- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
İnsan özlüyor bende en son 32de gördüm ama yüzünü göstermdi yine sıpa inş haftaya gidiyorum yineBugün de bizim görüş günü kızlar bebisi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım inşallah plasenta yukarı çıkmıştır güzel haberler alırım
@gunesli gunler benim çikolatanın fiyatı geldibeni bu uykudan uyandırdığınız için tesekkür ediyorum ışık hızıyla vazgeçtim
Eki Görüntüle 3177305
senin böyle yapacağın belliydi hepimizi de peşinden sürükledinBen o kadar acemi alışverişi yapmışım ki 27 tane çıtçıtlı body saydım ve çoğu 0-3 el kadarlarBir allahın kuluda bacım sen napıyosun dememiş
Maşallah güle güle giysin prenses çok tatlışGünaydınlar. Ben hemen yerli malı listesinden mandalinayı kaptımkek börek uğraşamam diye. Çocuğa da beslenme koymadık bugün, yerli malında ücretsiz veriliyordu sanırım kermeste paralıydı diye hatrladım inş aç kalmaz, hoş aç kalsa da o dert etmez mutlu olur
Dün akşam oğlumu hastaneye götürdük oradan avmye gidelim hem yemek hem de bebiş kıyafeti için dedim ama nasıl pişman oldum çok kasılmam oldu 1 saat dolandık anca. Gece boyu da çok şiddetliydi nefesimi kesti resmen. Benden geçmiş anacımhayır onca dolandık çöp bile alamadım. Yenidoğan kıyafeti az gibi gelmişti ütüleyince, yine eve gelip trendyoldan aldım ama baksanıza nasıl tatlııı
Sana da kolay gelsin canım yaptım valla birşeyler bugün de yapacağım gece de banyo toz alma falan temizlik işleri sabah da evi süpürürüm pazar günü pertim nasipseKolay gelsin canım ben izinliyim evde hiç yemek yapmıyorum bugün eşim de yok sadece oğlumun odasını temizledim artı kedisi var kumu vs çarşaflarını değiştirdim kurutmaya çamaşır attım Kahvaltımı zor yapıp yattım grip mi hamilelik mi bilmiyorum artık benden iş falan çıkmaz Yardımcı kadın da bulamıyorum Şu an senin işler benim gözümde büyüdü Yiyecekleri hazır al bari
Benimde 24. Haftalarda fazla çıkmıştı şeker yükşemesi yaptırmamıştım ama tokluk yüksek çıkıyordu diyet yapınca 2 hafta sonra gittiğimde düzelmişti. Bazen son haftalarda şekerin yükseldiğini okumuştum belki sizinde yükseliyordur karbonhidrat, nişasta ve şeker tüketimine dikkat ederseniz düzelir diye düşünüyorum.Kızlar şimdi doktordan çıktım bebeğin suyu biraz fazla dedi bende ne olcak dedim şekerde çıkmadı takip etcez dedi sınırda dedi benim gibi olan varmı? Neden olabilir
Buraya yazsaydın 27 tane aldım diye ben derdimBen o kadar acemi alışverişi yapmışım ki 27 tane çıtçıtlı body saydım ve çoğu 0-3 el kadarlarBir allahın kuluda bacım sen napıyosun dememiş
Buraya yazsaydın 27 tane aldım diye ben derdimçocuğumun 27 parça kıyafeti yok bacım sen napmışsın ya
Kuzum 32. Haftadan sonra su azaliyormus zaten bence o surecte normallesirKızlar şimdi doktordan çıktım bebeğin suyu biraz fazla dedi bende ne olcak dedim şekerde çıkmadı takip etcez dedi sınırda dedi benim gibi olan varmı? Neden olabilir
Reis onu boşver de sen 4lü sayılara düşmüşsün biz bunu sana söyledik mibi kaç parça hediye gelmişti bi kaç parça takımların içinde vardı birazda ayrıca almıştım farkedememişim işin kötüsü çoğu küçük ve doğru düzgün alt üst takımı yok keşke yaz bebesi olsaydı zıbınla büyütürdüm
Sende mabeeel, 4lü sayılara düşmüşsünKuzum 32. Haftadan sonra su azaliyormus zaten bence o surecte normallesir
Evettt dogumun ayak sesleri de hisseidlmeye basladi bu haftaSende mabeeel, 4lü sayılara düşmüşsün
Reis onu boşver de sen 4lü sayılara düşmüşsün biz bunu sana söyledik mi
Hazırız korkmuyoruz dipçik gibiyiz çatır çatır doğurucazEvettt dogumun ayak sesleri de hisseidlmeye basladi bu hafta
Firt diye firtlatsakHazırız korkmuyoruz dipçik gibiyiz çatır çatır doğurucazPıtır pıtırda olabilir
Ay ben en son 23te gördüm sanırım ondan sonra hep devlete gittim çünkü. Arada kendi Dr um gösteriyor profilden olunca okiş tatlı geçen esnerken yakaladık yüzü bize dönük 2 boyutlu siyah beyaz usgdr Chucky gibi çıkıyor niye veriyorsa fotoİnsan özlüyor bende en son 32de gördüm ama yüzünü göstermdi yine sıpa inş haftaya gidiyorum yine
Yalnız 40lara düşmek demek sezeryan olacaklar için neredeyse artık 1 ay kaldı demek omgEvettt dogumun ayak sesleri de hisseidlmeye basladi bu hafta
Çatır çatır yapalım anacım yapmışken hakkını verelimHazırız korkmuyoruz dipçik gibiyiz çatır çatır doğurucazPıtır pıtırda olabilir
Evettt dogumun ayak sesleri de hisseidlmeye basladi bu hafta
Hazırız korkmuyoruz dipçik gibiyiz çatır çatır doğurucazPıtır pıtırda olabilir
NASIL DOĞURAACAZZZ NASSIIILLLLLFirt diye firtlatsak
Kız sus çıkacak bir şekilde dönülmez bir akşamın ufkundayızNASIL DOĞURAACAZZZ NASSIIILLLLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?