2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evet bak o bakımdan haklısın. Allah muhabbetinizi artırsın Eşim hiç bilmedi ne lazım bu çocuklara, ne alındı, neler yapıldı Ama o da sağ olsun çok ilgilenir hem bebekliklerinde hem büyük zamanları. Hakkını yemeyeyim.

Gunaydin kizlar msjlari hizli hizli bakip geldim uyumuşum dana gibi bebem sessiz yatmis. Dun economistten gaza gelip kendime sandevic ekmegi yaomistim acikan doymam sanmis 2 tane yaptim birini zor yiyebildim de hareketlendi kuzum. Kizlar kemik agrilarim yuruyemez hale getiriyo beni cok zorlanmaya basladim dun yuruyus yapmistik biraz ondan mi oldu anlamadim bebe dogum poslzisyonunda oldugundan cok baski yapiyo asagiya gittikce pertlesiyom

Benimki de öyleydi baktı az kalsın çocuk geliyor biz ikimiz tek adam da neye uğradığını şaşırdı baba olacağını daha yeni anladi galiba çıkma ihtimali olunca bı dank etti önceden bu kadar değildi

Hpv lezyonlar varsa gırtlak kanserine kadar gidiyor olay ses telleri yada. normal yaptırmıyorlar ama lezyon yoksa o virüs orada pusuya yatmışsa da yaptırmazlar mı acaba bilemedim
Bendeki ağrılar bunlar Özellikle şu round ligament ağrısı da çok fazla oluyor bende. Gebelikte Kalça Ağrısı Neden Olur? - Doktor Fizik
Siz de ağrılarınıza bakın
Ay o round ligament çok fenaydı bende, hiç komik video izleyemiyorduk eşimle gülünce mahfoluyordum ağrılardan. Şimdi de öksürünce oluyor aynı ağrı
Çoğu öyle canım benim dr istisna. 15 dk falan sürüyor her muayenesi. Usg el verdiğince bak midesi bak ayak parmakları el parmakları bak esniyor tek tek gösteriyor, kafamdaki her şeyi soruyorum. Eşimi alıyordu başlarda ama hastalıklar çok artınca artık tek alıyor

Benimki şuanda makat duruyor ama çalışırken yurudugum zaman benim de ağrım oluyordu bence yürümekten olmuştur kuzum

Biraz da o tutuşsun

senin bu anlattıkların bana güzel bişeymiş gibi geliyo ya böyle böyle derken zamanı gelince pırt diye çıkacak sanki

İnşallah canım rabbim herşeyden önce sağlık versin tabiki

Günaydın canım öğlen oldu ama neyse ben 6.30 gibi kalkıyorum hafta ortası. Oğlum okula gidiyor ben işe derken yatmak hayal. Sabah bende tost iki yumurta muz bir bardak süt falan yedim geldim işe. Bebiş öğlene kadar idare etsin onunla

Ay çok sevindim canım kızını , eşini gönder. Evin tadını cıkar yalnız

Bende 6.30 da uyandim ama namazi kilip yatişa gectim 1 aydir yine uykuya dustum en gec 9 da kalkiyodum kalkamiyorum simdi cok besleyici bi kahvalti olmus

Buna çok yürekten katılıyorum. Sonuçta babanın da çocuğu. Kesinlikle sürece dahil edildikçe, duygu yoğunluğunu daha çok yaşıyor baba da. Sütünü sağdın diyelim, baba içirsin. Sen emzirdin mi, baba gazını cıkarsın ya da kucağında sarsın. Hafta içi sen, hafta sonu o değiştirsin bezini, kıyafetini. Birlikte yıkayın fln harika oluyor.

Sgkliyim 170 i aradım çıkış verilirse alamazsın diyor sgk. Ders saati karşılığı çalıştığım için olmuyormuş çıkış vermek zorundayız diyor
İyi de rapor parasını halk eğitim vermiyor ki neden çıkış veriyorlar? Napcan o zaman kılıçlarını kuşan kalkanını giy işe doğru yaylan her sabah ya allah bismillah ile

İyi de rapor parasını halk eğitim vermiyor ki neden çıkış veriyorlar? Napcan o zaman kılıçlarını kuşan kalkanını giy işe doğru yaylan her sabah ya allah bismillah ile
Söylüyorum olmaz kursiyerler ne olacak diyor bana çıkış veririz diyor dedim para yatirmayacaksiniz sadece çıkış vermiceksiniz diyorum olmaz kurs kapanınca çıkış verilir diyor bende mecbur gidiyorum işe yaylana yaylana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…