2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçmiş olsun çok dikkat et bu kabızlık hepimizde var hemen hemen

Oyy çok şükür canım rabbim bir an önce kavuştursun bol bol sütün olsun taşsın inşallah. Arada yaz seni de miniği de öpüyorum

Anladım kuzum inşallah doğum değildir haftasını bekler kuzucuğun

Niçin kan gelmiş canım nişan falan değil anladığım kadarıyla çünkü nişan az olur . Benim nişan geldikten 6 gün sonra falan doğurmuştum geçmiş olsun bolca dinlen kalkma
Kizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Çok aman aman gergin olamamıştı ama boyut olarak epey büyümüştü

Yaaaa yerim o ipek böcünü inşallah kan sonuçlarıda çok iyi çıkar allahın izniyle birlikte dönersiniz evinize boy kiloda gayet iyi maşallah allahım hayırlı evlat etsin sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

Ya nişan gibi değil anlatılana göre nişan faha mukuslu oluyor bu su gibi bi kanama geldi geçti sonra. Geçen sefer yine olduğunda dr bulamadı kanamayı çok ödem yapmış vajina içi demişti şimdi yine aynı oldu baya ağrıyor afedersiniz toromun üstüne oturamıyorum yani şeyim zonkluyor

Canım ne kadar doğru olur bilmiyorum ama çok kabız olduğun zamanlarda bir parça sabunu fitil gibi yapıp avuç içinde suyla yumuşatıyorsun hafif köpürüyor zaten sonra makattan yerleştiriyorsun. Lağman gibi birşey ben sezeryandan sonra gazım çıkmayınca yapmıştım kendime rahatlattı

OyyyyÖyle bir heyecanla okudumki gözünüz aydın canım çok şükür bebeğin gayet sağlıklı ve güçlü kesinlikle annesi tez vakit sütünde gelecektir zaten bizi haberdar et kendine çok dikkat et .
Yaa bu kapı süsü benimde sepetimde ekli çok güzel sağlıkla gelsin Yaman kuş
Amin teyzesi Çok hoşuma gitti kısa zamanda elime ulaştı .

Kizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Yok canım yumuşak oluyor süt birden geliyor anlık yani bi anda taş kesiliyor meme. Ben şok olmuştum hatta 4.gün sütüm gelmişti birden öyle şişti ki beton gibi oldu uçları kayboldu resmen sağdım biraz rahatlattım da bebek öyle emmişti. Arada damla damla sarı sütüm geldi bu aralar söylemiştim memelerim hala yumuşak mesela

Kıyamam ağrır tabi inşallah kısa zamanda geçer ağrısı . Nişan kıvamlı tatlım yoğundu seninki nişan değil .

Ay canım heyecanlandım biraz daha beklesin bebiş ama çok şükür artık sağlıkla doğar, ne stresli günler geçti aryık keyifli beklemeler

Canım aklımda olsun pembe mavide gece gündüz demeden hwrsaat nöbetçi dr oluyor takip et sen kendini hayırlısıyla gelmez inşaAllah bidaha

Geçmiş olsun canım inşallah doğurmuyondur da başka bişey yapıyondur kaç haftaydı senin

Gozun aydin kuzunmmRabbim saglikla evinize donmeyi nasip etsin insaAllah
Benim de oyle ya yumusak ilk 3 ay bombaydi

Canım çok geçmiş olsun. kabızlık için magnezyum türevi olan magnezi kalsin almayı düşündün mü hiç? Özellikle demir takviyesi sonrası bana bi tek o iyi geliyor

Canım çok geçmiş olsun. kabızlık için magnezyum türevi olan magnezi kalsin almayı düşündün mü hiç? Özellikle demir takviyesi sonrası bana bi tek o iyi geliyor
Ya magnesiyi bi süre kullandım hatta ishale çevirdi bıraktım. Sonra 30. Haftadan sonra tekrar kabızlık başladı yine başladım ama hiç fayda etmiyor. Yanlış mı içiyorum anlamadım ki özel bi yöntemi mi var o küçük kaşık kısmıyla bir ölçek içiyorum daha mı fazla içmeliyim

Popondan gelmediğine emin miyiz patikli?

Ocean çok duyuyorum birçok kişi de memnun doktoruma sorayım bende bakalım ben b12 kullanmadım hiç
Ben de hic kullanmamistim ama kizimda eksiklik olumca igne kullanmistim. O yizden basladim tedbir olsun diye
Maşallah canim benim ,çok geçmiş olsun ikinize de. Ipek kızımız grubun ablasi oldu desene yemek yemeye başlayinca ciğer ye bol bol kefir tüket ,hemen sütun gelir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…