2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya genital bölgenin eskiye dönmesi kadar üzücü birley yok ya. Benim birde lazerde canım çok yanmıştı. Lazer yapan kadınla cebelleşiyordum. Her seferinde surat asıyordu. Geri gelmesi tüm emeklerimi heba etti. Eskisi gibi değil ama yine de temiz değil.

Maşaallah veren Allah’a kurban

Bebeğim yakalayamıyorum sizi bugün
Yargıya başladım dünden beri; çok sardı

Kadın doğumcu o kadar aydınlattı ki pharathormonla sedimantasyon düşük dedi sadece dahiliyeciye sordum protein gebelikte 300 e kadar normal diğerleri de gebelikte normal sıkıntı yok dedi

Aynen öyle benimde eskisi gibi değil ama geri geldi yani onca çektiğim acı boşa gitti

canim Q Queen_bee17 magnezyum sitrat önermişti o bu isleri biliyor sen de bi bak
Magnezyum sitrat bizim kullandığımız mi acaba
Yapabilirsem günlük yogurt ayran da ekleyeyim. Belki aldığım miktar yeterli gelmiyordur o zaman. Teşekkür ederim
Soğuk hiç aklıma gelmemişti. Gece kizim yanına çağırıyor, yanında uyuyakaldigim oluyor. Gerçekten de üstüm açık olduğunda daha çok olabilir. Daha kalın giyineyim.
Ah o kuzine sıcaklığı.. Nasıl içimizi isitiyordu eski sobalar da..
Çok teşekkürler
Bir de soda içebilirsin. Hem ilacı iç hemde günde 1-2 tane sade soda yani maden suyu iç. Ayaklarını bacaklarını üşütme. Gece üşüme.
Sodayı hiç içemiyorum eskiden beri ama üşütmemek hiç aklıma gelmemişti gerçekten. Çok teşekkürler

Aile binasında oturuyorum kardeşim annem babam ben birde kiracı var ama yabancı değil babam çatıya yarım daire yaptı teraslı haftasonları kahvaltı hazırlar balıktır mangaldır orda yaparız evler kokmasın diye. Birde soba kurdu çıkınca yakıyoruz aşk yaşıyorum bi ara dedi klima alacağım buraya ben izin vermedim nerde soba göreceğiz bir daha

Eğer ocean extramag sa kullandığın onda citrate yok malesef. Elementler magnezyum miktarı da düşük ben günde 200mgx2 alıyorum mg citrate ı. Sen de bi ocean bir de alacağın herhangi bir citrate formunu kullanabilirsin cnm. Sodanın içindeki mg miktarı aşırı düşük yani gün içinde herhangi bir şeyden alabileceğin kadar 10-20mg var yok.. Oyüzden içemiyor oluşunu çok dert etme

Kadın doğumcu o kadar aydınlattı ki pharathormonla sedimantasyon düşük dedi sadece dahiliyeciye sordum protein gebelikte 300 e kadar normal diğerleri de gebelikte normal sıkıntı yok dedi
Canim.normal demelerine cok.sevindim.
Tek gebelikte 300 sinir. Tabiki 0 çıkması en iyisi. Ama çoğul gebelikte referans degisiyordur muhtemelen. Ve sen yine de cok dikkatli ol. Tuz tüketimini sıfırla bence. Cunku T tubikkoo arkadaşımızın 300 altında olmasına rağmen sorun olusturdu oyle hatırlıyorum.
Sona yaklaşıyoruz ne kadar dikkatli olunursa o kadar iyi

Geçmiş olsun yani bir sıkıntı yok de mi yanlış anlamadıysam

O haftalarda bebek hareketlerini bende cok hissetmiyordum henuz küçük oluyorlar. 21.haftamda aslinda azdi simdiki gibi otuz kez olmuyordu ama benim sabaha kadar sancim oldu birgün. Öyle ortaya çıktı. Üzülmeyin tabi ama tedbiri de bırakmayin. Benimde vajinal ultrasonla bakmışlardı ama görememişlerdi prof perinatoloğa gidene kadar. O yuzden birkaç doktor mutlaka öneririm.

Aa nasil yani canım ben ocean extra almıştım ama uzerinde magnezyum sitrat yazıyor.

Benim bacağıma çok sık giriyor uyurken o acı uyandırıyor muz bol yiyorum ama magnezyum henüz başlamadım bence normal canım merak etme

Kızlar karın üstü yatan var mı ? Ne olacak benim halim karnım da büyük ama gözümü açtığımda hep yüz üstüyüm korkuyorum da hemen sağa sola dönüyorum ama uyuyamıyorum .
Kiz nasil yatiyosunbenim bebe az fazla donsem vura vura duzelt kendini uyarisi yapiyo

Kızlar karın üstü yatan var mı ? Ne olacak benim halim karnım da büyük ama gözümü açtığımda hep yüz üstüyüm korkuyorum da hemen sağa sola dönüyorum ama uyuyamıyorum .
Bende sırt üstü yatıyorum hep ne olcak bilmiyorum gece düzgün uykum yok hep tereddütlü yatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…