Ya kış bebesi zaten, babybjörne 5bin veremicem sorry oğlumYa ben kumaşlardan cok anlamıyorum ama babyjorne benziyo sanki.terletmez gibi duruyo ama emin de olamıyorum. Bazılarına başka kumaşta ürünler gidiyomus
Bende de öyle fıstık. Sen gibi. Ne zmn tüy alacak olsam jilet kullandım. Ekstra gür çıkmadı hiç. Tüm vücut lazere gittim, bikini bölgesi bitmedi maalesef. Kol altımda bikaç var ama jiletle alıyorum. Hiç çoğaltmadı ya da gürleştirmedi.Yok valla kollarımı falan asla fazlalaştırmadı hatta o yüzden hep şehir efsanesi olduğuna inanırdım jiletin çoğalması olayını. Kişiden kişiye değişiyor ddmekki
Benim zaten Ocak olur şubat mucize olurKızlar ocakdakiler hemen hemen doğurmaya başlamış bizimde Ocak gibi başlar sanırım kaldı 20 gün
ben de her yerime jilet yapıyorum hiçbir yerimde sorun yok ama sadece göbeğimdekiler çok kalınlaştı sakal gibi çıkıyor gıcık oluyorumAy ben kıl konusunda fazla hassasım. Kolum bacağımı yılda 1 jiletlerdim o bana yeterdi, lazer yaptırmadım kılsızdım baya ama dizlerimde ayda bir çıkıyor sanki şimdi hep jilet yapıyorum. Genital koltuk altı bitmiş gibiydi oralar lazerli tabi, tamamen hamilelikte kafayı yedi sistem her Dr kontrolü öncesi o da jilet. Valla göbeğime de öyle yapıyorum, dökülür muhtemelen ama ben bekleyemem her muayene öncesi göbek de jilet. Ustura queen diyin bundan sonra bana
Eki Görüntüle 3175243
Ben tcherchi die bi marka aldım babyjorne daha cok benziyor diye. Yorumları da o yondeydi. Kasım indirimlerinde düşünce aldım
kizlar bu kaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor?Heh bende bundan alacam. Bezi felan nasıl? Terletir gibi mi?
Yenidoğan diyorlar ama hemen koyamam herhalde, bi 10-20 gün geçsin. Yorumlarını oku hb’den. Baya yorum var aklına yatarsa alırsın. Bütçe varsa babybjörn alırsın.kizlar bu kaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor?
Oh no oh no oh no no no no noKızlar ocakdakiler hemen hemen doğurmaya başlamış bizimde Ocak gibi başlar sanırım kaldı 20 gün
Kız ne 20si dur daha 4 hafta işe gitcem benKızlar ocakdakiler hemen hemen doğurmaya başlamış bizimde Ocak gibi başlar sanırım kaldı 20 gün
Göbek bana çok iğrenç gelmiyor ya orası kıllı gözükse de sorun yok ama bikini bölgesi olmasın. Göbeğimde benim de çıktı kıl ya millete siyah çizgi çıkar bana kıl çıktıben de her yerime jilet yapıyorum hiçbir yerimde sorun yok ama sadece göbeğimdekiler çok kalınlaştı sakal gibi çıkıyor gıcık oluyorumher tarafım lazerliydi göbek dahil. hamilelikte geri gelmediler. ama göbek
Ahaha sorma ben daha 32. Haftada alınan çalışabilir raporu bile almadım çarşamba alıcam sonra 5 hafta daha çalışıcamKız ne 20si dur daha 4 hafta işe gitcem ben
bende hem çizgi var hem sakal hem çatlakGöbek bana çok iğrenç gelmiyor ya orası kıllı gözükse de sorun yok ama bikini bölgesi olmasın. Göbeğimde benim de çıktı kıl ya millete siyah çizgi çıkar bana kıl çıktı
Evet ilk sen olursun sanırım beklmez Şubat'ı ay heycan basti birden senin sezeryanmi normalmi konustunuzmu doktor ileBenim zaten Ocak olur şubat mucize oluralışın bunlara diye önceden uyarayım
Hem ben kova olana kadar beklemeyi düşünüyorumAhaha sorma ben daha 32. Haftada alınan çalışabilir raporu bile almadım çarşamba alıcam sonra 5 hafta daha çalışıcam
O anda pek aklına gelmiyor inanBenimkini de görmeyiversin yaa, doğuracak olsam bana nöbetçi kuaför bulun diye zırlarım
Neden bu peki kızlar yani iyi mi duruyormuş bunda ya da iyi mi uyutuyor nedir? Ben de bi bakayım. Bende şu an pregogaby var öyle sepet gibi, sallanıyor. İlk kızımda almıştık. Anası ağladı gerçi yamuldu ama üçüncüyü de büyütür diyordum.Yenidoğan diyorlar ama hemen koyamam herhalde, bi 10-20 gün geçsin. Yorumlarını oku hb’den. Baya yorum var aklına yatarsa alırsın. Bütçe varsa babybjörn alırsın.
Sen gene başlamışsın 32 hafta çalışmaya biz daha hiç baslamadik benim durum belli değil ama inşallah calisirim ya 5 hafta çok iyi oluyor sonrası için Allah kolaylık versinKız ne 20si dur daha 4 hafta işe gitcem ben
Çalışıcam dedim ama iki gündür aşırı kasılmam oluyor ayağa kalktığım an karnım taş gibi oluyor naısl olcak bakalımSen gene başlamışsın 32 hafta çalışmaya biz daha hiç baslamadik benim durum belli değil ama inşallah calisirim ya 5 hafta çok iyi oluyor sonrası için Allah kolaylık versin
Göbeğine hiç Horman iğnesi kulandinizmi ?bebeginiz tedaviylemi oldu bazı Horman ilaclari direk gobekde dik dik kalın tüylenme yapıyor birde çene altında ama iğneli lazer baya faydalı oluyor tavsiye ederimben de her yerime jilet yapıyorum hiçbir yerimde sorun yok ama sadece göbeğimdekiler çok kalınlaştı sakal gibi çıkıyor gıcık oluyorumher tarafım lazerliydi göbek dahil. hamilelikte geri gelmediler. ama göbek
Ya bunda bebe kendi kendine sallanabiyor. O sepet gibi olanlardan daha güvenli geliyor bide bana. Kullananlar da çok memnun. Bi arkadaşım da vardı bebesinin peşine bunu heryere taşıyordu. Baya da kullandılar. Yorumları okursan daha iyi olur bence, ben kullanmadığım için anca bu kadarNeden bu peki kızlar yani iyi mi duruyormuş bunda ya da iyi mi uyutuyor nedir? Ben de bi bakayım. Bende şu an pregogaby var öyle sepet gibi, sallanıyor. İlk kızımda almıştık. Anası ağladı gerçi yamuldu ama üçüncüyü de büyütür diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?