Aynısı bende de var ağrı bacaklarıma bile vuruyor son dönem ağrıları bunlar kuzumKizlar alt tarafimda oyle bi agri baski var ki sanki kaziyolar asagiyi bebek cok aci verici hareketler yapiyo sanki belime vuruyo arada agrisi bisye olur mu ya
Valla daha çorabını kirliye atmayı yeni öğrendi. Öyle işteDuvarlara kadar yıkar mı? Omg. Bizimki de ben kapıların tozunu alırken oranın tozu da alınıyor mıymuş diye sordu geçen
Ya genital bölgenin eskiye dönmesi kadar üzücü birley yok ya. Benim birde lazerde canım çok yanmıştı. Lazer yapan kadınla cebelleşiyordum. Her seferinde surat asıyordu. Geri gelmesi tüm emeklerimi heba etti. Eskisi gibi değil ama yine de temiz değil.Sivilce olur diye ağda yaptırmaya korkuyorum hiç yaptırmadım. Kaşlarım bıyıklarım allahım her gün alsam her gün orman gibi çıkıyorNeyse ki bacaklarımda geri dönmedi tüyler genitalde zaten allaha emanet eskiyi aratmıyor
Maşaallah veren Allah’a kurbanAyagi suratinda olan 3. Bebemiz bu yabenim bas asagi ama ayak suratindaydi son kontrolde gece uyandim resmen minicik ayak parmaklarini hissettim kizlar ya nasil hareketlendi ben namazi beklerken pitir pitir elime degdi minik parmaklari ya kendimden gectim anlatamam kirmizipatiklikiz arkadasimin 34 te dondu dun senin de doner kizz
Bi de makata vuran agri var Allahim o cok sinir bozucu sanki arkamdan cikacak cocukAynısı bende de var ağrı bacaklarıma bile vuruyor son dönem ağrıları bunlar kuzum
Bebeğim yakalayamıyorum sizi bugünSlow juicer lar var. Arzumunki vardı bende badem sütü yaparken kırıldı sonra çok artmış fiyatlar diye normal sıkacak aldık bunu hep eşim temizliyor ama zor, slow juicerlar daha pratikti.
Buarada R Renklirenkli nerelerdesin bugün yazdın da ben mi göremedim
Kadın doğumcu o kadar aydınlattı ki pharathormonla sedimantasyon düşük dedi sadeceCanım toplam 16 hafta iznimi var. İlk doğumum 30da olunca doğumdan sonraya 16 haftam kalmıştı mesela. Şimdi 32+0da çalışabilir alırsan max 37+0a kadar çalışırsın, 37+0dan sonra 16 haftan var ister 38de doğur ister 42 de.
Canım tansiyonun yüksek miydi senin? Benim 0 çıkıyor protein hep idrarda. Preeklampsi de protein kaçağı oluyo stresli bir durum falan var mıydı? Belki 24 saatlik idrar toplamanın isterler. Doktorunla irtibata geçebildin mi, bize de yaz lütfen..
Aynen öyle benimde eskisi gibi değil ama geri geldi yani onca çektiğim acı boşa gittiYa genital bölgenin eskiye dönmesi kadar üzücü birley yok ya. Benim birde lazerde canım çok yanmıştı. Lazer yapan kadınla cebelleşiyordum. Her seferinde surat asıyordu. Geri gelmesi tüm emeklerimi heba etti. Eskisi gibi değil ama yine de temiz değil.
