Ben depend kullandım sezaryen oldum ılk gebelıkte hastane de direk sonta çıkınca depend istediler yaklasık 10 gunde evde kullandım dikiş kontrolune bile depend ile gittim doktorum da hemsıreler de kotu bir şey demedi aksine çok da memnun kaldım dikişlerin üzerinde şeffaf bir bant oluyor zatenAy ne bilem bu infulunsur ablalar bas bas ağırdı alın depend diye
Ben kullandım hayır hiç harekette azalma olmamıştı hatta hastayken aşırı hareketliydi. Normalde çalıştığım ve hasta olduğum sürede evde yattığım içinde olabilir tabii. Bence haftan ilerledği için artık yerleri daralıyorAntibiyotik kullanan arkadaşlar vardı aramızda antibiyotik kullanıyorum 4 gündür ve bebişin hareketlerinde azalma hissediyorum antibiyotiğe bağlı azalma olmuş muydu sizde de?
Hiç gerek yok kuzumGöbeğini kessek olmaz mı göbek oyuntusu yapsak bebek bezlerindeki gibi
Kız 2 gün önceye kadar karnım şekil değiştirecek kadar hareketliydi bu çocuk annem falan bile karşılıklı otururken görürdü karnımın hareketleriniBen kullandım hayır hiç harekette azalma olmamıştı hatta hastayken aşırı hareketliydi. Normalde çalıştığım ve hasta olduğum sürede evde yattığım içinde olabilir tabii. Bence haftan ilerledği için artık yerleri daralıyor
Canım ben kullandım ama bebeğim epey küçüktü bence antibiyotiğin bebeğin hareketlerini kısıtlamasıyla ilgisi yoktur 12 hareket saymazsan nst gel bakalım demişti bana doktorum ama endişelenme zaten iyidir bebeğin.Antibiyotik kullanan arkadaşlar vardı aramızda antibiyotik kullanıyorum 4 gündür ve bebişin hareketlerinde azalma hissediyorum antibiyotiğe bağlı azalma olmuş muydu sizde de?
İsimli çıkışlardan bende istiyorum varsa foto atarmısın canım ? Bebeğin normal pozisyondaysa normal de olabilir hangisi anne bebek için sağlıklı gerçekleşecekse o olsun bi şekilde atlatacağız .Merhaba kızlar. Nasılsınız
Gğnle geçtikçe heyecan artıyor
Doğum yapan arkadaş inş sağlığına bebeğine kavuşur
Ağrılar konuşulmuş bende biraz ayakta kalsan başlıyor ağrı özellikle bel kaşık zaten bebek doğum pozisyonunda suan ama benim sezeryan olacak birde normal oluyormuşınstagram da sürekli doğum videoları geliyor önüme
Bizde mi sorun bilemedim pırt pırt doğuruyorlar ya ben az hareket etsem her yerim ağrıyor
İsimli hastane çıkışı sipariş vermiştim kargoya vermişler heyecanla bekliyorum
Sizde durumlar nasıl?
Tetanoza nolmuş baştan başlayamadan direk burayı okudum ben bi defa olduydum 2.yi olmadımBen bebeğime hiçbir aşıyı yaptırmama kararı aldım. Cidden asla güvenmiyorum. Güvenip olduğumuz aşılar bir bir toplanıyor. Biz sağlık bakanlığından daha bilgiliyiz cidden iyiki tatanoz olmamışım
Tabiki son güne kadar dönme şansı var, sana dönmez mi dedi?Drun dönebilir dedi mi? Gerçi aramızda 2 hafta var
Ne kadar zor ya hiç bilmediğin bir şehirde Allah yardımcısı olsun sağlıcakla kucağına alarak evine gitmek nasıl olsunnKomposto getirem dedim, şimdi su içmeye başlıcakmış taneli ürünler yasak dedi. Bugün için ziyaret zor dedi. Yarın da ailesi gelecekmiş oğlu annesi babası kayınvalidesi ve kayınpederi. Dedim yine haber ver. Dua zinciri oluştu yine sana grupta
Bu akşamı atlattılar mı tamamdır allahın izniyle.
Kızlar queen mesaj attı şimdi ekliyorum mesajı.
