- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Hangi semt orası yaAynen bende mahalleye girince köyümüze geldik diyorum
Babam aradı geçen elektrik kesmişti dedim baba elektrik yok oturuyom öyle, oraya elektrik verildiğine şükret dedi agsjahj. Rakımı rize ayderden yüksek
Yani ankara sayılmaz aslında siteden çıkınca ankara 36 km diyorAnkarada de mi neredesin sen konum at dkdkdk
3 yaşında bence artık bebek sesine uyanmaz ya merak etme. Bir yaştan sonra uykuları ağırlaşıyor. Aslında vaktiniz var şimdi yağızın odasını ayırsan nasıl olur?Bence ayrı odada yatmaya gerek yok. Onun da evladı. Eğer gece nöbeti gibi nöbeti, çalışma saati olmayan bir anneyse , ilk zmn emzirme ; bez değişimi için uyanmak zor olabilir. Ama zorluklar paylaşılınca , hiç de zor olmaz. Sonuçta sadece annenin çocuğu değil ki. Demi ama ? İki pışpış da babacık yapsın nolur ki
Ama yağız 3 yaşında artık nerdeyse; onu uyandırmamak adına, başka odada mı kalsam acaba sorusu var aklımda güneş yabebek uyanıp ağladıkça, yavrumun uykusu bölünmesin diye. Zaten yaza taşınma ihtimalimiz var diye, ayrı oda yaparım yagıza da nasılsa sence ?
Yani etimesgut diye geçiyor ama zorla bağlanmış etimesguta. Mecbur bi yere bağlanacaktı oraya bağlanmışHangi semt orası ya
Bebek doğduğu an, ilk ağlama sesiyle annenin kulagınarasında bir frekans oluşurmuş doğal olarak. Bu yüzden anne her zmn bebeğin sesini ilk duyan, tepki veren olurmuş. Merak etme yaniYa benim pimpirik reis kocam benle beraber uyanır emzirmeye, korkar uyurum da çocuğunu boğarım diye allah korusun
Uykum hafiftir zaten benim de eşimin de, yorgunluk ve uykusuzluktan bebem emerken uyurum diye korkarBebek doğduğu an, ilk ağlama sesiyle annenin kulagınarasında bir frekans oluşurmuş doğal olarak. Bu yüzden anne her zmn bebeğin sesini ilk duyan, tepki veren olurmuş. Merak etme yani
Diğer odadaki yatak hem çok yüksek, hem kliması yok. Olmaz maalesef şimdilik3 yaşında bence artık bebek sesine uyanmaz ya merak etme. Bir yaştan sonra uykuları ağırlaşıyor. Aslında vaktiniz var şimdi yağızın odasını ayırsan nasıl olur?
Bacım sen yenimahalleye felan bakarsın ev, bizim lojman malum. Ucuz diye uzak yerden almışlar, serviste olduğu için eşim sorun etmedi. Kiralar arttıktan sonra ben de sorun etmedim vallah.Hangi semt orası ya
Bence rahatsız olmaz ya merak etme, zaten iki ıh deyince kalkıp alıyoruzDiğer odadaki yatak hem çok yüksek, hem kliması yok. Olmaz maalesef şimdilik
Doğru dedin. Hay öpim ağzındanBence rahatsız olmaz ya merak etme, zaten iki ıh deyince kalkıp alıyoruzSaatlerce ağladığı bir durum olursa- ki olmaz inşallah - o zaman ayrı bir odaya götürürsün. Bence gereksiz yere stres olma.
Bir de renkli malum şimdi bebek gidince sen de gidersen çocuk bence içerlenir. Annem bebekle gitti beni bıraktı diye düşünebilir.Diğer odadaki yatak hem çok yüksek, hem kliması yok. Olmaz maalesef şimdilik
Ben salonda olurum bi müddet diye düşündüm işte bebekle de; ondan. Bakalım ya. Nasip
Kilosu gayet iyi haftasına göreKızlar 30+6 bebem 1800 gr olmuş, iyi mi sizce? Benim doktor Polyana olduğu için her şeye süper harika sorun yok devam modunda o yüzden normal mi değil mi anlayamıyorumadam dünyanın en sorunsuz hamileliğini ben geçiriyorum gibi davranıyor ben kontrol süresi de azalır diye bekliyordum 3 hafta sonraya verdi yine. Bide kilo almıyorum dedim dedim 1 haftada 2 kilo almışım, başladık artık heralde almaya
Geçmiş olsun canım hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Sen de annen de dualarımdasınızArkadaslar cok üzgünümAllah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Bugun kendime gelebildim biraz. Bu süreçte bu acıyı yaşamak çok zor oldu
Başınız sağolsun Nur içinde yatsın çok üzgünüm Allah sabırlar versinArkadaslar cok üzgünümAllah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Allahım kalbine ferahlık versin canimArkadaslar cok üzgünümAllah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Ay güneşim ya içimi dağladın.Bir de renkli malum şimdi bebek gidince sen de gidersen çocuk bence içerlenir. Annem bebekle gitti beni bıraktı diye düşünebilir.
İki doktor takibindeyim. 30 da gittim en son; 33 te gel dedi bana bile düşün riskli gebelik olmasına rağmenKızlar 30+6 bebem 1800 gr olmuş, iyi mi sizce? Benim doktor Polyana olduğu için her şeye süper harika sorun yok devam modunda o yüzden normal mi değil mi anlayamıyorumadam dünyanın en sorunsuz hamileliğini ben geçiriyorum gibi davranıyor ben kontrol süresi de azalır diye bekliyordum 3 hafta sonraya verdi yine. Bide kilo almıyorum dedim dedim 1 haftada 2 kilo almışım, başladık artık heralde almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?