Magnezyum sitrat bizim kullandığımız mi acabacanim Q Queen_bee17 magnezyum sitrat önermişti o bu isleri biliyor sen de bi bak
Yapabilirsem günlük yogurt ayran da ekleyeyim. Belki aldığım miktar yeterli gelmiyordur o zaman. Teşekkür ederimGayet normal ama acaba o marka magnezyum mu işe yaramadı. Günde bir tane sade soda bir bardak süt ayran yada bir kase yoğurt tüketmeye çalışın ben magvital kullanıyorum sabah akşam olurda gece yatmadan içemezsem unutursam bacağıma kramp giriyor. Doktoruna da danış ama benim kontrolüm vardı doktor özellikle sordu kramp giriyor mu magnezyumu atlama mutlaka kullan diye
Soğuk hiç aklıma gelmemişti. Gece kizim yanına çağırıyor, yanında uyuyakaldigim oluyor. Gerçekten de üstüm açık olduğunda daha çok olabilir. Daha kalın giyineyim.Allah korusun. normaldir. Endişelenme. Benim de bazı günler inanılmaz kramplarım oluyor ve gece ağlayarak uyandığımda oldu magnezyum kullanıyorum. Ama özellikle birşey dikkatimi çekti. Soğuk krampları acayip tetikliyor. Ne zaman ağrıyla uyansam elimi bacağıma koyduğumda buz gibiydi biraz deli yatıyorum. Yorgan filan hep gitmiş oluyor. Dünde ince giyindim. Bu sefer belden yukarısı açıkta kalmış ve iki kolumda tutmuyor. Ağlayarak uyandım resmen. Hemen üzerime kalın hırka giydim. Birde çok kötü uyandığım için işe gitmedim. Kahvaltı atıştırmak için bir yere gittik. Kuzene soba varmış önüne oturdum kahvaltı yaparken. Kollarım buzu çözülmüş et gibi yumuşadı.
Sodayı hiç içemiyorum eskiden beri ama üşütmemek hiç aklıma gelmemişti gerçekten. Çok teşekkürlerBir de soda içebilirsin. Hem ilacı iç hemde günde 1-2 tane sade soda yani maden suyu iç. Ayaklarını bacaklarını üşütme. Gece üşüme.
Aile binasında oturuyorum kardeşim annem babam ben birde kiracı var ama yabancı değil babam çatıya yarım daire yaptı teraslı haftasonları kahvaltı hazırlar balıktır mangaldır orda yaparız evler kokmasın diye. Birde soba kurdu çıkınca yakıyoruz aşk yaşıyorum bi ara dedi klima alacağım buraya ben izin vermedim nerde soba göreceğiz bir dahaMagnezyum sitrat bizim kullandığımız mi acaba
Yapabilirsem günlük yogurt ayran da ekleyeyim. Belki aldığım miktar yeterli gelmiyordur o zaman. Teşekkür ederim
Soğuk hiç aklıma gelmemişti. Gece kizim yanına çağırıyor, yanında uyuyakaldigim oluyor. Gerçekten de üstüm açık olduğunda daha çok olabilir. Daha kalın giyineyim.
Ah o kuzine sıcaklığı.. Nasıl içimizi isitiyordu eski sobalar da..
Çok teşekkürler
Sodayı hiç içemiyorum eskiden beri ama üşütmemek hiç aklıma gelmemişti gerçekten. Çok teşekkürler
Eğer ocean extramag sa kullandığın onda citrate yok malesef. Elementler magnezyum miktarı da düşük ben günde 200mgx2 alıyorum mg citrate ı. Sen de bi ocean bir de alacağın herhangi bir citrate formunu kullanabilirsin cnm. Sodanın içindeki mg miktarı aşırı düşük yani gün içinde herhangi bir şeyden alabileceğin kadar 10-20mg var yok.. Oyüzden içemiyor oluşunu çok dert etmeMagnezyum sitrat bizim kullandığımız mi acaba
Yapabilirsem günlük yogurt ayran da ekleyeyim. Belki aldığım miktar yeterli gelmiyordur o zaman. Teşekkür ederim
Soğuk hiç aklıma gelmemişti. Gece kizim yanına çağırıyor, yanında uyuyakaldigim oluyor. Gerçekten de üstüm açık olduğunda daha çok olabilir. Daha kalın giyineyim.
Ah o kuzine sıcaklığı.. Nasıl içimizi isitiyordu eski sobalar da..
