2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Banyodaki klozet lavabo? Bu iş beni bitiriyor ya.
Eşim oğlumuza birlikte aynı banyoyu kullanıyor tuvalet ve lavabosunu tıkıyor. Duşa kabine de geçen ben dedim çok kötü olmuş camlar buzlu cama dönüyor, herkes ebeveyn banyosunu kullansın duşta yada temiz tut diye. Kireç çözücüyle pırıl pırıl yapmış ebeveyni ben kullanıyorum her gün tuvaletini çamaşır suyuyla yıkıyorum lavabo haftada bir hemen fırçayla şipşak. Yerleri de insafa gelen biri silerken banyoları da hallediyor tamamdır.
G gunesli gunler benim çikolatanın fiyatı geldibeni bu uykudan uyandırdığınız için tesekkür ediyorum ışık hızıyla vazgeçtim
Eki Görüntüle 3177305
Ayy ohaa diyorum bu nedir arkadaş yazık günah, çok zenginden bile yazık.. 2 sene önce kuzenimin bebeğine amigurumi uyku arkadaşı ve emzik zinciri yaptırdım yanına da kocaman müslin 100tlydi. Götüremedim pandemi muhabbetine. Acayip tatlı bişi bak ekliyorum, bize nasip oldu. Böyle yaptıranlar bulsan daha eko olur. Çikolata da en fazla kutuda adı yazan bişi olsun yeter. O bile yoktu aklımızda buranın acayip meşhur çikolatası var Pelit falan halt etmiş oradan yaptıracaktık ama belki isimli kutuya dönebilirim melonnçikolatada o daha ucuz
Dün aldım bende önce ağda bandı kullandım elimin yettiği kadar sonra makina ile görmeden tamamen hislerimi kullanarak üzerinden geçtim ayna bulamadım bakacaktım ne kadar oldu kalan var mı diye.
Ağda bandıyla geçen aylarda ben de denedim ama hiç ağda yaptırmadım oraya ondan heralde pek beceremedim. Kenarlar ve üstler daha kolay ama oralarda az var zaten, içlere doğru olanlar ve altlar önemli onlara da cesaret edemedim ya koparsa dedim, bir tane var sonuçta yedeği de yok mazallah makina bende de var 20 yıl önceden kalan canavar gibi bir braun ama heryer kan revan içinde kalırdı onu kullandığım zamanlarda ondan da tırsarım. El yordamı jilet sonra ayna karşısında kalanları yine jilet. Benim adım jilettt

Eklentiler

• IMG_20221215_145235.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 81
Bendeki daha büyük canım bazen ödev bile yapıyor üstünde lego dışında dinazor kutuları da var üzerinde onları da orda oynuyor zaten döküp saçmayı sevmez
Maşallah benim büyük de döker saçar ama yine de laftan anlıyor tabi. Ufak henüz anlamıyor

Kueularının dışını şekere bulamıyorlarsa iyiymiş. Eşim taze sini almış ben kurıtalım dedim diye. Oğlumla bitirdik hepsini kurutacak hurma kalmadı

Ben en az 2portakal 2 havuç sıkıyorum. . Çocukluğumdan beri sıkma meyvesuyunu çok severim. O makineyi batırdıysam o işe değmeli bakarken bitti bardaktaki

Kueularının dışını şekere bulamıyorlarsa iyiymiş. Eşim taze sini almış ben kurıtalım dedim diye. Oğlumla bitirdik hepsini kurutacak hurma kalmadı
Yok kız şekerli değil sadece kurutulmuş hurma. Kv bahçesinde hurma ağacı var seneye oradan toplayıp kurutmayı planlıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 72
Ya bilmiyom var mı, ben hemen sudan geçiriyorum yoksa kuruyor içinde felan daha zor temizlemesi. Üç parça yıkıyom ama biri filtre işte zor geliyor
En mantıklısı hemen yıkamak ben geçen gece 2de şıktım buraya yazdıktan sonra sonra yıkamadan yattım ertesi gün akşam baktım bu iş uzun hiç dokunmadım sonra meyve sıkmak istedim. Dün gece yıkadım. Öyle uğraştırdıki kurumuş. Sıkmadan yattım portakal yedim. Bugün sıkarım büyük ihtimal bi kaç gün sonra da temizlerim 2 işi aynı anda yapamayanlar el kaldırsın mimoza bulursan yaz bunu hemen elden çıkarıp yeni model alabilirim

Slow juicer lar var. Arzumunki vardı bende badem sütü yaparken kırıldı sonra çok artmış fiyatlar diye normal sıkacak aldık bunu hep eşim temizliyor ama zor, slow juicerlar daha pratikti.

