- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Ben idareye sordum cok onemli degil dedi ,benim pazar günü 32 oluyor ama cuma randevum var 31+5 alacahim o zaman raporu, sikinti olmaz dedi müdür
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim tahlil verdim, bugünde sonuçları aldım fakat idrarda protein kaçagı çıktı dedi doktor 24 saat idrara bakılıcak ve tansiyon ölçümü yapıcaksın dedi, umarım kimsenin başına gelmemiştir ama bilgisi olan var mı bu konuda yani nasıl bir sürece giricem bunu merak ediyorum..
Canım ben hazırlamadım. 30dan sonra hazırlayacağım dedim kendi kendime. Hatta 30. Hafta bitince bile olabilir
Teşekkür ederim cevapladıgın içinEvet erken doğuma aldılar ikisi de sapasağlam şu an ama onun tansiyonu 16/12 lere kadar çıkmıştı aynı zaman da protein kaçağı da vardı. Sürekli takip eden doktorunuz bakmıştır ama anne sağlığı için de eve göndermemeleri gerekiyor diye biliyorum hastane de bu takiplerin yapılması gerekiyor.. sizin evde takip etmeniz için göndermeleri inan ki garip geldi
Geçen ay yapılmıştı tahlillerim çıkmadı ilk defa bu gün çıktı ama. Doktor hiç yatış yapmalısın demedi sadece tansiyonunu ölç sabah akşam eger yükselirse direk gel dedi bekleme, emin olalım dedim 24 saatlik idrarına bakalım sonra duruma göre konuşuruz dedi,Bu hafta bir anda mi.cikti protein. Gecen kontrollerinde baktılar mi.
Protein çıkınca.yatis yapıp hastaneden takibe alıyorlar.
Bende bugun bunu yaşadım. Hatta doktorum kendini hazırla her an.hersey olabilir. Protein bulunursa direk.yatisini yaparim dedi. Cok sukur cikmadi ama sanirim bundan sonra her hafta takip yapacak.
Sana alfemed veya başka bir ilac vermedi mi
Teşekkür ederim cevapladıgın içinArkadaşınız içinde çok sevindim çok şükür ki iyiler Yani e nabızdan bakıyorum idrarda protein negatif çıkmış doktor da nasıl gözüktü anlamıyorum, doktor emin olamadı sanırsam tansiyonlardada çok şükür yüksek çıkmadı belki o yüzdendir inanın bende bilmiyorum ilk defa duyuyorum böyle bişeyide,
Tansiyonun çok normal canım bence kendini korkutup stres yapma protein kacagida enabizda cikmiyosa bı yanlışlık vardır benim 13.9 14.9 arasında oynamasına rağmen daha protein kaçağı ve hastaneye yatma gibi bı durum söz konu olmadı çok şükür sıkma canını benceTeşekkür ederim cevapladıgın içinArkadaşınız içinde çok sevindim çok şükür ki iyiler Yani e nabızdan bakıyorum idrarda protein negatif çıkmış doktor da nasıl gözüktü anlamıyorum, doktor emin olamadı sanırsam tansiyonlardada çok şükür yüksek çıkmadı belki o yüzdendir inanın bende bilmiyorum ilk defa duyuyorum böyle bişeyide,
Ödemim yok çok şükür, zaten şeker çıktıgı için diyet yapıyorum kiloda almıyorum 2 hafta önceki kilomdayım umarım öyledirNegatif çıktıysa takip amaçlı demiştir kontrolünü yap diye.
Sende odem şişlik vs varsa veya bebegin gobek çevresi ölçüsü düşükse protein e bakıyorlar.
Belki tedbir amaçlı istemiştir takibi
Çok şükürTansiyonun çok normal canım bence kendini korkutup stres yapma protein kacagida enabizda cikmiyosa bı yanlışlık vardır benim 13.9 14.9 arasında oynamasına rağmen daha protein kaçağı ve hastaneye yatma gibi bı durum söz konu olmadı çok şükür sıkma canını bence
Canım ben nextten tulum aldım hep. Alt üst takım hiç almadım. İç zıbınlarını da, e bebekte bi marka vardı yandan çıtçıtlı; karın kısmından yani, onlardan aldım bolca, bi de hellobabynın zıbınlarından aldım 3 aynsonrası için. Müslinler, ağız mendilleri , puset örtüleri, ana kucağı , şapkalar, fularlar, çoraplar fln işte. Eldivenli tulumların tümü zaten kendinden. Şampuanlar , pişik kremleri , sünger. Biberon aldım lansinoh ; benim süt sağma makinem de o marka.Neler aldınız kıyafet ve onun dışında kızlar. Ben şöyle oturup da liste filan yapmadım. Bana da fikir olsun biraz.
İnşallah canımÇok şükürİnşallah sizinde tansiyonunuz düzene girer sorunsuz geçer hamileliginiz, umarım bende cuma günü iyi haberler alırım doktordan
Ya şampuan krem deterjan gibi şeyler zaten evde bebek olunca bizde mevcut. Acaba diyprum atladığım bir şeyler var mıdırCanım ben nextten tulum aldım hep. Alt üst takım hiç almadım. İç zıbınlarını da, e bebekte bi marka vardı yandan çıtçıtlı; karın kısmından yani, onlardan aldım bolca, bi de hellobabynın zıbınlarından aldım 3 aynsonrası için. Müslinler, ağız mendilleri , puset örtüleri, ana kucağı , şapkalar, fularlar, çoraplar fln işte. Eldivenli tulumların tümü zaten kendinden. Şampuanlar , pişik kremleri , sünger. Biberon aldım lansinoh ; benim süt sağma makinem de o marka.
Kendime göğüs ucu balmı aldım lansinohun yine. Depend külot, göğüs pedi. Aklıma gelenleri yazdım valla.
Link açmadı canım bendehttps://www.hepsiburada.com/sleepy-...et-p-HBV00000HEB5Z?url_src=and-product-detail
Kızlar 3 no bebek bezi ama Külot bez 34 tanesi 37ye geliyor
Ben böyle bi liste yapmıştım, bunları aldım. Bir de büyük eşyalar bitti bebek odası, anne yanı, ana kucağı vs. Daha bir şey almayacağım doğana kadarNeler aldınız kıyafet ve onun dışında kızlar. Ben şöyle oturup da liste filan yapmadım. Bana da fikir olsun biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?