2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnşallah dökülürler doğumdan sonra

Ay evet o minik parçalar da parça sayısından sayılıyor ya Kalbim kırılıyor, cüzdanım kan ağlıyor

Hemennnn linki hikayeye bırakıyorum kızlar sakın kaçırmayın, her eve lazım Zambak Faraşlı Süpürge Saplı Fırça Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Influencer oldum be ya

Kızlar yüze dokunmayın bence, lazerde de bitmiyor yok kıl köklerini uyandırıyor muhabbeti var. Dökülürler doğumdan sonra. Gorile evrilmiş biri olarak ben de öyle umuyorum. Yoksa iğneliye gideriz napalım.
Oje arada ben de sürüyom valla. Bi ara deodorant bile kullanmıyordum sonra diyet sonrası yoksunluk psikolojisi gibi gittim kalıcı oje yaptırdım. İhtiyacım vardı valla napim. Çok iyi geldi
Ev işlerinin de allah belasını versin, tuvalet banyo yıkamak için robot ne zaman çıkacak acaba

Banyoyu 2 gunde bir kendim dus aldikca yikiyorum ama alaturka tuvaleti eşime biraktim o hallediyo

Banyoyu 2 gunde bir kendim dus aldikca yikiyorum ama alaturka tuvaleti eşime biraktim o hallediyo
Ben tuvaleti yıkıyorum, eşime de banyo yaptıkça banyoyu yıla diyorum ama bence yapmıyor Hiç temiz gözükmüyor dkdkdk

Ben tuvaleti yıkıyorum, eşime de banyo yaptıkça banyoyu yıla diyorum ama bence yapmıyor Hiç temiz gözükmüyor dkdkdk
Yoo benim eşim banyo yapinca duvarlara kadar yikar valla canim eşim. Simdi tuvaletler ayri ya ben hic girmiyorum alaturkaya havlusunu koymaya aynasini silmeye giriyorum sadece gerisi onda zaten bi basak burcu olarak temizlik yaparken kendimizi kaybediyoz ikimizde guzel oluyo

Of ne güzel valla, bizimki çok temiz titiz değildir.

Genital olayı beni korkutuyor ağda yapıyordum ben hamileliğin başından beri şimdi göremiyorum napcam jilet istemiyorum sizler napıyosunuz doğumdan çok bundan korkuyorum

Duvarlara kadar yıkar mı? Omg. Bizimki de ben kapıların tozunu alırken oranın tozu da alınıyor mıymuş diye sordu geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…