Kuaföre gidiyom. Allah razı olsun ağdacı ablamdanGenital olayı beni korkutuyor ağda yapıyordum ben hamileliğin başından beri şimdi göremiyorum napcam jilet istemiyorum sizler napıyosunuz doğumdan çok bundan korkuyorum
Aman hiç güzel değilmişşşşş yaaaaaaavvvvv
Ya benim ebeveynlerim buna bu kadar para verse ben kahrolurum, boşver ya. O paraya tavşn çiftliği kurarız
Ben jiletle hallediyodum oncesinde lazer yaptirmistim ama az da olsa cikti. Ama dogumdan once agda yaptircamGenital olayı beni korkutuyor ağda yapıyordum ben hamileliğin başından beri şimdi göremiyorum napcam jilet istemiyorum sizler napıyosunuz doğumdan çok bundan korkuyorum
Ben girerken klozeti camasir sulayip fircaliyorum kapagini kapatiyorum lavabosuna domolun limonlu kirec cozucusu var onu sıkıyorum musluklara falan da bekliyor zira benim evin bu tarafta sular muthis kirecli baska turlu bas edemiyorum cikarken de ovuyorum bastan asagi durulayip cikiyorumBanyodaki klozet lavabo? Bu iş beni bitiriyor ya.
Benim kaynana muthis titiz 70 yasinda hala da her hafta cam siliyor eşim onceden daha fenaymis temizlik konusunda kendimi zamanla dizginledim diyo ikimizde baska burcuyuz temizlige baya dikkat ediyoruz tek sorunum var bulasigi makinaya yerlestirirken her tarafi yerlerin fayanslarina kafar islatiyor cok haşin iş yapiyorDuvarlara kadar yıkar mı? Omg. Bizimki de ben kapıların tozunu alırken oranın tozu da alınıyor mıymuş diye sordu geçen
Kız sen daha fazla yazma linç yiyeceksinBen jiletle hallediyodum oncesinde lazer yaptirmistim ama az da olsa cikti. Ama dogumdan once agda yaptircam
Ben girerken klozeti camasir sulayip fircaliyorum kapagini kapatiyorum lavabosuna domolun limonlu kirec cozucusu var onu sıkıyorum musluklara falan da bekliyor zira benim evin bu tarafta sular muthis kirecli baska turlu bas edemiyorum cikarken de ovuyorum bastan asagi durulayip cikiyorum
Benim kaynana muthis titiz 70 yasinda hala da her hafta cam siliyor eşim onceden daha fenaymis temizlik konusunda kendimi zamanla dizginledim diyo ikimizde baska burcuyuz temizlige baya dikkat ediyoruz tek sorunum var bulasigi makinaya yerlestirirken her tarafi yerlerin fayanslarina kafar islatiyor cok haşin iş yapiyor
Reis okurken yoruldum ya , gerçekten başak burcusun domoluna kadar yazmışBen jiletle hallediyodum oncesinde lazer yaptirmistim ama az da olsa cikti. Ama dogumdan once agda yaptircam
Ben girerken klozeti camasir sulayip fircaliyorum kapagini kapatiyorum lavabosuna domolun limonlu kirec cozucusu var onu sıkıyorum musluklara falan da bekliyor zira benim evin bu tarafta sular muthis kirecli baska turlu bas edemiyorum cikarken de ovuyorum bastan asagi durulayip cikiyorum
Benim kaynana muthis titiz 70 yasinda hala da her hafta cam siliyor eşim onceden daha fenaymis temizlik konusunda kendimi zamanla dizginledim diyo ikimizde baska burcuyuz temizlige baya dikkat ediyoruz tek sorunum var bulasigi makinaya yerlestirirken her tarafi yerlerin fayanslarina kafar islatiyor cok haşin iş yapiyor
Maşallah canım işler bitmiş ben çalışıyorum akşamları yarım yamalak ne yaparsam o yemek yapsam yetiyor zatenKüçük kızı uyuttum.
Kirlileri makinaya attım.
Bebişin yıkadığım ve katlanmayı bekleyen kıyafetlerini katladım, çekmecesine yerleştirdim.
Yatak örtülerini sardım, yatağını yaptım. Üzerini örttüm tozlanmasın diye.
