2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben idareye sordum cok onemli degil dedi ,benim pazar günü 32 oluyor ama cuma randevum var 31+5 alacahim o zaman raporu, sikinti olmaz dedi müdür

Yani 32.haftanin icinde rapor alabiliyoruz. Ve 32 hafta tamamen bitince mi izin mi başlıyormuş normalde.
Bu konu da kafam karisik

Bu hafta bir anda mi.cikti protein. Gecen kontrollerinde baktılar mi.
Protein çıkınca.yatis yapıp hastaneden takibe alıyorlar.
Bende bugun bunu yaşadım. Hatta doktorum kendini hazırla her an.hersey olabilir. Protein bulunursa direk.yatisini yaparim dedi. Cok sukur cikmadi ama sanirim bundan sonra her hafta takip yapacak.
Sana alfemed veya başka bir ilac vermedi mi

Teşekkür ederim cevapladıgın içinArkadaşınız içinde çok sevindim çok şükür ki iyiler Yani e nabızdan bakıyorum idrarda protein negatif çıkmış doktor da nasıl gözüktü anlamıyorum, doktor emin olamadı sanırsam tansiyonlardada çok şükür yüksek çıkmadı belki o yüzdendir inanın bende bilmiyorum ilk defa duyuyorum böyle bişeyide,

Geçen ay yapılmıştı tahlillerim çıkmadı ilk defa bu gün çıktı ama. Doktor hiç yatış yapmalısın demedi sadece tansiyonunu ölç sabah akşam eger yükselirse direk gel dedi bekleme, emin olalım dedim 24 saatlik idrarına bakalım sonra duruma göre konuşuruz dedi,

Negatif çıktıysa takip amaçlı demiştir kontrolünü yap diye.
Sende odem şişlik vs varsa veya bebegin gobek çevresi ölçüsü düşükse protein e bakıyorlar.
Belki tedbir amaçlı istemiştir takibi

Tansiyonun çok normal canım bence kendini korkutup stres yapma protein kacagida enabizda cikmiyosa bı yanlışlık vardır benim 13.9 14.9 arasında oynamasına rağmen daha protein kaçağı ve hastaneye yatma gibi bı durum söz konu olmadı çok şükür sıkma canını bence

Ödemim yok çok şükür, zaten şeker çıktıgı için diyet yapıyorum kiloda almıyorum 2 hafta önceki kilomdayım umarım öyledir Tabiki herşey Allahımdan ne gelirse razıyım sadece internette çok kötü şeyler yazıyor sizlere sorup bilgilenmenin daha doğru olucagını düşündüm çok teşekkür ederim cvplarınız için

Çok şükür İnşallah sizinde tansiyonunuz düzene girer sorunsuz geçer hamileliginiz, umarım bende cuma günü iyi haberler alırım doktordan

Neler aldınız kıyafet ve onun dışında kızlar. Ben şöyle oturup da liste filan yapmadım. Bana da fikir olsun biraz.
Canım ben nextten tulum aldım hep. Alt üst takım hiç almadım. İç zıbınlarını da, e bebekte bi marka vardı yandan çıtçıtlı; karın kısmından yani, onlardan aldım bolca, bi de hellobabynın zıbınlarından aldım 3 aynsonrası için. Müslinler, ağız mendilleri , puset örtüleri, ana kucağı , şapkalar, fularlar, çoraplar fln işte. Eldivenli tulumların tümü zaten kendinden. Şampuanlar , pişik kremleri , sünger. Biberon aldım lansinoh ; benim süt sağma makinem de o marka.
Kendime göğüs ucu balmı aldım lansinohun yine. Depend külot, göğüs pedi. Aklıma gelenleri yazdım valla.

Ya şampuan krem deterjan gibi şeyler zaten evde bebek olunca bizde mevcut. Acaba diyprum atladığım bir şeyler var mıdır evde çoğu şey mevcut aslında. Kendime çamaşır ve göğüs ucu kremi evet bak bunları unuttum

Kızlar benim doktor 31 hafta dolunca 5 ocakta çağırdı ve bugünü sakın kaçırma çalışabilir raporu vericeğim dedi mesela 36 da bıraktım diyelim öyle oluyormuş yani istediğimiz zaman bırakabilirmişiz çalışabilir raporu aldıktan sonra .

Ben spora başladım kızlar yavaş yavaş yürümeye ama çatı ağrıma hiç bişey iyi gelmiyor sanki karnımda bu kadar oldu kilo artışı sanki hızlanıcak gb iştahım çok açık ama epey büyüdü bu tosuncuklar

Eklentiler

• F7521D2E-D193-404F-AC77-4D4A5D7AA0CF.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 103
Neler aldınız kıyafet ve onun dışında kızlar. Ben şöyle oturup da liste filan yapmadım. Bana da fikir olsun biraz.
Ben böyle bi liste yapmıştım, bunları aldım. Bir de büyük eşyalar bitti bebek odası, anne yanı, ana kucağı vs. Daha bir şey almayacağım doğana kadar

Eklentiler

• 438BE8D4-E4E1-4032-BC0B-843BDAE10AA9.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 5A5B494D-7034-45CE-BBEA-8AB178A854C1.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 74
  • A5E11630-5A18-459C-AA2C-CCDC00D53E8E.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…