- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Allah güç kuvvet versin canım inşallahGünaydın kızlar hava çok karanlık , soğuk bende bir depresiflik var bugun inşallah çabucak çıkarım , bir de pazartesi sendromu tabi . 37. Haftaya kadar çalışabilecekmiyim çok şüpheliyim
Sezeryansa eğer 52 demeyelim ona canımBende hamile kalmadan öncesinde ve son bir kaç aya kadar normal doğumda çok kararlıydım çünkü sezaryenden çok korkuyorum. Ama artık öyle düşünmüyorum ameliyat hala daha korkutucu ama bebek için o korkuyuda ağrıyıda çekerim yeterki o sağlıkla gelsin anasının guzusu ay duygulandım ağlicam haşimcişafak 52 gel teskere
Bebeğin duruşu daha da çok etkiliyo galiba canım. Dün çok rahattım ne kemiklerim ağrıdı ne midem yandı aman nazar değmesinBenim popom fena kitlendi artık zor yürüyorum acıdan, bugün biraz dinleneyim yatayım dedim. Bakalım başarabilecek miyimOturmak hiç başaramadığım bir şey.
Afiyet olsun sizeGünaydın, hava bok gibi. Ev çok sıcak. Ben ödemliyim. Demirle d vitaminini düzenli alıcam dedim bi portakal bi havuç sıktım çıkan suya bakın ulan makineyi yıkamak için verdiğim emek daha fazla
İnşallah müge ekşınlıdır beni teselli edecek tek şey bu şuan agdhah
Doktor da öyle dedi ya, makat geliş sıkıntıymış cidden.Bebeğin duruşu daha da çok etkiliyo galiba canım. Dün çok rahattım ne kemiklerim ağrıdı ne midem yandı aman nazar değmesinbugün bakalım nasıl
Ya bilmiyom var mı, ben hemen sudan geçiriyorum yoksa kuruyor içinde felan daha zor temizlemesi. Üç parça yıkıyom ama biri filtre işte zor geliyorAfiyet olsun sizezahmetsiz bir meyvesuyu sıkacağı yok mu ki. Bende hiç yok eşim alalım diyor temizlik beni korkutuyor
Benimki sakroiliak ağrısı canım o kesin. Ama genel olarak o bölgelerde romantizma olduğunu düşünüyorum zaten romatoloji bölümüne gidiyordum araştırma için evlenince kaldı,Bendeki ağrılar bunlarÖzellikle şu round ligament ağrısı da çok fazla oluyor bende. Gebelikte Kalça Ağrısı Neden Olur? - Doktor Fizik
Siz de ağrılarınıza bakın
Önerebileceğin bir marka var mı canımYa bilmiyom var mı, ben hemen sudan geçiriyorum yoksa kuruyor içinde felan daha zor temizlemesi. Üç parça yıkıyom ama biri filtre işte zor geliyor
Doğumdan sonra kendimizi bi bakıma alalımBenimki sakroiliak ağrısı canım o kesin. Ama genel olarak o bölgelerde romantizma olduğunu düşünüyorum zaten romatoloji bölümüne gidiyordum araştırma için evlenince kaldı,
Eşime diyorum bebekle kuzeyi sana bırakıp doğumdan sonra kendimle ilgilenicemDoğumdan sonra kendimizi bi bakıma alalım
Ay sonra kıyamıyoruz valla bebelereEşime diyorum bebekle kuzeyi sana bırakıp doğumdan sonra kendimle ilgilenicem
Bıçaksız olanlardan aldım ben. Sıkıştırarark sıkıyor daha sağlıklı imiş. Arzum freshmix benim ki. Ben çok ucuza almıştım ama şuan herşeyde olduğu gibi almış başını gitmiş. Satacaktım hatta kullanmıyordum sonra bebeği öğrendik dedik en kötü onda kullanırız. Sonra queen_bee ankara’ya geldi hastaneye yattı, suyu azmış ona havuç sıktım götürdüm dualar etti bana amorti etti kendini makinem.Önerebileceğin bir marka var mı canım
Gitsin kendi çocuğuna çoluğuna karışsın Biz buralardan gıcık olduk adama Bakıcı da tutsanız ikiz olduğu için illaki büyükanne desteği gerekir Keşke anneniz ben artık Rabianın bebeklerine bakacağım diyip işin içinden sıyrılsa Ama sanırım benim annem gibi kardeşlerin en fedakarı Asla öyle de diyemez Bir ara annem kanserden vefat edrn teyzeme ve yeğenime aynı anda bakıyorduTüp bebek ya bizim ondan öyle diyo çocuk yokken de olmuyorsa boşan diyodu bu densizler işte
Ay bunu bende diyorum eşime. Geçen banyıya girmiştim biraz uzun sürmüş çıkınca bana diyor ki çocuk ağlamaktan fıtık oldu afalladım. 35 dkdır banyodasın bu süreleri kısaltman lazım dedi. Dedim daha maske yapıcam susDoğumdan sonra kendimizi bi bakıma alalım
Yavrum senin dövmende hatırlanmayacak gibi değil ki Plajda falan görsek şıp diye tanırız artıkYaşlanınca dövmeli nene olucam. Doktor bile dedi ki kız bu dövme yoktu sende adam o kadar hatırlıyor hastalarını
Şey o ya... Banyoya getirir kucağında. "Annesi bu seni istiyor"Ay bunu bende diyorum eşime. Geçen banyıya girmiştim biraz uzun sürmüş çıkınca bana diyor ki çocuk ağlamaktan fıtık oldu afalladım. 35 dkdır banyodasın bu süreleri kısaltman lazım dedi. Dedim daha maske yapıcam sus
Ay banyo benim kırmızı çizgim. Kilitlerim kapıyı. Başlarım annesine. Dedi ve saçlarını doğumdan sonra kestirdi banyoda işi daha kısa sürsün diyeŞey o ya... Banyoya getirir kucağında. "Annesi bu seni istiyor"
Oh şifa olsun canımGünaydın güzel arkadaşlarıma
Geceleri yemeye alıştırmıyım kendimi diye çok çaba sarfettim. Ama sabah açlıktan uyandım, yediğim tekmelerin haddi hesabı yok zatençikolata yiyip yattım sımdı yine sıcacık, mis kokulu oğlanımın yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?