- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Günaydın canım 4 lü sayılara düşmüşsünBen çorap koydum , ayacıkları üşümesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım 4 lü sayılara düşmüşsünBen çorap koydum , ayacıkları üşümesin![]()
YaaGünaydın canım 4 lü sayılara düşmüşsün![]()
Günaydın herkese. Bence koymalısın canım çorap. Vücut uç noktaları el ayak burun üşür, iç sıcapımızdan çıkıyor. Türk anasıyız biz ayak önemli. Değil bebenin bizim ayacıklarımıza bile karışacaklar, süt ve gaz lobisi zebellah gibi tepemizde olacak giyinnn gazzz olur giyyiiiinn süt azalırGüle güle giysin inşaallah canımben de 2 şapka koydum 2 daha koyayım. Birde hepsi kendinden çoraplı acaba patikte koysam mı ya da ayrı küçük çoraplar. Tulumların altına
Amin inşallah canımYaaayrıca bugün hafta dönümüm. 33+0 bugün
allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlıcakla mutlulukla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Benim yeğenim 6 yaşına kadar emdi, annesi karışmadı. Sonra kendi kendine de bıraktı. Parmağında yamulma, incelme filan da yok. Çocuğu rahat bırakın bence nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yapsınKızlar size bir sorum olacak benim kızım şuan 16 aylik ve parmak emerek uyuyor baya baya bağımlı bende çok denedim emzik vs ama almadı bir fikriniz varmı hiç çevreniz de bu şekilde olup birakanlar nasıl biraktiriyolar acaba ya kiyamiyorum dişleri çıkıyor ilerde yamuk olacak parmagina yazık incelecek fikirlerinize açığım![]()
Günaydıın 50den düşmüşsün economiiistYaaayrıca bugün hafta dönümüm. 33+0 bugün
allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlıcakla mutlulukla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahrabbim sabrın büyügünü versin sizlere
Allahım size çoçugunuza ve sevdiklerinize uzun ömürler versin başka acılar yaşatmasın inşallah
![]()
![]()
Bende birçok kez sordum canım önemli değil dedi ama işte dün o ünlü doktor var instagramda onun videosu ansızın karşıma çıktı takip bile etmiyorum oysaki o yüzden kafam karıştı .Canım banada 24 haftalık detaylı ultrasyonda öyle dendi kalbinde ufak bir beyazlık görüyorum dedi nornalde down senderomlu çoçuklarda olur dedi ama bebekte başka belirti yok çok korkulucak bişey degil doğuma kadar geçer dedi, sonra doktora sordum o çıkıyor genelde üstünde durulucak bişey degil dedi hatta bir kaç defa daha sordum aynı cevabı aldım şimdi senin yazını okuyunca benimde aklıma takıldı ama bu durumda en güzeli, rabbime emanet olsun yavrularımız en güzelini rabbim bilir biz duamızı esirgemiyelim hiç![]()
Tek belirti bu değilmiş evet canım bakıldı kalbine detaylı en son gitmem de kapanmamış taramalar iyi .Kuzum dua et inşaallah sağlıklıdır kuzum. Ama sadece kalpteki beyazlıktan bu durum anlaşılır mı? Yani Allah korusun benim doktorum. Kalpte delik vs var mı bakacağız demişti. Detaylı da çok şükür bişey çıkmadı ama. Yani beyazlık direk bunu belirtisi mi? Gönlünü ferah tut senin doktorun ne dediyse o.
Canım burun kemiği ense bakıldı ama burun kemiği ense ölçümü direk sonuç vermezmiş taramalarım iyiydi .Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirip niye kendini üzüyorsun. Ayrıntılı ultrasona girmedin mi hiç. Bebeğin burun kemiği ense çapı hepsine bakılıyor down sendromlu bebeklerin yapıları çok farklı olduğu için orda bir sorun olsa seni uyarırlar mutlaka. İlk baktıkları şey burun kemiği var mı diye sende de öyle olmadı mı
Oroferon kullanıyorum canım ben çok şiddetli kabız yapmadı .Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz. Ben önceleri gyno ferro sanol kullanıyordum sürekli ishal gibiydim ama günde bir yada iki kere gidiyordum. Geçen aldım eczacı sadece ferro sanol vermiş günde bir kere normal çıkıyorum tuvalete ishal gibi değilim
Down sendromu ile ilgili bi video izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam en az 4 bulgu gerekiyordu ileri tetkikle takip için. Kendini korkutma cnm hiç bir şey yoktur allahın izniyleBende birçok kez sordum canım önemli değil dedi ama işte dün o ünlü doktor var instagramda onun videosu ansızın karşıma çıktı takip bile etmiyorum oysaki o yüzden kafam karıştı .
Tek belirti bu değilmiş evet canım bakıldı kalbine detaylı en son gitmem de kapanmamış taramalar iyi .
Canım burun kemiği ense bakıldı ama burun kemiği ense ölçümü direk sonuç vermezmiş taramalarım iyiydi .
Oroferon kullanıyorum canım ben çok şiddetli kabız yapmadı .
