Geçmiş olsun çok dikkat et bu kabızlık hepimizde var hemen hemenYakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
Oyy çok şükür canımCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Anladım kuzumAcilde muayene olmak istemedim kendi drum çağırırsa giderim diye o da çağırmadı sağ olsunbekliyorum öyle uzanmış benim geçende de aynı şey olmuştu ama bu kadar gelmemişti muayenede kanamayı anlamamıştı dr sadece çok ödem yapmış demişti vajina içine. Şimdi yine aşırı bi şişlik oldu orada sanırım yine ödem yaptı
Niçin kan gelmiş canım nişan falan değil anladığım kadarıyla çünkü nişan az olur . Benim nişan geldikten 6 gün sonra falan doğurmuştum geçmiş olsun bolca dinlen kalkmaYakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
Çok aman aman gergin olamamıştı ama boyut olarak epey büyümüştüKizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Yaaaa yerim o ipek böcünüCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Ya nişan gibi değil anlatılana göre nişan faha mukuslu oluyor bu su gibi bi kanama geldi geçti sonra. Geçen sefer yine olduğunda dr bulamadı kanamayı çok ödem yapmış vajina içi demişti şimdi yine aynı oldu baya ağrıyor afedersiniz toromun üstüne oturamıyorum yani şeyim zonkluyorNiçin kan gelmiş canım nişan falan değil anladığım kadarıyla çünkü nişan az olur . Benim nişan geldikten 6 gün sonra falan doğurmuştum geçmiş olsun bolca dinlen kalkma
Çok aman aman gergin olamamıştı ama boyut olarak epey büyümüştü
Canım ne kadar doğru olur bilmiyorum ama çok kabız olduğun zamanlarda bir parça sabunu fitil gibi yapıp avuç içinde suyla yumuşatıyorsun hafif köpürüyor zaten sonra makattan yerleştiriyorsun. Lağman gibi birşey ben sezeryandan sonra gazım çıkmayınca yapmıştım kendime rahatlattıYakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
OyyyyCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Amin teyzesiYaa bu kapı süsü benimde sepetimde ekli çok güzelsağlıkla gelsin Yaman kuş
Yok canım yumuşak oluyor süt birden geliyor anlık yani bi anda taş kesiliyor meme. Ben şok olmuştum hatta 4.gün sütüm gelmişti birden öyle şişti ki beton gibi oldu uçları kayboldu resmen sağdım biraz rahatlattım da bebek öyle emmişti. Arada damla damla sarı sütüm geldi bu aralar söylemiştim memelerim hala yumuşak meselaKizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Kıyamam ağrır tabi inşallah kısa zamanda geçer ağrısı . Nişan kıvamlı tatlım yoğundu seninki nişan değil .Ya nişan gibi değil anlatılana göre nişan faha mukuslu oluyor bu su gibi bi kanama geldi geçti sonra. Geçen sefer yine olduğunda dr bulamadı kanamayı çok ödem yapmış vajina içi demişti şimdi yine aynı oldu baya ağrıyor afedersiniz toromun üstüne oturamıyorum yani şeyim zonkluyor
Ay canım heyecanlandım biraz daha beklesin bebiş ama çok şükür artık sağlıkla doğar, ne stresli günler geçti aryık keyifli beklemelerYakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
Canım aklımda olsun pembe mavide gece gündüz demeden hwrsaat nöbetçi dr oluyor takip et sen kendini hayırlısıyla gelmez inşaAllah bidahaAcilde muayene olmak istemedim kendi drum çağırırsa giderim diye o da çağırmadı sağ olsunbekliyorum öyle uzanmış benim geçende de aynı şey olmuştu ama bu kadar gelmemişti muayenede kanamayı anlamamıştı dr sadece çok ödem yapmış demişti vajina içine. Şimdi yine aşırı bi şişlik oldu orada sanırım yine ödem yaptı
Geçmiş olsun canım inşallah doğurmuyondur da başka bişey yapıyondurYakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
34+1 ipek ablasına özendi herlde bizimkiGeçmiş olsun canım inşallah doğurmuyondur da başka bişey yapıyondurkaç haftaydı senin
Gozun aydin kuzunmmCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
Benim de oyle ya yumusak ilk 3 ay bombaydiKizlar süt gelmeden önce goguslerde gerginlik dolgunluk vs oluyor mu. Benimkiler ilk 3 ayda buyudu evet qma simdi bence ici bos. Yumusaciklar.
