- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet bak o bakımdan haklısın. Allah muhabbetinizi artırsınİnşallah canım yaa. Aslında şu da güzel böyle olmak bizi birbirimize daha çok yaklaştırıyor sanki. Baba olarak o da her sürece dahil olunca daha bı kıymetini biliyor gibi. Sorumluluk var üzerinde o yüzden bir yandan da iyi oluyor sanki. Obur türlü bebeğin her şeyiyle annesi anneannesi babaannesi ilgilenince belki bı tık dışarda kalırdı şimdi her şeyin içinde mecbur
Benimki de öyleydi baktı az kalsın çocuk geliyor biz ikimiz tek adam da neye uğradığını şaşırdı baba olacağını daha yeni anladi galibaEvet bak o bakımdan haklısın. Allah muhabbetinizi artırsınEşim hiç bilmedi ne lazım bu çocuklara, ne alındı, neler yapıldı Ama o da sağ olsun çok ilgilenir hem bebekliklerinde hem büyük zamanları. Hakkını yemeyeyim.
Hpv lezyonlar varsa gırtlak kanserine kadar gidiyor olay ses telleri yada. normal yaptırmıyorlar ama lezyon yoksa o virüs orada pusuya yatmışsa da yaptırmazlar mı acaba bilemedimSezeryan oldum oğlumda çünkü vajinal bir enfeksiyon geçirmiştim doktor hamile kalırsan normal doğum yapamazsın dedi. Hamile kaldım doktoruma anlattım rahatsızlığı o da not aldı normal doğum yapamazsın dedi. Merak ediyorum aslında hep mi böyle yoksa belli bir yıl mı geçmeli üzerinden. Doktorun dediği bu virüs vücuttan asla atılmaz bir kere yerleştiyse. Normal doğumda da bebeğe geçme riski varmış birde enfeksiyonun tekrarlama olayı
Ay o round ligament çok fenaydı bende, hiç komik video izleyemiyorduk eşimle gülünce mahfoluyordum ağrılardan. Şimdi de öksürünce oluyor aynı ağrıBendeki ağrılar bunlarÖzellikle şu round ligament ağrısı da çok fazla oluyor bende. Gebelikte Kalça Ağrısı Neden Olur? - Doktor Fizik
Siz de ağrılarınıza bakın
Çoğu öyle canım benim dr istisna. 15 dk falan sürüyor her muayenesi. Usg el verdiğince bak midesi bak ayak parmakları el parmakları bak esniyor tek tek gösteriyor, kafamdaki her şeyi soruyorum. Eşimi alıyordu başlarda ama hastalıklar çok artınca artık tek alıyorKIZLAR BEN BUGUN TAHLİL VERMEYE DEVLET HASTANESİNE GİTTİM. GİTMİŞKEN MUAYNE DE OLAYIM DEDİM ilk gebelik muaynesi oldu devlette. (bizim burası cok yoguyn bizim ilk aylar yaza denk gelince randevu bulmak imkansızdı. beta bile veremedim. bi kere de kan vereyim die gittim yine randevular dolu enfeksiyon bos dıe ordan vermiştim.) neyse bütün devlet hastaneleri boyle mi. adam kendi kendine konustı sanki bişeyler. sonra kalktı bana 1 ay sonra tekrar gel kontrole dedi. o çatı agrısına benzer agrıyı sordum normal normal deedi ve beni yolladı. ne cocugumu gordum. ne elime bişey verdi. iyi dedi yolladıpark bulamamıstık gec kalmıyım die ben indim eşim arkadan geldi cıktım eşime dedim sen olsan bari ekrandan gorurdun benim gorecegım yerde ekran yok dedim. oda dedi ben hemen geldim arkandan ama almıyolarmıs ki içeri kapıda uyardılar. dedim bu ne arkadaş devlet sırrı gibi cocugu goremedik
Benimki şuanda makat duruyor ama çalışırken yurudugum zaman benim de ağrım oluyordu bence yürümekten olmuştur kuzumGunaydin kizlar msjlari hizli hizli bakip geldim uyumuşum dana gibi bebem sessiz yatmis. Dun economistten gaza gelip kendime sandevic ekmegi yaomistim acikan doymam sanmis 2 tane yaptim birini zor yiyebildim de hareketlendi kuzum. Kizlar kemik agrilarim yuruyemez hale getiriyo beni cok zorlanmaya basladim dun yuruyus yapmistik biraz ondan mi oldu anlamadim bebe dogum poslzisyonunda oldugundan cok baski yapiyo asagiya gittikce pertlesiyom
Biraz da o tutuşsunBenimki de öyleydi baktı az kalsın çocuk geliyor biz ikimiz tek adam da neye uğradığını şaşırdı baba olacağını daha yeni anladi galibaçıkma ihtimali olunca bı dank etti önceden bu kadar değildi
