- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 31
Sürmeyeyim ozamanYani şöyle aslında yediklerimiz bir ayrışma işlemi geçiriyor ve zararlı şeyler kana çabuk karışmıyor ya da hiç karışmıyor ama sürdüklerimiz öyle değil. Deri üzerinden direkt kana geçme ihtimali var. Yine de 2 kerecikten bir şey olmaz gibi ya bilemedim. O kadar kafana takma.
Evet canım haklısın belki başka bi kadın doğumcuya da sorsam içim rahat edecek zatenCanim.normal demelerine cok.sevindim.
Tek gebelikte 300 sinir. Tabiki 0 çıkması en iyisi. Ama çoğul gebelikte referans degisiyordur muhtemelen. Ve sen yine de cok dikkatli ol. Tuz tüketimini sıfırla bence. Cunku @tubikkoo arkadaşımızın 300 altında olmasına rağmen sorun olusturdu oyle hatırlıyorum.
Sona yaklaşıyoruz ne kadar dikkatli olunursa o kadar iyi
Sağol canım dahiliyeci öyle dedi ama yine de başka bi kadın doğumcuya sorcmGeçmiş olsun yani bir sıkıntı yok de mi yanlış anlamadıysam
Doktoruna danış iştersen ya o daha iyi bilir benceSürmeyeyim ozaman
Evet canım haklısın belki başka bi kadın doğumcuya da sorsam içim rahat edecek zaten
Sağol canım dahiliyeci öyle dedi ama yine de başka bi kadın doğumcuya sorcm
Uyumluydu en son ama bilemedim hiç iyi doktor bulamadım ya bi içime sinmiyo küçük şehir imkanlar kısıtlıSeni korkutmak istemiyorum ama ciddiyeti de elden bırakmamak lazım. Benim doktor cikti anda yatış yapıp hastaneden devam ederiz surece diyor mesela.
Bebeklerin genel gelsiimi haftalariyla uyumlu mu canım.
Evet bende de aynı sorun var ilerleyen aylarda gelişim geriliğine sebep olabilir demişti doktor o yüzden takip ediliyor 3 haftada bir çok şükür şu zamana kadar bi gelişim geriliği yaşamadıkBugün detaylı ultrason raporumu çevirdim daha önce doktorum ciddi birşey yok dediği için bakmamıştım
Göbek kordonu yerleşimi marjinal diyor
Bu ne demek bilen var mı?
Marginal cord insertion olarak aradığımda çok ciddi değil gibi ama çok canım sıkıldı gece gece
Merhaba çok geçmiş olsun inşallah sıkıntınyoktur dedigi gibi doktorunUyumluydu en son ama bilemedim hiç iyi doktor bulamadım ya bi içime sinmiyo küçük şehir imkanlar kısıtlı
Gelişim geriliği derken ne takip ediliyor boy ve kilosu mu farklı şeyler mi?Evet bende de aynı sorun var ilerleyen aylarda gelişim geriliğine sebep olabilir demişti doktor o yüzden takip ediliyor 3 haftada bir çok şükür şu zamana kadar bi gelişim geriliği yaşamadık
Cnm 135 yüksek değil 140 sınır. Açlık biraz sınırda çıkmış senin ama onuda çok sorun ediceklerini sanmıyorum bir de elden ölçüyorsan evde hastanede ölçtürdüklerimize göre biraz yüksek ölçüyor parmaktan. Bence gayet iyi değerlerin ben çok kaçamak yapıyorum 140ı geçiyorum bazenİyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes bebişleriyle sağlıklı mutludurarkadaşlar aranızda gebelik şekeri olan vardı degil mi mesajımı görür inşallah, 31 haftalıgıma girdigimden beri açlık 95 tokluk 135 e kadar çıkıyor öncesinde 80lerde açlık 120 altı yokluk çıkıyordu, yürüyüş diyete devam ediyorum saatimi geçirmiyorum merak ettim acaba gebelik haftası ilerledigi için mi bu şekilde çıkıyor yoksa farklı bi sebeb mi,
Boy kilo evet. gobek çevresine bakıyorlar geneldeGelişim geriliği derken ne takip ediliyor boy ve kilosu mu farklı şeyler mi?
