Kolay gelsin canım ben izinliyim evde hiç yemek yapmıyorum bugün eşim de yok sadece oğlumun odasını temizledim artı kedisi var kumu vs çarşaflarını değiştirdim kurutmaya çamaşır attım Kahvaltımı zor yapıp yattım grip mi hamilelik mi bilmiyorum artık benden iş falan çıkmaz Yardımcı kadın da bulamıyorum Şu an senin işler benim gözümde büyüdü Yiyecekleri hazır al bariGünaydın kızlardünden beri yerli malı hazırlığı vardı yoruldum ya yiğenime ayrı oğluma ayrı. Yarın da oğlumun öğretmeni ve sınıf annesi eski eşim için başsağlığına gelecekler onlara birşeyler hazırlayıp evi temizlemem lazım
Seneye bende çocuğumu noel baba yapacamKız hiç sorma. Dün uygulamadan kızımın seneye yılbaşında giyeceği kıyafeti aldım (evet ben bir manyağım) ben 94e aldım mağazada 220tlydi bence zamanla komple online a dönecek milleti alıştırıyorlar böyle böyle
Benim de dün aldığımla 3 takım yenidoğan oldu. Sonrası 2-4ler var 3-6lar var. 1-3 de olsun dedim bitane yumuş yumuş sıcacık geldi. Bana kalsa büyük büyük giysin de bebek görmeye falan geldiklerinde sosyeteye rezil olmayalım didimmSeneye bende çocuğumu noel baba yapacamböyle bi hevesim var bende ocak sonrası indirimden alıcam bişeyler
Bide 1-3 ay almışsın queen , benim 3-4 takım yenidoğan var sonrası hep 3+ alsam mı bi iki takım 1-3 ay ya? Yoksa döndürüp döndürüp giydirir miyiz
Ya queenBenim de dün aldığımla 3 takım yenidoğan oldu. Sonrası 2-4ler var 3-6lar var. 1-3 de olsun dedim bitane yumuş yumuş sıcacık geldi. Bana kalsa büyük büyük giysin de bebek görmeye falan geldiklerinde sosyeteye rezil olmayalım didimmtamamen o amaçlı alınmış bişi. Bebeğin kilosuna da bağlı tabi, oğlum prematüre olduğundan 0-1ayları bile tepe tepe giydirmiştim, minyon bebiş olursa uzun giyer dobalak olursa elimde patlar
Oh çok iyi yapmışsın şifa olsun akıp giden gözyaşların ne güzel rahatlamışsın. Sanırım böyle değişik hallere bundan sonra daha sık gireceğizYa queenrezil olmazsın canım.
Kızlar ben kolay ağlayan biri değilimdir hatta hiç ağlamam tutarım hep kendimi ama sabah eşim ve kızım çıktı uyumaya çalıştım uyuyamadım bir sürü de yapılacak şey var aklımda bir anda salya sümük bayada sesli ağlamaya başladım durduramadım kendimi ama nasıl rahatladım ağlamakta güzel bişeymiş.
Ah canım yaYa queenrezil olmazsın canım.
Kızlar ben kolay ağlayan biri değilimdir hatta hiç ağlamam tutarım hep kendimi ama sabah eşim ve kızım çıktı uyumaya çalıştım uyuyamadım bir sürü de yapılacak şey var aklımda bir anda salya sümük bayada sesli ağlamaya başladım durduramadım kendimi ama nasıl rahatladım ağlamakta güzel bişeymiş.
Oh çok iyi yapmışsın şifa olsun akıp giden gözyaşların ne güzel rahatlamışsın. Sanırım böyle değişik hallere bundan sonra daha sık gireceğizsuyum gelmeden önceki sabah elimden waffle tabağını düşürdüm diye oturup saatlerce ağzım burnum şişesiye çocuk gibi iç çeke çeke ağlamıştım, delilik halleri
Saolun güzeller senede bir bi ağlama krizim oluyor sebepsiz yere çok birikiyor muhtemelenAh canım yakıyamam
Boşver iyi de olmuş. Arada tutmamak gerekiyor işte.
Canım doktor bana 75gr yükleme yapmıştı sadece ilk saat 205 çıktı diger 2. Saat 141 çıkmıştı, onyüzden 1 saatlik ölçümü yapıyorum, ama ilk saat yüksekse ikinci saati ölçüyorum düşmüş oluyor şeker direk tabi yürüyüş yapıyorum hemen yüksek görünce, sanırsam seninde işk saat sadece yüksek çıkmış benim gibi 2.saat dengeleniyor hemen şeker
Teşekkür ederimO haftalarda bebek hareketlerini bende cok hissetmiyordum henuz küçük oluyorlar. 21.haftamda aslinda azdi simdiki gibi otuz kez olmuyordu ama benim sabaha kadar sancim oldu birgün. Öyle ortaya çıktı. Üzülmeyin tabi ama tedbiri de bırakmayin. Benimde vajinal ultrasonla bakmışlardı ama görememişlerdi prof perinatoloğa gidene kadar. O yuzden birkaç doktor mutlaka öneririm.
Alacaksın tabi canım, pahalıysa pahalı. Ucuza bi şey mi kaldı ki? Maaş da artıyor nasılsa diye avunuyoruzSaolun güzeller senede bir bi ağlama krizim oluyor sebepsiz yere çok birikiyor muhtemelensaçma sapan bir şekilde artan fiyatlara ağlayasım var ben çocuğuma bakabiliyorum çok şükür her istediğimi alabiliyorum maddi olarak sıkıntım yok ama ya elinde olmayanlar çok komik ki dün peynirci babaya gittik kızımla örgü peynir istedi aldım ama şok oldum 350 tl kilosu çok yazık umarım bu artışlar böyle devam etmez.
