2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok geçmiş olsun. İns en koşa zmnda atlatırsınız. Sambucol efervesan tablet öneririm canım.

Başınsağolsun canım rabbim sizlere uzun ömürler versin. Annem yakında ameliyat olacak kendime hayıflanıyorum boş şeylere üzülüyorsun diye. Annem sağlıklı iyi olsun da eksik olan mal mülk olsun eşya olsun. Kv iyi huylu mu anlayışlı mı doğum sonrası yardımcı olabilecek mi?

Sağol canım evet birazcık saçı görünüyor resimi çok net çekemedim ama genede baya net ağız göz burun

Sende dikkat et canim kendine severmiisin bilmiyorum ama evde turşu suyu varsa en güzel antibiyotik sarımsak sirke karimisi çok iyi geliyor tekrardan geçmiş olsu
Beni pas geçin bugün de sırtı dönüktü
Hadi yaa canı sagolsin artık daha zor net fotoğraf alinir yeri daralıyor ya bu en sonki kont deki fotoğraf

Haklısın Fesleğenciğim, insan finansal değil duygusal destek arıyor. Ay acaba çok çocuk olunca mı biraz daha geçiyorlar ki? Benim annemin iki çocuğu var biri ben biri kardeşim bilmiyorum kalabalık olsaydık farklı mı olurduk. Gerçi kayınvalidemin de iki çocuğu var ve her ne kadar kabul etmese de bence evlat ayrımı da yapıyor oğluna karşı

Ayy Allah yardımcın olsun normal misafir zaten çok zor yatilisi daha zor gene saat sayiyorsun gidince şöyle ayaklarını uzatıp dinleniyorsin ama yatili çok zor alah yardımcın olsunn dikkat et

Tüm forumu okudum renkli bir topic olmuş. Elbette anne baba kv ki sağlıklarına duacıyız ama bence insan da üstüne düşeni yapmalı. Size şunu söyleyeyim 2 ay hastanede kaldım canım annem her an yanındaydı. Ama kv sadece köstek,olsun dedim eşime saygımdan susayım. Şimdi erken doğum yaptım iki ailenin de ilk torunu, bir tek kız kardeşim sen anne oldun diye hediye getirmiş, bebeğe düşünmüş bana ayrı düşünmüş. Eve taburcu olduktan sonra bi sitem dile getirdim, aldığım cevap şimdi değil bebek eve gelirse alırız. Zaten kendimi eksik hissediyorum evladım yanımda değil onu yeterince tasıyamamısım annelik edememişim gibi geliyor birde bunu duymak yaraladı kalbimi. Ne çer ne çöp bekliyorum, kızıma bi kavuşayım elbet bunları yediririm onlara diyip sabrediyorum

Allah yardımcın olsun canım. Birde ağırlaştık biraz benim belim ağrıyor artık. Ya benim birde kuşağım ağrıyor inşaallah enfeksiyon filan değildir ya da grip belirtisi kulak niye ağrır ki
Amin canım . Kulak enfeksiyon olabilir kirlenmiş olabilir gitmekte fayda var doktora en azından damla verir çok geçmiş olsun .

Bir günde çatlamaya başladım yav
Kaçıncı haftadasın bende daha çatlama yok ama ilerleyen haftalarda başlayabilir
İnsanlar çok anlayışsız canım hayret ediyor insan empati yoksunu herkes
Ahhhh malesef
Çok geçmiş olsun canım benim kız da grip oluyor.

Çok talihsiz cahilane bir söylem olmuş. Ne demek "eve gelirse" tabiki gelecek! Aman boşver canım bence kimse almasın da laf da edemesin, hak iddia edemesin en temizi. Yeterki siz bian önce kavuşsun kızınıza mis kokusu evinizi doldursun, insan yapılanı da unutmaz yapılmayanı da. Sende kalsın hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…