2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimde bir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum

Allah hayırlı uğurlu etsin
Saglikla yanınızda olsun bir an once insallah
Hem heyecanlandım hem cok duygulandim.
Doguranlarda ilk seni yazıyorum.

Çok şükür canım bugünlerede ipek hanımın gücüne hayran kaldım harikasınız en yakın zamanda evinize geçer yılbaşını benim kızımın deyimiyle 4 bi aile kutlarsınız

Yaaa gözün aydın canım maşallah ikinize de ipek kızın kim bilir ne kadar güzeldir misler gibidir ömrü kaderi güzel olsun inşallah en kısa zamanda sütün de gelir bebisinde yanında olur kilosu da ne kadar güzel maşallah, anne güçlü bebek güçlü Allahim sizlere bağışlasın analı babalı büyüsün

Arkadaşım bana molfix 2 paket aldı 160 adet. Bence sen tek paket al duruma göre alırsın. Burdaki arkadaşlar küçük dediler bezler için gerçekten küçük. Büyümesine göre bebişin alırsın bence 2 no ya da 1 no.
Beşik bizim 60*120 uzun süre kullanalım diye böyle aldık.
Dependi bilmem ben aldım bakalım ne dicek hemşireler

Anaa queen sen doğurmuşun ya
Queen valla senin doğurduğunu duyunca hadi en baştan okuym dedim daha yeni bitirdim gözünüz aydın ne güzel aslında çok zor olmamış bebiş de iyi sevindim Allah uzun ömürler versin…bundan sonrası memene kuvvet anacım demek o korktuğumuz ağrılar kasılmalar akıntılar doğum belirtisi olan değilmiş anlattığından onu anladım

Ulen tosi ipeğe bak maşşallah 2220 gr demek
Sen iyi misin? gaz çıkardın mı? Ağrın var mı?

Ben kizimda ikinci ay asisindan sonra resmen bir felaketin esiginden döndük ,asilari yaptirmadim daha sonra. Bu bebgimde de yaptirmayi düşünmüyorum, kim ne derse desin ,su an o aşıların icinde ne var ne yok bilemiyoruz, eskisi gibi guvenilir degil. Nitekim korona asilarinin etrafimdakilere verdiği zarati gördükten sonra asla yapmam. Cok şükür kizim bir cok cocuktan daha sağlıklı ve gelisimi önde.

Hareket var ama sarsmıyor ona şaşırıyorum karnım şekilden şekile gidiyordu vuruşlarından şimdi hafif geliyor

Ciğer, kefir, bulgur pilavi ve et haşlama yesin bol bol. Sütü insallah hemen gelecektir. Bestlak damla da kullanabilir, rabbim yardimcisi olaun

Yakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldu bu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah. Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur

Minik bebekler daha çabuk toparlıyor sağlıklı olmanıza çok sevindim ikinizinde kum torbası mı devlet hastanesi mi bu? karnına mı koydular inşallah kan sonuçları da iyi çıkar beraber taburcu olursunuz

Ayy kanama nedenine bakmadılar mı kuzum? Açıklık falan yok değil mi?

Kizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Oğlumda memelerim hiç öyle sızlama dolgunluk olmamıştı ama hem onu doyurup hem günde 30-40 cc dondurucuya atıyordum bence onunla pek ilgisi yok

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah yarın yanında olur kuzu

Ayy kanama nedenine bakmadılar mı kuzum? Açıklık falan yok değil mi?
Acilde muayene olmak istemedim kendi drum çağırırsa giderim diye o da çağırmadı sağ olsun bekliyorum öyle uzanmış benim geçende de aynı şey olmuştu ama bu kadar gelmemişti muayenede kanamayı anlamamıştı dr sadece çok ödem yapmış demişti vajina içine. Şimdi yine aşırı bi şişlik oldu orada sanırım yine ödem yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…