2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ohhhh ne güzel canım valla hava da insanı etkiliyor işte ister istemez burası yağıyor

Günaydın kızlar hava çok karanlık , soğuk bende bir depresiflik var bugun inşallah çabucak çıkarım , bir de pazartesi sendromu tabi . 37. Haftaya kadar çalışabilecekmiyim çok şüpheliyim
Ben bugün çalışamazı aldım 32. Haftada şükür kafam rahatladı, çakışırsın canım içini rahat tut çalışınca zamandaha iyi geçiyor sanki, ben serklajdan beri evdeyim şahane geçiyor zaman ama çalışmayıda özlemedim değil hani

Ben de saldım artık ilk normal ama bebeğim nasıl sağlıklı doğacaksa öyle olsun asla şartlandırmıyorum bu sefer tabiki korkular heyecan çok fazla ama önemli olan bolca dua sağlık
Benim popom fena kitlendi artık zor yürüyorum acıdan, bugün biraz dinleneyim yatayım dedim. Bakalım başarabilecek miyim Oturmak hiç başaramadığım bir şey.

Bendeki ağrılar bunlar Özellikle şu round ligament ağrısı da çok fazla oluyor bende. Gebelikte Kalça Ağrısı Neden Olur? - Doktor Fizik
Siz de ağrılarınıza bakın
Benim popo ve sol bacak çok aşırı çekiliyor özellikle yattığım yerden kalkarken .

Ne güzellllll missss Bol bol dinlen tatlım benim ocakta 32 doluyor ama ocağıda çıkartayım diyorum bakalım göreceğiz

Ne güzellllll missss Bol bol dinlen tatlım benim ocakta 32 doluyor ama ocağıda çıkartayım diyorum bakalım göreceğiz
Bende 32ye gelince bırakıcam diyordum ama 32ye gelince baktımki hala aynıyım dipçik gibiyim bi 5 hafta daha sıkayım dedim kaldı 4 hafta bi maaş bi maaştır diren çağla

KIZLAR BEN BUGUN TAHLİL VERMEYE DEVLET HASTANESİNE GİTTİM. GİTMİŞKEN MUAYNE DE OLAYIM DEDİM ilk gebelik muaynesi oldu devlette. (bizim burası cok yoguyn bizim ilk aylar yaza denk gelince randevu bulmak imkansızdı. beta bile veremedim. bi kere de kan vereyim die gittim yine randevular dolu enfeksiyon bos dıe ordan vermiştim.) neyse bütün devlet hastaneleri boyle mi. adam kendi kendine konustı sanki bişeyler. sonra kalktı bana 1 ay sonra tekrar gel kontrole dedi. o çatı agrısına benzer agrıyı sordum normal normal deedi ve beni yolladı. ne cocugumu gordum. ne elime bişey verdi. iyi dedi yolladı park bulamamıstık gec kalmıyım die ben indim eşim arkadan geldi cıktım eşime dedim sen olsan bari ekrandan gorurdun benim gorecegım yerde ekran yok dedim. oda dedi ben hemen geldim arkandan ama almıyolarmıs ki içeri kapıda uyardılar. dedim bu ne arkadaş devlet sırrı gibi cocugu goremedik

Günaydın kizlar sancilardan dolayı hastanede yatınca 32 hafta itibariyle izne ayriliyorum. Bugün 31+6 rapor aldım gitmedim ise. 5dk ayakta durunca başlıyor kasılmalar sancılar ben de hep yatıyorum. Çalışmak istemiyorum diye agliyodum ama şimdi de vakit gecmiyo diyorum bana da yaranilmiyo yarin da çalışamaz alicam inşallah artık evde devam. Sancı olunca bebeğin kıyafetlerini yikadik ama ütüleyemedim çok kasildim yenidoganlari sağolsun dün komşum ütuledi. 15inde maaş yatsın son eksikleri de alıp her şeyi hazır edicem inşallah.

Ahaha aynen böyle canım, kendi kendine konuşmuyor. Bebeğin durumunu sekreterine yazdırıyor aslında. Onların ultrasoundları özeldeki gibi kaliteli değil zaten, ekrana da baksan bir şey göremezsin Ve evet erkek giremiyor içeri.

Canım devlette öyle oluyo aslında gösterse de bı ise yaramuyo çünkü cihazlarının görüntü kalitesi hiç iyi değil. Ben bi kere dedim doktora bakayım diye kağıt da istedim gösterdi bebe chukye benziyo bı de kağıt verdi insan gece görse korkar yani gösterse de bişey fark etmeyecek onlar sadece işlerine yarayacak bilgileri görebiliyorlar

Boşver canım sen yat, hazırlık filan önemli değil. Önemli olan zamanlı gelsin

Boşver canım sen yat, hazırlık filan önemli değil. Önemli olan zamanlı gelsin
Ya öyle tabi kuzum ama bir anda gelirse çocuğum ortada kalmasın dedim. Artık babası yavaş yavaş yapacak doğuda görev yapıyoruz ailem uzakta. Ediyle Budu ne yaparsak artık. İnsan annesini çok arıyor bu süreçte ama hayırlısı artık.

serviks falan bişeyler deseydi bari neyse allah onları da başımızdan eksik etmesin

ay iyi ozaman cocugum bozulmus falan die üzülürdüm belki sonra

çok şükür sağlığı yerindeymiş canım zaten gösterse de anlamazdın resimde sen seçmeye çalışana kadar özele gidersin bi ara özleyince

Ah canım benim ya kıyamam size Allah kolaylık versin inşallah yaparsınız yavaş yavaş.

hayırlısı olsun canım.hazırlıklarını yap yavaş yavaş evde başka türlü zaman geçmez.ben çalışıyorum çalışıcam da zaten elim ayağım birbirine girecek hazırlık derken.herşeyi aldım gibi ama yıkamadım daha onları hazırlıcam ufff

Ah canım benim ya kıyamam size Allah kolaylık versin inşallah yaparsınız yavaş yavaş.
İnşallah canım yaa. Aslında şu da güzel böyle olmak bizi birbirimize daha çok yaklaştırıyor sanki. Baba olarak o da her sürece dahil olunca daha bı kıymetini biliyor gibi. Sorumluluk var üzerinde o yüzden bir yandan da iyi oluyor sanki. Obur türlü bebeğin her şeyiyle annesi anneannesi babaannesi ilgilenince belki bı tık dışarda kalırdı şimdi her şeyin içinde mecbur

Kuzum sağlığın yerinde olsun da hepsi bir haftasonuna bakar. Yapılır inşallah. Dün komşum bebeğin kıyafetlerini utulerken çok üzüldüm kendim yapacaktım hevesle severek konuşarak ama işte nasip olmadı. Buna şükürler olsun bebeğim yerinde rahat olsun da napalim. Sen de içini ferah tut halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…