Çok teşekkürler
Sodayı hiç içemiyorum eskiden beri ama üşütmemek hiç aklıma gelmemişti gerçekten. Çok teşekkürler
Canim.normal demelerine cok.sevindim.Kadın doğumcu o kadar aydınlattı ki pharathormonla sedimantasyon düşük dedi sadecedahiliyeciye sordum protein gebelikte 300 e kadar normal diğerleri de gebelikte normal sıkıntı yok dedi
Geçmiş olsun yani bir sıkıntı yok de mi yanlış anlamadıysamKadın doğumcu o kadar aydınlattı ki pharathormonla sedimantasyon düşük dedi sadecedahiliyeciye sordum protein gebelikte 300 e kadar normal diğerleri de gebelikte normal sıkıntı yok dedi
O haftalarda bebek hareketlerini bende cok hissetmiyordum henuz küçük oluyorlar. 21.haftamda aslinda azdi simdiki gibi otuz kez olmuyordu ama benim sabaha kadar sancim oldu birgün. Öyle ortaya çıktı. Üzülmeyin tabi ama tedbiri de bırakmayin. Benimde vajinal ultrasonla bakmışlardı ama görememişlerdi prof perinatoloğa gidene kadar. O yuzden birkaç doktor mutlaka öneririm.Ben bu gruptan değilim aslında. 23 haftaligim ben. Bir hafta önce gittim doktora vajinal muayene ile baktı. Rahim ağzında bir problem yok dedi. Özele gidiyorum aslında ama devletten de randevu aldım bundan sonra iki doktora devam etmeyi düşünüyorum.
Sizin 21. haftada ne kadar sıklıktaydı? Ben bugün akrabamız bunu demese pek takmiyordum. Hareketleri de az benimkinin. Doktor bebeğin yüzükoyun durduğunu bu yüzden az hissettigimi söyledi. Gerçekten ultrasonda kıpırdiyordu görüyordum ama hissetmiyorum. Valla ne bileyim hamilelik çok stresli bir şeymiş. Bir stresim bitiyor diğeri başlıyor.
Aa nasil yani canım ben ocean extra almıştım ama uzerinde magnezyum sitrat yazıyor.Eğer ocean extramag sa kullandığın onda citrate yok malesef. Elementler magnezyum miktarı da düşük ben günde 200mgx2 alıyorum mg citrate ı. Sen de bi ocean bir de alacağın herhangi bir citrate formunu kullanabilirsin cnm. Sodanın içindeki mg miktarı aşırı düşük yani gün içinde herhangi bir şeyden alabileceğin kadar 10-20mg var yok.. Oyüzden içemiyor oluşunu çok dert etme
Benim bacağıma çok sık giriyor uyurken o acı uyandırıyor muz bol yiyorum ama magnezyum henüz başlamadım bence normal canım merak etmeArkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yazamıyorum. Epey inişli çıkışlı sıkıntılı bir hayatım var. Bebek karnımda mi değil mi ne yiyoruz ne içiyoruz bilmiyorum hiç.
Arada girip sizlerden fikir aldığım oldu. Konulari takip etmeye çalıştım. Tesekkurler fikirlerinizi paylaştığınız için.
Bir konuda daha fikre ihtiyacım var. Karnıma ve bacaklarıma çok çok kramp giriyor. Yani sabah ayağıma giriyor mesela, gece uykuda kasigima. Acısına uyanıyorum. Doktor günde iki kez olmak üzere ocean marka magnezyum verdi ama pek etkisini goremedim. Muz da yiyorum. Sizlerde de oluyor mu böyle kramplar. Yani normal değil gibi gelmeye başladı artık korkutuyor
Kiz nasil yatiyosunKızlar karın üstü yatan var mı ? Ne olacak benim halimkarnım da büyük ama gözümü açtığımda hep yüz üstüyüm korkuyorum da hemen sağa sola dönüyorum ama uyuyamıyorum .
Bende sırt üstü yatıyorum hep ne olcak bilmiyorum gece düzgün uykum yok hep tereddütlü yatiyorumKızlar karın üstü yatan var mı ? Ne olacak benim halimkarnım da büyük ama gözümü açtığımda hep yüz üstüyüm korkuyorum da hemen sağa sola dönüyorum ama uyuyamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?