Çok güzel bir dizi ya ben baştan beri hiç kacirmiyorum iyi seyirlerBebeğim yakalayamıyorum sizi bugün
Yargıya başladım dünden beri; çok sardı
İnşallah gerek kalma ama İnsulinin bebeğe hiçbir zararı yok dedi kadın doğum doktorum. Eğer gerek görürse içim rahat bir şekilde kullanicam ben çünkü şekerden daha çok zarar görmesinden korkuyorum.Tokluk değil de açlık daha korkutucu
Umarım insüline gerek kalmaz
Yaa tamam canım araştırayımAnladım canım ben çok emin değilim zaten ama öyle bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. İstersen bir sor diyetisyene bunu. Gisi daha yüksekti tam buğdayın. Şekeri hızlı yükseltiyor gibi bir şeyler var.
Canım ben ectramag threog olana bakmışım, citrate olan formu da varmış ayrı. Şifa olsunAa nasil yani canım ben ocean extra almıştım ama uzerinde magnezyum sitrat yazıyor.
Bizde doğum izni olan 16 hafta bitince ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1.5 saat şeklinde. Tüm memuriyetlerde aynıdır sanırım. İdareci insaflıysa ilk 6 ay yarım gün kullandırıyor öğle arasında çıkıp bidaha dönmüyorsun umarım bizim müdür de öyle yaptırırMemurlarda doğum izni bittikten sonra ilk cocukda 2 ay ikinci cocukda 4 ay yarım gün çalışma var ama öğretmenlerde nasıl bilmiyorum
Bendede 1 haftadır böyle inanın bende anlam veremiyorum, bende kısmetse çarşamba günü gidicem siz benden önce gidiyorsunuz doktora sordugunuzda buradanda yazarmısınız inanın bende merak içindeyim normal mi yoksa sıkıntı mıBen de aynı şekilde hiç kaçamak yapmıyorum dün kahvaltıda kasarli tam buğday ekmeğine tost domates salatalık zeytin yedim sadece tokluk 190 çıktı. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Yarın doktor kontrolum var bir haftadır olcuyorum açlığı hiç 110un altında görmedim tokluk ta hep 130 üzeri bakalım doktor ne diyecek
Yarım gün hakkımı kullanmak istiyorum dersen önce yarım gün hakkımı kullaniyorsun yarım gün hakkından sonra tekrar süt izni hakkımı kullacagim dedikten sonra kalan süreyi 3 saat daha sonrada 6 ay 1.5 saat şeklinde kullanıyorsun ben kizimda o şekilde kullandım şimdi benim doğum izniniz bittigi zaman 4 ay yarım gün çalışacağim sonra 2 ay 3 saat oluyor çünkü toplam 6 ay kullanacagiz 4 ay yarim gunden gitmiş oluyor son 6 ayda 1.5 saat olacak anlatabildimmi bilmiyorum amaCanım ben ectramag threog olana bakmışım, citrate olan formu da varmış ayrı. Şifa olsun
Bizde doğum izni olan 16 hafta bitince ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1.5 saat şeklinde. Tüm memuriyetlerde aynıdır sanırım. İdareci insaflıysa ilk 6 ay yarım gün kullandırıyor öğle arasında çıkıp bidaha dönmüyorsun umarım bizim müdür de öyle yaptırır
Canım ben tam buğday ekmegi yiyorum senin gibi şeker ilavesiz var uno nun onu alıyorum, normal fırındakilerde yada bazı marketlerde tam buğday bile olsa şeker miktarı oluyor, yani 1 buçuk aydır aybı ekmegi yiyorum değiştirmedim o yüzden bendeki sebeb ekmek degil ama sendeki olabilir, umarım ekmektirde çözümü basit olur öyleceYaa tamam canım araştırayım
Minciiirrr aydınlanma yaşadım resmen bilmiyordum hiç bunu. Eşim de müdür aslında personellerin çoğu bayan. O 6 ay yarım gün kullandırtıyor tüm doğum yapanlara kendi insiyatifiyle ama meğerse sadece 2 ayı kendi insiyatifiymişYarım gün hakkımı kullanmak istiyorum dersen önce yarım gün hakkımı kullaniyorsun yarım gün hakkından sonra tekrar süt izni hakkımı kullacagim dedikten sonra kalan süreyi 3 saat daha sonrada 6 ay 1.5 saat şeklinde kullanıyorsun ben kizimda o şekilde kullandım şimdi benim doğum izniniz bittigi zaman 4 ay yarım gün çalışacağim sonra 2 ay 3 saat oluyor çünkü toplam 6 ay kullanacagiz 4 ay yarim gunden gitmiş oluyor son 6 ayda 1.5 saat olacak anlatabildimmi bilmiyorum ama
