2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çay içmeye başladım yeniden ondan şüpheleniyorum
Çay da hafiften yapar evet.
Ben her mandalina yememde sabahları bildiğiniz zehir kusuyorum afedersiniz hakikaten yatmadan birşey yenmemesi lazım dayanamıyorum
Mandalina, muz da yapıyor ya. Muz mideme indiği anda yanmaya başlıyor benim ama yiyorum yine de bebeğe faydalı diye. Sabahları yiyorum genelde fındık ezmesi arasına koyup yuvarlıyorum aşağı
Peki bebek saçlı mı biliyorum uydurma diyolar ama oladabilir yani
Yok balım ya iki bebeğim de kel doğdu.

Evet ya herkes güzel ben zaten vasat bi tiptim burnum falan da kocaman oldu fotolara bakmıyorum herkes mis maşallah benim gibi burnu suratını ele geçiren yok mu
Yok canım her annemiz çok çok güzel eminimki Kızımda burnum bir tık banada büyümüş gb gelmişti oğlumda şimdilik büyüme yok sizin cinsiyet kızmı?

Benim bayadır var mide yanmam ejderha gibiyim hep ne yesem yoğurt bile yakıyor. Mandalina yerken öğürerek yiyorum ama yiyorum canım istiyor. Akşam 3 mandalina bir portakal yedim uzandım meyveyi çok severim oğlumda da çok yanmıştı midem allahtan çok saçı vardı kel doğsa totosunu ısıracaktım

Ahaha bir ejderha anası daha Ya ben bunu doktora sordum da, hem midenin yeri daralıyor hem de midenin kapağını tutan kaslar hamilelik hormonları yüzünden gevşek oluyormuş. O yüzden mide asidi yukarı doğru yürüyormuş sürekli. Allahtan kalıcı olmuyor, doğum sonrası geçiyor. Yoksa çekilir dert değil cidden. Ben son ay filan dik uyuyordum.

Merhaba sanırım benim için yazdınız Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Evde nasıl bir takip yapmam gerekiyor tansiyon şeker ölçümü yapıyorum onun dışında nelere dikkat etmeliyim doktor çok bişey demedigi için sadece tansiyonun 14 olursa direk gel dedi o kadar başka bişey demedi, beni bilgilendirirseniz sevinirim Sizede çok geçmiş olsun inşallah sizde bebeginizde sağlıkla evinize döner uzunca ömür güzel günler geçirirsiniz İnşallah evladınızla

Şuan cayır cayır yanıyorum oysa normal kahvaltı yaptım. Gaviskon verdi doktor bir kaç kere kullandım çok dayanılmaz olunca içicem yine. Çok şükür iki hamileliğimde de hiç mide bulantım olmadı ama mide yanması yüzünden bir kaç kere çıkardım beni mahvetti

Evet ya genel olarak yani ne yesek olacak ilerledikçe sanırım. İç karnı dar olanlarda daha çok oluyormuş. Gaviskon bende de var, bazen pis boğaz olup gece yediğimde içiyorum ben de

Günaydın arkadaşlar birşeyler yerken ve yedikten sonra göğsümde daralma oluyor bnm son zamanlarda. Nabzım çok atıyor gibi. Kontrolüm haftaya. Şeker mi tansiyon mu bilemedim. Varmı böyle olan sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…