- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Çok geçmiş olsun. İns en koşa zmnda atlatırsınız. Sambucol efervesan tablet öneririm canım.Merhaba umarım herkes cookk iyidir bebislerde öyle geçmişi okuyamadım maalesef salgın var ve büyük kızım kaptı grip evde herkes hasta oldu en son da ben şuan her yerim dökülüyor herkes kendine çok dikkat etsin
YaaaaaBuda benim oğluşumnekadar net dimi
Göstermedi ki kuzum yüzünü yarısından azını ancak gördük. Özledik annecim neden arkanı döndün bize halbuki ne kadar merakla gitmiştimBeni pas geçinbugün de sırtı dönüktü
Başınsağolsun canım rabbim sizlere uzun ömürler versin. Annem yakında ameliyat olacak kendime hayıflanıyorum boş şeylere üzülüyorsun diye. Annem sağlıklı iyi olsun da eksik olan mal mülk olsun eşya olsun. Kv iyi huylu mu anlayışlı mı doğum sonrası yardımcı olabilecek mi?kızlar yazılanları okuyunca gerçekten hayatı sorguluyorum. bizim beşik bebek arabası gibi şeylermizi babam kardeşim kayınvalidemelr aldı. gerçekten şuan hiç eksik ya da sıkıntı yaşamıyorum. belki hatırlarsınız daha once de yazdım annemi genc yaşında gecen yıl kanserden kaybettim. şimdi merak ediyorum bebegime ne hazırlıklar yapardı . ne alırdı ya da nasıl bi ruh halinde olurdu diye. biz 2 kardeşiz dierim benden kucuk. ilk torunu olucaktı. bazen diyorum keşke hiçbirşeyim olmasaydı da annem yanımda olsaydı. hiç temizlik yemek yapmasaydı mesela. bana hiçbişey almasa da olurdu. yazılanları okuyorum bana şunu almadılar. yapmadılar falan. gerçekten benim yerimde olsanız daha mutlu olurmuydunuz. benimkiler alıyor ama eksiğim işte. evet mutlu olcaksanız tamam haklısınız boyle dusunmekte; ama yok hayır olmam diyorsanız zaten hayatın dinamikleri başka yerlere kayıyor. amaan olsun ne farkeder demeye başlıyorsunuz.
Sağol canım evet birazcık saçı görünüyor resimi çok net çekemedim ama genede baya net ağız göz burunYa çok net çok tatlı. Saçını bile görüyoruz dimi doğru görüyorum
Covidden beter salgın var inş enfex değildir. Benim de hafif boğazlarım gıcıklanıyor az öksürük de var inş gelmez bana da. Takviyeler meyve falan yüklendim, hiç istemiyorum hastalık
Hadi yaa canı sagolsin artık daha zor net fotoğraf alinir yeri daralıyor ya bu en sonki kont deki fotoğrafBeni pas geçinbugün de sırtı dönüktü
Maşaallah
Sağolun kızlarYaaaaayerim onu yer her yeri nasıl da belli net çıkmış
Haklısın Fesleğenciğim, insan finansal değil duygusal destek arıyor. Ay acaba çok çocuk olunca mı biraz daha geçiyorlar ki? Benim annemin iki çocuğu var biri ben biri kardeşim bilmiyorum kalabalık olsaydık farklı mı olurduk. Gerçi kayınvalidemin de iki çocuğu var ve her ne kadar kabul etmese de bence evlat ayrımı da yapıyor oğluna karşıBen almadıklarına yapmadiklarina degil halimle hemhal olmamalarina üzülüyorum. Bir alsalar 10 alirim yerine ki su anda zaten fazla fazla yapiyorum. Ama insan bekliyor kızım ne yapıyorsun yetiştiriyor musun. En azindan şunu şunu yap diye yönlendirebilirler. Ben yanima yoldaş olmadiklari icin üzülüyorum. Finans olmadiklari icin degil.
Kendilerinin bir cok oglu kizi gelini olabilir ama benim.bir annem var. Ve kac yasinda olursan ol anneye duygusal olarak ihtiyaç duyuyorsun
Ayy Allah yardımcın olsun normal misafir zaten çok zor yatilisi daha zor gene saat sayiyorsun gidince şöyle ayaklarını uzatıp dinleniyorsin ama yatili çok zor alah yardımcın olsunn dikkat etYarın yatılı misafir , pazar onlar gidecek, çarşamba ayrı yatılı misafir
Ondan sonra gelmek isteyen olursa ben evde değilim plan yapmıştık İsveç’e gideceğiz vs demeyi düşünüyorum
Gerçekten sevdiğim kişiler geliyor da 7. Ayımı mı beklediniz yaaaa
Ya maşaAllah oğluşuna annesiBuda benim oğluşumnekadar net dimi
Maşallah ne kadar da net göstermiş minnoş ayaklarınıOglusumun ayağına bakın o zaman
Yüzü gözleri ağzı o kadar büyümüş ki maşallah çok net güzel bir poz olmuş annesiBuda benim oğluşumnekadar net dimi
Ya maşaAllah oğluşuna annesi
Sağolun kızlar evet baya ağzı burnu net birde ablasına okadar benziyorki ultrosyon resminde gorsen şaşırirsinYüzü gözleri ağzı o kadar büyümüş ki maşallah çok net güzel bir poz olmuş annesi
Tüm forumu okudum renkli bir topic olmuş. Elbette anne baba kv ki sağlıklarına duacıyız ama bence insan da üstüne düşeni yapmalı. Size şunu söyleyeyim 2 ay hastanede kaldım canım annem her an yanındaydı. Ama kv sadece köstek,olsun dedim eşime saygımdan susayım. Şimdi erken doğum yaptım iki ailenin de ilk torunu, bir tek kız kardeşim sen anne oldun diye hediye getirmiş, bebeğe düşünmüş bana ayrı düşünmüş. Eve taburcu olduktan sonra bi sitem dile getirdim, aldığım cevap şimdi değil bebek eve gelirse alırız. Zaten kendimi eksik hissediyorum evladım yanımda değil onu yeterince tasıyamamısım annelik edememişim gibi geliyor birde bunu duymak yaraladı kalbimi. Ne çer ne çöp bekliyorum, kızıma bi kavuşayım elbet bunları yediririm onlara diyip sabrediyorumKaradeniz kuzum ne kadar olsa erkek kayrılıyor, hayır son yine hep kız evlada ama kalınıyor ama neyse.. "Herkes kendi yumağını örer" der işyerinde bi ablam çok severim. Sen economistliğini yapıyorsun, Ayşe ayşeliğini Fatma fatmalığını...