İlk cocukda doğum izni bittikten sonra iki ay yarım gün ikinci cocukda 4 ayMinciiirrr aydınlanma yaşadım resmen bilmiyordum hiç bunu. Eşim de müdür aslında personellerin çoğu bayan. O 6 ay yarım gün kullandırtıyor tüm doğum yapanlara kendi insiyatifiyle ama meğerse sadece 2 ayı kendi insiyatifiymiş
Okudum canım tüm detayları çok sağol. Muhtemelen f bendi için yani yarım gün için dilekçe vermesek de müdür kullandırtırdı ama yine de vereyim ben. Çünkü yarımlar bitince ücretsize ayrılmayı planlıyorum, eğer dilekçe verdiysen o 4 ay sonundan itibaren 2 yıl kullanabiliyorsunuç, dilekçe vermeyip normal süt izni gibi kullanırsan kağıt üstünde yani ozaman 2yıllık süre analık izni bitiş tarihinde başlıyor. Oğlumda da 25 aylık olunca işe başlamıştım hiç süt izni kullanmamıştım 2 ay heyet raporu almıştım, inşallah imkanlar el verir de kızımı da en az 2 yaşına kadar kendim büyütmek isterimİlk cocukda doğum izni bittikten sonra iki ay yarım gün ikinci cocukda 4 ay
Alt kısma ekledim canım bak istersen
Çevremde o kadar öğretmen olduğu halde sadece süt iznini biliyordum, haklarımızı tam bilmemek beni üzdü. Bilgiler için çok teşekkür ederimYarım gün hakkımı kullanmak istiyorum dersen önce yarım gün hakkımı kullaniyorsun yarım gün hakkından sonra tekrar süt izni hakkımı kullacagim dedikten sonra kalan süreyi 3 saat daha sonrada 6 ay 1.5 saat şeklinde kullanıyorsun ben kizimda o şekilde kullandım şimdi benim doğum izniniz bittigi zaman 4 ay yarım gün çalışacağim sonra 2 ay 3 saat oluyor çünkü toplam 6 ay kullanacagiz 4 ay yarim gunden gitmiş oluyor son 6 ayda 1.5 saat olacak anlatabildimmi bilmiyorum ama
Günaydınlar. Ben hemen yerli malı listesinden mandalinayı kaptımGünaydın kızlardünden beri yerli malı hazırlığı vardı yoruldum ya yiğenime ayrı oğluma ayrı. Yarın da oğlumun öğretmeni ve sınıf annesi eski eşim için başsağlığına gelecekler onlara birşeyler hazırlayıp evi temizlemem lazım
Yaa çok tatlı gerçektenYaa Queen 3 sene önce kızımda aynı yenidogani almıştım o kadar tatlı bi takım kigüle güle kullnansın minnoşun
Geçmiş olsun canım valla hiç kendini yorma İnternet hem daha kolay hem de daha ucuz.Günaydınlar. Ben hemen yerli malı listesinden mandalinayı kaptımkek börek uğraşamam diye. Çocuğa da beslenme koymadık bugün, yerli malında ücretsiz veriliyordu sanırım kermeste paralıydı diye hatrladım inş aç kalmaz, hoş aç kalsa da o dert etmez mutlu olur
Dün akşam oğlumu hastaneye götürdük oradan avmye gidelim hem yemek hem de bebiş kıyafeti için dedim ama nasıl pişman oldum çok kasılmam oldu 1 saat dolandık anca. Gece boyu da çok şiddetliydi nefesimi kesti resmen. Benden geçmiş anacımhayır onca dolandık çöp bile alamadım. Yenidoğan kıyafeti az gibi gelmişti ütüleyince, yine eve gelip trendyoldan aldım ama baksanıza nasıl tatlııı
Kesinlikle öyleymiş. Hm kapandı burada, e bebek ve lcw kaldı geriye ama oralarda da yenidoğan takım olarak bulamadım hiçbişi. Zibilyon çeşit var nette kafa rahatGeçmiş olsun canım valla hiç kendini yorma İnternet hem daha kolay hem de daha ucuz.
Lcw mağazadan bişey almayın ya, uygulamaya girince az çok kupon veriyor çok karlı oluyor.Kesinlikle öyleymiş. Hm kapandı burada, e bebek ve lcw kaldı geriye ama oralarda da yenidoğan takım olarak bulamadım hiçbişi. Zibilyon çeşit var nette kafa rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?