- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Üstüme Dino atın lütfenRoss geller bunu beğendi
Yani şöyle aslında yediklerimiz bir ayrışma işlemi geçiriyor ve zararlı şeyler kana çabuk karışmıyor ya da hiç karışmıyor ama sürdüklerimiz öyle değil. Deri üzerinden direkt kana geçme ihtimali var. Yine de 2 kerecikten bir şey olmaz gibi ya bilemedim. O kadar kafana takma.Günaydın güzel anneleryine değişik bir soruyla geldim Oje konusu. Oje bebişe zarar verir mi bir iki kere sürdüm bu zamana kadar sürmek istiyorum ama içim de rahat değil
Oyy maşallah sen devirmişsin günleri canım yaa54-15=39 diyelim mi
Bunu bilmiyordum bende tüy sarartıcı kullanmak istiyorum ama gebelikte kullanılmamalı dendiği için kullanamıyorum. Yüzüm o kadar tüylendi ki aynaya bakmak istemiyorumYani şöyle aslında yediklerimiz bir ayrışma işlemi geçiriyor ve zararlı şeyler kana çabuk karışmıyor ya da hiç karışmıyor ama sürdüklerimiz öyle değil. Deri üzerinden direkt kana geçme ihtimali var. Yine de 2 kerecikten bir şey olmaz gibi ya bilemedim. O kadar kafana takma.
Ağda yaptırsan aslında daha iyi değil mi ya, sarartıcı ben hiç kullanmadım bir fikrim yok. Ama o da muhtemelen direkt cilde sürülüyor, hemen kana karışır.Bunu bilmiyordum bende tüy sarartıcı kullanmak istiyorum ama gebelikte kullanılmamalı dendiği için kullanamıyorum. Yüzüm o kadar tüylendi ki aynaya bakmak istemiyorumpsikolojim bozuluyor doğuma giderken sürerim diyordum ama direkt kana karışıyorsa doğurana kadar süremem
Bende totomu devirdim yatiyorum bi gayret gekirse kalkip evi topluycamKüçük kızı uyuttum.
Kirlileri makinaya attım.
Bebişin yıkadığım ve katlanmayı bekleyen kıyafetlerini katladım, çekmecesine yerleştirdim.
Yatak örtülerini sardım, yatağını yaptım. Üzerini örttüm tozlanmasın diye.
Çay koydum, yanına tatlı gömeceğim şu an Buhurdanlığımı da yaktım ambians olsun
Ne gadan da mikemmel bi anneKüçük kızı uyuttum.
Kirlileri makinaya attım.
Bebişin yıkadığım ve katlanmayı bekleyen kıyafetlerini katladım, çekmecesine yerleştirdim.
Yatak örtülerini sardım, yatağını yaptım. Üzerini örttüm tozlanmasın diye.
Çay koydum, yanına tatlı gömeceğim şu an Buhurdanlığımı da yaktım ambians olsun
Sivilce olur diye ağda yaptırmaya korkuyorum hiç yaptırmadım. Kaşlarım bıyıklarım allahım her gün alsam her gün orman gibi çıkıyorAğda yaptırsan aslında daha iyi değil mi ya, sarartıcı ben hiç kullanmadım bir fikrim yok. Ama o da muhtemelen direkt cilde sürülüyor, hemen kana karışır.
Ev toplama işi benim de bekliyor yaaBende totomu devirdim yatiyorum bi gayret gekirse kalkip evi topluycam
Dertlerimiz çok zor beNe gadan da mikemmel bi annebende dizi izliyorum kahve mi yapsam meyve mi yesem sorunsalıyla içimde mücadele ediyorum
Ev işi ne kadar nankor ya her gun topla 2 kisi her gun iş cikiyoEv toplama işi benim de bekliyor yaa
Hormonlar iyi çalışıyor desene. Senin bebik erkek miydiSivilce olur diye ağda yaptırmaya korkuyorum hiç yaptırmadım. Kaşlarım bıyıklarım allahım her gün alsam her gün orman gibi çıkıyorNeyse ki bacaklarımda geri dönmedi tüyler genitalde zaten allaha emanet eskiyi aratmıyor
Ya gerçekten, iki dk sürüyor sadece o temizlik hissiEv işi ne kadar nankor ya her gun topla 2 kisi her gun iş cikiyo
Hayır ya kız maymun etti beniHormonlar iyi çalışıyor desene. Senin bebik erkek miydi
Valla hiç o işe girme benceHayır ya kız maymun etti beniustura yapıyorlar yüze onu mu denesem pala remziye döner miyim
Bu taktikler bize de lazim olurYa gerçekten, iki dk sürüyor sadece o temizlik hissiBizim evde bir de minik minik legolar her yerde Artık saplı faraşa topluyorum fırça ile valla. Çareler buldum
Hayırlısı canım valla zaman hızla akıp geçiyor ocak anneleri çatır çatır doğurmaya başladı dün magnet ve çikolata siparişinide verdim sağlıkla gelsinler bütün bebişlerOyy maşallah sen devirmişsin günleri canım yaa
Ebeettt.. Evdesin hep devrilip yatıyorsun diye mutlusun sanıyorlarDertlerimiz çok zor be
Sakin ol şampiyon, dokanma onlara. Ben de kızdan mı progestan dan mı bilmiyorum ama yanak kulak altı boyuna doğru olan yerler kıl hep. Ve kıllı kadından nefret ederim bununla sınandım resmenHayır ya kız maymun etti beniustura yapıyorlar yüze onu mu denesem pala remziye döner miyim
İştee mucit buYa gerçekten, iki dk sürüyor sadece o temizlik hissiBizim evde bir de minik minik legolar her yerde Artık saplı faraşa topluyorum fırça ile valla. Çareler buldum
Evet ya yavaş yavaş sıra bizlere de geliyorHayırlısı canım valla zaman hızla akıp geçiyor ocak anneleri çatır çatır doğurmaya başladı dün magnet ve çikolata siparişinide verdim sağlıkla gelsinler bütün bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?