Canim.normal demelerine cok.sevindim.
Tek gebelikte 300 sinir. Tabiki 0 çıkması en iyisi. Ama çoğul gebelikte referans degisiyordur muhtemelen. Ve sen yine de cok dikkatli ol. Tuz tüketimini sıfırla bence. Cunku Ttubikkoo
arkadaşımızın 300 altında olmasına rağmen sorun olusturdu oyle hatırlıyorum.
Sona yaklaşıyoruz ne kadar dikkatli olunursa o kadar iyi
Ben de aynı şekilde hiç kaçamak yapmıyorum dün kahvaltıda kasarli tam buğday ekmeğine tost domates salatalık zeytin yedim sadece tokluk 190 çıktı. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Yarın doktor kontrolum var bir haftadır olcuyorum açlığı hiç 110un altında görmedim tokluk ta hep 130 üzeri bakalım doktor ne diyecek
Canım ben çok anlamıyorum ama Karatay beslenmesi yaptığım zaman okumuştum böyle bir şey sanırım. Tam buğday tarzı unlar şeker dengesini daha çok bozuyor galiba. Acaba ondan mı oluyor diye aklıma geldi şu an.
Ben de aynı şekilde hiç kaçamak yapmıyorum dün kahvaltıda kasarli tam buğday ekmeğine tost domates salatalık zeytin yedim sadece tokluk 190 çıktı. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Yarın doktor kontrolum var bir haftadır olcuyorum açlığı hiç 110un altında görmedim tokluk ta hep 130 üzeri bakalım doktor ne diyecek
Ya inan ki kaçamakta yapmıyorum diyetin dışınada çıkmıyorum saati saatine yiyorum çok güzel gidiyordum ki bu hafta degerler hrp yüksek çıkıyor, hayır yani laçamak yapsam benim elimden diycemde oda yok bakalım çarşamba gidicem doktora ne diycek korkuyorum
Benimde sabahları öğlen ve akşama göre yüksek çıkıyor. Uzun süre aç kaldığımız için mi acaba bir de bu ara yemeklerden sonra ağırlık çöküyor ve nabzım yükseliyor sizde de oluyor mu şekerden mi acaba
Ben de aynını dusundum gece ara öğün yapmamıştım akşam yemeginden sonra bir tek o gün o kadar yüksek çıktı. Bana ağırlık cokuyordu ama sağlıklı beslenmeye başlayalı geçti sanki
Canım ben çok anlamıyorum ama Karatay beslenmesi yaptığım zaman okumuştum böyle bir şey sanırım. Tam buğday tarzı unlar şeker dengesini daha çok bozuyor galiba. Acaba ondan mı oluyor diye aklıma geldi şu an.
Ya inanırım çünkü bi tane gözleme yediğimde çıkmayan şekerim iki dilim küçük çavdar ekmeğiyle çıkıyor ya da diyet makarna normal makarnaya göre daha çok çıkarıyor
Anladım canım ben çok emin değilim zaten ama öyle bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. İstersen bir sor diyetisyene bunu. Gisi daha yüksekti tam buğdayın. Şekeri hızlı yükseltiyor gibi bir şeyler var.
Ya inanırım çünkü bi tane gözleme yediğimde çıkmayan şekerim iki dilim küçük çavdar ekmeğiyle çıkıyor ya da diyet makarna normal makarnaya göre daha çok çıkarıyor
Yağızı doğurup eve geldiğimizde ilk akşam yemeği olarak; dışardan yemek söyledik, ve tüm yeşilliği yedim özlemimden normalde yüzüne bakmam, ama toxoplasma nedeniyle hasret kalmıştım sen de öle yaparsın ; ne varsa hasret kaldığın inş doya doya yersin canım benim
Kızlar birsey sormak istiyorum. Öğretmenlerin 8+8 haftalık doğum izni bitince ilk 2 Ay yarım gün izin hakkı varmış. Bu bilgiyi yeni gördüm, daha önce kullanan oldu mu ya da duyan? Süt izni haricinde bir izinmis
Kızlar birsey sormak istiyorum. Öğretmenlerin 8+8 haftalık doğum izni bitince ilk 2 Ay yarım gün izin hakkı varmış. Bu bilgiyi yeni gördüm, daha önce kullanan oldu mu ya da duyan? Süt izni haricinde bir izinmis