“Canım benim çok ağrım var. Bebekte çok güçlü diyip yanımıza vermişlerdi ama dudak kulak arkasında falan morluk vardı doğumda çocuğu oralardan çekiştirmişler demişti yenidoğan hemşiresi saturasyon iyi sorun yok dedi. Emme çalışması yaptık ama damla bile süt yok. Sonra servisteki Dr dudağından mı çekmişler çocuğu saçma dedi küvöze götürdü”
Spinal biraz zor olmuş, tek kişilik oda boş olmadığı için eşi de yanında değilmiş. İnşallah biran önce boşalırda eşi de yanına gider ya.
160 çok ta değil canım sanki çok sık tükeniyor birde pişik olmasın diye zaten hemen değiştiriyoruz.Aaa a quen dogurdu mu.
ya benim daha ne terligim ne hasta bezim
Ne de çocuğumun bezi var
Besigim bile yok
Bu arada hemen sorayım. Molfix pure soft alac 1 numara 160 tane cok mu. 80 li mi alim.
Bide besik icin 50cm 90cm olcu cok mu kucuk. 60cm 120 olani mi daha iyi olur.
Debent yerine yanlardan cirtli olan hasta bezleri var onlar daha mi kullanışlı olur.
Ay kuvet setim ve sampuanim da yok
Terlik indirime girmişti bunları aldım bugun geldi inanılmaz yumuşak ve rahat .Aaa a quen dogurdu mu.
ya benim daha ne terligim ne hasta bezim
Ne de çocuğumun bezi var
Besigim bile yok
Bu arada hemen sorayım. Molfix pure soft alac 1 numara 160 tane cok mu. 80 li mi alim.
Bide besik icin 50cm 90cm olcu cok mu kucuk. 60cm 120 olani mi daha iyi olur.
Debent yerine yanlardan cirtli olan hasta bezleri var onlar daha mi kullanışlı olur.
Ay kuvet setim ve sampuanim da yok
Ben paketi bitirmiştim ya iki doğumda daAy ne bilem bu infulunsur ablalar bas bas ağırdı alın depend diye
Ben ocean mummy kullanıyorum cabim ,emzirme döneminde de kullanmaya devam edecgim ,bir de saglik ocagindaki doktorum oceanin b12 kullanmami önerdi dogumdan sonra eksik olirsa bebebkte de eksik olur basla simdiden dedi, 500lik olani aldim kizima bi puf kendime iki puf kullanıyorumKızlar şuan siz multivitamin kullanıyormusunuz? Ben içtikten 10 dak sonra çok şiddetli kusma yaptığı için mecburen bıraktım dün gittiğim Prof içmelisin bir de decavit dene dedi . Decavit kullanan varmı beni kusturan ithal olan balık kapsülü gb re genesis max olması lazım ismi .
Sağlık ocağındakiler toplatılmış. Bugun teslim etmiş bizim buradakiler de. Bi kaç ay önce duyurmuşlardı aslındaTetanoza nolmuş baştan başlayamadan direk burayı okudum ben bi defa olduydum 2.yi olmadım
Ocean çok duyuyorum birçok kişi de memnun doktoruma sorayım bende bakalım ben b12 kullanmadım hiçBen ocean mummy kullanıyorum cabim ,emzirme döneminde de kullanmaya devam edecgim ,bir de saglik ocagindaki doktorum oceanin b12 kullanmami önerdi dogumdan sonra eksik olirsa bebebkte de eksik olur basla simdiden dedi, 500lik olani aldim kizima bi puf kendime iki puf kullanıyorum
Ay hic sorma, kizimda aldığım onca gereksiz şey vardi kiBir de mesela ilk bebek olduktan sonra gelen bir his var bilmiyorum diğer annelere de geldi mi
Hamilelikte yapılan, kafaya takılan her şey, o alışveriş listeleri, kaç don alayım, kaç bez alayım hesabına verilen önem, ay yatağı bilmem nasıl olsun falan filan... Bunlara sarf ettiğin efora dönüp bakınca insanın gülesi geliyor. Ne kadar manasız uğraşlarmış diyorsunBana böyle bir aydınlanma gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?