2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Genital olayı beni korkutuyor ağda yapıyordum ben hamileliğin başından beri şimdi göremiyorum napcam jilet istemiyorum sizler napıyosunuz doğumdan çok bundan korkuyorum
Ben jiletle hallediyodum oncesinde lazer yaptirmistim ama az da olsa cikti. Ama dogumdan once agda yaptircam
Banyodaki klozet lavabo? Bu iş beni bitiriyor ya.
Ben girerken klozeti camasir sulayip fircaliyorum kapagini kapatiyorum lavabosuna domolun limonlu kirec cozucusu var onu sıkıyorum musluklara falan da bekliyor zira benim evin bu tarafta sular muthis kirecli baska turlu bas edemiyorum cikarken de ovuyorum bastan asagi durulayip cikiyorum
Duvarlara kadar yıkar mı? Omg. Bizimki de ben kapıların tozunu alırken oranın tozu da alınıyor mıymuş diye sordu geçen
Benim kaynana muthis titiz 70 yasinda hala da her hafta cam siliyor eşim onceden daha fenaymis temizlik konusunda kendimi zamanla dizginledim diyo ikimizde baska burcuyuz temizlige baya dikkat ediyoruz tek sorunum var bulasigi makinaya yerlestirirken her tarafi yerlerin fayanslarina kafar islatiyor cok haşin iş yapiyor

Kız sen daha fazla yazma linç yiyeceksin Adam bulaşığı makinaya bile atabiliyor.

Reis okurken yoruldum ya , gerçekten başak burcusun domoluna kadar yazmış

Maşallah canım işler bitmiş ben çalışıyorum akşamları yarım yamalak ne yaparsam o yemek yapsam yetiyor zaten

Dün aldım bende önce ağda bandı kullandım elimin yettiği kadar sonra makina ile görmeden tamamen hislerimi kullanarak üzerinden geçtim ayna bulamadım bakacaktım ne kadar oldu kalan var mı diye.

Dün aldım bende önce ağda bandı kullandım elimin yettiği kadar sonra makina ile görmeden tamamen hislerimi kullanarak üzerinden geçtim ayna bulamadım bakacaktım ne kadar oldu kalan var mı diye.
Ağda bandı mantıklı ya bende deneyeyim görmedende olsa illa yakalar bi şeyler

Lego masası al kuzum 2 yıldır kullanıyor oğlum daha da kullanır hiç kaldırmıcam

Eklentiler

• 20221215_144109.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 61
Genital olayı beni korkutuyor ağda yapıyordum ben hamileliğin başından beri şimdi göremiyorum napcam jilet istemiyorum sizler napıyosunuz doğumdan çok bundan korkuyorum
Ben çok uzatmıyorum canım epilasyon aleti ile alıyorum ama olurda uzarsa ağda bandı kullanıyorum dünde yaptım ayakta oturmadan eğilmeden elimin değdiği kadar ama elledim elime gelmedi ayna olsa bakacaktım

Kızlar Çitlekçi, Tuğba gibi yerlerde kurusu var. Bulamayanlar için. Ben eşimle evlenince tanıştım cennet hurmasıyla. Kesinlikle yaşı çok daha lezzetli ama yemesi zor. Kurusunu alıyoruz biz çitlekçiden. Benim kız onu yendiğimde karnımda kırk takla atıyor, çok seviyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…