2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
3 yaşında bence artık bebek sesine uyanmaz ya merak etme. Bir yaştan sonra uykuları ağırlaşıyor. Aslında vaktiniz var şimdi yağızın odasını ayırsan nasıl olur?

Ya benim pimpirik reis kocam benle beraber uyanır emzirmeye, korkar uyurum da çocuğunu boğarım diye allah korusun
Bebek doğduğu an, ilk ağlama sesiyle annenin kulagınarasında bir frekans oluşurmuş doğal olarak. Bu yüzden anne her zmn bebeğin sesini ilk duyan, tepki veren olurmuş. Merak etme yani

Bebek doğduğu an, ilk ağlama sesiyle annenin kulagınarasında bir frekans oluşurmuş doğal olarak. Bu yüzden anne her zmn bebeğin sesini ilk duyan, tepki veren olurmuş. Merak etme yani
Uykum hafiftir zaten benim de eşimin de, yorgunluk ve uykusuzluktan bebem emerken uyurum diye korkar

3 yaşında bence artık bebek sesine uyanmaz ya merak etme. Bir yaştan sonra uykuları ağırlaşıyor. Aslında vaktiniz var şimdi yağızın odasını ayırsan nasıl olur?
Diğer odadaki yatak hem çok yüksek, hem kliması yok. Olmaz maalesef şimdilik
Ben salonda olurum bi müddet diye düşündüm işte bebekle de; ondan. Bakalım ya. Nasip

Bence rahatsız olmaz ya merak etme, zaten iki ıh deyince kalkıp alıyoruz Saatlerce ağladığı bir durum olursa- ki olmaz inşallah - o zaman ayrı bir odaya götürürsün. Bence gereksiz yere stres olma.

Ben salonda olurum bi müddet diye düşündüm işte bebekle de; ondan. Bakalım ya. Nasip
Bir de renkli malum şimdi bebek gidince sen de gidersen çocuk bence içerlenir. Annem bebekle gitti beni bıraktı diye düşünebilir.

Kızlar 30+6 bebem 1800 gr olmuş, iyi mi sizce? Benim doktor Polyana olduğu için her şeye süper harika sorun yok devam modunda o yüzden normal mi değil mi anlayamıyorum adam dünyanın en sorunsuz hamileliğini ben geçiriyorum gibi davranıyor ben kontrol süresi de azalır diye bekliyordum 3 hafta sonraya verdi yine. Bide kilo almıyorum dedim dedim 1 haftada 2 kilo almışım, başladık artık heralde almaya

Kilosu gayet iyi haftasına göre

Geçmiş olsun canım hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Sen de annen de dualarımdasınız Allah sana sabır versin kuzum.

Başınız sağolsun Nur içinde yatsın çok üzgünüm Allah sabırlar versin okudum fatiha

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Allahım kalbine ferahlık versin canim

Bir de renkli malum şimdi bebek gidince sen de gidersen çocuk bence içerlenir. Annem bebekle gitti beni bıraktı diye düşünebilir.
Ay güneşim ya içimi dağladın. ben bunu nasıl düşünemedim. çok haklısın ya.
Gerçekten Allah razı olsun canım. Zaten malum erkek çocuğu, bana çok düşkün. Kesin içerlerdi yani

İki doktor takibindeyim. 30 da gittim en son; 33 te gel dedi bana bile düşün riskli gebelik olmasına rağmen normal yani. Sonrasında 35,37 şeklinde olur ama sanırm yani inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…