- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
İnşallah dökülürler doğumdan sonraEbeettt.. Evdesin hep devrilip yatıyorsun diye mutlusun sanıyorlar
Sakin ol şampiyon, dokanma onlara. Ben de kızdan mı progestan dan mı bilmiyorum ama yanak kulak altı boyuna doğru olan yerler kıl hep. Ve kıllı kadından nefret ederim bununla sınandım resmensarartıcı olmaz, oje bile daha masum.( Arada sürüyorum ben ebet) ağda ustura hiç girmeyelim o işlere. Ya daha çok çıkarsa diye korkuyorum, vücudumun hiçbi yerinde aldığım tüyler daha çok çıkmadı ama ya olmaz olmaz gidip yüzüme olursa.. Lazerde falan da geç bitiyor o yüzden bekleyelim biraz.
İştee mucit buvallahi çok zekice, eğilip alamıyorum, oğlumun insafına bırakınca toplamıyor. Ve okadar aşırı minik ki +8ler ve milyonlarca var. Rızkımızı legoya yatırıyoruz sonra da süpürüp kaybediyoruz biz de alalım o saplı fırçalardan
Ay evet o minik parçalar da parça sayısından sayılıyor yaEbeettt.. Evdesin hep devrilip yatıyorsun diye mutlusun sanıyorlar
Sakin ol şampiyon, dokanma onlara. Ben de kızdan mı progestan dan mı bilmiyorum ama yanak kulak altı boyuna doğru olan yerler kıl hep. Ve kıllı kadından nefret ederim bununla sınandım resmensarartıcı olmaz, oje bile daha masum.( Arada sürüyorum ben ebet) ağda ustura hiç girmeyelim o işlere. Ya daha çok çıkarsa diye korkuyorum, vücudumun hiçbi yerinde aldığım tüyler daha çok çıkmadı ama ya olmaz olmaz gidip yüzüme olursa.. Lazerde falan da geç bitiyor o yüzden bekleyelim biraz.
İştee mucit buvallahi çok zekice, eğilip alamıyorum, oğlumun insafına bırakınca toplamıyor. Ve okadar aşırı minik ki +8ler ve milyonlarca var. Rızkımızı legoya yatırıyoruz sonra da süpürüp kaybediyoruz biz de alalım o saplı fırçalardan
Agshah faraş linki veren influencer mı olur ya ahajahjAy evet o minik parçalar da parça sayısından sayılıyor yaKalbim kırılıyor, cüzdanım kan ağlıyor
Hemennnn linki hikayeye bırakıyorum kızlar sakın kaçırmayın, her eve lazımZambak Faraşlı Süpürge Saplı Fırça Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Influencer oldum be ya
Banyoyu 2 gunde bir kendim dus aldikca yikiyorum ama alaturka tuvaleti eşime biraktim o hallediyoKızlar yüze dokunmayın bence, lazerde de bitmiyor yok kıl köklerini uyandırıyor muhabbeti var. Dökülürler doğumdan sonra. Gorile evrilmiş biri olarak ben de öyle umuyorum. Yoksa iğneliye gideriz napalım.
Oje arada ben de sürüyom valla. Bi ara deodorant bile kullanmıyordum sonra diyet sonrası yoksunluk psikolojisi gibi gittim kalıcı oje yaptırdım. İhtiyacım vardı valla napim. Çok iyi geldi
Ev işlerinin de allah belasını versin, tuvalet banyo yıkamak için robot ne zaman çıkacak acaba
Ben tuvaleti yıkıyorum, eşime de banyo yaptıkça banyoyu yıla diyorum ama bence yapmıyorBanyoyu 2 gunde bir kendim dus aldikca yikiyorum ama alaturka tuvaleti eşime biraktim o hallediyo
Yoo benim eşim banyo yapinca duvarlara kadar yikar valla canim eşimBen tuvaleti yıkıyorum, eşime de banyo yaptıkça banyoyu yıla diyorum ama bence yapmıyorHiç temiz gözükmüyor dkdkdk
Of ne güzel valla, bizimki çok temiz titiz değildir.Yoo benim eşim banyo yapinca duvarlara kadar yikar valla canim eşim. Simdi tuvaletler ayri ya ben hic girmiyorum alaturkaya havlusunu koymaya aynasini silmeye giriyorum sadece gerisi onda zaten bi basak burcu olarak temizlik yaparken kendimizi kaybediyoz ikimizde guzel oluyo
Bizimki cok ayrinti keyfi olunca yapar o zaman guzel yapar ama yuzeysel yapinca salliyo pek begnmiyorumOf ne güzel valla, bizimki çok temiz titiz değildir.
Yüzeysel yapıyor mu yapıyor kardeşim siz de yavBizimki cok ayrinti keyfi olunca yapar o zaman guzel yapar ama yuzeysel yapinca salliyo pek begnmiyorum
Bi de benden razi misin diye sorar isini garantiye aliyoYüzeysel yapıyor mu yapıyor kardeşim siz de yav
Genital olayı beni korkutuyor ağda yapıyordum ben hamileliğin başından beri şimdi göremiyorum napcam jilet istemiyorum sizler napıyosunuz doğumdan çok bundan korkuyorumSivilce olur diye ağda yaptırmaya korkuyorum hiç yaptırmadım. Kaşlarım bıyıklarım allahım her gün alsam her gün orman gibi çıkıyorNeyse ki bacaklarımda geri dönmedi tüyler genitalde zaten allaha emanet eskiyi aratmıyor
Banyodaki klozet lavabo? Bu iş beni bitiriyor ya.Banyoyu 2 gunde bir kendim dus aldikca yikiyorum ama alaturka tuvaleti eşime biraktim o hallediyo
Matematiğin bittiği yer diyebilir miyiz...G gunesli gunler benim çikolatanın fiyatı geldibeni bu uykudan uyandırdığınız için tesekkür ediyorum ışık hızıyla vazgeçtim
Eki Görüntüle 3177305
Duvarlara kadar yıkar mı? Omg. Bizimki de ben kapıların tozunu alırken oranın tozu da alınıyor mıymuş diye sordu geçenYoo benim eşim banyo yapinca duvarlara kadar yikar valla canim eşim. Simdi tuvaletler ayri ya ben hic girmiyorum alaturkaya havlusunu koymaya aynasini silmeye giriyorum sadece gerisi onda zaten bi basak burcu olarak temizlik yaparken kendimizi kaybediyoz ikimizde guzel oluyo
Toplayamadım kardeş bu neG gunesli gunler benim çikolatanın fiyatı geldibeni bu uykudan uyandırdığınız için tesekkür ediyorum ışık hızıyla vazgeçtim
Eki Görüntüle 3177305
hahahahaha artık sayıları toplayamadığım yerMatematiğin bittiği yer diyebilir miyiz...
Genital olayı beni korkutuyor ağda yapıyordum ben hamileliğin başından beri şimdi göremiyorum napcam jilet istemiyorum sizler napıyosunuz doğumdan çok bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?