Cnm 135 yüksek değil 140 sınır. Açlık biraz sınırda çıkmış senin ama onuda çok sorun ediceklerini sanmıyorum bir de elden ölçüyorsan evde hastanede ölçtürdüklerimize göre biraz yüksek ölçüyor parmaktan. Bence gayet iyi değerlerin ben çok kaçamak yapıyorum 140ı geçiyorum bazen
Bende bu konudan muzdaribimİyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes bebişleriyle sağlıklı mutludurarkadaşlar aranızda gebelik şekeri olan vardı degil mi mesajımı görür inşallah, 31 haftalıgıma girdigimden beri açlık 95 tokluk 135 e kadar çıkıyor öncesinde 80lerde açlık 120 altı yokluk çıkıyordu, yürüyüş diyete devam ediyorum saatimi geçirmiyorum merak ettim acaba gebelik haftası ilerledigi için mi bu şekilde çıkıyor yoksa farklı bi sebeb mi,
Sizin kaç çıkıyor değerleriniz bana insülin verilmedi hiçBende bu konudan muzdaribimsabahları ekmeği kesemiyorum yüksek çıkıyor akşamları da biraz yüksek her gittiğimde insülin i yukseltiyor doktorum bir de çok ters birisi azarlayip duruyor yiyorum ama doymuyorum sürekli açım kilo da almadım 29 haftalık hamileyim sadece 3 kg almışım
Ya inan ki kaçamakta yapmıyorum diyetin dışınada çıkmıyorum saati saatine yiyorum çok güzel gidiyordum ki bu hafta degerler hrp yüksek çıkıyor, hayır yani laçamak yapsam benim elimden diycemde oda yokBende bu konudan muzdaribimsabahları ekmeği kesemiyorum yüksek çıkıyor akşamları da biraz yüksek her gittiğimde insülin i yukseltiyor doktorum bir de çok ters birisi azarlayip duruyor yiyorum ama doymuyorum sürekli açım kilo da almadım 29 haftalık hamileyim sadece 3 kg almışım
Benim de 31den sonra yükseldi canım doktor bazen geç ortaya çıkabiliyor dedi şeker içinİyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes bebişleriyle sağlıklı mutludurarkadaşlar aranızda gebelik şekeri olan vardı degil mi mesajımı görür inşallah, 31 haftalıgıma girdigimden beri açlık 95 tokluk 135 e kadar çıkıyor öncesinde 80lerde açlık 120 altı yokluk çıkıyordu, yürüyüş diyete devam ediyorum saatimi geçirmiyorum merak ettim acaba gebelik haftası ilerledigi için mi bu şekilde çıkıyor yoksa farklı bi sebeb mi,
Aynen haftasıyla uyumlu mu değil mi ona bakılıyor bir de benim bebişin midesi büyük görünüyor perinatolojiye git bi görün demişti doktorum marjinal insersiyon o zaman çıktı ortaya sonra ben anlamadım doktorum geçen kontrolde tekrar perinatolojiye git dedi normal doğum yapabilir misin diye bi sor dedi kanama riski oluyor falan dediGelişim geriliği derken ne takip ediliyor boy ve kilosu mu farklı şeyler mi?
Ben de aynı şekilde hiç kaçamak yapmıyorum dün kahvaltıda kasarli tam buğday ekmeğine tost domates salatalık zeytin yedim sadece tokluk 190 çıktı. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Yarın doktor kontrolum var bir haftadır olcuyorum açlığı hiç 110un altında görmedim tokluk ta hep 130 üzeri bakalım doktor ne diyecekYa inan ki kaçamakta yapmıyorum diyetin dışınada çıkmıyorum saati saatine yiyorum çok güzel gidiyordum ki bu hafta degerler hrp yüksek çıkıyor, hayır yani laçamak yapsam benim elimden diycemde oda yokbakalım çarşamba gidicem doktora ne diycek korkuyorum
Canım valla ben de anlamıyorum yüz üstü olunca hiç tepki vermiyor çocuğum ama sağa yada sola dönüyorum sürekli vuruyorKiz nasil yatiyosunbenim bebe az fazla donsem vura vura duzelt kendini uyarisi yapiyo
Bende öyleyim gece kesin 2 kez zaten lavboya çıkıyorum bazen çok zor dalıyorum sabaha doğru dalınca zaten 1 saat sonra alarm çalıyor :)Bende sırt üstü yatıyorum hep ne olcak bilmiyorum gece düzgün uykum yok hep tereddütlü yatiyorum
Benimde sabahları öğlen ve akşama göre yüksek çıkıyor. Uzun süre aç kaldığımız için mi acabaBen de aynı şekilde hiç kaçamak yapmıyorum dün kahvaltıda kasarli tam buğday ekmeğine tost domates salatalık zeytin yedim sadece tokluk 190 çıktı. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Yarın doktor kontrolum var bir haftadır olcuyorum açlığı hiç 110un altında görmedim tokluk ta hep 130 üzeri bakalım doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?