2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Güle güle giysin inşaallah canım ben de 2 şapka koydum 2 daha koyayım. Birde hepsi kendinden çoraplı acaba patikte koysam mı ya da ayrı küçük çoraplar. Tulumların altına
Günaydın herkese. Bence koymalısın canım çorap. Vücut uç noktaları el ayak burun üşür, iç sıcapımızdan çıkıyor. Türk anasıyız biz ayak önemli. Değil bebenin bizim ayacıklarımıza bile karışacaklar, süt ve gaz lobisi zebellah gibi tepemizde olacak giyinnn gazzz olur giyyiiiinn süt azalır

Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz. Ben önceleri gyno ferro sanol kullanıyordum sürekli ishal gibiydim ama günde bir yada iki kere gidiyordum. Geçen aldım eczacı sadece ferro sanol vermiş günde bir kere normal çıkıyorum tuvalete ishal gibi değilim

Benim yeğenim 6 yaşına kadar emdi, annesi karışmadı. Sonra kendi kendine de bıraktı. Parmağında yamulma, incelme filan da yok. Çocuğu rahat bırakın bence nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yapsın

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah rabbim sabrın büyügünü versin sizlere Allahım size çoçugunuza ve sevdiklerinize uzun ömürler versin başka acılar yaşatmasın inşallah

Bende birçok kez sordum canım önemli değil dedi ama işte dün o ünlü doktor var instagramda onun videosu ansızın karşıma çıktı takip bile etmiyorum oysaki o yüzden kafam karıştı .
Tek belirti bu değilmiş evet canım bakıldı kalbine detaylı en son gitmem de kapanmamış taramalar iyi .
Canım burun kemiği ense bakıldı ama burun kemiği ense ölçümü direk sonuç vermezmiş taramalarım iyiydi .
Oroferon kullanıyorum canım ben çok şiddetli kabız yapmadı .

Down sendromu ile ilgili bi video izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam en az 4 bulgu gerekiyordu ileri tetkikle takip için. Kendini korkutma cnm hiç bir şey yoktur allahın izniyle

Benimde vardı cocuk doktoru 24. Haftadan sonra gel dedi gittim ben görmüyorum şuan kalbi normal dedi zaten ekojenik odağın eğer ek belirti yoksa herhangi bir anlam ifade etmediğini söyledi kafana takma hepimize bişeyler söylüyorlar onlar kendi üstünden sorumluluğu atmak için söylüyor üzme kendini

Canım çok geçmiş olsun rabbim zamanında saglicakla kucağına almayı nasip etsin korkma inşallah herşey güzel olacak

Yok normal dolaba, sıcakken kavanoza koyuyon. Konserve gibi düşün.
Çorbayı dememedikde normal yemekleri denemistik sıcak sıcak kapaklarını kapatıp ters çeviriyorsun soklaniyor konserve gibi tek tek açıp ısıtıp kullanıyorsun ablam çok yapar eşine memlekete gelirken

ben bunu kullanıyorum kabızlık yapiyor değiştirsem mi acaba

Benim bebekte de ayni durum vardi canim hala sormadim ilk kontrolde soracagim doktora gecmis mi diye. Senin bebekte tek odada miydi? Bende tek odada diye cok onemli degil dedi. Burun kemiğini görüyorum, ense kalınlığı da iyi dedi. Hatta benim kizimda da vardi sapasağlam doğdu önemli bir sey değil dedi.

KALPTE DELİK VS OLAYLARI GERÇEKTEN COK YAYGIN. BENİM ÇEVREMDE kuzenlerimde bile yaşadık . sanırım kardeşimde de aynı durum olmuş. gerçekten çok yaygın. büyük cogunlugu kendiliğinden iyileşiyor. ufak bir kısım iyileşmeyenler ameliyatla düzeltiliyor. hemen down a yormak doğru değil. 2li 3lü detaylı yapan doktorlar anlatmıstır zaten. bu testler tarama testleri. tanı testleri değil. tabiki de doğruluğu 100de 100 değil. ama fetal dna da 100de 100 deil. ama 100e yakın tabi. ki burada herkes 30. haftalara geldi zaten. sadece kalp değil kol, bacak bobrek fiziksel özellikler kilo bir sürü yönden bebekler normal seyrin dısında giderdi. kendi takipli doktorunuz ultrasona kan testine bakıyor muayneleri yapıyor. o risk gormuyor veya dusuk goruyorsa internette cok ta kulak asmayın bence. o hesaba gore ben şuan yaşamıyor olurdum . bazen telefonda saglıkcı yakınlarımıza sorular soruyoruz onlar bile boyle yorum yapamam gel bakalım . ya da kan ver . ya da bi hastaneye git şu testi iste dıyor. hele hamilelikte herkesin durumu kendine özel her gebe farklı. benim takipli doktorum bile bişey oldugunda önce hastaneye git şunları yaptır ve bana haber ver diyor,ki hamilelik basından beri kontrolumuzu yapıyor. bence gıonlunuzu ferah tutun. kendinizi ve bebişinizi strese sokmayın. down tanısı alıp normal dogan bir sürü bebek var. :)))))

Canım Allah rahmet eylesin çok zor rabbim sana aile bol sabır versin

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun canım. Annemi 16 yaşımda kaybettim, istersen 50 yaşında kaybet anne acısı bence başka. Kanadını kolunu kaybediyorsun. . Allah yavruna uzun ömürler versin.

Başın saolsun tekrar kuzum, allah sabır versin. Benim bir arkadaşımın annesi de böyle oldu aynı. Hiç bir şeyi yoktu kadının. Hepimiz şok olduk. İnanamadık. Gripten mi koronadan mı öyle muamma. Vadesi dolmuş dedik.
Ben de dua gönderdim,kendi anneciğimi de andım annenin sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…