu geldi, bebeğe mi bişi oldu çocuğun da psikolojisini harap ettim doğum öncesi travmalarla dolu olacak bukadar kaybetme korkusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?