senin bu anlattıkların bana güzel bişeymiş gibi geliyo ya böyle böyle derken zamanı gelince pırt diye çıkacak sankiGunaydin kizlar msjlari hizli hizli bakip geldim uyumuşum dana gibi bebem sessiz yatmis. Dun economistten gaza gelip kendime sandevic ekmegi yaomistim acikan doymam sanmis 2 tane yaptim birini zor yiyebildim de hareketlendi kuzum. Kizlar kemik agrilarim yuruyemez hale getiriyo beni cok zorlanmaya basladim dun yuruyus yapmistik biraz ondan mi oldu anlamadim bebe dogum poslzisyonunda oldugundan cok baski yapiyo asagiya gittikce pertlesiyom
Agzindan bal damliyiiii zerefimmsenin bu anlattıkların bana güzel bişeymiş gibi geliyo ya böyle böyle derken zamanı gelince pırt diye çıkacak sanki
İnşallah canımKuzum sağlığın yerinde olsun da hepsi bir haftasonuna bakar. Yapılır inşallah. Dün komşum bebeğin kıyafetlerini utulerken çok üzüldüm kendim yapacaktım hevesle severek konuşarak ama işte nasip olmadı. Buna şükürler olsun bebeğim yerinde rahat olsun da napalim. Sen de içini ferah tut halledersin
Günaydın canım öğlen oldu ama neyseGunaydin kizlar msjlari hizli hizli bakip geldim uyumuşum dana gibi bebem sessiz yatmis. Dun economistten gaza gelip kendime sandevic ekmegi yaomistim acikan doymam sanmis 2 tane yaptim birini zor yiyebildim de hareketlendi kuzum. Kizlar kemik agrilarim yuruyemez hale getiriyo beni cok zorlanmaya basladim dun yuruyus yapmistik biraz ondan mi oldu anlamadim bebe dogum poslzisyonunda oldugundan cok baski yapiyo asagiya gittikce pertlesiyom
Ay çok sevindim canımBen bugün çalışamazı aldım 32. Haftada şükür kafam rahatladı, çakışırsın canım içini rahat tut çalışınca zamandaha iyi geçiyor sanki, ben serklajdan beri evdeyim şahane geçiyor zaman ama çalışmayıda özlemedim değil hani
En son ne zmn wcye ya da banyoya yalnız girdim acabaAy banyo benim kırmızı çizgim. Kilitlerim kapıyı. Başlarım annesine. Dedi ve saçlarını doğumdan sonra kestirdi banyoda işi daha kısa sürsün diye
Aaa sgk lı değil misin? Ara sor teyit ettir bence. Bi yanlışlık olmasın?Kızlar ben 37 kadar çalışacağım rapor parası alamıyormuşum Halk eğitimde çalıştığım içinböyle saçmalık görmedim rapor alınca çıkış veriyorlarmış
Bende 6.30 da uyandim ama namazi kilip yatişa gectim 1 aydir yine uykuya dustum en gec 9 da kalkiyodum kalkamiyorum simdiGünaydın canım öğlen oldu ama neyseben 6.30 gibi kalkıyorum hafta ortası. Oğlum okula gidiyor ben işe derken yatmak hayal. Sabah bende tost iki yumurta muz bir bardak süt falan yedim geldim işe. Bebiş öğlene kadar idare etsin onunla
Sgkliyim 170 i aradım çıkış verilirse alamazsın diyor sgk. Ders saati karşılığı çalıştığım için olmuyormuş çıkış vermek zorundayız diyorAaa sgk lı değil misin? Ara sor teyit ettir bence. Bi yanlışlık olmasın?
Buna çok yürekten katılıyorum. Sonuçta babanın da çocuğu. Kesinlikle sürece dahil edildikçe, duygu yoğunluğunu daha çok yaşıyor baba da. Sütünü sağdın diyelim, baba içirsin. Sen emzirdin mi, baba gazını cıkarsın ya da kucağında sarsın. Hafta içi sen, hafta sonu o değiştirsin bezini, kıyafetini. Birlikte yıkayın fln harika oluyor.İnşallah canım yaa. Aslında şu da güzel böyle olmak bizi birbirimize daha çok yaklaştırıyor sanki. Baba olarak o da her sürece dahil olunca daha bı kıymetini biliyor gibi. Sorumluluk var üzerinde o yüzden bir yandan da iyi oluyor sanki. Obur türlü bebeğin her şeyiyle annesi anneannesi babaannesi ilgilenince belki bı tık dışarda kalırdı şimdi her şeyin içinde mecbur
İyi de rapor parasını halk eğitim vermiyor ki neden çıkış veriyorlar? Napcan o zaman kılıçlarını kuşan kalkanını giy işe doğru yaylan her sabah ya allah bismillah ileSgkliyim 170 i aradım çıkış verilirse alamazsın diyor sgk. Ders saati karşılığı çalıştığım için olmuyormuş çıkış vermek zorundayız diyor
Söylüyorum olmaz kursiyerler ne olacak diyor bana çıkış veririz diyor dedim para yatirmayacaksiniz sadece çıkış vermiceksiniz diyorum olmaz kurs kapanınca çıkış verilir diyor bende mecbur gidiyorum işe yaylana yaylanaİyi de rapor parasını halk eğitim vermiyor ki neden çıkış veriyorlar? Napcan o zaman kılıçlarını kuşan kalkanını giy işe doğru yaylan her sabah ya allah bismillah ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?