2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok geçmiş olsun canım inşallah Sağ salim dön evine tansiyon kaça kadar çıktı

Ya bende sabaha kadar dönüyorum götüm çürümüş gibi ağrıyor arada bir de dönerken eşime tutunuyorum sarsıyorum yalandan mışıl mışıl uyumasın ben işkence çekerken

Kiz bende aynısını yapıyorum. Hatta ayyy ayy off felan soyleniyorum

Ne bu grupta tansiyon belası yaa. Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntı olmaz atlatırsınız

bu tansiyon işini ben başlattım. 11.haftada baslamisti benim ama benim normal hayatta da tansiyon sorunum vardi. Gebelik tansiyonu degil.

Benimkide aynisi

Kiz ben 27. Haftadan beri cekiyorum artik normallesti

Benim de 28 de başlamış oldu. Agri hissettikce normal doğacak herhalde diyorum ne alakaysa

Gittim kendi doktoruma 1 yemek kaşığı kullan sorun olmaz dedi
İlaç yazdı inanamıyorum aşırı şaşkınım uykusuz gecelerim sona erer umarım

Eklentiler

• 932022CB-4106-4D70-831B-60008EDCDDD7.webp
    20 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar şimdi sizleri bebek hareketleri konusunda anlamaya başladım Son günlerde acaip değişklik vardı Bugün kontrolde baş aşağı dönmüş 1380 gr olmuş Tekmeler üstte olunca çok daha kuvvetli Hatta ön tarafa doğru baya can acıtıcı olabiliyor Makat gelişte böyle şeyler hiç hissetmiyordum Akıntı için ben dışardayken hep peçete koyuyorum günlük pedler hava almadığı için sağlıksız

Canım dualarımız senle herşey güzel olacak oğluşun seni çok özlüyor annesi biraz aceleci davranıyor

Maşallah canım nazar değmesin

Kızlar örgüden anlayan var mı?
Benim elim tığ tutar bebeme şöyle bir battaniye öreyim diyorum. Ben öreyim annem gelince birleştirir. Kadına sordum cevap vermedi. Kaç no tığ ve ip almam lazım?

Eklentiler

• 37187E16-9B2C-49ED-8398-67766270C8EA.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar örgüden anlayan var mı?
Benim elim tığ tutar bebeme şöyle bir battaniye öreyim diyorum. Ben öreyim annem gelince birleştirir. Kadına sordum cevap vermedi. Kaç no tığ ve ip almam lazım?
Allah rızası için bana da öğret ya ben bunlara bayılıyorummm geçen gün fiyat sordum yatak örtüsü yapmışlar 5bin dedi bebek için de hayvan, oyuncak desenleri olanlar vardı

canım çok geçmiş olsun neyseki anlık bir durum olmuş anladığım kadarıyla. bu kadarla kalsın inşallah. Bebişini de seni de Allahım korusun

Allah rızası için bana da öğret ya ben bunlara bayılıyorummm geçen gün fiyat sordum yatak örtüsü yapmışlar 5bin dedi bebek için de hayvan, oyuncak desenleri olanlar vardı
Ya bende bunların hırka yelek versiyonlarına bayılıyorum, bizler için yani. Bebek battaniyesi olarak da soft tonlar arkasınada yumuşacık pazen miss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…