2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kesinlikle. Lohusalıkta herşey serbest

Canım ben çok anlamıyorum ama Karatay beslenmesi yaptığım zaman okumuştum böyle bir şey sanırım. Tam buğday tarzı unlar şeker dengesini daha çok bozuyor galiba. Acaba ondan mı oluyor diye aklıma geldi şu an.

İnsülin kullanıyor musunuz

Gerçekten bende hiç kaçamak yapmıyorum yapsam 250 felan bulur galiba

Ben de aynını dusundum gece ara öğün yapmamıştım akşam yemeginden sonra bir tek o gün o kadar yüksek çıktı. Bana ağırlık cokuyordu ama sağlıklı beslenmeye başlayalı geçti sanki

Valla diyetisyen dedi ben de ondan yiyorum kuzum onu da yemesem hiç ekmek yememem lazım onu da yapamam

Ya inanırım çünkü bi tane gözleme yediğimde çıkmayan şekerim iki dilim küçük çavdar ekmeğiyle çıkıyor ya da diyet makarna normal makarnaya göre daha çok çıkarıyor

Valla diyetisyen dedi ben de ondan yiyorum kuzum onu da yemesem hiç ekmek yememem lazım onu da yapamam
Anladım canım ben çok emin değilim zaten ama öyle bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. İstersen bir sor diyetisyene bunu. Gisi daha yüksekti tam buğdayın. Şekeri hızlı yükseltiyor gibi bir şeyler var.

Ya inanırım çünkü bi tane gözleme yediğimde çıkmayan şekerim iki dilim küçük çavdar ekmeğiyle çıkıyor ya da diyet makarna normal makarnaya göre daha çok çıkarıyor
Onu bi araştırın o zaman canım ya. Zaten bir ara diyetisyenler beyaz ekmek daha sağlıklı demeye başlamıştı.

Dogumdan sonra bir sürahi tuzlu ayran icecem. Bayilirim tuzlu ayrana
Yağızı doğurup eve geldiğimizde ilk akşam yemeği olarak; dışardan yemek söyledik, ve tüm yeşilliği yedim özlemimden normalde yüzüne bakmam, ama toxoplasma nedeniyle hasret kalmıştım sen de öle yaparsın ; ne varsa hasret kaldığın inş doya doya yersin canım benim

Kızlar birsey sormak istiyorum. Öğretmenlerin 8+8 haftalık doğum izni bitince ilk 2 Ay yarım gün izin hakkı varmış. Bu bilgiyi yeni gördüm, daha önce kullanan oldu mu ya da duyan? Süt izni haricinde bir izinmis

Memurlarda doğum izni bittikten sonra ilk cocukda 2 ay ikinci cocukda 4 ay yarım gün çalışma var ama öğretmenlerde nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…