- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Ya ismiyle yaşasın çok güxel olmuşKızlar hastane kapımıza yaptırdım çok ta uygun fiyata geldi trendyoldan ismimizde Yaman olacak teyzoşlar
Yaa bu kapı süsü benimde sepetimde ekli çok güzelKızlar hastane kapımıza yaptırdım çok ta uygun fiyata geldi trendyoldan ismimizde Yaman olacak teyzoşlar
Canlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Çok şükür canım bugünlerede ipek hanımın gücüne hayran kaldım harikasınız en yakın zamanda evinize geçer yılbaşını benim kızımın deyimiyle 4 bi aile kutlarsınızCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Yaaa gözün aydın canım maşallah ikinize deCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Arkadaşım bana molfix 2 paket aldı 160 adet. Bence sen tek paket al duruma göre alırsın. Burdaki arkadaşlar küçük dediler bezler için gerçekten küçük. Büyümesine göre bebişin alırsın bence 2 no ya da 1 no.Aaa a quen dogurdu mu.
ya benim daha ne terligim ne hasta bezim
Ne de çocuğumun bezi var
Besigim bile yok
Bu arada hemen sorayım. Molfix pure soft alac 1 numara 160 tane cok mu. 80 li mi alim.
Bide besik icin 50cm 90cm olcu cok mu kucuk. 60cm 120 olani mi daha iyi olur.
Debent yerine yanlardan cirtli olan hasta bezleri var onlar daha mi kullanışlı olur.
Ay kuvet setim ve sampuanim da yok
Anaa queen sen doğurmuşun ya5dk da bir sancılarım çok zorluyor beni. Önceki kasılmalar gibi karnımda toplanma sertleşme şeklinde değil baya yüksek bi ağrı. Antibiyotik tedavisi başladı, son kalan su damlaları hafif kanlı ve mukuslu geliyor nişan iyice söküldü yani. Başlarda ipekin nabzı yüksekti baya ama daha sakinleri normalleşti. Nöbet değişiminde ki yeni gelecek Dr ne diyecek o önemli. 12 saat mi iğneden sonra 24 saat mi beklenmeliydi o u bile hatrlamıyorum soramadım da daha
Queen valla senin doğurduğunu duyunca hadi en baştan okuym dedim daha yeni bitirdim gözünüz aydın ne güzel aslında çok zor olmamış bebiş de iyi sevindim Allah uzun ömürler versin…bundan sonrası memene kuvvet anacımCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Doktoruma sövüp duruyodum ya adam bana eczaneden tetavax al onu yaptır dediydi şimmdi yumuşadım adamaSağlık ocağındakiler toplatılmış. Bugun teslim etmiş bizim buradakiler de. Bi kaç ay önce duyurmuşlardı aslında
Ulen tosi ipeğe bak maşşallah 2220 gr demekCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Ben kizimda ikinci ay asisindan sonra resmen bir felaketin esiginden döndük ,asilari yaptirmadim daha sonra. Bu bebgimde de yaptirmayi düşünmüyorum, kim ne derse desin ,su an o aşıların icinde ne var ne yok bilemiyoruz, eskisi gibi guvenilir degil. Nitekim korona asilarinin etrafimdakilere verdiği zarati gördükten sonra asla yapmam. Cok şükür kizim bir cok cocuktan daha sağlıklı ve gelisimi önde.ben de 2 doz oldum Allah kahretsin böyle sistemi ya bi de aşılara karşı çıkanlara geri kafalı diyorlar. ya bu zamana kadar bütün aşılarımı yaptırdım ama şimdi bebeğime yapılacak aşılara nasıl güveneyim ki ben
Hareket var ama sarsmıyor ona şaşırıyorumCanım ben kullandım ama bebeğim epey küçüktü bence antibiyotiğin bebeğin hareketlerini kısıtlamasıyla ilgisi yoktur 12 hareket saymazsan nst gel bakalım demişti bana doktorum ama endişelenme zaten iyidir bebeğin.
İsimli çıkışlardan bende istiyorum varsa foto atarmısın canım ? Bebeğin normal pozisyondaysa normal de olabilir hangisi anne bebek için sağlıklı gerçekleşecekse o olsun bi şekilde atlatacağız .
Ciğer, kefir, bulgur pilavi ve et haşlama yesin bol bol. Sütü insallah hemen gelecektir. Bestlak damla da kullanabilir, rabbim yardimcisi olaunKızlar queen mesaj attı şimdi ekliyorum mesajı.
“Canım benim çok ağrım var. Bebekte çok güçlü diyip yanımıza vermişlerdi ama dudak kulak arkasında falan morluk vardı doğumda çocuğu oralardan çekiştirmişler demişti yenidoğan hemşiresi saturasyon iyi sorun yok dedi. Emme çalışması yaptık ama damla bile süt yok. Sonra servisteki Dr dudağından mı çekmişler çocuğu saçma dedi küvöze götürdü”
Spinal biraz zor olmuş, tek kişilik oda boş olmadığı için eşi de yanında değilmiş. İnşallah biran önce boşalırda eşi de yanına gider ya.
Minik bebekler daha çabuk toparlıyor sağlıklı olmanıza çok sevindim ikinizindeCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Ayy kanama nedenine bakmadılar mı kuzum? Açıklık falan yok değil mi?Yakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
Oğlumda memelerim hiç öyle sızlama dolgunluk olmamıştı ama hem onu doyurup hem günde 30-40 cc dondurucuya atıyordum bence onunla pek ilgisi yokKizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah yarın yanında olur kuzuCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Acilde muayene olmak istemedim kendi drum çağırırsa giderim diye o da çağırmadı sağ olsunAyy kanama nedenine bakmadılar mı kuzum? Açıklık falan yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?