2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kolay gelsin canım ben izinliyim evde hiç yemek yapmıyorum bugün eşim de yok sadece oğlumun odasını temizledim artı kedisi var kumu vs çarşaflarını değiştirdim kurutmaya çamaşır attım Kahvaltımı zor yapıp yattım grip mi hamilelik mi bilmiyorum artık benden iş falan çıkmaz Yardımcı kadın da bulamıyorum Şu an senin işler benim gözümde büyüdü Yiyecekleri hazır al bari

Seneye bende çocuğumu noel baba yapacam böyle bi hevesim var bende ocak sonrası indirimden alıcam bişeyler
Bide 1-3 ay almışsın queen , benim 3-4 takım yenidoğan var sonrası hep 3+ alsam mı bi iki takım 1-3 ay ya? Yoksa döndürüp döndürüp giydirir miyiz

Benim de dün aldığımla 3 takım yenidoğan oldu. Sonrası 2-4ler var 3-6lar var. 1-3 de olsun dedim bitane yumuş yumuş sıcacık geldi. Bana kalsa büyük büyük giysin de bebek görmeye falan geldiklerinde sosyeteye rezil olmayalım didimm tamamen o amaçlı alınmış bişi. Bebeğin kilosuna da bağlı tabi, oğlum prematüre olduğundan 0-1ayları bile tepe tepe giydirmiştim, minyon bebiş olursa uzun giyer dobalak olursa elimde patlar

Ya queen rezil olmazsın canım.
Kızlar ben kolay ağlayan biri değilimdir hatta hiç ağlamam tutarım hep kendimi ama sabah eşim ve kızım çıktı uyumaya çalıştım uyuyamadım bir sürü de yapılacak şey var aklımda bir anda salya sümük bayada sesli ağlamaya başladım durduramadım kendimi ama nasıl rahatladım ağlamakta güzel bişeymiş.

Oh çok iyi yapmışsın şifa olsun akıp giden gözyaşların ne güzel rahatlamışsın. Sanırım böyle değişik hallere bundan sonra daha sık gireceğiz suyum gelmeden önceki sabah elimden waffle tabağını düşürdüm diye oturup saatlerce ağzım burnum şişesiye çocuk gibi iç çeke çeke ağlamıştım, delilik halleri

Ah canım ya kıyamam
Boşver iyi de olmuş. Arada tutmamak gerekiyor işte.

Ah canım ya kıyamam
Boşver iyi de olmuş. Arada tutmamak gerekiyor işte.
Saolun güzeller senede bir bi ağlama krizim oluyor sebepsiz yere çok birikiyor muhtemelen saçma sapan bir şekilde artan fiyatlara ağlayasım var ben çocuğuma bakabiliyorum çok şükür her istediğimi alabiliyorum maddi olarak sıkıntım yok ama ya elinde olmayanlar çok komik ki dün peynirci babaya gittik kızımla örgü peynir istedi aldım ama şok oldum 350 tl kilosu çok yazık umarım bu artışlar böyle devam etmez.
Dün çikolata magnet ve kapısüssü siparişlerimide verdim (giyat pahalılığı deyip bunları neden aldın demeyin ha ağlarım))kızlar ruh halim değişssin biraz atıyım bakın oğluşuma

Eklentiler

• 67B3449E-4036-4F84-AF24-4626409ED4C7.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 62
  • FCDF824A-4DE3-4349-8639-1560DEEBC1A1.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 67
Canım doktor bana 75gr yükleme yapmıştı sadece ilk saat 205 çıktı diger 2. Saat 141 çıkmıştı, onyüzden 1 saatlik ölçümü yapıyorum, ama ilk saat yüksekse ikinci saati ölçüyorum düşmüş oluyor şeker direk tabi yürüyüş yapıyorum hemen yüksek görünce, sanırsam seninde işk saat sadece yüksek çıkmış benim gibi 2.saat dengeleniyor hemen şeker

Teşekkür ederim randevu aldım başka bir doktora da

Alacaksın tabi canım, pahalıysa pahalı. Ucuza bi şey mi kaldı ki? Maaş da artıyor nasılsa diye avunuyoruz minicik bi şey de alsa insan çok mutlu oluyor. Kafanı takıp kendini üzme hiç.
Burda bi ilan sayfası var; temizlikçi arıyorum diye ilan verdim. Bi kadın döndü sadece; o da gelmicek galiba. Eşime soriym vs dedi; 24 saattir haber yok. Bi de Kıbrıs Türkiye’den daha pahalıdır. Her konuda; ama özellikle elektrik. Mesela bu ay 3.500₺ gelse elektrik şaşırmayız o derece fahiştir. Ama gel gör ki, temizlikçi bulamıyoruz yani. Aman sıkıyor böyle konular beni

Bayıldım aldıklarına, sevgiyle sağlıkla kullanılsın hepsi de
Bi de yeni derdim; bana da noluyorsa yiğit isminden emindim yani eminim gibi de; ama emir ismi acayip kafamı karıştırdı. Yicem kafayı help

Evet ama diyetisyen ani yükseliş ve düşüş bebek için iyi değil dedi Yürüyüş şekeri düşürmeye en etkili şey birde kalp çarşıntımı sordum evet şekerin yükselmesinden vücut fazla enerji oluşuyor dedi her yemekten sonra bana yürüyüş şart yani

Çokk güzeller canım sağlıkla gelsin bebiş, güzel günlerde kullanılsın inşallah

İsimlerin karakter analizine bakabilirsin renklicim belki işini kolaylaştırır

Yiğit+1

Ben o kadar acemi alışverişi yapmışım ki 27 tane çıtçıtlı body saydım ve çoğu 0-3 el kadarlar Bir allahın kuluda bacım sen napıyosun dememiş

Eklentiler

• CCC716E5-556B-4A6E-A574-DA34165C464B.webp
    36 KB · Görüntüleme: 86
Çok güzel ya güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…