2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Rota aşısı nasıl dışarda mı yaptırılıyor

Rota aşısı nasıl dışarda mı yaptırılıyor
Canım iki şeçenekli bir aşı iki marka var ya iki doz yada 3 doz olanı tercih edebiliyorsun , 3. Ve 5. Ayda iki dozolanı yaptırmıştım kızıma rota aşısı
Birde ilerleyen aylarda menenjit aşısı var 1 yaşa doğru sanırım onunda tek dozluk yada iki dozluk şeçenekleri vardı onuda yaptırmıştım bunlar özel aşılar devler karşılamıyor sağlık ocağında yapılmıyor o nedenle bazen annelerin gözünden kaçabiliyor. Hiçbir bebeğimize zarar gelmesin Amin

Bilmiyordum bunu takip etmek gerek çokta erkenmiş. İnşallah unutmam ya burdan konuşalım yine aşı yaptıranlar hatırlatsın

E mecburen oluyo ya o ben mesela sallamıyodum alınacakları olur gider diyodum yaklaştıkça baktım yeni insanlar geliyo ihtiyaçları nasıl karşılanacak diye telaş sardı

Benim bebek daha dönmemiş, doktor gün içinde bile baş geliş, makat geliş yer değiştirebilir dedi. Arka tarafta bile hissediyorum baskıyı bazen ama anlık oluyor, hareket ederken alttan çıkacak gibi oluyor çişimi getiriyor anlık sadece normal heralde. Geçen haftalarda adet sancım vardı da şu anki sancılar kasıkta ve karnıma yayılıyor bazen. Gaz sancısını da ayırt edemiyorum artık. Neyse bakalım çok kötü hissedersem gideyim ben de.

Kuzu benim de makata vuruyor sanci tuttugu zaman kasik bel makat 3 u ayni anda vuruyor

ya bu kızı yicem ya dedim dua zinciri başladı sana grupta bakın ne yazmış araya depend bilgisini de sıkıştırmış
Allahım sağlıkla prensesiyle hastaneden çıkmayı nasip etsin inşallah rabbim ikisinide sağlık şifa güç kuvvet versin Okurken bile duygulandım Allahım güzel haberleriyle de mutlu olmamızı nasip etsindarısı bizlerinde bebeklerimize sağlıkla mutlulukla rabbimin nasip ettiği zamanda kavuşmamıza inşallah

Drun dönebilir dedi mi? Gerçi aramızda 2 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…