2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın güzel anneler yine değişik bir soruyla geldim Oje konusu. Oje bebişe zarar verir mi bir iki kere sürdüm bu zamana kadar sürmek istiyorum ama içim de rahat değil
Yani şöyle aslında yediklerimiz bir ayrışma işlemi geçiriyor ve zararlı şeyler kana çabuk karışmıyor ya da hiç karışmıyor ama sürdüklerimiz öyle değil. Deri üzerinden direkt kana geçme ihtimali var. Yine de 2 kerecikten bir şey olmaz gibi ya bilemedim. O kadar kafana takma.

Bunu bilmiyordum bende tüy sarartıcı kullanmak istiyorum ama gebelikte kullanılmamalı dendiği için kullanamıyorum. Yüzüm o kadar tüylendi ki aynaya bakmak istemiyorum psikolojim bozuluyor doğuma giderken sürerim diyordum ama direkt kana karışıyorsa doğurana kadar süremem

Küçük kızı uyuttum.
Kirlileri makinaya attım.
Bebişin yıkadığım ve katlanmayı bekleyen kıyafetlerini katladım, çekmecesine yerleştirdim.
Yatak örtülerini sardım, yatağını yaptım. Üzerini örttüm tozlanmasın diye.
Çay koydum, yanına tatlı gömeceğim şu an Buhurdanlığımı da yaktım ambians olsun

Ağda yaptırsan aslında daha iyi değil mi ya, sarartıcı ben hiç kullanmadım bir fikrim yok. Ama o da muhtemelen direkt cilde sürülüyor, hemen kana karışır.

Bende totomu devirdim yatiyorum bi gayret gekirse kalkip evi topluycam

Ne gadan da mikemmel bi anne bende dizi izliyorum kahve mi yapsam meyve mi yesem sorunsalıyla içimde mücadele ediyorum

Ağda yaptırsan aslında daha iyi değil mi ya, sarartıcı ben hiç kullanmadım bir fikrim yok. Ama o da muhtemelen direkt cilde sürülüyor, hemen kana karışır.
Sivilce olur diye ağda yaptırmaya korkuyorum hiç yaptırmadım. Kaşlarım bıyıklarım allahım her gün alsam her gün orman gibi çıkıyor Neyse ki bacaklarımda geri dönmedi tüyler genitalde zaten allaha emanet eskiyi aratmıyor

Hormonlar iyi çalışıyor desene. Senin bebik erkek miydi

Ev işi ne kadar nankor ya her gun topla 2 kisi her gun iş cikiyo
Ya gerçekten, iki dk sürüyor sadece o temizlik hissi Bizim evde bir de minik minik legolar her yerde Artık saplı faraşa topluyorum fırça ile valla. Çareler buldum

Dertlerimiz çok zor be
Ebeettt.. Evdesin hep devrilip yatıyorsun diye mutlusun sanıyorlar
Hayır ya kız maymun etti beni ustura yapıyorlar yüze onu mu denesem pala remziye döner miyim
Sakin ol şampiyon, dokanma onlara. Ben de kızdan mı progestan dan mı bilmiyorum ama yanak kulak altı boyuna doğru olan yerler kıl hep. Ve kıllı kadından nefret ederim bununla sınandım resmen sarartıcı olmaz, oje bile daha masum.( Arada sürüyorum ben ebet) ağda ustura hiç girmeyelim o işlere. Ya daha çok çıkarsa diye korkuyorum, vücudumun hiçbi yerinde aldığım tüyler daha çok çıkmadı ama ya olmaz olmaz gidip yüzüme olursa.. Lazerde falan da geç bitiyor o yüzden bekleyelim biraz.
Ya gerçekten, iki dk sürüyor sadece o temizlik hissi Bizim evde bir de minik minik legolar her yerde Artık saplı faraşa topluyorum fırça ile valla. Çareler buldum
İştee mucit bu vallahi çok zekice, eğilip alamıyorum, oğlumun insafına bırakınca toplamıyor. Ve okadar aşırı minik ki +8ler ve milyonlarca var. Rızkımızı legoya yatırıyoruz sonra da süpürüp kaybediyoruz biz de alalım o saplı fırçalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…