2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim popom fena kitlendi artık zor yürüyorum acıdan, bugün biraz dinleneyim yatayım dedim. Bakalım başarabilecek miyim Oturmak hiç başaramadığım bir şey.

Günaydın kızlar hava çok karanlık , soğuk bende bir depresiflik var bugun inşallah çabucak çıkarım , bir de pazartesi sendromu tabi . 37. Haftaya kadar çalışabilecekmiyim çok şüpheliyim
Allah güç kuvvet versin canım inşallah dün izmir öyle kapalıydı kasvetliydi bugün güllük gülistanlık
Sezeryansa eğer 52 demeyelim ona canım 40 lardasın şaka gibi değil mi zaman su gibi akıp gitmiş

Günaydın, hava bok gibi. Ev çok sıcak. Ben ödemliyim. Demirle d vitaminini düzenli alıcam dedim bi portakal bi havuç sıktım çıkan suya bakın ulan makineyi yıkamak için verdiğim emek daha fazla
İnşallah müge ekşınlıdır beni teselli edecek tek şey bu şuan agdhah

Eklentiler

• D7E3E02A-7FEA-4062-B3A0-FF6517DDFB41.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 57
Benim popom fena kitlendi artık zor yürüyorum acıdan, bugün biraz dinleneyim yatayım dedim. Bakalım başarabilecek miyim Oturmak hiç başaramadığım bir şey.
Bebeğin duruşu daha da çok etkiliyo galiba canım. Dün çok rahattım ne kemiklerim ağrıdı ne midem yandı aman nazar değmesin bugün bakalım nasıl

Eklentiler

• Screenshot_20221212_095741_com.android.chrome.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20221212_095715_com.android.chrome.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20221212_095658_com.android.chrome.webp
    41 KB · Görüntüleme: 50
Afiyet olsun size zahmetsiz bir meyvesuyu sıkacağı yok mu ki. Bende hiç yok eşim alalım diyor temizlik beni korkutuyor

Afiyet olsun size zahmetsiz bir meyvesuyu sıkacağı yok mu ki. Bende hiç yok eşim alalım diyor temizlik beni korkutuyor
Ya bilmiyom var mı, ben hemen sudan geçiriyorum yoksa kuruyor içinde felan daha zor temizlemesi. Üç parça yıkıyom ama biri filtre işte zor geliyor

Önerebileceğin bir marka var mı canım
Bıçaksız olanlardan aldım ben. Sıkıştırarark sıkıyor daha sağlıklı imiş. Arzum freshmix benim ki. Ben çok ucuza almıştım ama şuan herşeyde olduğu gibi almış başını gitmiş. Satacaktım hatta kullanmıyordum sonra bebeği öğrendik dedik en kötü onda kullanırız. Sonra queen_bee ankara’ya geldi hastaneye yattı, suyu azmış ona havuç sıktım götürdüm dualar etti bana amorti etti kendini makinem. şimdi de ben kullanıyom ara sıra.

Tüp bebek ya bizim ondan öyle diyo çocuk yokken de olmuyorsa boşan diyodu bu densizler işte
Gitsin kendi çocuğuna çoluğuna karışsın Biz buralardan gıcık olduk adama Bakıcı da tutsanız ikiz olduğu için illaki büyükanne desteği gerekir Keşke anneniz ben artık Rabianın bebeklerine bakacağım diyip işin içinden sıyrılsa Ama sanırım benim annem gibi kardeşlerin en fedakarı Asla öyle de diyemez Bir ara annem kanserden vefat edrn teyzeme ve yeğenime aynı anda bakıyordu

Doğumdan sonra kendimizi bi bakıma alalım
Ay bunu bende diyorum eşime. Geçen banyıya girmiştim biraz uzun sürmüş çıkınca bana diyor ki çocuk ağlamaktan fıtık oldu afalladım. 35 dkdır banyodasın bu süreleri kısaltman lazım dedi. Dedim daha maske yapıcam sus

Şey o ya... Banyoya getirir kucağında. "Annesi bu seni istiyor"

Oh şifa olsun canım bende yrmrden duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…