Canım çok geçmiş olsun. kabızlık için magnezyum türevi olan magnezi kalsin almayı düşündün mü hiç? Özellikle demir takviyesi sonrası bana bi tek o iyi geliyorYakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
Ya magnesiyi bi süre kullandım hatta ishale çevirdi bıraktım. Sonra 30. Haftadan sonra tekrar kabızlık başladı yine başladım ama hiç fayda etmiyor. Yanlış mı içiyorum anlamadım ki özel bi yöntemi mi var o küçük kaşık kısmıyla bir ölçek içiyorum daha mı fazla içmeliyimCanım çok geçmiş olsun. kabızlık için magnezyum türevi olan magnezi kalsin almayı düşündün mü hiç? Özellikle demir takviyesi sonrası bana bi tek o iyi geliyor
Popondan gelmediğine emin miyiz patikli?Yakşamlar kızlar taraklı ana bu akşamda acillik oldubu kabız bana erken doğum yaptırmaz inşallah . Wc de yine aşırı zorlanmadan sonra duşa girdim çıktım çorabımı giyerken sıcak sıcak bişi deldi baktım bornoz kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama sulu kan gelmiş ama birden fort diye geldi yani az az değil Dru aradım hemen peçete koy takip et dedi o ilk gelen kanamadan sonra damla damla gelmeye devam etti. Gidip nst çekildim sancı vs bişi yok drum dinlen ve suyu takip et peçete sırılsıklam olur gibi ıslanırsa gel dedi. Baktım gelen giden yok druma güveniyorum inşallah doğurmuyorumdur
Ben de hic kullanmamistim ama kizimda eksiklik olumca igne kullanmistim. O yizden basladim tedbir olsun diyeOcean çok duyuyorum birçok kişi de memnun doktoruma sorayım bende bakalım ben b12 kullanmadım hiç
Maşallah canim benim ,çok geçmiş olsun ikinize de. Ipek kızımız grubun ablasi oldu deseneCanlarım ballarım.. Hepinize çok teşekkür ederim. İnsanlık şaheseri economistcim Yazmış zaten sağolsun. Hastaneye gelirken çoraplarıma kadar suydum, meğer ne çok amniyon sıvısı biriktirmişim içimdebir nişan geldi avuç avuç kanlı mukus aman Allahım vırç vırç her yanım. Ciğer geliştirici sonra 5 saat beklenebilir çok kuvvetlidir sancılarım önce serklajı alacaklardır sonra baktılar sancı çok zaten durmayacak diyip doğuma aldılar. Spinaldi ağzıma edildi yine inş bundan sonrasında baş boyun bel ağrısı yapmaz. Çıktığında başta sessizdi korktum ama sonra yavaş yükselen sesle ağlamaya başladı. Solunumu u sordum desteksiz nefes alıyor dediler oh dedim. Sonra gitti zannettim sesi çıkmayınca uyumuş hep benimle aynı yerde kaldı hiç çıkarmadılar. Hepatit aşıısı kesinlikle istemediğimi söyledim sadece k vit yapıldı. Beni kapatıp serklaja başlayınca ellerimin bağını açtılar örtüyü kenara çekip baktım hemşire parmağını emdiriyordu. Var mı emme refleksi dedim, hem nasıl dedi çok sevindim. Çok güçlü bir kız haftasına göre dedi. 2220 g 45 cm doğdu. Çok minik geldi gözüme ufacık ötesi reanimasyonda beni ısıtırken hemşire memeye tuttu bi iki çekti ama hiç sızıntı bile olmayınca bastı çığlığı devam etmedi. 5cc mama hazırladı hemşire memeye sıktı o memeden onu emdi. Kum torbası koydular hangi çağda yaşıyoruz bilmiyorum, çok batırdılar elle de avaz avazım hep, hatta bi hemşireye kavga ettim baya. Ameliyathane ye gelen yenidoğan Dr u iyi durumu sizinle gelir eve dedi. Servise beraber çıktık. Giydirdiler kocaman oldu kıyafetleri yine memeye tuttular ama uyuyordu hiç emmedi. Servisteki Dr beğenmedi morlukları yoğun bakıma alıcaz dediler tekrar soydular üzüldük tabi çok. Akşam 6 gibi gittik gördük hemşire durumu iyi saturasyon iyi ama nedenini bulmaya çalışıyoruz morarmaların dedi. Kan sonuçları iyi çıkarsa belki yarına verirler yanımıza. Memede hiç süt yok pis kuru ceviz kadarla utanmazlar. Şimdi kv kp elti kayın geldi sonr a yazarım. Hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?