2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok valla kollarımı falan asla fazlalaştırmadı hatta o yüzden hep şehir efsanesi olduğuna inanırdım jiletin çoğalması olayını. Kişiden kişiye değişiyor ddmekki
Bende de öyle fıstık. Sen gibi. Ne zmn tüy alacak olsam jilet kullandım. Ekstra gür çıkmadı hiç. Tüm vücut lazere gittim, bikini bölgesi bitmedi maalesef. Kol altımda bikaç var ama jiletle alıyorum. Hiç çoğaltmadı ya da gürleştirmedi.
Karnımdan alt kısmı görememek benim de en büyük sıkıntım. Olmazsa tüy dökücü yaparım sezeryan öncesi artık. Ya da eşimden rica ederim.

ben de her yerime jilet yapıyorum hiçbir yerimde sorun yok ama sadece göbeğimdekiler çok kalınlaştı sakal gibi çıkıyor gıcık oluyorum her tarafım lazerliydi göbek dahil. hamilelikte geri gelmediler. ama göbek

Göbek bana çok iğrenç gelmiyor ya orası kıllı gözükse de sorun yok ama bikini bölgesi olmasın. Göbeğimde benim de çıktı kıl ya millete siyah çizgi çıkar bana kıl çıktı

Göbek bana çok iğrenç gelmiyor ya orası kıllı gözükse de sorun yok ama bikini bölgesi olmasın. Göbeğimde benim de çıktı kıl ya millete siyah çizgi çıkar bana kıl çıktı
bende hem çizgi var hem sakal hem çatlak M mimozagerbera gibi göbeğime dövme yaptırsaymışım keşke geleceğe yatırımmış meğer

Yenidoğan diyorlar ama hemen koyamam herhalde, bi 10-20 gün geçsin. Yorumlarını oku hb’den. Baya yorum var aklına yatarsa alırsın. Bütçe varsa babybjörn alırsın.
Neden bu peki kızlar yani iyi mi duruyormuş bunda ya da iyi mi uyutuyor nedir? Ben de bi bakayım. Bende şu an pregogaby var öyle sepet gibi, sallanıyor. İlk kızımda almıştık. Anası ağladı gerçi yamuldu ama üçüncüyü de büyütür diyordum.

Sen gene başlamışsın 32 hafta çalışmaya biz daha hiç baslamadik benim durum belli değil ama inşallah calisirim ya 5 hafta çok iyi oluyor sonrası için Allah kolaylık versin
Çalışıcam dedim ama iki gündür aşırı kasılmam oluyor ayağa kalktığım an karnım taş gibi oluyor naısl olcak bakalım

Göbeğine hiç Horman iğnesi kulandinizmi ?bebeginiz tedaviylemi oldu bazı Horman ilaclari direk gobekde dik dik kalın tüylenme yapıyor birde çene altında ama iğneli lazer baya faydalı oluyor tavsiye ederim

Ya bunda bebe kendi kendine sallanabiyor. O sepet gibi olanlardan daha güvenli geliyor bide bana. Kullananlar da çok memnun. Bi arkadaşım da vardı bebesinin peşine bunu heryere taşıyordu. Baya da kullandılar. Yorumları okursan daha iyi olur bence, ben kullanmadığım için anca bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…