Benimde vardı cocuk doktoru 24. Haftadan sonra gel dedi gittim ben görmüyorum şuan kalbi normal dedi zaten ekojenik odağın eğer ek belirti yoksa herhangi bir anlam ifade etmediğini söyledi kafana takma hepimize bişeyler söylüyorlar onlar kendi üstünden sorumluluğu atmak için söylüyor üzme kendiniKızlar gece gece moralim çok bozulduBenim bebekte kalpte hiprekojen odak yani beyaz bir leke gb birşey gözükmüştü hala var geçmedi henüz doğumdan sonra 3 aya kadar da geçebiliyormuş . 2 li 3 lü detaylı taramalar iyi olduğu için özellikle fetal DNA falan istememişti ,şimdi instagramda denk geldim opdrnurhanulupınar var video çekmiş 2 li 3 lü tarama iyi dahi olda down sendrom belirtisi olduğu için fetal yapılıyormuş çok moralim bozuldu inşallah bebeğim sağlıklıdır
![]()
Canım çok geçmiş olsun rabbim zamanında saglicakla kucağına almayı nasip etsinKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Çorbayı dememedikde normal yemekleri denemistik sıcak sıcak kapaklarını kapatıp ters çeviriyorsun soklaniyor konserve gibi tek tek açıp ısıtıp kullanıyorsun ablam çok yapar eşine memlekete gelirkenYok normal dolaba, sıcakken kavanoza koyuyon. Konserve gibi düşün.
ben bunu kullanıyorum kabızlık yapiyor değiştirsem mi acabaKabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz. Ben önceleri gyno ferro sanol kullanıyordum sürekli ishal gibiydim ama günde bir yada iki kere gidiyordum. Geçen aldım eczacı sadece ferro sanol vermiş günde bir kere normal çıkıyorum tuvalete ishal gibi değilim
Benim bebekte de ayni durum vardi canim hala sormadim ilk kontrolde soracagim doktora gecmis mi diye. Senin bebekte tek odada miydi? Bende tek odada diye cok onemli degil dedi. Burun kemiğini görüyorum, ense kalınlığı da iyi dedi. Hatta benim kizimda da vardi sapasağlam doğdu önemli bir sey değil dedi.Kızlar gece gece moralim çok bozulduBenim bebekte kalpte hiprekojen odak yani beyaz bir leke gb birşey gözükmüştü hala var geçmedi henüz doğumdan sonra 3 aya kadar da geçebiliyormuş . 2 li 3 lü detaylı taramalar iyi olduğu için özellikle fetal DNA falan istememişti ,şimdi instagramda denk geldim opdrnurhanulupınar var video çekmiş 2 li 3 lü tarama iyi dahi olda down sendrom belirtisi olduğu için fetal yapılıyormuş çok moralim bozuldu inşallah bebeğim sağlıklıdır
![]()
Bence başka ilaçlar denemelisin canım ben birebir gördüm aradaki farkıben bunu kullanıyorum kabızlık yapiyor değiştirsem mi acaba
Eki Görüntüle 3179943
KALPTE DELİK VS OLAYLARI GERÇEKTEN COK YAYGIN. BENİM ÇEVREMDE kuzenlerimde bile yaşadık . sanırım kardeşimde de aynı durum olmuş. gerçekten çok yaygın. büyük cogunlugu kendiliğinden iyileşiyor. ufak bir kısım iyileşmeyenler ameliyatla düzeltiliyor. hemen down a yormak doğru değil. 2li 3lü detaylı yapan doktorlar anlatmıstır zaten. bu testler tarama testleri. tanı testleri değil. tabiki de doğruluğu 100de 100 değil. ama fetal dna da 100de 100 deil. ama 100e yakın tabi. ki burada herkes 30. haftalara geldi zaten. sadece kalp değil kol, bacak bobrek fiziksel özellikler kilo bir sürü yönden bebekler normal seyrin dısında giderdi. kendi takipli doktorunuz ultrasona kan testine bakıyor muayneleri yapıyor. o risk gormuyor veya dusuk goruyorsa internette cok ta kulak asmayın bence. o hesaba gore ben şuan yaşamıyor olurdumKızlar gece gece moralim çok bozulduBenim bebekte kalpte hiprekojen odak yani beyaz bir leke gb birşey gözükmüştü hala var geçmedi henüz doğumdan sonra 3 aya kadar da geçebiliyormuş . 2 li 3 lü detaylı taramalar iyi olduğu için özellikle fetal DNA falan istememişti ,şimdi instagramda denk geldim opdrnurhanulupınar var video çekmiş 2 li 3 lü tarama iyi dahi olda down sendrom belirtisi olduğu için fetal yapılıyormuş çok moralim bozuldu inşallah bebeğim sağlıklıdır
![]()
Canım Allah rahmet eylesin çok zor rabbim sana aile bol sabır versinArkadaslar cok üzgünümAllah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Bugun kendime gelebildim biraz. Bu süreçte bu acıyı yaşamak çok zor oldu![]()
Bunlara baktım fiyatları da çok uygun ama bedeni yoktu bugün yine bakıcam.Şunun fiyatı baya uygun canım beğenirsen eğer.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun canım. Annemi 16 yaşımda kaybettim, istersen 50 yaşında kaybet anne acısı bence başka. Kanadını kolunu kaybediyorsun.Arkadaslar cok üzgünümAllah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Bugun kendime gelebildim biraz. Bu süreçte bu acıyı yaşamak çok zor oldu![]()
Başın saolsun tekrar kuzum, allah sabır versin. Benim bir arkadaşımın annesi de böyle oldu aynı. Hiç bir şeyi yoktu kadının. Hepimiz şok olduk. İnanamadık. Gripten mi koronadan mı öyle muamma. Vadesi dolmuş dedik.Bir hastaligi vs yoktu. Cok yasli da degil di isinde gücünde bir insandi. Gece hafta grip oldu atlatti. Cumartesi günü abime cok üşüyorum her yerim ağrıyor demis. Abim tekrar grip olma diye önlem amaçlı acile götürürken uyumuş. Meğerse uyku degilmjssebepsiz. Doktor kalbi durmus demis hepimiz şok olduk.
Günlerdir hicbirsey yemediğimi fark ettim baktim karnım küçülmüş gibi geldi. O kadar üzüldüm ki sadece tansiyon ilacı ictim durdum.umarım benden beslenmistir bebegim.