Canım Allah rızası için yapıyorsun ok ama yine de okadar verici olmak denge açısından doğru değil bence ya. Sen imkanın el verdiği ölçüde için nasıl rahat edecekse yine yap ama ne bileyim insanız nihayetinde maddi yada manevi bi şekilde değerli hissetmek de ihtiyacımız.. Benim kv örgü yapar baya, 1er tam altın takarlar sanırım 1kv 1kp, İlkinde öyle yaptılar. Bana hediye falan düşünmezler. Ama bu eve taşımdığımızda keremin odasını biz alalım dediler. Yatağı vardı zaten ama dolap masa kitaplık falan aldık en güzelinden yatağı da alın diye baya ısrar etti hatta kp de ikeadan almıştık zaten yıllarca gider bu diye almadık. Annemlere de bu yaştan sonra bi birikim yapma derdi düştü, gençken yapıp şimdi yemeleri gerekirken tersine.. Babam zaten düşünmez bi çorap alayım diye ben de beklemem. Evlenirken bile onun takacağı bileziği annem aldı. Ki ne bi mobilya ne bi beyaz eşyamı aldılar. Üniversitede amerikaya gitmiştim orada biriktirdiklerimle evlendim, kendim her yaz çalıştım. Evlerimiz 7 dk mesafede yürüyerek hergün 1 saat geliyor yapcak bişi var mı nefes nefese gidiyor hemen geri. Benim alışverişleri görünce biz de hiçbişi almadık diyor, ee al avm arabayla 1dk. Elalem babyshower da bisürü şey getirdi bu sefer sanki mahsunlaşıyor ama icraat sıfır. Memlekete bi ev yaptırdılar dün oraya 3lü ankastre set aldılar nakit paravalla değişik işler bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorsun.. En güzeli Avrupai aile yaşamı bence, bizde çok yapışık ilişkiler
Amin canım . Kulak enfeksiyon olabilir kirlenmiş olabilir gitmekte fayda var doktora en azından damla verir çok geçmiş olsun .Allah yardımcın olsun canım. Birde ağırlaştık biraz benim belim ağrıyor artık. Ya benim birde kuşağım ağrıyor inşaallah enfeksiyon filan değildir ya da grip belirtisi kulak niye ağrır ki
Kaçıncı haftadasın bende daha çatlama yok ama ilerleyen haftalarda başlayabilirBir günde çatlamaya başladım yav
Ahhhh malesefİnsanlar çok anlayışsız canım hayret ediyor insan empati yoksunu herkes
Çok geçmiş olsun canım benim kız da grip oluyor.Merhaba umarım herkes cookk iyidir bebislerde öyle geçmişi okuyamadım maalesef salgın var ve büyük kızım kaptı grip evde herkes hasta oldu en son da ben şuan her yerim dökülüyor herkes kendine çok dikkat etsin
Merhaba iyiyiz siz nasilsinizMerhaba kızlar nasılsınız
Çok talihsiz cahilane bir söylem olmuş. Ne demek "eve gelirse" tabiki gelecek! Aman boşver canım bence kimse almasın da laf da edemesin, hak iddia edemesin en temizi. Yeterki siz bian önce kavuşsun kızınıza mis kokusu evinizi doldursun, insan yapılanı da unutmaz yapılmayanı da. Sende kalsın hesabıTüm forumu okudum renkli bir topic olmuş. Elbette anne baba kv ki sağlıklarına duacıyız ama bence insan da üstüne düşeni yapmalı. Size şunu söyleyeyim 2 ay hastanede kaldım canım annem her an yanındaydı. Ama kv sadece köstek,olsun dedim eşime saygımdan susayım. Şimdi erken doğum yaptım iki ailenin de ilk torunu, bir tek kız kardeşim sen anne oldun diye hediye getirmiş, bebeğe düşünmüş bana ayrı düşünmüş. Eve taburcu olduktan sonra bi sitem dile getirdim, aldığım cevap şimdi değil bebek eve gelirse alırız. Zaten kendimi eksik hissediyorum evladım yanımda değil onu yeterince tasıyamamısım annelik edememişim gibi geliyor birde bunu duymak yaraladı kalbimi. Ne çer ne çöp bekliyorum, kızıma bi kavuşayım elbet bunları yediririm onlara diyip sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?