2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Valla banada öyle geliyor insan bi şu an şu fiyat zamla tahminen şu kadar olur falan der ama ck

Bence bu bir vebal, hemde büyük bir vebal. Çevrenizde güvendiğiniz hekimlerle bizzat görüşüp bilgi almalısınız kesin hüküm vermeden bence. Her yerde virüs var, adeno virüs mesela. Rota gibi ölümcül virüslerden bebeğinizi nasıl koruyabileceksiniz ? İlla ki parka bahçeye girecek bu bebekler, illa ki eve gelen giden birileri olacak, illa ki alışverişe pazara çıkılacak.
Bir tek bizim bebeğimiz değil , doktorlar kendi bebeklerine ; Canlarına da bu aşıları yaptırıyor sonuçta. Bir bilene danışmak gerek

Kızlar queen mesaj attı şimdi ekliyorum mesajı.
“Canım benim çok ağrım var. Bebekte çok güçlü diyip yanımıza vermişlerdi ama dudak kulak arkasında falan morluk vardı doğumda çocuğu oralardan çekiştirmişler demişti yenidoğan hemşiresi saturasyon iyi sorun yok dedi. Emme çalışması yaptık ama damla bile süt yok. Sonra servisteki Dr dudağından mı çekmişler çocuğu saçma dedi küvöze götürdü”

Spinal biraz zor olmuş, tek kişilik oda boş olmadığı için eşi de yanında değilmiş. İnşallah biran önce boşalırda eşi de yanına gider ya.

Ben ilk çocuğuma bütün özel/devlet tüm aşıları yaptırdım ikinciye de yaptıracağım.
Sulu/Kanlı ishalden aşısız olduğu için vefat eden minik bir bebemiz var akramızın doktoruma güveniyorum dediğin gibi peşin hükümlü olmadan önce güvenilir doktorla ilerlemekte fayda olduğunu düşünüyorum bende.

GECEN HAFTALARDA aşı olmadan MENENJİT olan bir bebegin vefat etmesi olayını anlatmıstım. görmemişsinizdir belki. hiç bir aşıyı yaptırmıycam demek te büyük bir risk. Allah korusun bu tarz hastalıklar genellikle ölümle sonuclanıyor. belki hiç yakalanmaz ama yine de büyük risk

Ay o nasıl oluyor ben anlamadım dudağından çekmek falan aman neler görecez duyacağız daha neyse şükür sağlıkla doğurdu ya bebeişte anneside iyi şükür

Canim ben agrilari cekiyordum onemsemedim pek onlar icin gitmedim hastaneye kontrol gunumde gittim. Ama keske onemseseydim daha iyi olurdu bence. Benim acilmam yoktu 40 larda duzenli sancim ve adet olacak gibi bel kasik agrilarim vardi bebegin başi da çok baski yapiyomus asagiya o yuzden yatirildim. Bence ihmal etme benim doktorum sancidan degil de bu agrilardan dehşete kapiliyo

Ay o nasıl oluyor ben anlamadım dudağından çekmek falan aman neler görecez duyacağız daha neyse şükür sağlıkla doğurdu ya bebeişte anneside iyi şükür
Spinali biraz zor olmuş 3. De tutmuş çok ağlamış kıyamam ya
Biraz kötü geçmiş ama inşallah çabucak atlatacaklar. Şu tek kişilik oda boşalsa da oraya alınsa. Eşi yanına gitse. Sütü de gelse. Bende görüşe giderdim. Bişeye ihtiyacın var mı diye sordum ay bişey istese de götürsem.

Yaa kıyamam allahm güç kuvvet versin bol bol sütü olsun ağrıları hemen geçsin inşallah

Kızımda devlet aşılarıni yaptırdım, rota virüsü özel aşı ve çevremde yaptıran olmadığı için ben de yaptirmamistim. Ve kızım 1 yaşında rota virüsü oldu. Kollarından damar yolu bulamadılar ayağından serum taktılar. Her yeri delik deşik oldu yavrumun. 1 gece sonunda ayağındaki damar da tıkandı bu kez dediler ki saçlarını kaziyip kafasından takacağız. Zeynebi öyle görmeye dayanamayacağım için imza atıp çıktık. Evde sıvı besledim ama öldüm öldüm dirildim. Ben aşı pişmanlığını çok derinden yaşadım. Güvenilir mi degil mi tartışılır ama keşke demek daha kötüydü benim tecrübe ettiğim

Kızlar queen mesaj attı şimdi ekliyorum

Allah güç kuvvet versin ikisine de hangi hastanede acaba inşallah eşini yanına alırlar o da rahatlar

Allah korusun insalalh birşey olmaz morluk filan hemen geçer ay rica etseler ya iki kişilik odada tek kişi kalsa en güzel süt morali yüksek olacak yiyecek su içecek komposta tarzı şeyler güzel süt yapıyor aklımızda olsun

Komposto getirem dedim, şimdi su içmeye başlıcakmış taneli ürünler yasak dedi. Bugün için ziyaret zor dedi. Yarın da ailesi gelecekmiş oğlu annesi babası kayınvalidesi ve kayınpederi. Dedim yine haber ver. Dua zinciri oluştu yine sana grupta
Bu akşamı atlattılar mı tamamdır allahın izniyle.

Spinal de dudaktan çekmek nedir valla anlam veremedim ki normal doğumda bile böyle bişey olamaz .Allah’ın izniyle toparlayacaklardır.

ahh canim queen Allahım güç kuvvet versin ona da İpek kızına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…