Buarada R Renklirenkli nerelerdesin bugün yazdın da ben mi göremedim

Kizlar alt tarafimda oyle bi agri baski var ki sanki kaziyolar asagiyi bebek cok aci verici hareketler yapiyo sanki belime vuruyo arada agrisi bisye olur mu ya

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yazamıyorum. Epey inişli çıkışlı sıkıntılı bir hayatım var. Bebek karnımda mi değil mi ne yiyoruz ne içiyoruz bilmiyorum hiç.

Arada girip sizlerden fikir aldığım oldu. Konulari takip etmeye çalıştım. Tesekkurler fikirlerinizi paylaştığınız için.

Bir konuda daha fikre ihtiyacım var. Karnıma ve bacaklarıma çok çok kramp giriyor. Yani sabah ayağıma giriyor mesela, gece uykuda kasigima. Acısına uyanıyorum. Doktor günde iki kez olmak üzere ocean marka magnezyum verdi ama pek etkisini goremedim. Muz da yiyorum. Sizlerde de oluyor mu böyle kramplar. Yani normal değil gibi gelmeye başladı artık korkutuyor

2 sene önce doğurmak varmış valla kafayı yemisler ya su an piyasa ne bilmiyorum gerci ama. ay en güzeli güzel bi ciko yaptırmak bence de. isimlilerden soğudum

canim Q Queen_bee17 magnezyum sitrat önermişti o bu isleri biliyor sen de bi bak

Gayet normal ama acaba o marka magnezyum mu işe yaramadı. Günde bir tane sade soda bir bardak süt ayran yada bir kase yoğurt tüketmeye çalışın ben magvital kullanıyorum sabah akşam olurda gece yatmadan içemezsem unutursam bacağıma kramp giriyor. Doktoruna da danış ama benim kontrolüm vardı doktor özellikle sordu kramp giriyor mu magnezyumu atlama mutlaka kullan diye

Kizlar alt tarafimda oyle bi agri baski var ki sanki kaziyolar asagiyi bebek cok aci verici hareketler yapiyo sanki belime vuruyo arada agrisi bisye olur mu ya
kuzum bebisin pozisyonundan olabilir mi acaba? bazen benim de canımı acıtan hareketleri oluyor. sürekli mi seninki?

Allah korusun. normaldir. Endişelenme. Benim de bazı günler inanılmaz kramplarım oluyor ve gece ağlayarak uyandığımda oldu magnezyum kullanıyorum. Ama özellikle birşey dikkatimi çekti. Soğuk krampları acayip tetikliyor. Ne zaman ağrıyla uyansam elimi bacağıma koyduğumda buz gibiydi biraz deli yatıyorum. Yorgan filan hep gitmiş oluyor. Dünde ince giyindim. Bu sefer belden yukarısı açıkta kalmış ve iki kolumda tutmuyor. Ağlayarak uyandım resmen. Hemen üzerime kalın hırka giydim. Birde çok kötü uyandığım için işe gitmedim. Kahvaltı atıştırmak için bir yere gittik. Kuzene soba varmış önüne oturdum kahvaltı yaparken. Kollarım buzu çözülmüş et gibi yumuşadı.

Bende aynı durumdayım. Karnıma bile giriyor. Magnezyum, soda. Bol su, yürüyüş, duş almak masaj dinlenmek iyi geliyor. Uyanınca bir gerilme geliyor uykulu unutup geriliyorum. Her yerime iğneler batıyor sanki bagris cagris eşim uyanıp masaj yapıyor hemen.

Bir de soda içebilirsin. Hem ilacı iç hemde günde 1-2 tane sade soda yani maden suyu iç. Ayaklarını bacaklarını üşütme. Gece üşüme.

kuzum bebisin pozisyonundan olabilir mi acaba? bazen benim de canımı acıtan hareketleri oluyor. sürekli mi seninki?
Baş aşaği pozisyonda kuzu ondan olabilir ama agirlastikca zorlasiyo sanki bilemiyorum ki hareketleri cok derinden sanki cok agri yapiyo kasilma falan yok ama aniden bi vuruyo agrisi baya rahatsiz edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…