2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Allah rahmet eylesin okudum canım Allah sana sabırlar versin inşallah

Okumaz mıyız canım benim ne demek. Basın saolsun. Allah sabır versin.
Yine de en çok kendine dikkat et lütfen evet zor bi zmn ama karnında bi can var arkadaşım, metanetli olmak zorundasın.
Ani bi ölüm müydü ? Sanki bahsetmedin Hastalıkları vs var diye demi yanlış hatırlamıyorsam

Mavicim geçmiş olsun biraz da sana hizmet edilsin 20 gün dikkat et canım kendine

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun mmnur icinde yatsin insaAllah canim benim o kadar uzuldum ki Rabbim sabrini artirsin

Benim de 30. Hafta 1500lerde dedi ikisine de

Bir hastaligi vs yoktu. Cok yasli da degil di isinde gücünde bir insandi. Gece hafta grip oldu atlatti. Cumartesi günü abime cok üşüyorum her yerim ağrıyor demis. Abim tekrar grip olma diye önlem amaçlı acile götürürken uyumuş. Meğerse uyku degilmjs sebepsiz. Doktor kalbi durmus demis hepimiz şok olduk.

Günlerdir hicbirsey yemediğimi fark ettim baktim karnım küçülmüş gibi geldi. O kadar üzüldüm ki sadece tansiyon ilacı ictim durdum. umarım benden beslenmistir bebegim.

Başın sağolsun kuzum okudum ruhuna gitsin inşallah rabbim sabırlar versin

31+1 de 1625 gr idi bebem zıplaya zıplaya geldim eve valla sevinçten

Ah canım benim ya. Allah büyük büyük sabırlarından versin. Allah gönlüne ferahlık versin. Ne diyebilirim daha fazla. Keşke içini ferahlatabilecek bişey diyebilsem alabilsem yükünü, acını biraz da olsa. Allah evladından yüzünü güldürsün, kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin.

Beslenir tabi ki hiç dert etme onu. Ama ilaçlar dokunur ya da yan etkileri daha fazla hissedersin aç olunca. Leblebi, kraker de olsa, suyu da ihmal etmeden devam et bari. Ölçümlerde haftasında ya da bikaç hafta ilerde / geride olduğu sürece sıkıntı olmaz. Zaten doğuma az kaldı; doğduktan sonra topaç gibi yaparsın sen onu canım benim merak etme.
Ölüme elbet bi sebep olacaktı. Rabbim çektirmemiş fesleğencim; en azından böyle teselli olun. Zamanlama senin için zor olmuş tabi. Rabbim sabır versin ; biz yanındayız

Kızlar daha almadıysanız depend indirime girmiş
Ben bunu almadım zaten ter basıyor insana. Altında bez yani tuhafıma gidiyor açıkçası kalın gece pedi aldım bi paket zaten öyle aman aman çok kanama oluyor mu ben 2 dogum yaptım sezeryan ikisinde de hastane vermişti ped ve çok aşırı da kanama olmadı ben bu depent leri biraz özentl buluyorum açıkçası yanlış anlamayın renkli çamaşır alıp normal ped daha rahat diye düşünüyorum

Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah. Rabbim sabrınızı artırsın canım

çok çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah, Allah sabır versin.

Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah böyle birşey yaşamana çol üzüldüm anne insanın dayanağı. Rabbim sabır versin inşallah

Geçmiş olsun canım bana da aynı işlem uygulandı hala nidicard kullanıyorum duracaktır endişe etme benim 2 hafta geçti üstunden şuanda iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…