2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sürmeyeyim ozaman

Evet canım haklısın belki başka bi kadın doğumcuya da sorsam içim rahat edecek zaten
Geçmiş olsun yani bir sıkıntı yok de mi yanlış anlamadıysam
Sağol canım dahiliyeci öyle dedi ama yine de başka bi kadın doğumcuya sorcm

Evet canım haklısın belki başka bi kadın doğumcuya da sorsam içim rahat edecek zaten

Sağol canım dahiliyeci öyle dedi ama yine de başka bi kadın doğumcuya sorcm

Seni korkutmak istemiyorum ama ciddiyeti de elden bırakmamak lazım. Benim doktor cikti anda yatış yapıp hastaneden devam ederiz surece diyor mesela.
Bebeklerin genel gelsiimi haftalariyla uyumlu mu canım.

Seni korkutmak istemiyorum ama ciddiyeti de elden bırakmamak lazım. Benim doktor cikti anda yatış yapıp hastaneden devam ederiz surece diyor mesela.
Bebeklerin genel gelsiimi haftalariyla uyumlu mu canım.
Uyumluydu en son ama bilemedim hiç iyi doktor bulamadım ya bi içime sinmiyo küçük şehir imkanlar kısıtlı

Evet bende de aynı sorun var ilerleyen aylarda gelişim geriliğine sebep olabilir demişti doktor o yüzden takip ediliyor 3 haftada bir çok şükür şu zamana kadar bi gelişim geriliği yaşamadık

Uyumluydu en son ama bilemedim hiç iyi doktor bulamadım ya bi içime sinmiyo küçük şehir imkanlar kısıtlı
Merhaba çok geçmiş olsun inşallah sıkıntınyoktur dedigi gibi doktorun 24 saatlik idrar tahlil sonucunuzda mı 300 çıktı,

İyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes bebişleriyle sağlıklı mutludur arkadaşlar aranızda gebelik şekeri olan vardı degil mi mesajımı görür inşallah, 31 haftalıgıma girdigimden beri açlık 95 tokluk 135 e kadar çıkıyor öncesinde 80lerde açlık 120 altı yokluk çıkıyordu, yürüyüş diyete devam ediyorum saatimi geçirmiyorum merak ettim acaba gebelik haftası ilerledigi için mi bu şekilde çıkıyor yoksa farklı bi sebeb mi,

Evet bende de aynı sorun var ilerleyen aylarda gelişim geriliğine sebep olabilir demişti doktor o yüzden takip ediliyor 3 haftada bir çok şükür şu zamana kadar bi gelişim geriliği yaşamadık
Gelişim geriliği derken ne takip ediliyor boy ve kilosu mu farklı şeyler mi?

Cnm 135 yüksek değil 140 sınır. Açlık biraz sınırda çıkmış senin ama onuda çok sorun ediceklerini sanmıyorum bir de elden ölçüyorsan evde hastanede ölçtürdüklerimize göre biraz yüksek ölçüyor parmaktan. Bence gayet iyi değerlerin ben çok kaçamak yapıyorum 140ı geçiyorum bazen

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, kaçamakta yapamıyorum ki az düşürsem bende kaçamak yapıcamda yükseliyor düşmek yerine inşallah doktorlarda sorun etmez son haftalarda insülin demezler umarım

Bende bu konudan muzdaribim sabahları ekmeği kesemiyorum yüksek çıkıyor akşamları da biraz yüksek her gittiğimde insülin i yukseltiyor doktorum bir de çok ters birisi azarlayip duruyor yiyorum ama doymuyorum sürekli açım kilo da almadım 29 haftalık hamileyim sadece 3 kg almışım

Sizin kaç çıkıyor değerleriniz bana insülin verilmedi hiç

Ya inan ki kaçamakta yapmıyorum diyetin dışınada çıkmıyorum saati saatine yiyorum çok güzel gidiyordum ki bu hafta degerler hrp yüksek çıkıyor, hayır yani laçamak yapsam benim elimden diycemde oda yok bakalım çarşamba gidicem doktora ne diycek korkuyorum

Benim de 31den sonra yükseldi canım doktor bazen geç ortaya çıkabiliyor dedi şeker için

Gelişim geriliği derken ne takip ediliyor boy ve kilosu mu farklı şeyler mi?
Aynen haftasıyla uyumlu mu değil mi ona bakılıyor bir de benim bebişin midesi büyük görünüyor perinatolojiye git bi görün demişti doktorum marjinal insersiyon o zaman çıktı ortaya sonra ben anlamadım doktorum geçen kontrolde tekrar perinatolojiye git dedi normal doğum yapabilir misin diye bi sor dedi kanama riski oluyor falan dedi

Ben de aynı şekilde hiç kaçamak yapmıyorum dün kahvaltıda kasarli tam buğday ekmeğine tost domates salatalık zeytin yedim sadece tokluk 190 çıktı. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Yarın doktor kontrolum var bir haftadır olcuyorum açlığı hiç 110un altında görmedim tokluk ta hep 130 üzeri bakalım doktor ne diyecek

Kiz nasil yatiyosunbenim bebe az fazla donsem vura vura duzelt kendini uyarisi yapiyo
Canım valla ben de anlamıyorum yüz üstü olunca hiç tepki vermiyor çocuğum ama sağa yada sola dönüyorum sürekli vuruyor
Bende sırt üstü yatıyorum hep ne olcak bilmiyorum gece düzgün uykum yok hep tereddütlü yatiyorum
Bende öyleyim gece kesin 2 kez zaten lavboya çıkıyorum bazen çok zor dalıyorum sabaha doğru dalınca zaten 1 saat sonra alarm çalıyor :)

Benimde sabahları öğlen ve akşama göre yüksek çıkıyor. Uzun süre aç kaldığımız için mi acaba bir de bu ara yemeklerden sonra ağırlık çöküyor ve nabzım yükseliyor sizde de oluyor mu şekerden mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…