Dün çikolata magnet ve kapısüssü siparişlerimide verdim (giyat pahalılığı deyip bunları neden aldın demeyin ha ağlarım))kızlar ruh halim değişssin biraz atıyım bakın oğluşuma
Evet ama diyetisyen ani yükseliş ve düşüş bebek için iyi değil dediCanım doktor bana 75gr yükleme yapmıştı sadece ilk saat 205 çıktı diger 2. Saat 141 çıkmıştı, onyüzden 1 saatlik ölçümü yapıyorum, ama ilk saat yüksekse ikinci saati ölçüyorum düşmüş oluyor şeker direk tabi yürüyüş yapıyorum hemen yüksek görünce, sanırsam seninde işk saat sadece yüksek çıkmış benim gibi 2.saat dengeleniyor hemen şeker
Çokk güzeller canım sağlıkla gelsin bebiş, güzel günlerde kullanılsın inşallahSaolun güzeller senede bir bi ağlama krizim oluyor sebepsiz yere çok birikiyor muhtemelensaçma sapan bir şekilde artan fiyatlara ağlayasım var ben çocuğuma bakabiliyorum çok şükür her istediğimi alabiliyorum maddi olarak sıkıntım yok ama ya elinde olmayanlar çok komik ki dün peynirci babaya gittik kızımla örgü peynir istedi aldım ama şok oldum 350 tl kilosu çok yazık umarım bu artışlar böyle devam etmez.
Dün çikolata magnet ve kapısüssü siparişlerimide verdim (giyat pahalılığı deyip bunları neden aldın demeyin ha ağlarım))kızlar ruh halim değişssin biraz atıyım bakın oğluşuma
İsimlerin karakter analizine bakabilirsin renklicim belki işini kolaylaştırırAlacaksın tabi canım, pahalıysa pahalı. Ucuza bi şey mi kaldı ki? Maaş da artıyor nasılsa diye avunuyoruzminicik bi şey de alsa insan çok mutlu oluyor. Kafanı takıp kendini üzme hiç.
Burda bi ilan sayfası var; temizlikçi arıyorum diye ilan verdim. Bi kadın döndü sadece; o da gelmicek galiba. Eşime soriym vs dedi; 24 saattir haber yok. Bi de Kıbrıs Türkiye’den daha pahalıdır. Her konuda; ama özellikle elektrik. Mesela bu ay 3.500₺ gelse elektrik şaşırmayız o derece fahiştir. Ama gel gör ki, temizlikçi bulamıyoruz yani. Aman sıkıyor böyle konular beni
Bayıldım aldıklarına, sevgiyle sağlıkla kullanılsın hepsi de
Bi de yeni derdim; bana da noluyorsa yiğit isminden emindim yani eminim gibi de; ama emir ismi acayip kafamı karıştırdı. Yicem kafayıhelp
Yiğit+1Alacaksın tabi canım, pahalıysa pahalı. Ucuza bi şey mi kaldı ki? Maaş da artıyor nasılsa diye avunuyoruzminicik bi şey de alsa insan çok mutlu oluyor. Kafanı takıp kendini üzme hiç.
Burda bi ilan sayfası var; temizlikçi arıyorum diye ilan verdim. Bi kadın döndü sadece; o da gelmicek galiba. Eşime soriym vs dedi; 24 saattir haber yok. Bi de Kıbrıs Türkiye’den daha pahalıdır. Her konuda; ama özellikle elektrik. Mesela bu ay 3.500₺ gelse elektrik şaşırmayız o derece fahiştir. Ama gel gör ki, temizlikçi bulamıyoruz yani. Aman sıkıyor böyle konular beni
Bayıldım aldıklarına, sevgiyle sağlıkla kullanılsın hepsi de
Bi de yeni derdim; bana da noluyorsa yiğit isminden emindim yani eminim gibi de; ama emir ismi acayip kafamı karıştırdı. Yicem kafayıhelp
Teşekkürler canım biberon ve emzikte gelmiş şimdi güvenlik almış gidip alayım dışardan hemen bakayım minicik emziklereÇokk güzeller canım sağlıkla gelsin bebiş, güzel günlerde kullanılsın inşallah
Ben o kadar acemi alışverişi yapmışım ki 27 tane çıtçıtlı body saydım ve çoğu 0-3 el kadarlarBenim de dün aldığımla 3 takım yenidoğan oldu. Sonrası 2-4ler var 3-6lar var. 1-3 de olsun dedim bitane yumuş yumuş sıcacık geldi. Bana kalsa büyük büyük giysin de bebek görmeye falan geldiklerinde sosyeteye rezil olmayalım didimmtamamen o amaçlı alınmış bişi. Bebeğin kilosuna da bağlı tabi, oğlum prematüre olduğundan 0-1ayları bile tepe tepe giydirmiştim, minyon bebiş olursa uzun giyer dobalak olursa elimde patlar
Çok güzel ya güle güle kullanınSaolun güzeller senede bir bi ağlama krizim oluyor sebepsiz yere çok birikiyor muhtemelensaçma sapan bir şekilde artan fiyatlara ağlayasım var ben çocuğuma bakabiliyorum çok şükür her istediğimi alabiliyorum maddi olarak sıkıntım yok ama ya elinde olmayanlar çok komik ki dün peynirci babaya gittik kızımla örgü peynir istedi aldım ama şok oldum 350 tl kilosu çok yazık umarım bu artışlar böyle devam etmez.
Bacım sen neyapıyorsun hatta yapmışsınBen o kadar acemi alışverişi yapmışım ki 27 tane çıtçıtlı body saydım ve çoğu 0-3 el kadarlarBir allahın kuluda bacım sen napıyosun dememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?