Çay koydum, yanına tatlı gömeceğim şu an Buhurdanlığımı da yaktım ambians olsun
Dün aldım bende önce ağda bandı kullandım elimin yettiği kadar sonra makina ile görmeden tamamen hislerimi kullanarak üzerinden geçtim ayna bulamadım bakacaktım ne kadar oldu kalan var mı diye.Sivilce olur diye ağda yaptırmaya korkuyorum hiç yaptırmadım. Kaşlarım bıyıklarım allahım her gün alsam her gün orman gibi çıkıyorNeyse ki bacaklarımda geri dönmedi tüyler genitalde zaten allaha emanet eskiyi aratmıyor
Lego masası aldım canım 2 sene olacak orda oynuyor yerden toplamıyorum artıkYa gerçekten, iki dk sürüyor sadece o temizlik hissiBizim evde bir de minik minik legolar her yerde Artık saplı faraşa topluyorum fırça ile valla. Çareler buldum
Ağda bandı mantıklı ya bende deneyeyim görmedende olsa illa yakalar bi şeylerDün aldım bende önce ağda bandı kullandım elimin yettiği kadar sonra makina ile görmeden tamamen hislerimi kullanarak üzerinden geçtim ayna bulamadım bakacaktım ne kadar oldu kalan var mı diye.
Benim bir 2 yaş canavarı var maalesef masa filan dinlemiyorLego masası aldım canım 2 sene olacak orda oynuyor yerden toplamıyorum artık
Lego masası al kuzum 2 yıldır kullanıyor oğlum daha da kullanır hiç kaldırmıcamEbeettt.. Evdesin hep devrilip yatıyorsun diye mutlusun sanıyorlar
Sakin ol şampiyon, dokanma onlara. Ben de kızdan mı progestan dan mı bilmiyorum ama yanak kulak altı boyuna doğru olan yerler kıl hep. Ve kıllı kadından nefret ederim bununla sınandım resmensarartıcı olmaz, oje bile daha masum.( Arada sürüyorum ben ebet) ağda ustura hiç girmeyelim o işlere. Ya daha çok çıkarsa diye korkuyorum, vücudumun hiçbi yerinde aldığım tüyler daha çok çıkmadı ama ya olmaz olmaz gidip yüzüme olursa.. Lazerde falan da geç bitiyor o yüzden bekleyelim biraz.
İştee mucit buvallahi çok zekice, eğilip alamıyorum, oğlumun insafına bırakınca toplamıyor. Ve okadar aşırı minik ki +8ler ve milyonlarca var. Rızkımızı legoya yatırıyoruz sonra da süpürüp kaybediyoruz biz de alalım o saplı fırçalardan
Bundanımız varLego masası al kuzum 2 yıldır kullanıyor oğlum daha da kullanır hiç kaldırmıcam
Ben çok uzatmıyorum canım epilasyon aleti ile alıyorum ama olurda uzarsa ağda bandı kullanıyorum dünde yaptım ayakta oturmadan eğilmeden elimin değdiği kadar ama elledim elime gelmedi ayna olsa bakacaktımGenital olayı beni korkutuyor ağda yapıyordum ben hamileliğin başından beri şimdi göremiyorum napcam jilet istemiyorum sizler napıyosunuz doğumdan çok bundan korkuyorum
Kızlar Çitlekçi, Tuğba gibi yerlerde kurusu var. Bulamayanlar için. Ben eşimle evlenince tanıştım cennet hurmasıyla. Kesinlikle yaşı çok daha lezzetli ama yemesi zor. Kurusunu alıyoruz biz çitlekçiden. Benim kız onu yendiğimde karnımda kırk takla atıyor, çok seviyor kuzumBende şimdi oğlumun bitiremediği omlet ve portakal suyunu gömüp yatıcam nihahah
Ben 42.haftada 4.5 kilo doğmuşum ve gelmeye niyetim olmadığından suni sancıyla annemin hep mosmor olmuş kaburga altları ebeler öyle bastırmış aşağı ineyim diye. Ne epizyo yapmışlar ne yırtık var. Eskinin Dr ları biliyormuş bu işi. İlk hamileliğimde ayrıntılı ultrasona çapa perinatoloji bölüm başkanı muayenahanesine gitmiştim. O da demiştim eskiden çevirirdik biz bebekleri ters bile olsa şimdi yeni nesilde kimse bilmez diyeSsvd deneme hikayeni de dört gözle bekliyorum
Ay ben bayılırım Trabzon hurmasına yaadaa dediğin gibi bulamayız ozamana. Şekersiz kurusu var mıdır acaba, dışını şekere bulayınca sevmiyorum. Bi arkadaş evde peteği üstünde kurutuyordu öyle mi yapsakkk
Bendeki daha büyük canım bazen ödev bile yapıyor üstünde lego dışında dinazor kutuları da var üzerinde onları da orda oynuyor zaten döküp saçmayı sevmezBundanımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?