2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben o kadar acemi alışverişi yapmışım ki 27 tane çıtçıtlı body saydım ve çoğu 0-3 el kadarlar Bir allahın kuluda bacım sen napıyosun dememiş
senin böyle yapacağın belliydi hepimizi de peşinden sürükledin ayy ben de çok az almışım ya daha almam lazim

Maşallah güle güle giysin prenses çok tatlış

Sana da kolay gelsin canım yaptım valla birşeyler bugün de yapacağım gece de banyo toz alma falan temizlik işleri sabah da evi süpürürüm pazar günü pertim nasipse

Kızlar şimdi doktordan çıktım bebeğin suyu biraz fazla dedi bende ne olcak dedim şekerde çıkmadı takip etcez dedi sınırda dedi benim gibi olan varmı? Neden olabilir

Kızlar şimdi doktordan çıktım bebeğin suyu biraz fazla dedi bende ne olcak dedim şekerde çıkmadı takip etcez dedi sınırda dedi benim gibi olan varmı? Neden olabilir
Benimde 24. Haftalarda fazla çıkmıştı şeker yükşemesi yaptırmamıştım ama tokluk yüksek çıkıyordu diyet yapınca 2 hafta sonra gittiğimde düzelmişti. Bazen son haftalarda şekerin yükseldiğini okumuştum belki sizinde yükseliyordur karbonhidrat, nişasta ve şeker tüketimine dikkat ederseniz düzelir diye düşünüyorum.

Ben o kadar acemi alışverişi yapmışım ki 27 tane çıtçıtlı body saydım ve çoğu 0-3 el kadarlar Bir allahın kuluda bacım sen napıyosun dememiş
Buraya yazsaydın 27 tane aldım diye ben derdim çocuğumun 27 parça kıyafeti yok bacım sen napmışsın ya

Buraya yazsaydın 27 tane aldım diye ben derdim çocuğumun 27 parça kıyafeti yok bacım sen napmışsın ya
bi kaç parça hediye gelmişti bi kaç parça takımların içinde vardı birazda ayrıca almıştım farkedememişim işin kötüsü çoğu küçük ve doğru düzgün alt üst takımı yok keşke yaz bebesi olsaydı zıbınla büyütürdüm

Reis onu boşver de sen 4lü sayılara düşmüşsün biz bunu sana söyledik mi

İnsan özlüyor bende en son 32de gördüm ama yüzünü göstermdi yine sıpa inş haftaya gidiyorum yine
Ay ben en son 23te gördüm sanırım ondan sonra hep devlete gittim çünkü. Arada kendi Dr um gösteriyor profilden olunca okiş tatlı geçen esnerken yakaladık yüzü bize dönük 2 boyutlu siyah beyaz usgdr Chucky gibi çıkıyor niye veriyorsa foto oğlum korkuyor hatta o görüntüden töbeler olsun kara kara göz boşlukları sadece kemik görüntüsü
Evettt dogumun ayak sesleri de hisseidlmeye basladi bu hafta
Yalnız 40lara düşmek demek sezeryan olacaklar için neredeyse artık 1 ay kaldı demek omg
Hazırız korkmuyoruz dipçik gibiyiz çatır çatır doğurucaz Pıtır pıtırda olabilir
Çatır çatır yapalım anacım yapmışken hakkını verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…